Dotti szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Dotti-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-22 14:48:12

hodor
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dotti beszámoló szexpartner Budapest 2020-06-23

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Pénteken (amikor nem volt elérhető) próbáltam lefixálni egy időpontot és rácsörögtem, nem vette fel, így VTR-en egyeztettem vele egy szombati találkozót. Közben visszacsörgött, de már jeleztem, hogy VTR-en megbeszéltük a randit :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
IX. kerületben a körút mellett fogadott. A tömegközlekedés kíváló, ha autóval mész a parkolás necces lehet, lehet pár utcát sétálni kell hozzá. Odamentem a megbeszélt időpontra, rácsörögtem, majd várnom kellett még vagy 3 percet, és elmondta, hogy pontosan hova kell menjek, így gyorsan bejutottam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szép rendezett lakás. A fürdőben zuhanyzó, többfejta túsfürdő, törülköző, szájvíz minden ami kell. A szoba nem túl nagy, egy franciaágy található benne, amely épphogy befér a szobába, illetve valamilyen beépített szekrénysor. A tv szólt amely a háttérzajt biztosította.
Dotti külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Megérkeztem a lakásba, bugyi melltartó párosban várt egy gyönyörű vékony, mosolygó arcú bájos teremtés. Pont úgy néz ki mint a képeken, az arca is nagyon szép, csalódás kizárt. Puszi puszi, kis csók, kedves szavakkal invitált a lakásba. Cipő levétele után bementünk a szobába ahol levetkőztem, közben megöleltük és megcsókoltuk egymást. Kicsit beszélgettünk is, olyan volt mintha ezer éve ismernénk egymást, nagyon bájos, nagyon cuki, engem teljesen elvarázsolt a leányzó. Szép arc, igéző szemek, és az a mosoly illetve ahogy beszél, jaj istennő az a leány :)

Action
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
A lakásba illetve a szobába érkezésemkor a nyakamba ugrott, puszi puszi, ölelés, csók, már ott levett a lábamról a fantasztikus külsejével és a bájos tekintetével, beszélgettünk egy picit, közben simogattuk egymás testét, csókoloztunk, nagyon felvillanyozott a leány. Megmutatta hol a fürdőszoba, és gyorsan letusoltam. A szobába visszaérve először állva ismerkedtünk egymással, csókoloztunk, puszilgattuk egymás testét, simogattuk egymást, a csókja fantasztikus, nagyon érzéki mintha a barátnőjével csókolozna az ember, tökéletes. Szépen lassan megszabadítottam a felesleges fehérneműtől, ismerkedtem a melleivel is, körbepuszilgattam és cuppogtam rajtuk egy picit. Szép lassan az ágyra kerültünk ahol folytatodott a simi és a csók, akkor a kezemmel szép lassan elértem a kelyhét, közben ő sem volt rest ismerkedett a velem egykorúval. Egy idő után a szájába vette és egy fantasztikus franciát kaptam tőle, mélytorkosan, érzékien a golyókkal is foglalkozva, simogattam a testét ahol értem, megsimogattam a haját, néha felhúztam magamhoz egy csókra. De nem akartam gyorsan elmenni, így kértem, hogy én is nyalakodhassak, és a hátára fektettem. csókkal infitottam, majd végigcsókoltam a nyakát a vállát miközben haladtam egyre lejjebb, kicsit időztem a ciciknél, nem nagyok de annál szebbekk, majd végre eljutottam a csodás kelyhéhez, ahol próbáltam az örömére tenni, először csak nyelvvel majd az egyik ujjamat is bevetettem. Szolidan nyögdécselt, nagyon csíptem a hangját, fogta a kezemet, beletúrt a hajamba, csúcsra sanjos nem tudtam juttatni. Visszafeküdtem mellé és folytatodott a csókcsata, majd egy idő után felgumizott kézzel szájjal, meg is jegyezte, hogy hmm tutti-frutti izű a latex :D
Missziben hatoltam be először, közben húzott magához, csókoloztunk, egy idő után rákérdeztem a spárgás dologra amit az egyik beszámolóban olvastam, ő benne volt így az ajtónál kiprobáltuk a dolgot, kicsit kényelmetlen volt nekem a póz de ő nagyon hajlékony és simán a vállamra tette a lábát. Ezt követte a doggy, amely valami leírhatatlan látványt nyújtott, de így nem tudtam csókolózni vele, ezért visszatértünk a misszionárius pózhoz. Ahol jódarabig barátnős szeretkezésben volt részem és így lett végem benne a latexben. kaptam törlőkendőt ő pedig kirohant a fürdőbe 2 percre. Amikor visszajött összebújtunk és beszélgettünk, nagyon jól el lehet vele csevegni, tényleg odafigyel az emberre és szívesen dumál, nagyon cuki :)
Felajánlott egy masszázst amit elfogadtam, a hasamra feküdtem és megmaszírozta a hátamat. közben simogattam ahol értem, és kezdett feléledni a férfiasságom. Kaptam ismét egy csodás franciát tőle, de viszonozni akartam, kértem hogy forduljunk 69-ben, tetszett neki az ötlet, már a látványért megérte a dolog, de ő ugyanolyan fantasztikusan csinálta, elmenni sajna nem sikerült, így inkább összebujtunk csacsogtunk és csókoloztunk. Kedvem támadt megmaszírozni, kérdeztem, hogy van-e időnk rá, még éppen akardt pár percünk, megmaszíriztam a hátát, a nyakát, és egy picit lejjeb is őt :)
Majd egy gyors fürdő látogatás után, az ajtó elött még beszélgettünk és egy hosszú csók után indultam utamra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
VTR-en megbeszélt, pesti átlag, teljesen korrekt, ami az adatlapján található azokat mind csinálja, nem tudom van-e extrája, de szerintem nem is kell, úgy tökéletes ahogy van. A randi végén tettem le egy szekrényre, addig szóba se került.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Remegő lábakkal és nagy mosollyal az arcomon távoztam, biztos visszajáros a dolog. Minden perc ajándék, minden tökély volt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dotti szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-12 22:06:23
Igen, Dotti felejthetetlen élmény!
Az egyik legjobb akinél voltam!

FunkciókDotti legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-09-24) : Miután megszabadítottuk egymást ruhadaraboktól, ágyra heveredtünk, ott cirógatott, majd nagyon lendületes de mégis érzéki franciába kezdett. Mesterien csinálja, a golyókkal is folyamatosan foglalkozik, újfent kérés nélkül. Elég mélyre engedi a rudat, az ajkaival és a nyelvével is dolgozik rajta, változatos technikája és közben finom kezeinek puha érintése magával ragadó élményt biztosít.

felejthetetlen: 2db
(2020-09-27) : Jó hosszan is csináljuk, aztán mosolyogva helyet cserélünk és én fekszem a hátamra, és ő mutatja be fenomenális francia tudását... Egyszerűen egy felejthetetlen franciában részesített, amire már baromi nagy szükségem volt! Először nagyon érzékien, csak a makkon táncoltatta a nyelvét, majd fokozatosan egyre mélyebbre vette a farkam, aztán pedig egészen mélyre és lenn tartotta...

(2020-02-29) : Onnan majd megfordult, bekapta a gumis faszomat, és szopta rendesen, ahogyan kell. Ekkor megfogtam a derekát, felálitottam, most a konyhapultra tenyerelt és hátulról megint megdugtam. Már toltam Neki elég sok ideje így, amikor rákérdeztem, hogy nincs e véletlenül csúcs közeli állapotba? Mondta hogy hamarosan megtörténik és ne lassítsak. Ahogy tudtam, a legnagyobb sebességgel kúrtam, és amikor megtörtént a csúcshóditás, nem álltam le.

nagyon jó: 4db
(2020-09-30) : A második kört Ő kezdeményezte, simogatásokkal, és csókokkal. Nagyon érzékien csinálta, így gyorsan erőre kaptam. Majd az előzőekhez hasonló francia óra vette kezdetét, aminek hatására, kő keménnyé váltam. Gyorsan gumit kértem, mire Dotti gyorsan beöltöztetett, és nyeregbe pattant.

(2020-08-20) : Hátamra feküdtem, fölém hajolt és néhány nyelves csók után testemen lassan egyre lejjebb haladva, a már kellőképpen kemény farkamat kezdte igen professzionálisan és rendkívül jól esően kényeztetni! Először a heréimet kezdte nyelvével nagyon finoman kényeztetni, majd egyszercsak végig a szemembe nézve végignyalta a farkam, heréktől egészen a makkig

(2020-05-30) : rendesen leápolta vérbő farkamat kicsi szájával, sok év tapasztalatát véltem érezni a profi technikából. Talán 4-5 perc is eltelt így, ami az én pinabubus hozzáállásommal nem kevés idő

: 2db
(2020-09-10) : Már legelején összegabalyodtunk, még nekem volt furcsa, biztosan fásultnak érezhetett, mert annyira kedvesek voltak az érintései, csókja nagyon édes, nyelves igazi barátnőfeeling. Órákig tudtam volna ezt élvezni. Francia tudása isteni, legszívesebben szájába robbantam volna. Mikor én fedeztem fel testét, az egész teste nagyon finom, puncia, maga a mámor volt számomra, nagyon finom és édes volt,

(2020-06-17) : Jó néhány perc nyalakodás után, megkérdem, hogy kapja be a farkam. Kellemesen szopogatta, öröm volt látni szép arcát és száját ahogy benne vagyok.