2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
Dotti szexpartner

szexpartner

Dotti-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-17 12:19:13

Bambamarha
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dotti beszámoló szexpartner Budapest 2020-06-18

Egyeztetés
Elérhető:
5
Felhívtam és 1 óra múlva már tudott is fogadni egy órás légyottra
Megközelítés
Odatalálás:
3
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
4
Ugyan most még ingyenesen lehet parkolni, de azért a Corvin negyedben ezt megtenni nem egyszerű. Így néhány utcasaroknyira sikerül megállnom. A lépcsőházba való bejutást távirányítással oldotta meg a leányzó.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Szép új lak. Célnak megfelelő méretű szobával, és ágyikóval. Fürdő is jó, türcsi is szívja amit szívnia kell. Mivel többen vannak azért kellett figyelni mikor lehet fürdeni, de nem volt gond.
Dotti külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek alapján beazonosíttottam Dottit. Szép lány! Csodás szemei vannak, el lehet merülni bennük. Teste karcsú, vékony kezek, lábak. Cici az pici, de ez látszik. Kellemes illatú, cipő levétele után alacsony, de nagyon formás alakja van.

Action
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
4
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
4
Tisztálkodás előtt még magamhoz húztam, és megcsókoltam. Átment a csókteszten :) Így gyorsan letisztogattam magam és már rohantam is vissza hozzá. Nagyon jól csókol, tényleg élvezet szeretni a száját. Persz egy idő után nemcsak a száját, hanem a többi részét is megkóstoltam. De a csókhoz többször visszamásztam az ajkához. Lassan kezdtem a puncit is felfedezni először szájjal majd később az újjakat is bevetettem. Tetszett ahogy élvez, remélem jó volt neki. Jó néhány perc nyalakodás után, megkérdem, hogy kapja be a farkam. Kellemesen szopogatta, öröm volt látni szép arcát és száját ahogy benne vagyok. Kis idő után felgumiztam magam és előről beletettem a finom punciba. Forró nedves kelyhe szívta magába a falloszom. Mivel már nagyon ki voltam éhezve, így pár perc dugás után ellőttem a patront. Törölgetés nedves kendővel, majd pihi. Kicsit kiszalad mosakodni és visszajött. Beszélgetni kezdtünk, amiből kiderült, hogy egy határozott lány, aki nem ma kezdte a férfiak ilyen jellegű leápolását. Világjárt, vidám és gyönyörű nő. Sajnos nekem a második menet már nem ment, igaz még idő lett volt rá, de jó volt a társaságát így is élvezni, hogy beszélgettünk a maradék pár percben. Tusolás és távozás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Telefonon előtte egyeztetettet hagytam az aktus megkezdése előtt a szekrényén.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Már régen jártam lányoknál, így kicsit izgultam milyen, de Dotti nagyon bejött. Egy gyönyörű vidám csodás csajjal dugni, minden férfi álma. Nekem sikerült, igaz csak egy órácskára élveznem a társaságát.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dotti szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókDotti legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-09-24) : Miután megszabadítottuk egymást ruhadaraboktól, ágyra heveredtünk, ott cirógatott, majd nagyon lendületes de mégis érzéki franciába kezdett. Mesterien csinálja, a golyókkal is folyamatosan foglalkozik, újfent kérés nélkül. Elég mélyre engedi a rudat, az ajkaival és a nyelvével is dolgozik rajta, változatos technikája és közben finom kezeinek puha érintése magával ragadó élményt biztosít.

felejthetetlen: 3db
(2020-09-27) : Jó hosszan is csináljuk, aztán mosolyogva helyet cserélünk és én fekszem a hátamra, és ő mutatja be fenomenális francia tudását... Egyszerűen egy felejthetetlen franciában részesített, amire már baromi nagy szükségem volt! Először nagyon érzékien, csak a makkon táncoltatta a nyelvét, majd fokozatosan egyre mélyebbre vette a farkam, aztán pedig egészen mélyre és lenn tartotta...

(2020-06-22) : Egy idő után a szájába vette és egy fantasztikus franciát kaptam tőle, mélytorkosan, érzékien a golyókkal is foglalkozva, simogattam a testét ahol értem, megsimogattam a haját, néha felhúztam magamhoz egy csókra.

(2020-02-29) : Onnan majd megfordult, bekapta a gumis faszomat, és szopta rendesen, ahogyan kell. Ekkor megfogtam a derekát, felálitottam, most a konyhapultra tenyerelt és hátulról megint megdugtam. Már toltam Neki elég sok ideje így, amikor rákérdeztem, hogy nincs e véletlenül csúcs közeli állapotba? Mondta hogy hamarosan megtörténik és ne lassítsak. Ahogy tudtam, a legnagyobb sebességgel kúrtam, és amikor megtörtént a csúcshóditás, nem álltam le.

nagyon jó: 4db
(2020-09-30) : A második kört Ő kezdeményezte, simogatásokkal, és csókokkal. Nagyon érzékien csinálta, így gyorsan erőre kaptam. Majd az előzőekhez hasonló francia óra vette kezdetét, aminek hatására, kő keménnyé váltam. Gyorsan gumit kértem, mire Dotti gyorsan beöltöztetett, és nyeregbe pattant.

(2020-08-20) : Hátamra feküdtem, fölém hajolt és néhány nyelves csók után testemen lassan egyre lejjebb haladva, a már kellőképpen kemény farkamat kezdte igen professzionálisan és rendkívül jól esően kényeztetni! Először a heréimet kezdte nyelvével nagyon finoman kényeztetni, majd egyszercsak végig a szemembe nézve végignyalta a farkam, heréktől egészen a makkig

(2020-05-30) : rendesen leápolta vérbő farkamat kicsi szájával, sok év tapasztalatát véltem érezni a profi technikából. Talán 4-5 perc is eltelt így, ami az én pinabubus hozzáállásommal nem kevés idő

: 1db
(2020-09-10) : Már legelején összegabalyodtunk, még nekem volt furcsa, biztosan fásultnak érezhetett, mert annyira kedvesek voltak az érintései, csókja nagyon édes, nyelves igazi barátnőfeeling. Órákig tudtam volna ezt élvezni. Francia tudása isteni, legszívesebben szájába robbantam volna. Mikor én fedeztem fel testét, az egész teste nagyon finom, puncia, maga a mámor volt számomra, nagyon finom és édes volt,