2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Mayácska szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Mayácska-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-21 16:20:26

thalydus
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mayácska beszámoló szexpartner Budapest 2020-06-26

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Több, mint 2 év után sikerült végre újból Mayácskához látogatnom, ami egy ilyen kincsnél már - már örökkévalóságnak tűnt. Üzeneteket váltottunk, hisz már ismerjük egymást , majd VTR-en pontosítottunk az időponton. Mayácska rendkívül rugalmas volt, kereste a megfelelő megoldásokat, hogy létrejöjjön a randi.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A korábbi tevékenykedéseinek helyszínére tért vissza, aminek örülök, mert könnyű odatalálni, akar autóval, akár tömegközlekedéssel, ingyenes parkolási lehetőséggel a közeli bevásárlóközpont parkolójában. A ház előtt már nehezebb parkolót találni, de ez sem lehetetlen.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újszerű épület, újszerű lakásokkal, erre bizonyára nem lesz panasz. A lakásban rend és tisztaság uralkodik, Mayácska nagyon figyel arra, hogy minden rendben legyen a kuckóban. A fürdőben szintén kimaxolt higiénia, jópár tusfürdő, bőven van miből választani. A tetthelyen egy kényelmes ágy, megfelelő fényviszonyok, illetve egy tükör is vár.
Mayácska külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Mayácska nem sokat változott legutóbbi találkozásunk óta, legnagyobb örömömre. Barna haj, szelíd tekintet, szépen ívelt, telt ajkak, gazellatesttel párosítva. Vékony alkata a gyönyörű szilikonmelleit még jobban kiemeli.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
Egy pár perc késéssel érkeztem, de nem volt gond, Mayácska vette a szitut, hisz említettem is neki, hogy picit megcsúsztam. Őszintén szólva kisfiús izgalommal vártam a találkát, hisz két éve már, hogy utoljára élveztük egymás társaságát, és mivel Mayácska nekem messze a legnagyobb kedvencem, ezért már alig bírtam kívárni, hogy bejussak az ajtón. Főszereplőnk ott várt mögötte, széles mosollyal üdvözöltük egymást, majd beljebb tessékelt. Elkezdtünk dumálni mindenféle dolgokról, kivel mi történt az elmúlt időszakban. Közben vízzel kínált, amit elfogadtam. Nem sokkal később kaptam egy törülközőt, amivel elvonultam zuhanyozni. Visszatértemkor a szobába mentünk, ahol az ágyon kényelembe helyeztuk magunkat, és Mayácska elkezdtett kezelésbe venni. Végigsimiztük egymás testét, majd szép lassan levonult délre, ahol csodálatos szájába kerültem. Finom, érzéki franciázásba kezdett, bő nyállal, istenien. Emlékezett, nem is kellett kérnem, hogy cseréljük pozíciót, hogy én is élvezkedhessek, illetve kényeztethessem, ezért 69-be váltottunk, s így folytattuk. Fantasztikusan csinál mindent, érzékien, mintha a faszija lennél. Sokadik találkozásunk alkalmával is meglep ezzel a rendkívüli hozzáállással. A puncija finom, ha tetszik ez emver ténykedése, annak Mayácska hangot is ad. Mondjuk én nem voltam nagy formába, de azért igyekeztem becsülettel. Csakúgy, ahogy a hercegnőnk is, ezért kisvártatva jeleztem is neki, hogy a célnál vagyunk, és belerobbantam a szájába. Hagyott lenyugodni a szájában, majd megtörölgetett. Higiéniai szünetet követően letelepedett mellém, és hosszas beszélgetésbe fogtunk. Közben simogattuk egymást, ill. én gyönyörködtem ebben a csodaszép nőben, ahogy ott feküdt mellettem. A beszélgetés alatt elszaladt az idő, úgyhogy egy gyors zuhany után fájdalmas búcsút kellett intenem, s útra keltem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mindenképpen megéri, bármennyi is lenne. Itt biztos, hogy azt kapod, amiért mégy. Nincsenek extrák, nincsenek tabuk, itt a korrektség netovábbja van.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Természetesen rossz érzésekkel távoztam, de csak azért, mert véget ért a randi. Mayácska maradt és marad az etalon, még ha akarnék sem tudnék semmilyen negatívumot megemlíteni (de nem akarok:)) Csodás teremtés, kihez ha alkalmam adódik, jövök, mert tényleg imádni való. Végig a vendégére figyel, egy percre sem szabadulsz, amíg nàla vagy.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mayácska szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Mayácska nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókMayácska legfrissebb beszámolói

istennő: 21db
(2020-09-21) : Tehát állva ölelkeztünk, simogattuk egymást, én a fenekét és a ciciket is fogdostam. Itt még rajta volt a fogadóruhája. Majd mondta hogy helyezzem magamat kényelembe az ágyon, ő pedig a lábam közé térdelt és a nyakam és mellkasom puszilgatásával elindult lefelé. Mikor elérte a farkamat akkor megnyalta, felegyenesedett és kibújt a fehérneműből a cicik kibuktak, a bimbók már hegyesen álltak.

(2020-09-15) : Majd Mayácska vette kezébe az irányítást. Valami csodás NF, kézimunka, cici szex, golyózás. Ahogy a tükörben ezt láthattam, atyám!!! Nagyon beindultam és kértem is a gumimat mert már be akartam menni azonnal a résbe. Ez az érzés bent sem változott. Fantasztikusan körül ölelte a puncija a velem egykorút és melegen hívogatott befele. Lovacskával kezdtünk.

(2020-08-12) : Játszik vele, a mellei közé dörgöli, húzza az agyam, véletlenül sem ront neki csak úgy. Ajkával érinti, végig nyalja, végre a makkom a szájában. Kezével csak a tövét fogja, egyre gyorsabban műveli, nyálát nem sajnálja, raköpi, csorgatja. A szemembe néz kíváncsian, a tükörben nézi magát, hogy állok az ajkai között. Nagyon jól csinálja, pont ahogy szeretem. Hozzá hajolok, csókolózunk, tiszta nyál, mondja is, de nem zavar.

felejthetetlen: 11db
(2020-07-20) : ő letérdel én állva maradok és már indul is a franciaóra, kihasználom hogy mindketten szeretjük nézni. Kellemes tempóban esik a farkamnak, tudom nincs mélytorok, eddig minden ahogy álmaimban elképzeltem, nézem a testét, a lábát, a mellét majd tükörből ugyanezt,

(2020-06-21) : A hálóban az ágyra feküdtem, Mayci a lábaim közé térdelt s a szájába vett.Bő nyálas jó franciát kaptam.Először a zacsit kényeztette majd rátért az ezredesre.

(2020-03-31) : Bevetette ajkait, nyelvét. Úgy vélem, hogy alfátol, az omegáig a francia nyelv minden csínját-bínját, fortéját bevetette rajtam. Fentről néztem, hogy hogyan játszik a golyzikkal, majd a makkal, avagy hogyan tűnteti el egészen ajkainak gyűrűjében.

nagyon jó: 4db
(2020-06-13) : Én leültem a az ágy szélére a tükörrel szemben, ő pedig elém térdelt. Kellemes, nem pornós franciás kényeztetésbe kezdett. Közben én oda-oda tekintettem a tükörbe.

(2020-04-25) : Formás, remek szabott kebleket "kellett" alaposan szemügyre vennem. Nem esett nehezemre. :) Kis közjáték után lejjebb mentem és lejutottam addig a pontig, hogy viszonozni tudjam a bemelegítő kényeztetést. Úgy tűnt sikerült is valamilyen szinten. Most Mayácska kért cserét. Most vágtam magam hanyatt. A nyakamtól indulva haladt is lefele. A melleit bevetette a simogatáshoz. A péniszem egy időre el is veszett köztük egy időre.

(2020-03-09) : Olyan kényeztetésbe kezdett, ami semmiképp sem hétköznapi. Mohón esett nekem. Hol eltűntetett teljesen, hol a környezetet ingerelte. Mint a mesében hol volt, hol nem volt.

: 4db
(2020-09-24) : Adott egy törcsit, elmentem egy gyorsat tusolni és visszatértem után még kb 1 percig dumáltunk utána pedig kérdezte, hogy most már bekaphatja-e amire a válasz: persze elsősorban ezért jöttem :) Hát emberek igazi bőnyálas pornós szopásban részesültem, bár mélyre nem megy egyáltalán amit meg is jegyzett, hogy "még jobb lenne ha jobban be tudnám kapni",

(2020-09-19) : Ebben a helyzetben Maya "kénytelen" volt az tükörrel háttal, velem szemben helyezkedni, mert hogy ő mindenképp szeretett volna részemre franciásan kedveskedni. Ez jól is sikerült és nekem közben volt szerencsém a tükörben is páratlan látványt élvezni. Annyira jó volt ez a felállás, hogy a gyors vég elül menekülve kértem egy cserét és kerültem a kényeztető helyzetbe.

(2020-09-06) : Action a megszokothozuz képes eltért mert franci játékkal tötltöttük ki a randinkat. Maya nagyon élvezi amikor azokat csodálatos pillangóit kényeztetem. Maya felbozdulva ő is megszerette volna mutatni a frncia tudását ami csodálatos volt és kétszer is sikert ért el. Én sem tétlenkedtem és indult a nyaligátor aminek meglett az eredménye olyan csodálatos hallgatni a hangját ahogy elélvezz.