93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
Laura 38 erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Laura 38-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-15 21:28:57

Bemapó
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Laura 38 beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-06-16

Egyeztetés
Elérhető:
5
Ha menni kell, hát menni kell! Átpörgettem a kedvenceimet és sajnálattal láttam, hogy Lauránál már nagyon régen nem jártam. Mindig valami marhaság megakadályozta a látogatást. Legutóbb pl. a karantén. Laura azoK közé tartozik, akik a saját és vendégeik védelmében inkább lemondtak egy időre a rendelésről. Ezt a gondoskodást személyesen is meg szerettem volna köszönni neki, úgy hogy gyors telefon, időpontfoglalás és izgatott várakozás.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
A viharveszély miatt inkább a föld alatt közelítettem meg a helyszínt. A Lehel téri megállótól pár lépésnyi séta volt. Amíg ingyenes a parkolás, senki meg se próbáljon kocsival menni, mert csak kőrözhet feleslegesen egész Újlipóciában. (Szerintem egyébként pénzes parkolás esetén se nagyon vannak szabad helyek a környéken, de ezt nem tudom biztosan.)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régi bérház sétálva elérhető lakásában rendel Laura. A helyszín szépen fel van újítva. A zuhanyfülke is igényesen kialakított és minden szükséges dologgal megfelelően fel van szerelve. Ahogy láttam, a masszázs szobához is tartozik egy kis tusoló, de ott most éppen lufik voltak elrejtve, mert egy törzsvendégét akarta meglepni szülinapjára. Szóval, ha lufit szeretnél, legyél törzsvendég Lauránál! (Nem csak a lufi miatt éri meg :-) A szobából csak a tatami melletti tükör hiányzik, mert egy szerencsétlen baleset miatt eltörött és az új még nem érkezett meg. Sajnáltam, mert tükörimádó vagyok, kényeztetés közben nincs szebb látvány a tükör felé pucsító popsinál.
Laura 38 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Laura megfiatalodott, vagy csak az új (nekem új, mert egyébként már elég régi) helyen nyugodtabb és kipihentebb. A lényeg, hogy mosolyogva, üdén és illatosan fogadott. Jól esett, hogy megismert és régi ismerősként üdvözölt. Csinos fekete testhezálló ruhában volt, ami alatt, ahogy az később kiderült, nem volt más, mint a csupasz valóság.

Erotikus masszázs
Most úgy alakult, hogy nem volt masszázs. Hogy azért valami infó legyen itt is, előkerestem a kb. egy évvel ezelőtti beszimet akkor még II. kerületi LAURA-ról, amely sajnos nem jött át az új adatlapjára. Ha még mindig olyan jó a masszázsa, mint a kényeztetése, akkor kb. ez az élmény ért volna most is: "A masszázsa tanult svédmasszázs. Pont kellemesen erős szorítással halad bokától felfelé a derékon át a vállakig. Utána a kezeket és a tenyeret is átmasszírozza. A masszázsprogram végén kap a vendég egy kellemes csúszkát, a cicik masszírozzák a hátat, a Vénusz-dombja a keresztcsontot és a popsit. Közben kis puszik a fül köré. Pazar!"
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
A régi emlékek felemlegetése után lezuhiztam és siettem vissza a masszázs-szobába. Összeölelkeztünk (csók most nem volt) és megszabadítottam őt is a ruhájától. A bomba jó rugalmas cicijei változatlanul bomba formában vannak. Őket is ismerősként üdvözöltem és simogattam, nyalogattam mindkettőt. Leheveredtünk a tatamira és megbeszéltük, hogy megfordítjuk a szokásos sorrendet: Először legyen a levezetés és csak azután a masszázs. Lauránál az egy órás programban van kölcsönösség is, úgy hogy a cicikre adott puszik elindultak a pocakja felé, majd elértek a combjához és besettenkedtek a finoman és óvatosan szétnyíló lábak közé. Meglepően rövid idő alatt combremegős orgazmust nyaltam Laurának. A puncija még mindig érzékeny az elélvezés után, úgy hogy a fejemet, amit idáig magába húzott, innentől inkább távol tartotta a puncustól. Kis pihenés után megfordultak a szerepek és én kaptam egy NAGYON hosszú és iszonyú jó orális kényeztetést finom kis heremasszázzsal és több testhelyzet váltással fűszerezve. (Most lett volna jó, ha tudok a tükörben mozizni!) A szerszámomat a kímélése céljából kézimunkával pihentettük, majd a lágy ajkai juttattak a csúcsra. Most én lettem nagyon érzékeny, úgy hogy rövid idő múlva Laura el is engedte a zsákmányát és alaposan letörölgetett. A terveinket nem váltottuk valóra, mert ez után nem a masszázs, hanem a tatamin összebújva egy kellemes beszélgetés jött.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az idő elteltével elsiettem zuhizni. Öltözés után tettem a telefonban megbeszélt csokrot a kis asztalra. A csokor nem kicsi, de nagysága arányban van a program tartalmával, a szolgáltatás minőségével és azzal a meleg szeretettel és rádhangolódással, ami Laura sajátja.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Egy időben többször megfordultam nála és csak magamat okolhatom, hogy mostanában kihagytam azt a valóban minőségi, intim és bensőséges együttlétet, amit Lauránál meg lehet tapasztalni. Szerintem nem fogok többé két látogatás között ilyen hosszú szünetet tartani. Lehet, hogy akkor még lufit is kapok majd tőle a szülinapomra :-)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Laura 38 erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Timsel73
Belát a dolgok mögé
2020-06-19 21:27:43
Gördülékenyen színesen egyéni dolgokkal.fűszerezve informálva a környezettől és a parkolási helyzetről szinte kedvet csinál hozzá

2020-06-17 10:59:31
Különösen jól megfogtad és visszaadtad a beszámolóval a randi, a rég várt találkozás hangulatát. Jó volt olvasni.

FunkciókLaura 38 legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-07-20) : Laura egyre határozottabb jelét adta, hogy túl léptünk az út felén, összekulcsoltuk kezeinket, és úgy húzta nyelvem, ajkam magába, majd megremegve, elcsukló hangon célba ért.

(2020-07-15) : Olajos masszázst kértem, melyet a lábánál kezdte és onnan haladt felfelé. Alapos, szakszerű és erőteljes kezek dolgozták lábam, derekam, hátam, majd karjaimat. Hosszasan masszírozta a hátamon található csomókat. Érezni lehetett fogásai során, hogy tanulta a mozdulatokat.

(2020-06-05) : A hátamon lévő csomokkal elég sokáig bibelodott, de megérte, mert másnapra sokkal jobban éreztem magam, lazább lett a tartasom is. Kellemes véget nem érő zene szólt, ami segített ellazulni. Kicsit túl laza is lettem. Ők nem horkoltam, de éreztem, hogy nagyon le mentem alfaba

felejthetetlen: 2db
(2020-07-30) : Laura, mintegy nimfa, uralta testemet, csúszott- mászott formás testével, sokszor úgy fordult, hogy én is elérjem hamvas, csupasz vagináját, míg végül a lábom között kötött ki. Finom, érzéki szája eltüntette férfiasságom amivel egy ideig igen jó viszonyt ápolt. Közhely lenne most azt mondani, hogy Laura franciája nagyon jó.

(2019-07-01) : Masszázs a második félidőben volt, az első rész alább. Laura jól masszíroz, olajat választottam, nagy szakértelemmel a lábaimat kezdte át dolgozni, felérve a fenekemig, ezt mind a két oldalammal megtette, vagyon jól esett. Kértem, hogy különös figyelmet fordítson a derekamra

nagyon jó: 1db
(2019-12-12) : Ezután hasra fektetett és elkezdte masszírozásomat, finom langyos olajat használt lábfejemnél kezdve haladt felfelé a lábaimon egészen a nyakamig. Nagyon jól ellazított, éreztem ahogy néhány izomcsomót is kidolgozott.

: 3db
(2020-07-08) : Szép nagy ikreit kezdtem kézzel és szájjal kényeztetni, sajnos nagyon érzékenyek voltak így ez a rész se nem volt hosszú, se nem annyira élvezetes nem volt. Laurát óvatosan hanyatt fektettem és elindultam délre

(2020-07-02) : Amit tudni kell az annyi, hogy Laura képzett svédmasszőr, nagyon jól masszíroz, nem a sok helyen megszokott olajos simogatást kapja az ember.

(2019-09-28) : Finom olajjal vagy krémmel, most hirtelen nem tudom, elkezdte leápolni az ölemet, és határozottan masszírozni kezdte a férfiasságomat és környékét, viszonylag hamar eredménye is lett a finom és értékes érintéseknek