Szöszike szexpartner

szexpartner

Szöszike-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-27 00:42:11

Simpson1
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szöszike beszámoló szexpartner Budapest 2020-06-29

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Fél 4re szerettem volna menni de mondta csomagja jön 15~16 óra között, menjek 16ra. VTRt használva fixáltam az időpontot. De telefonon mondtam ha jött a csomag szóljon és közeléből már repülök is.
Tehát korábban is tudtam menni, teljesen jól egyeztettünk, teljesen rugalmas.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Mint mindig kocsival megyek hozzá is. Van parkoló hely a közelben. Amikor a vírus miatt mindenki otthon maradt nehezebben lehetett parkolni. A kapott cím pontos. A waze - az ajtóig navigál.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű ház. Csöndes nyugodt környezetben. Smsben instrukciókat elküldi, hogy ne az ajtó előtt meg a lépcsőházban telefon beszélje, [hogy most jobbra majd balra aztán merre nem hallom a lépcsőházban alig hallak]. Teljesen diszkrét és korrekt! Lakás teljesen tiszta. Előszobába cipő le. Jobbra fürdő, szembe tágas nappali konyhával egybenyitott. Fürdőben ami kell törölköző, többféle tusfürdő, szájvíz. Nappaliban kihúzható kanapé.
Szöszike külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Teste a képeknek megfelelő. Sexy, kedves, szép. Bőre finom, mellei feszesek. Engem fehérneműben fogadott.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Pornós feeling:
5
Emeletre érve az smsnek megfelelő irányba indulva pár lépés után hallottam az ajtó nyitás át. Ajtón belépve ott állt sexy fehérneműben. Mivel közös fürdőt kértem így rövid vetkőzés után irány a fürdőszoba. Első alkalom volt ez a közös fürdés. Beléptünk a kádba majd vendéglátóm finoman elkezdett fürdeni. a kezébe vette farkam és először finoman egyik kezével majd mind két kézzel mosta a farkam, golyóimat finoman simogatta... Eszméletlen jó érzés, pláne ha nem kell kérni hanem magától játszadozik vele. Puszilgatta a felső testem egyre lejjebb. Mivel teljesen tiszta lettem keze munkájáról és kellően érzéki volt a fürdés ezért álló farokkal törölköztem majd siettem a nappaliba.
Ott ledobtam a türcsit. Elém állt majd puszi, csók, simogatás. Kezemmel finom bőrét simogattam. Popsinál sokat időzve. Szöszike egyre lejjebb hajolt ahogy a testemet puszilta. Majd előttem térdel a puha szőnyegen. Szájában van férfiasságom. Nyelvével kényeztet de nem feledi a golyóimat sem. Lüktető mozdulatokkal tolom a szájába miközben egyik kezem a fején a másik a hegyes mellbimbóval játszik. Leültett az ágyra. Feljebb csúszok, hogy ő is az ágyon legyen. Lábam között sarkára ülve előre hajolva folytatta az orális kényeztetésem. Ott akkor megkérdeztem lehet e fotózni mert gyönyörű látvány. Válasz :nem. Mondtam, hogy kár csak hátha mégis szerencsém lesz.
Szöszike egyik keze a golyókat maszirozta a másikat megfogtam és a testemre tettem. Kicsikémet eléggé mélyen benyelte, miközben egyre gyorsabban emelgettem a csipőmet. Gumit kértem mielőtt teljesen felrobbantam volna. Állva szerettem volna a punciba tenni. Popsi csattog miközben toltam. Kértem feküdjön hanyat hogy a feszes cicik ringását láthassam, markolászhassam és a kemény bimbokkat csavarjam, pusziljam, nyalogassam. Felálltam gumi le és kérdeztem mehet e a szájába? Ágy szélén ülve ismét a szájában volt feszülő farkam. Kezei kérés nélkül Masszírozza a zacsit egyre hevesebben ahogy érzi közeleg a robbanás. A másik kéz simogat és magára húz, nyelve kegyetlen jól izgatja a makkomat. Aztán a látogatásom céljának bekövetkezése. Minden csepp a szájában landolt. Amikor lenyugodtam kiengedte szájából a farkam és mosolyogva néz fel rám. Fürdőbe kimenet addig én megittam a z érkezésemkor kapott vizemet5. Kellett a hidratáló folyadék. Ágyra heveredtünk mind ketten. Beszélgetés közben simogattam selymes bőrét.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Átlag Pesti csokor, teljesen megéri az órás randi. Extrát nem kértem de lehet nincs is. Végén tettem az asztalra.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Fantasztikus kora délutáni időtöltés. Nagyon jól használja a nyelvét és az egész összhatás minden rózsát megéri! Vidám kedves. Érződik hogy NEM te vagy ma a 6dik és unja a dolgot. Hát amikor tehetem újra megyek! Előtte titkárnő rucis fogadtatás volt az is meg ért egy misét.
Eddig nem csalódtam sosem. Szerintem ti se fogtok.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szöszike szexpartner beszámolójáról

A hirdető Nagytudású rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Nagytudású rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókSzöszike legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2020-05-24) : Törölközés ,és benn az ágyon 69-be fordultunk.Szöszi rábukott az ezredesre és finom érzéki franciában részesített.Ráérősen csókolta,puszilgatta bekapta a farkam

(2019-10-29) : Ő igazodott én letéptem a gumit magamról (azt sem tudom hová lett ez a gumi, olyan diszkréten tüntette el) Itt megmutatta, hogy tud ő nem csak lágyan bánni a szerszámmal, tudja a végére erősebb, gyorsabb kényeztetés dukál.

(2019-10-21) : Szöszike kézzel kezdi húzgálni, már itt kerülgetett a durranás, "kicsit" fokozta az élvezetem, elém hajolva bekapott. (Nekem az járt a fejemben, hogy a k...va életbe, rögtön végem lesz, és egy órában nálam kétesélyes a második lehetőség. )

nagyon jó: 3db
(2020-04-26) : Kérésemre gumiban franciázott,szuper jól,érzékien csinálta. Aztán én nyaltam ki alaposan a punciját,amit kéjesen mosolyogva jó néven vesz.

(2020-04-20) : Gumit kértem és hanyatfekve vártam, hogy meglovagoljon. Imádom nézni ahogy rajtam ugrálva fel le járnak a cicik. Pár pillanat múlva megfordultunk.

(2019-11-02) : Szimpátia megvolt már az első pillanatban, nyelves csókokat váltottunk, amit finoman és érzékien művel. Elkezdte csókolni a nyakamat, testemet, haladva lefelé, majd bekapott. Olyan technikával dolgozik, ami minden igényt kielégít, nem vad, inkább elképesztően technikás... Utána az ágyra kerúltünk és én is kényeztetni akartam.

: 6db
(2020-07-07) : Ő sem tétlenkedet, szerencsére nem mohón s pornos franciába kezdett hanem lágyan, finoman s érzékien kezdett neki a velem egykorú kényeztetésébe

(2020-06-03) : Csókokkal kezdtünk, majd az ágy felé húzott, ahol érzéki francia tudásával kápráztatott el. Mikor úgy éreztem, hogy a látványától amúgy is kemény farkam már nem duzzadhat tovább megkértem, hogy kicsit hagy áldozzak a lábimádat oltárán.

(2020-04-22) : Szinte éreztem ahogy végigsimogatja a testem, és jó volt hallani, hogy miket csinálna velem, ha valóban találkoznánk... illetve találkoztunk volna.