2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Mayácska szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Mayácska-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-21 15:22:08

geronimo19
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mayácska beszámoló szexpartner Budapest 2020-06-22

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon kerestem ,de nem vette fel.Nemsokára viszont csörgött a telóm,és Mayácska hívott.Megbeszéltük a mindkettőnknek ideális időt.Még beszélgettünk majd VTR-t küldtem,amit rögtön vissza is igazolt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Új illetve a régi helyén fogadott és oda kaptam címet.A Lurdy házhoz közeli új építésű házak egyike.A villamostól pár perc séta,parkolni a házak között vagy a Lurdy parkolóban lehet.Nyugodt csendes környék,aki járt már ott Mayánál tudja hogy jó döntés volt vissza térni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új lakás az előtérböl nyílik a nappali konyhával a szobák és a fürdő.Ahogy belépsz az előtérbe szemben a háló,nagy franciaágy ,az ajtó melled komód szobainassal.A falon tükör,és a sarokban tévé.A fürdőben kád és zuhanyfüggöny.A kád szélén és a polcon sorakoznak a tisztálkodási eszközök.Az egész lakás tiszta rendezett,tükrözi Maya egyéniségét.Viszont csak egy cicával találkoztam.
Mayácska külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Félmeztelenül várt egy kis fehér csipke tangában.Nincs csalódás ,hiszen rengeteg amatőr képe van fenn.Élőben még szebb ,kívánatosabb .Azok a gyönyörű cicik amik szembe ötlően hegyesedtekKarcsú derék,jó kis popsi.A kedvencemet viszont fehérnemű takarta,ami kidomborodott.Nemsokára ki is csomagoltam.Új frizura és tetoválásokés finom puha bársonyos bőr.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pont időben érkeztem,és már hívtam is.Rögtön felvette mondta a kódot,és már nyílt is az ajtó.Liftel fel,az ajtó mögött Mayci várt félmeztelenül egy tangában.Nevetve szólalt meg meleg van.Átölelt nagy helyeslésem közben,és megpuszilt.Már az egyeztetésnél megemlítette az adatlapján a változást.A csók extra lett ,és a videó nincs .A mostani helyzetben azért mindig van nálam kézfertőtlenítő,és ezt meg is tettem a ház előtt.Benn a lakásban általában kézmosás először.A hálóba kisért ,ott átadtam neki az ajándékom.kicsomagolta ,nagyon örült neki.Annyira izgató volt,teljesen bezsongtam.Felkaptam az ágyra fektettem.A lábait felhúzta majd szét tárta.Az ágy mellé térdeltem,és először a bugyiját kezdtem csókolni.Elhúzva a szeméremajkait kezdtem csókolni.Picit zavart a tanga ezért levetette,és szabadon garázdálkodhatott a nyelvem.Millió puszit kaptak azok a gyönyörű pillangók.Szétnyíltak mohó nyalni kezdtem.A kezeim a csípőjét fogták,közben Mayci lenyúlt a bal kezemhez az ujjaink összefonódtak. A szabad kezével a fejem fogta ,simogatta nagy sóhajtozva.Előbukkant kőkemény klitorisza ,ezután csak azt vettem célba.A lábait összezárva közte a fejemmel ,sikoltva élvezett .Picit megnyugodva mellé feküdtem,és még mindig keményen hegyesedő bimbóit puszilgattam.Törölközőt kaptam,és tusolás.A hálóban az ágyra feküdtem, Mayci a lábaim közé térdelt s a szájába vett.Bő nyálas jó franciát kaptam.Először a zacsit kényeztette majd rátért az ezredesre.Meg merevített ,és a gyönyörű mellei közé vette a farkam. Felváltva kényeztette a szájával és a mellével.Gumit kértem ,az ágy szélére ültem szemben a tükörrel.Mayci háttal nekem lovagolt meg.Észtvesztő látvány mikor egy ilyen gyönyörű nő lovagol meg.Rázta is formás kis popóját.Felkönyököltem,és a tükörben néztem ahogy ki-be járok benne.A szájába kértem a befejezést.A kérés teljesítve,felálltam Maya elém térdelt.Nem sokáig tartott ,tele lőttem a száját.Kimentünk tisztálkodni,majd az ágyon feküdtünk.Nem sok pihenőt engedélyezett,újra a farkam fészkelődött a szájával.Finoman kényeztette,majd felkínálta mézédes punciját nyalásra.Mindkettőnk számára élvezetes ez a póz,én nagyon szeretem.Elég hosszan kényeztettük egymást Meg álltunk pihegni majd újult erővel folytattuk.Gumit fel és újra háttal lovagolt nekem.Lassan ,finoman mozgott ,és én át vettem a stílust. Úgy éreztem ez kell most ,nem a mindent bele dirr-durr jövök.Kaptam párnát a fejem alá ,és moziztam.Meg fordult,szemből ült belém a melleimre támaszkodva.A szemembe nézve mozgott rajtam.Lehúztam magamhoz,és már én toltam neki.Nyögdécselt ,és a nyakam csókolgatta.Missziben folytattuk ,lassan érzékien szeretkeztünk.Ki-be jártam benne majd rá kevertem párszor .Viszonozta majd hangosabb lett.Ez-az jó hallottam és már élvezett is.Folytattam és én is tele lőttem a gumit.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Utólag mint mindig.A csók az extra .nem vettem igénybe.A rózsaszálak az átlagosnál magasabbak.Korrekt mint mindig,az egyik legjobb szolgáltató.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Megint egy felejthetetlen randi Mayácskával.Az adatlapja módosult ,bánatomra a csókot kihagytam.Igaz meg sem kérdeztem a különbséget,de a következő talin igénybe veszem mert fantasztikusan csókol.Az egész randink olyan barátnős ,szeretkezősre sikeredett,de nem bántam meg .Nagyon jól éreztem magam.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mayácska szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Mayácska nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókMayácska legfrissebb beszámolói

istennő: 21db
(2020-09-21) : Tehát állva ölelkeztünk, simogattuk egymást, én a fenekét és a ciciket is fogdostam. Itt még rajta volt a fogadóruhája. Majd mondta hogy helyezzem magamat kényelembe az ágyon, ő pedig a lábam közé térdelt és a nyakam és mellkasom puszilgatásával elindult lefelé. Mikor elérte a farkamat akkor megnyalta, felegyenesedett és kibújt a fehérneműből a cicik kibuktak, a bimbók már hegyesen álltak.

(2020-09-15) : Majd Mayácska vette kezébe az irányítást. Valami csodás NF, kézimunka, cici szex, golyózás. Ahogy a tükörben ezt láthattam, atyám!!! Nagyon beindultam és kértem is a gumimat mert már be akartam menni azonnal a résbe. Ez az érzés bent sem változott. Fantasztikusan körül ölelte a puncija a velem egykorút és melegen hívogatott befele. Lovacskával kezdtünk.

(2020-08-12) : Játszik vele, a mellei közé dörgöli, húzza az agyam, véletlenül sem ront neki csak úgy. Ajkával érinti, végig nyalja, végre a makkom a szájában. Kezével csak a tövét fogja, egyre gyorsabban műveli, nyálát nem sajnálja, raköpi, csorgatja. A szemembe néz kíváncsian, a tükörben nézi magát, hogy állok az ajkai között. Nagyon jól csinálja, pont ahogy szeretem. Hozzá hajolok, csókolózunk, tiszta nyál, mondja is, de nem zavar.

felejthetetlen: 11db
(2020-07-20) : ő letérdel én állva maradok és már indul is a franciaóra, kihasználom hogy mindketten szeretjük nézni. Kellemes tempóban esik a farkamnak, tudom nincs mélytorok, eddig minden ahogy álmaimban elképzeltem, nézem a testét, a lábát, a mellét majd tükörből ugyanezt,

(2020-06-21) : Finom, érzéki franciázásba kezdett, bő nyállal, istenien. Emlékezett, nem is kellett kérnem, hogy cseréljük pozíciót, hogy én is élvezkedhessek, illetve kényeztethessem, ezért 69-be váltottunk, s így folytattuk.

(2020-03-31) : Bevetette ajkait, nyelvét. Úgy vélem, hogy alfátol, az omegáig a francia nyelv minden csínját-bínját, fortéját bevetette rajtam. Fentről néztem, hogy hogyan játszik a golyzikkal, majd a makkal, avagy hogyan tűnteti el egészen ajkainak gyűrűjében.

nagyon jó: 4db
(2020-06-13) : Én leültem a az ágy szélére a tükörrel szemben, ő pedig elém térdelt. Kellemes, nem pornós franciás kényeztetésbe kezdett. Közben én oda-oda tekintettem a tükörbe.

(2020-04-25) : Formás, remek szabott kebleket "kellett" alaposan szemügyre vennem. Nem esett nehezemre. :) Kis közjáték után lejjebb mentem és lejutottam addig a pontig, hogy viszonozni tudjam a bemelegítő kényeztetést. Úgy tűnt sikerült is valamilyen szinten. Most Mayácska kért cserét. Most vágtam magam hanyatt. A nyakamtól indulva haladt is lefele. A melleit bevetette a simogatáshoz. A péniszem egy időre el is veszett köztük egy időre.

(2020-03-09) : Olyan kényeztetésbe kezdett, ami semmiképp sem hétköznapi. Mohón esett nekem. Hol eltűntetett teljesen, hol a környezetet ingerelte. Mint a mesében hol volt, hol nem volt.

: 5db
(2020-10-25) : Nem sokat lacafacázott, egyből szájba vett, aminek rögtön meg is lett az eredménye. Nagyon finoman csinálta, lassan, végig egész hosszában bevette, sok nyállal, pont ahogy szeretem. Közben a popsiját is moziztam hátulról a szemközti tükörben. Majd 69 jött, de pár perc után le is kellett állítanom, mondta is, hogy érezte, hogy hamarosan le fogom állítani :) Kértem, hogy szemből üljön bele, valahonnan egyből elővarázsolta a gumit,

(2020-09-24) : Adott egy törcsit, elmentem egy gyorsat tusolni és visszatértem után még kb 1 percig dumáltunk utána pedig kérdezte, hogy most már bekaphatja-e amire a válasz: persze elsősorban ezért jöttem :) Hát emberek igazi bőnyálas pornós szopásban részesültem, bár mélyre nem megy egyáltalán amit meg is jegyzett, hogy "még jobb lenne ha jobban be tudnám kapni",

(2020-09-19) : Ebben a helyzetben Maya "kénytelen" volt az tükörrel háttal, velem szemben helyezkedni, mert hogy ő mindenképp szeretett volna részemre franciásan kedveskedni. Ez jól is sikerült és nekem közben volt szerencsém a tükörben is páratlan látványt élvezni. Annyira jó volt ez a felállás, hogy a gyors vég elül menekülve kértem egy cserét és kerültem a kényeztető helyzetbe.