Jenna erotikus masszázs

erotikus masszázs

Jenna-

V.I.P hirdető
96/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-25 07:52:36

corsair
Élő lexikon
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jenna reagálása

Szia Kedves!

Nagyon köszönöm hogy papírra vetetted első közös élményünket...Remélem ha még látlak,mindig új élménnyel foglak gazdagítani!!!!
Csók

Jenna beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-06-25

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
A randit megelöző napon telefonon kerestem és második probálkozásra el is értem. Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről és le is egyeztettünk egy másnapi időpontot egy egy órás programmal. Kért egy telefonos megerősítést másnap kora reggelre amit megfejeltem egy VTR bejelentkezéssel is. A VTR visszaigazolásakor megkaptam a címet is.
Így bebiztosítva a randit nyugodtan vártam a holnapot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A leírtaknak megfelelően a tetthely kb. 3 perc sétára van az Allee-tól ahol könnyen megoldható a parkolás. A cím szerinti utcában szerintem csak nagy szerencsével lehet helyet találni én a bevásárlóközpontot javasolnám gépesített makktársaimnak.
Tömegközlekedés kíváló: busz, villamos, metró a közelben.
A házszám egyértelmű tévedésnek lehetősége nincs.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A lakás egy régebbi építésű házban található, kaputelefon segít a bejutásban. Bejutás után egy kis előszobában megszabadultam a cipőtől, majd Jenna bevezetett a szobába ahol is a randink további részében tartozkodtunk.
A szoba szépen berendezett volt masszázspaddal és egy kényelmes ággyal rendelkezett. Több széken volt lehetőség a ruhámimat elhelyezni.
A fürdő a szobából nyílt és jól felszerelt volt tisztálkodó eszközökkel: többféle tusfürdő, fogkefe, fogkrém , szájvíz.
Kádban lehet a tisztálkodást végrehajtani amelyen van egy műanyag cseppfogó oldalt így nem kell félni, hogy kipacsálja az ember a vízet tussoláskor. :)
Száraz kilépő és megfelelő méretű száraz törülköző áll rendelkezésre.
A meleg vízet egy átfolyós vízmelegítő biztosítja a megfelelő hőfok beállítása némi türelmet ígénnyel.
Jenna külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Megérkeztemkor Jenna egy bodyban fogadott ami már sejtette, hogy igencsak kívánatos idomokkal rendelkezik alkalmi vendéglátóm. Fotói a valóságot tükrözik kivéve a lerutusált tetkókat. Magas lány , de mivel én 180 cm-nél magasabb vagyok ez nekem nem okozott túl nagy problémát... :D
Az arc szépsége eléggé szubjektív dolog, de mivel arcos képpel hírdett, így senki sem vesz zsákbamacskát, ha Jennát meglátogatja. Nekem személy szerint nagyon tetszett!
A masszázs végén mikor lekerült a body szintén nem ért csalodás, csodás keblek, markolni való popsi.
Szép, selymes, finom bör.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Megérkeztemkor két puszival üdvözöltük egymást, majd a szobába való bejutás után gyors vetközés közben kaptam egy tiszta száraz türcsit és elvágtattam fürödni.
Miután visszaértem vendéglátóm az ágyat javasolta a masszázsra amit én el is fogadtam.
Hasmánt elhelyezkedtem és megbeszéltük, hogy mely területekre koncentráljon Jenna a kezelés alatt.
A masszázs a nem túl erős kategoriába esik, de távol áll attól, hogy simogatásnak hívjuk.
Elöször a hátamat gyúrta át miközben a fenekemen ült, majd jöttek a vádlik.
Közben folyamatosan beszélgetünk és én úgy ítélem meg sikerült is megtalálnunk a közös hangot.
Nagyon jó társalkodó egy pillanatra sem ült le a beszélgetés.
Ahogy haladt a combomon felfelé úgy kalandozott a keze az egyre érzékenyebb felületek felé.
A combom belső oldalát pedig olyan finoman, lágyan masszírozta, hogy ilyen kellemes élményben nem volt részem még soha egyetlen masszöznél sem. A legközelebbi látogatásom során ebből biztosan többet akarok majd!
Kb. egy 25 peces tevékenység után Jenna megkért, hogy forduljak meg.
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Fordulás után Jenna felált az ágy mellé és erotikus mozdulatokkal megszabadult a bodytól. Olajat csorgatott a cickókra és jó alaposan bekente őket.
Ezután lehajolt hozzám és munkába fogta őket. Bár igencsak kellemes volt és a többrk álltal megénekelt szemkontaktus is végig megvolt a legkedvesebb barátom mégis úgy döntött, hogy ő nem akar résztvenni a buliban.
Jenna ezt remek ütemérzékkel észrevette és felkúszott hozzám és megcsókolt, közben kezével elkapta a rakoncátlankodó barátomat és jellezte neki, hogy "elégedetlen" a hozzáállásával. :)
A velem egykorú elszégyelte magát és azonnal harcra készen állt. :D
Ezután Jenna fölém helyezkedett és finom illatos punciját felkínálta nekem kóstolásra.
Néhány pillanat múlva megéreztem, hogy ajkai finoman megérintették farkamat és kisvártatva el is tüntette szájában férfiasságomat.
Közben én is munkába fogtam a nyelvemet és igyekeztem minnél kelemesebbé tenni partnerem számára a helyzetett.
Talán nem volt ellenére való a ténykedésem,de a csúcsra sajna nem tudtam eljuttatni.
Jenna ezalatt egyre fokozta a tempót és változatosan hol kezét hol száját és nyelvét bevetve tett meg mindent hogy nekem is jó legyen.
Írhatnék kisregényt arról mennyi és milyen hosszú ideig voltam az ászok ásza, de a szomorú valóság az, hogy kb. egy hónapos cölbátus után kitartásom finoman szólva is nem volt a legnagyobb... Kb. 10 perces kényeztetés után robbantam és Jenna még finom mozdulatokkal segített a csúcspontot elnyújtani.
Hagyott lenyugodni, majd kedvesen letisztogatott.
Kikéredzkedtem a fürdőben egy gyors tussolásra amihez egy friss türcsit is kaptam.
Gyors öltözés, két búcsú puszi és megköszönve kedvességét tiplztem vissza a melóba.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Telefonon leegyeztetett virágszálak száma érkezés után sem változott.Érkezésemkor borítékba rejtve egy kis ajándékkal egyetemben az asztalkára helyeztem szóba sem került többé.
Azt kaptam amit kértem teljesen korrekt volt minden.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Első alkalommal voltam Jennánál, de nagy valószinüséggel nem utoljára. Személyében egy kedves, vidám értelmes lányt ismertem megy aki JÓ értelemben "profi".
Tökéletes és kedves szolgáltatást kaptam, ahol azt éreztem, hogy mindent megtesznek azért, hogy én jól érezzem magam.
Mindenképpen ajánlom őt a kedves makktársaknak. Bátran látogassák meg Jennát!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jenna erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-06-26 09:30:40
Nagyon tetszett, ahogy a hölgy hozzád állását bemutattad.

2020-06-26 00:12:10
E beszinek minden sora igaz. Csak a “ korona “ hiányzik. Gratula nektek.

FunkciókJenna legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-01-10) : Lekerült a bugyi is, bekente magát, én elhelyezkedtem, ezúttal már háton és elkezdődött a csúszka. Fantasztikusan izgató volt, ahogy csúszott a farkam a keblei között, emellett ráadásul megőrjített a szemeivel is, így hamar váltottunk a következő fejezetre.

felejthetetlen: 5db
(2019-12-20) : Fordulás után Jenna levette a fehérneműit, valamint bekente magát olajjal. Jöhetett a csúszka, ahol kis barátom még nem akart éledezni, de szuper érzés volt, simogattam Jennát közben.

(2019-12-05) : izgatóan használj a nyelvét miközben kezével a velem egykorút simogatja megkért feküdjek hanyatt combjaim közé térdelt és folyamatosan kék szemeibe nézek ő közben lassan csókra termett szájába veszi

(2019-05-03) : Profi masszázst kaptam, ami nagyon jól esett!! Nem fogta vissza magát, alaposan megdolgozta a hátam és a lábam, amikre szuksem is volt a sok-sok ülő munka után.

nagyon jó: 10db
(2020-08-01) : Van natúr francia és óvszeres is, mindenkinek az igénye szerint. Egy szuper csúszkát kaptam kezdésnek, mely beindította a hormonokat, és utána egy kombinált francia és kézi órán vettem részt. a végén angyali/ördögi technikát is bevetett Jenna a kezével, melynek eredményeképpen hatalmasat táraztam ki. Utána egy kis nagyon finom cirókát kaptam levezetésképpen.

(2020-05-03) : Egy lágy relaszáló masszázs kértem .Jenna finoman beolajozott ês egy lágy kellemes masszázsba kezdett.A ruhája a masszázs végéig rajta maradt,közben egy kicsit beszélgettünk.

(2020-03-09) : Közben éreztem, hogy az ajkai is nagyon finoman kényeztetik a farkamat. Többször csak a makkomat nyalogatta, szopogatta, majd kábító forróságot érezve szinte koppanásig az ajkai közé vette.

: 33db
(2020-10-10) : Kellemes, nyugtató, közben beszélgettünk. Egyik láb, másik láb, hát, váll, nyak, teljes test. Jennának nincs vasmarka, de nem is azért látogatja meg az ember. A masszázs Jennánál masszázs, erotikus rész csak fordulás után van úgy látom, és úgy tapasztaltam, aki másképp szeretné, szóljon. Fordulás után jött a csúszka a mellek és a test beolajozása után.

(2020-10-04) : Bekente melleit olajjal majd finoman csúszkálni kezdett farkamon, ami tetszett neki éledezni is kezdett majd mikor szájába kerültem megmakacsolta magát és nem akart hadrendbe állni pedig minden jót megkapott, amit kaphatott. Érzésre fantasztikus volt, de az élmények hatására vagy fáradság miatt nem keményedtem fel annyira, hogy az aktus létrejöhessen.

(2020-08-31) : Jenna masszázsa jobb, mint elvárható. Én egy órás programot választottam, ezért nem sikerült komoly időt eltöltenünk a masszázs résszel, de így is kellő alapossággal foglalkozott minden porcikámmal. Előző nap sportolni voltam, és ennek éreztem a hatását az izmaimban, ami a kezelésének hatására enyhült. Legközelebb a hosszabb programot választom,