1
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
Mayácska szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Mayácska-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-21 16:20:26

thalydus
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mayácska beszámoló szexpartner Budapest 2020-06-26

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Több, mint 2 év után sikerült végre újból Mayácskához látogatnom, ami egy ilyen kincsnél már - már örökkévalóságnak tűnt. Üzeneteket váltottunk, hisz már ismerjük egymást , majd VTR-en pontosítottunk az időponton. Mayácska rendkívül rugalmas volt, kereste a megfelelő megoldásokat, hogy létrejöjjön a randi.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A korábbi tevékenykedéseinek helyszínére tért vissza, aminek örülök, mert könnyű odatalálni, akar autóval, akár tömegközlekedéssel, ingyenes parkolási lehetőséggel a közeli bevásárlóközpont parkolójában. A ház előtt már nehezebb parkolót találni, de ez sem lehetetlen.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újszerű épület, újszerű lakásokkal, erre bizonyára nem lesz panasz. A lakásban rend és tisztaság uralkodik, Mayácska nagyon figyel arra, hogy minden rendben legyen a kuckóban. A fürdőben szintén kimaxolt higiénia, jópár tusfürdő, bőven van miből választani. A tetthelyen egy kényelmes ágy, megfelelő fényviszonyok, illetve egy tükör is vár.
Mayácska külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mayácska nem sokat változott legutóbbi találkozásunk óta, legnagyobb örömömre. Barna haj, szelíd tekintet, szépen ívelt, telt ajkak, gazellatesttel párosítva. Vékony alkata a gyönyörű szilikonmelleit még jobban kiemeli.

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Egy pár perc késéssel érkeztem, de nem volt gond, Mayácska vette a szitut, hisz említettem is neki, hogy picit megcsúsztam. Őszintén szólva kisfiús izgalommal vártam a találkát, hisz két éve már, hogy utoljára élveztük egymás társaságát, és mivel Mayácska nekem messze a legnagyobb kedvencem, ezért már alig bírtam kívárni, hogy bejussak az ajtón. Főszereplőnk ott várt mögötte, széles mosollyal üdvözöltük egymást, majd beljebb tessékelt. Elkezdtünk dumálni mindenféle dolgokról, kivel mi történt az elmúlt időszakban. Közben vízzel kínált, amit elfogadtam. Nem sokkal később kaptam egy törülközőt, amivel elvonultam zuhanyozni. Visszatértemkor a szobába mentünk, ahol az ágyon kényelembe helyeztuk magunkat, és Mayácska elkezdtett kezelésbe venni. Végigsimiztük egymás testét, majd szép lassan levonult délre, ahol csodálatos szájába kerültem. Finom, érzéki franciázásba kezdett, bő nyállal, istenien. Emlékezett, nem is kellett kérnem, hogy cseréljük pozíciót, hogy én is élvezkedhessek, illetve kényeztethessem, ezért 69-be váltottunk, s így folytattuk. Fantasztikusan csinál mindent, érzékien, mintha a faszija lennél. Sokadik találkozásunk alkalmával is meglep ezzel a rendkívüli hozzáállással. A puncija finom, ha tetszik ez emver ténykedése, annak Mayácska hangot is ad. Mondjuk én nem voltam nagy formába, de azért igyekeztem becsülettel. Csakúgy, ahogy a hercegnőnk is, ezért kisvártatva jeleztem is neki, hogy a célnál vagyunk, és belerobbantam a szájába. Hagyott lenyugodni a szájában, majd megtörölgetett. Higiéniai szünetet követően letelepedett mellém, és hosszas beszélgetésbe fogtunk. Közben simogattuk egymást, ill. én gyönyörködtem ebben a csodaszép nőben, ahogy ott feküdt mellettem. A beszélgetés alatt elszaladt az idő, úgyhogy egy gyors zuhany után fájdalmas búcsút kellett intenem, s útra keltem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mindenképpen megéri, bármennyi is lenne. Itt biztos, hogy azt kapod, amiért mégy. Nincsenek extrák, nincsenek tabuk, itt a korrektség netovábbja van.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Természetesen rossz érzésekkel távoztam, de csak azért, mert véget ért a randi. Mayácska maradt és marad az etalon, még ha akarnék sem tudnék semmilyen negatívumot megemlíteni (de nem akarok:)) Csodás teremtés, kihez ha alkalmam adódik, jövök, mert tényleg imádni való. Végig a vendégére figyel, egy percre sem szabadulsz, amíg nàla vagy.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mayácska szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Mayácska nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókMayácska legfrissebb beszámolói

istennő: 18db
(2020-07-02) : Megint csak elkezdett szájalni rajtam. Sokáig csinálta, nem zavartam meg, élvezkedtem. Mikor eszembe jutott a védelem akkor már Ő is úgy gondolta, hogy ideje. Felhelyezte, kis francia oldalról így kétszer láttam a tükör miatt,

(2020-05-18) : Hagytam volna pihenni, de benne is buzgott a tett vágy, így hamar a testemen érezhettem gyengéd csókjait, melyekkel ellentmondást nem tűrően haladt egyre délebbre, míg végül meredező tagomhoz ért. Nehezen leírható az élmény amit a látvány nyújt hogy egy ilyen gyönyörű nő, ilyen élvezettel kényeztet.

(2020-04-08) : Bekapta, pörgette a nyelvét a makkomon, síkosított, olyan köpködősen, a kezeivel a golyókkal jojózott. A jojó még csak oké, csak tikitakizni ne kezdjen velük.

felejthetetlen: 10db
(2020-06-21) : A hálóban az ágyra feküdtem, Mayci a lábaim közé térdelt s a szájába vett.Bő nyálas jó franciát kaptam.Először a zacsit kényeztette majd rátért az ezredesre.

(2020-06-13) : Én leültem a az ágy szélére a tükörrel szemben, ő pedig elém térdelt. Kellemes, nem pornós franciás kényeztetésbe kezdett. Közben én oda-oda tekintettem a tükörbe.

(2020-03-31) : Bevetette ajkait, nyelvét. Úgy vélem, hogy alfátol, az omegáig a francia nyelv minden csínját-bínját, fortéját bevetette rajtam. Fentről néztem, hogy hogyan játszik a golyzikkal, majd a makkal, avagy hogyan tűnteti el egészen ajkainak gyűrűjében.

nagyon jó: 4db
(2020-04-25) : Formás, remek szabott kebleket "kellett" alaposan szemügyre vennem. Nem esett nehezemre. :) Kis közjáték után lejjebb mentem és lejutottam addig a pontig, hogy viszonozni tudjam a bemelegítő kényeztetést. Úgy tűnt sikerült is valamilyen szinten. Most Mayácska kért cserét. Most vágtam magam hanyatt. A nyakamtól indulva haladt is lefele. A melleit bevetette a simogatáshoz. A péniszem egy időre el is veszett köztük egy időre.

(2020-04-02) : Szerintem kettőnk francia nyelv leckéje remekül sikerült. Nagy tehetségek vagyunk:))))) Mi szerintem napokig kényeztetnénk így egymást, én biztos..... Miután belefáradtunk a franciába Dögike hanyatt fektetett és szájjal gumit húzott a farkamra. Mit mondjak ebben is ügyes:)) Majd bele ült majdnem szét robbanó farkamra.Hát látni a csodás punciját ahogy a farkamat magába fogadja az talán életem egyik legszebb szexuális élménye volt:)

(2020-03-09) : Olyan kényeztetésbe kezdett, ami semmiképp sem hétköznapi. Mohón esett nekem. Hol eltűntetett teljesen, hol a környezetet ingerelte. Mint a mesében hol volt, hol nem volt.