53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-22
39
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-18
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
Zsuzska szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Zsuzska-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-22 12:35:59

Laller22
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zsuzska beszámoló szexpartner Budapest 2020-06-23

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Zsuzskával már régebbi a kapcsolatunk, volt néhány igen emlékezetes randink.
A napokban vettem észre, hogy engedve Darth Vader csábításának, átállt a sötét oldalra. Nekem sem kellett több,ezen a kellemes híren felvillanyozódva gyorsan telefont ragadtam,és megkértem Kedvesem kezét-mását egy röpke pásztorórára.
Vtr-n erősítettem meg aljas szándékaimat, amire gyorsan jött az igenlő válasz.
Így már nem volt más hátra,mint türelmesen várni a randit.
Zsuzska minden csatornán könnyen, gyorsan elérhető.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Zsuzska új búvóhelyre költözött, bár tudomásom szerint ez nem végleges, ne rutinból akarjuk Őt megközelíteni!
Vtr-n kapott cím pontos,gps ház elé vezet. Belváros,ehhez mérten parkolás nehézkes,jelenleg még a járvány miatt ingyenes.
Bkk-val érkező vándor a Nyugati pályaudvart, vagy az Oktogont célozza meg, innen pár perc egészségügyi séta szükséges,hogy Zsuzskánk elé járulhassunk. Fáradékonyabb rendtársak trolit is igénybe vehetnek, ami a célobjektum közelében áll meg.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régi épületek közé rejtett újszerű társasház nem túl magas emeletén találunk rá Kedvesünkre.Kapun bejutást telefonon kapott instrukciók segítik,ha a lift véletlenül nem üzemel, nem kell az égig mászni :) .
A kéjobjektum egy szépen rendben tartott lakás, két szobával,mi az ajtó felőli kis szobában voltunk, ahol kényelmes,hatalmas ágy ,bár matrac lehetne picivel keményebb is,de hát ide nem aludni jön az ember :).illetve komód,fotel a cuccoknak található, fürdőben kád+tusoló,zuhanyfüggöny,száraz kilépő,friss törcsi,szájvíz pohárkákkal,és majd elfelejtettem a lényeget ! Tusfürdőből többféle közül választhat a megtisztulni betérő vándor.
Zsuzska külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Zsuzska egy, a negyvenes évei elején járó, igen kellemes megjelenésű , (nem igazán kedvelem ezt a szót) MILF, hihetetlen szexuális kisugárzással. Bőséges portfólióját gyakran frissíti,ahol arcos képekkel hirdet,így nem sok csalódás érheti a vándort, hiszen itt jogos a megállapítás, hogy szebb,mint a képeken.Égővörős, hosszú hajkoronája kifejezetten bájos arcot keretez,az ember már igéző kék szemének csillogását látva elgyengül. Fitos orra,csókolni való ajkai láttán nem nehéz elveszteni a maradék józan eszünket is...

Karcsú alakján végignézve szembeszökőek az arányos méretű, formás gyári cicik , melyek bimbói gyorsan reagálnak a kényeztetésre.
Lejjebb pillantva finoman ívelt karcsú derekán, lapos hasán,mindig simára borotvált, illatos kelyhén, harapnivalóan formás popsiján, szép karcsú combjain,izmos vádliján járathatjuk mohó tekintetünket.
Röviden, már Kedvesünk megpillantásával tudjuk, hogy ,igen, nagyon is jó helyen vagyunk!! :-)

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
2
Érkezéskor a telefonon kapott kód bepötyögése után már siettem is Kedvesemhez,izgatottan várva,hogy mivel fog elbűvölni.
Amint belibbentem az ajtón,gyorsan felszedtem a földre hullott államat,megdícsértem Zsuzska igencsak vágykeltő welcome-szettjét,mely fekete hálós valami volt,és jótékonyan elrejtette kíváncsi szemeim elől vendéglátóm bájait, csupán a cici-punci-popsi maradt szem előtt...

Cipő magára hagyása után gyors kézmosás, majd puszicsere után átadtam Kedvesemnek a hozott édességet,belerejtve a csekély rezsi hozzájárulásomat,majd egy friss,ropogós törcsivel elrobogtam a fürdőbe, hogy randi komformossá tegyem magam.

Fürdő után játszószobába visszatérve Zsuzska hozzám lépve átkarolta a nyakamat,és lassan elkezdtük egymás feltérképezését. Lehúzta derekamról a törcsit, lágyan végigsimított tenyerével a már félöntudaton álló Kispajti feje búbján,közben óvatosan lesimogattam Kedvesemről az útban lévő fogadóruhát, kezem irányát követve csókokkal halmozva el a hívogató domborulatokat.
Szép lassan elhelyezkedtünk az ágyon,és arcától kiindulva elindultam az oly kedvelt déli tájak felé. Természetesen elsőként az asszonyosan kerek, rugalmas ikrek állták utamat, ezért ,,kénytelen'' voltam ezen a kellemesen domború környéken alaposan elidőzni.
Lelkesen kényeztettem a harciasan felmeredő bimbókat,csókoltam a ruganyos halmokat, közben éreztem,hogy Kedvesem kitartóan tornáztatja bűntársamat.
Ezért aztán elkezdtünk számolgatni, és mindkettőnknek 69 lett a végeredmény.

Zsuzska elmosolyodott,és a megfelelő poziciót felvéve szépen arcomhoz igazította frissen borotvált , illatos kelyhét.
Óvatosan végigsimítottam a számomra oly kedves szerelemrést,majd nyelvemmel finoman izgatni kezdtem.
Szépen körbe barangoltam a nyílást,lágyan érintve az elémtárt hívogató tájat, közben Kedvesem is feltalálta magát,és rudamat fentről lefelé végignyalogatva tiszteletét tette a zsákos csaladnál is.
Miután üdvözölte a golyszikat,szépen vissza tért bűntársam kobakjához,és máris éreztem kíváncsi nyelvének izgató játékát a rudazaton.

Próbáltam még intenzívebben kényeztetni Őt, ezért határozottabb mozdulatokkal izgattam legérzékenyebb pontját.
Halkan felsóhajtott, majd ajkai fogságába ejtette bűntársamat.
Kitartóan játszott vezéremmel, közben igyekeztem én is viszonozni a kapott kedvességet,de sejtettem,hogy nem fogom így a végtelenségig bírni,ezért inkább gumit kértem...

Mire kettőt pillantottam,vezérem már esőkabátban várta a következő bevetést .
Mivel tudjuk jól,hogy a magyar lovasnemzet, ezért megkértem Tündérkémet,hogy a hagyományokat ápolva pattanjon nyeregbe.
Szépen ráéreszkedett vigyázzban álló bűntársamra, majd szép lassan ügetésbe kezdett, miközben én vidáman kedveskedtem a szemem előtt ringó ikreknek.
Az ügetés szépen átváltott vágtába, Kedvesem időnként pihenésképp rám borult,ilyenkor igyekeztem én fenntartani alulról az ütemet.
Mivel minden jónak egyszer vége szakad, lassan én is megadtam magam a sorsnak, hatalmasat robbanva a vv-be.

Kedvesem levezényelte a szétcsatlakozást, előzékenyen eltakarította a romokat, majd barátnősen mellémbújt.
Picit még beszélgettünk, majd elfogadtam a felkínált frissítő hátmasszázst.
Ezután nem maradt más hátra, mint tusolás , öltözködés után érzékeny búcsút követően egy szenzációs randi élményével gazdagodva eltávozni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Zsuzska adatlapján nyilvános a csokor nagysága, bővebb infó,telefon is tájékoztat,mérete helyszínen sem változik. Átlag alatti bokréta egy kitűnő,átlag feletti élményért cserébe.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mint eddig minden látogatásom alkalmával,úgy most is maximális elégedettséggel távoztam Kedvesentől. A kategória váltásnak hála,teljesen új oldaláról volt szerencsém Zsuzskát megismerni. Szerencsére a fantáziája kimeríthetetlen,ezért borítékolható számomra az újabb randik sorozata.
Uraim,itt a kiváló lehetőség, hogy egy érett,magas szexuális kultúrával rendelkező Hölgy érzéki társaságát élvezhessétek !

Kedves Zsuzska!
Nagyon boldog vagyok,hogy kategóriát váltottál, teljesen elvarázsoltál szenzációs programoddal!
Fantasztikusan éreztem magam, igyekszem mielőbb vissza térni Hozzád, mert ezt nem lehet megunni! :-)
Köszönöm ezt a szuper randit !!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zsuzska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókZsuzska legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2020-10-06) : Lágyan végig simogatta,megmorzsolgatta a zsákos családot is, majd rudam oldalán éreztem,hogy kíváncsi nyelvét végig húzza rajta. Már vártam,hogy végre elmerüljek ajkai közt,de Ő még nem így gondolta...

(2020-09-05) : Először a formás ikreit vetette be olyan csuszkálósan ikrei közé véve barátomat, majd dél felé vette az irányt eltüntetve férfasságomat a szájában egyszer egyszer a golyszlikat is bevonva a játékba. Közben többször fel jött és csókolóztunk hol rövedbb hol pedig hosszabb ideig. Isteni a csókja nem lehet betelni vele. Közben én is ténykedtem a ikreivel foglalkoztam hol a kezemmel esetenként pedig a nyelvemmel. Vissza vissza tért a barátomhoz is.

(2020-08-31) : Lassan haladt lefelé, kis puszikkal és a kemény bimbókkal örvendeztetett. A célterületre érve ajkai először kívülről köszöntötték a vendéget, majd lágyan tették magukévá a már merev szerszámot. Élveztem a helyzetet. Néha felnézett rám, s tapasztalva elégedettségemet, szorgalmasan folytatta a megkezdett műveletet. Nem volt vad, inkább érzéki, mint az egész lénye. Egyszer kétszer kiengedett ajkai közül.

felejthetetlen: 20db
(2020-10-21) : Szólt, hogy most már szeretné szájában érezni barátomat én pedig engedtem a csábításnak és átadtam neki a terepet. Lágy franciával ajándékozott meg egyszer még a ikreit is bevonta a játékba. Nem tudtam tovább hagyni kérnem kellett a védőszerelést gumi formájában. Szemből kezdtük, miközben csókolóztunk is, nem lehetett kihagyni

(2020-09-21) : Egy csók után mellé térdeltem, Ő egyből magáévá tette a félkemény szerszámot. Nem sokat kellett küszködnie, hamar újra keménnyé varázsolta. Azért én hagytam minél tovább dolgozni, így tovább élvezhettem törődését. Közben a nedves puncit simiztem, időnként ráhajolva, csókolva öle rejtekét. Most már belülről is érezni akartam partneremet, kértem a védelem felhelyezését.

(2020-09-17) : Ezek után átadva neki a terepet helycserés támadás következett és egy iszonyatosan finom franciával lepett meg ismét én pedig az ikreivel voltam elfoglalva. Kértem a kölcsönösséget is, amit nem kellett kétszer mondanom hatvankilencben is voltunk. Így is elvoltunk egy darabig ,szerintem érezhette hogy kemény barátomat hamarosan kifogja végezni, így beöltöztette egyenruhába.

nagyon jó: 6db
(2020-07-01) : Nagyon finoman csókol, éreztem puha ajkait, majd finom nyelvjátékát. Kezemmel bejártam teste minden pontját, simogattam popsiját

(2020-03-12) : A masszázs ágyon hasonfekve jobb oldalamon Zsuzsi bal oldalamon Liza kezdte derekamtól felfelé haladva masszírozásom. Az utóbbi időkben elég sok gyógymasszázsban volt részem így van némi összehasonlítási alapom. Érdekes érzés volt, a négy nöi kacsó ahogy járt derekamtól gerincemen keresztül nyakamig, finoman de egyben határozottan is érintették testem, simogattak és masszíroztak egyben. Nagyon kellemesen ellazultam, miközben a lányok dolgoztak rajtam

(2020-03-01) : Leparancsolt a tatamira, majd fölém állt, és olyan elszántságot láttam a szemében, hogy simán eltudtam képzelni, hogy ma hullazsákban hagyom el a szobát. Kérdezte hogy milyen masszázst szeretnék? Cerka masszázst, vágtam rá gondolkodás nélkül. Elmosolyodott, majd lassan, kimérten és szó nélkül rám mozdult. Néztem ahogy mellém térdel, hááát… nem volt nehéz megőriznem a hangszerem készségét. Rég voltam ilyen türelmetlen, nagyon vágytam hogy ajkaiban legyek már.

: 4db
(2020-09-09) : Ismét csókkal folytattam, és gondoltam megszoptatom egy kicsit, amit nagyon jól csinált. Gumihúzás és elölről bedugtam a kukimat a jó csúszós forró puncijába. Élvezettel dugtam és csodáltam ahogy ki be csúszik.

(2020-08-03) : Jól reagált a franciázásra, azonban sajnos nem tudtam csúcsra juttatni. Mikor elfáradtam a nyelvmunkában, akkor cseréltünk, és következett az a rész, amikor ő kényeztetett engem. Kaptam egy kellemes franciát, amit pont megfelelő erősséggel csinált, így elég kellemes perceket szerzett nekem. Lassan kértem a védőfelszerelést, madj a felhelyezés után beleült, és elkezdett lovagolni.

(2019-12-17) : Először kaptam négykezes masszázst és el kell ismernem, hogy már az felemelő érzés, amikor mindkét lábamon egyszerre érzem szorgos olajos kezek összefonódott mozdulatsorainak ritmusát. Liza látványosan mindent beleadott a regenerálásomba, hosszú és erős mozdulatokkal,