2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Dóri szexpartner

szexpartner

Dóri-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-19 19:57:42

Alex_74
Ismerkedik az oldallal
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dóri reagálása

Nagyon szépen köszönöm neked!
Puszik

Dóri beszámoló szexpartner Budapest 2020-06-22

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Elöszőr telefonon beszéltem Dórival, már akkor megfogott a "búgó" hangja, ekkor még csak érdeklődés szinten volt a dolog. Miután el olvastam több vele kapcsolatos írást, úgy döntöttem nincs kec-mec nekem is el kell jutnom hozzá!! Erőt vettem magamon és ismét hívtam, majd a konkrét randit már VTR en pontosítottuk ekkor kaptam meg a pontos címet is. De milyen az én formám, kedvesem a randi elött hívott és időt kért mert az autójával defektet kapott, ilyen is csak velem fordulhat elő :) Na mindegy elmondhatom, hogy maximálisan megérte rá várni!!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Én autóval érkeztem, mivel elég jól ismerem a környéket nekem nem okozott gondot. A környéken van tömegközlekedés a tethely pár perc séta a megállótól. Nekem most szerencsém volt mert volt szabad parkoló hely, de a szomszédban van egy "center" ahol szerintem mindig akad üres parkoló!! A megadott infok alapján nem lehet eltéveszteni, viszont a kapu telefont nem találtam elsőre :) nem az ajtó mellett van hanem vele szemben egy oszlopon. Az aulában kamera van, ha valakit ez zavar, vegyen fel maszkot, emiatt kár nem menni hozzá !!!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A "tetthely" egy magasabb emeleten található az egyik pózban megtalálható ez a szám, mondjuk ha a lift nem működik akkor kicsit para, de megéri :) A randi helyszin makulátlan minden téren, pici "előszobába" érkeztem onnan egyenesen van egy amerikai konyhás nappali amiből a háló szoba nyílik. A fürdő az előszobából jobbra, hatalmas még lehet hogy a hálónál is nagyobb ;) Nem számoltam a tusfürdő felhozatalt 4-5 biztos volt, én nem vagyok válógatós és egyébként sem fürdeni érkeztem vendéglátomhoz. Van szájvíz, fogkém fogkefe , még a COVID miatt kézfertötlenítő is!! A kád kilépő csont száraz, a türcsi amit kaptam hatalmas és nem agyonhasznált. A tethely a célnak pont megfelelő puha matracos francia ággyal szerintem kényelmes !!
Dóri külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Ami a legfontosabb, egy igazi mosolygós cserfes lány Dóri. Nem nádszál kis asszony, de mint tudjuk csak a kutyák játszanak csontal. Nem vékony de, nem is kövér szerintem pont jó, minden "alaktrész" eredeti semmi szilikon, szerintem nincs is rá szüksége !! Hozzám képest "alacsony" mondjuk a 192 cm hez szinte mindenki az, de ő valmi olyasmit mondott próbálom idézni, hogy a kivágott fát könnyü megmászni :) és tényleg az ágyban eltünnek a különbségek!! Amikor beléptem kedvesem rezidenciájára akkora öleléssel, mosollyal és puszival fogadott, hogy nem is törödtem azzal ami rajta van, bár az rémlik, hogy sok mindent nem takart és valami fekete csipke anyagú vágykeltő szerelés lehetett.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
2
Nos mint már írtam, mikor megérkezdtem Dórihoz, hatalmas ölelésben és jó értelemben vett széles mosolyban részesültem. Majd konstatálta, hogy tényleg olyan magas vagyok mint ahogy mondtam :) Megkérdezte, hogy megfelel e az elképzeléseimnek, én rögtön mondtam, hogy teljes mértékben sőt. Eszméletlen jó alakja van, persze ez szubjektív, de nekem nagyon bejött. Nem egy csont sovány gebe huszár, hanem egy ízig vérig NŐ !!! Nos a lényeg, miután megérkeztem és lefutottuk a "köröket" és a fürdés is le lett tudva, Ő már Éva kosztümben várt a szobában. Telefonon már jeleztem neki ha nem bánja akkor felvezetésként szeretném meg maszírozni, bár ez részemről inkább egy érzéki símogatásra sikeredett, viszont jókat beszélgettünk közben. Kérdeztem töle, hogy mennyire "jó" a masszázs mire kedvesen azt mondta, hogy megadja az elérhetőségemet a többi lánynak, hogy keressenek bátran! :) Ezután egy eszméletlen jó de nem pornós franciát kaptam, lágyan érzékien ahogy szeretem , amikor már akcióra készen álltam meg kaptam a védőfelszerelést és mivel jeleztem, hogy kissé fárasztó volt a hetem, kérdés nélkül "nyeregbe" pattant és finom csipő mozgással szeretkezztünk. Végig szemkontaktus puszik, csókok és rengeteg ölelés és mosoly közepette élveztük egymás társaságát. Mivel sajnos fáradtan érkeztem hozzá, ezért lankadt a fegyelem, bár ő mindent megtett, ezért a szkafander le került és a bemelegítésnél már megszokott érzéki franciával végzett ki, amit meg is jegyeztem, hogy csalás volt mert így egyoldalú lett a dolog. Miután "kivégzett" és az utodok a szájában végezték, diszkréten rendbe tette magát és vissza sietet hozzám, majd a fenmaradó időt tartalmas beszélgetéssel zártuk. Sok mindent megtudtam róla, teljessen olyan érzés volt mintha barátnőnél járnék. Egy biztos amint lesz alkalmam , biztos megyek még hozzá engem teljessen elvarázsolt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mivel nekem ez volt az első bevetésem, és teljessen elvarázsolt a fogadtatás majdnem elfelejtettem át adni a megbeszélt rózsa szálakat, egy lila csoki kiséretében, de a zuhany után potoltam eme hianyosságomat. Ugyan jelezte, hogy a végén is ráér, úgy gondolom ezt igy illik.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Maximális elégedettség főleg, hogy most voltam előszőr ilyen "bevetésen". Azt hiszem nem bántam meg, hogy ő vette el a "szüzességemet" :) Nagyon barátságos, cserfes és nem utolsó sorban figyelmes a partnerével szemben. Mindenkinek csak ajjánlani tudom, és azok a kerek formák...... :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dóri szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-06-23 10:53:15
Így legyen ötös a lottón.... Elsőre az oldal egyik legdögösebb csaját kifogni! Milyen egyszerűen írod meg a valós tapasztalatod, Dóri a születet természetességével fogja meg a férfiembert.

Arruin
Lehet adni a szavára
2020-06-22 14:44:11
Üdv a Dórinál "felavatottak" táborában! :) Valóban jó választás (ecélból is). Jó, hogy írtál kapucsengőről, az engem is megviccelt, valakinek még hasznos infó lesz. Tetszett a beszid, informatív, és olyan igazi "Dóris", átjött a hangulat :)

FunkciókDóri legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-09-30) : Állva simultunk össze és szánk csóókba forrva, feledkeztünk egymásba. Isteni nyelves csókja. Nem tolakodó, de adja nyelvét kellemesen. Már érezni akartam melleinek melegét és megszabadítottam őket. Fantasztikus érzés ahogy szinte belepréseli őket mellkasomba. A falatnyi bugyit csak elindítom és élvezem ahogy csípejét mozgatva , lábait emelgetve tolja lefele. Érzem az izgalmat, ahogy szabadulni akar már tőle.

(2020-05-15) : egy nagyon fincsi franciát kaptam. Beleélősen csinálta, mélyen, nem kapkodva, hanem, hogy minél jobb legyen nekem. Nem bocsátottam volna meg magamnak, ha nem kóstolóm meg Dórit, ezért 69be fordultunk,

(2020-05-05) : Hanyatt fektetett es szépen lassan elkezdte kényeztetni a cerkát. Egész mélyre engedte néha, majd mindenféle trükköt bevetett, a golyókat sem hagyta ki. Olyan átéléssel és odaadással kényeztetett, hogy le kellett állítanom.

felejthetetlen: 7db
(2020-10-09) : Határozottan ölemre hajolt, s a következő pillanatban, már csókos ajkai között fickándozott az emberesedő tagom. Érzékien és izgatóan tette azt egyre inkább magáévá. Ajkai ölelését fokozta nyelve játékossága. Rövid szünet következett, de csak amíg haját összefogta. Gyorsan bekeményítette a szerszámot, de lelkesen dolgozott tovább rajta. Én csak sóhajtoztam, hálámat rebegtem, s amijét elértem, simogattam.

(2020-05-18) : Egy idő után Dóri vette át a kezdeményezést. Végigpuszilgatott a számtól a farkincámig, és ott meg is állapodott. Puha ajkai közé kapott, és lelkesen kényeztetett. Időnként kézzel is, de nem vitte túlzásba. Egyszóval fincsi volt. Így, elsőre nem is vágytam másra, hagytam hát, hogy kivégezzen. Egészen addig kényeztetett, amíg meg nem nyugodtam, utána hagyott csak magamra, hogy utódjelöltjeim sorsát eligazítsa.

(2020-05-11) : A farkamhoz érve elsőként a környező területeket vette birtokba olyan érzéki kényeztetéssel, nyalogatással, hogy néha még a testem is beleremegett. Lassan bekapta a golyóimat, majd gyengéden nyalogatta a zacsit és a teljes környéket, mámorító érzés volt.

nagyon jó: 11db
(2020-10-20) : Ezután átvette a kezdeményezést ,és egy nagyon finom lightos franciába kezdett pont ahogy én szeretem semmi kezezés csak nyelv és szájmunka ,többször le kellett állitanom, olyan sokszor robbanásközeli állapotba hozott, a golyókat is kényeztette,időnk persze fogyott vészesen ezért ,felapplikálta a VV eszközt majd kértem a lovagló tudását csillantsa meg ,nagyon szük puncija van ezért ,

(2020-09-21) : Ezután megpróbáltam egy nyakba vevős pozzal de sajnos átlagon felüli vagyok szerinte :)) ugyhogy azt kilőttük. Majd jött még egy kis kutyus, imádtam a tükörből nézni azok a cicik . Majd még egy kis szemből pozi és mintha megérezte volna mikor vagyok a csúcsközelben , legumizott és az utódok mentek a szájacskájába, istenit élveztem.

(2020-07-19) : El is indult lefele, Mondta hat lazitsak. Hat Francia nyelvleckeben nincs jelesnel rosszabb osztalyzata biztos. Nagyon jol csinalja, erzekien kicsi keze és de nem sok, Nagyon alaposan beveszi amit Kell.

: 13db
(2020-10-26) : Nem profi, de már van tapasztalata ahhoz, hogy kellően ellazítsa az embert, csak annyira erős, mint amennyire ilyen helyzetben kellemes. Aztán újabb csókok, majd gumi és lovagló póz következett, majd 69-be fordultunk, ügyködésemet kis sóhajokkal hálálta, meg ő viszont kivégzett engem a szájával és a kezeivel. Az apatejjel szájában egy kis időre eltávozott, majd visszatérése után, beszélgettünk, miközben csodás testét simogattam.

(2020-10-25) : Egy gyors zuhany után az ajtóban várt meztelenül :) Gyorsan egymásnak is estünk, majd az ágyon folytattuk tovább. Olyan franciát kaptam, ami a kedvencem :) és nem is kellet kérnem :) Lassan és gyengéden semmi kezezés, mennyei :) Utána viszonoztam a törődést :) Majd csatába indultam, természetes védőöltözetet megkapva előtte. Szemből kezdtük és így is ért el a vég. Majd tisztogatás és egy kellemes beszélgetés.

(2020-10-24) : Utána kaptam törölközőt és mentem tusolni ahol sok tusfürdő van meg szájvíz illetve dezodorok is. Annyira barátnős hogy nem is kérdeztünk semmit csak ment minden magától . Beszélgetésünk során felmérte hogy feszült vagyok egy kicsit de ezt gond nélkül sikerült feloldani amit jól csinált. Utána egy nagyon jót beszélgettünk mintha mindig is eggyütt élnénk.