2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
38
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-18
Edina szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Edina-

V.I.P hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-15 06:07:05

Fred29
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Edina beszámoló szexpartner Budapest 2020-06-16

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Régóta a kedvenceim között foglal helyet Edina. Viszont nemrégiben, véletlenül valahogy észre vettem, hogy rengeteg új képe van, legalább is számomra, arcosak is. Csak nem elől vannak, hanem lentebb. Gondolom okkal, nem kérdeztem. Na de a lényeg, feltüzelt, nagyon tetszett, privátot írtam neki, megírtam a telefonszámom, kedvesen megköszönte. Írt mikor tud beszélni, hívtam, nagyon kellemeset beszélgettünk elsőre több percen át. Laza volt, kedves, tájékoztatott, már viccelődtünk, nagyon megnyerő volt. Pillanat alatt össze hoztuk az időpontot, napokkal későbbre, addig még privátban és smsben viccelődtünk, tudtam szuper lesz.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Már először megadta a pontos címét, amikor hívtam. Teljesen egyértelmű volt, a Hősök terétől pár percre. Gps segítségével, autóval érkeztem, gond nélkül, zökkenőmentesen. Közvetlen az épület előtt tudtam parkolni és volt is még szabad hely ezen felül is.
A tömegközlekedést nem ismerem, de elhelyezkedéséből ítélve ez sem lehet probléma.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Újabb építésű társasház magasabbik emelte. Jól működő modern lift van. A lakás igényes, szépen rendezett, érdekes elrendezésű. Annyira nem néztem szét, a gyönyörű hölgy elvonta a figyelmem.
A fürdő minden igényt kielégítően felszerelt, fogkefe, fogkrém, szájvíz, stb. Abszolút tiszta, higiéniával semmi gond. Sarok kád van a zuhanyozáshoz, szép nagy.
A szobában hangulatos sejtelmes fény volt, de nem nagyon sötét. Ágy nagy és kényelmes, nem nyekergős fajta. A fejtámla led fénnyel megspékelt. Nagy tükör a falon, elképesztő hasznos. :)
Lepakolni kis asztalka. Teljesen kielégítő és igényes, modern.
Edina nem egyedül van itt, egy barátnőjével. De erről előre tájékoztatott korrektül a telefonban. Nagyon odafigyelnek a diszkrécióra, nem találkoztunk, csak azt halottam ahogy a kis papucsában csoszok amíg a fürdőben voltam.
Edina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nos, bomba a nő, nagyon durván össze van rakva, elismerésem, nagyon látszik a testén az edzés. Feszes mindene, akárcsak a képeken. Nem ért csalódás személyesen sem, sőt! Szám tátva maradt.
Élőben még vadítóbb, gyönyörű szép selymes, puha, szoli barna bőre van. Mellei szilikonosak, testalkatához képest tökéletes méretűek, na meg amúgy is. Arca nagyon tetszett, szép, igényesen sminkelve. Még találkozásunk előtt hasonlítottam egy ismert személyhez privátban írva, annyira nem értett egyet, nagyon jót nevettünk ezen, eléggé benéztem, mint kiderült szemtől szemben.
Popsija izmos, kemény, tökéletesen kerek, imádtam markolni. Puncija valami hihetetlenül szép, elképedve csak pislogtam, gyönyörű. Ízléses tetoválásai csak még izgatóbbá teszik az összképet. Röviden szexi szépség.
Nagyon laza és jó fej mindemellett, nagyon jó humorú és szókimondó. Nagyon igényesen oda figyel magára, ez a megjelenésében magas fokon tükröződik.

Action
Aktus:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Beléptem hozzá, pffuuu de dögös volt, bemutatkoztunk, puszilkodtunk, kedvesen mosolyogott, egy fekete szexi body volt csodás testén. A szobába mentünk, kaptam inni, figyelmes is. Az ágyra dőltünk, már dicsérgetett, jól esett. Beszélgettünk, ismerkedtünk kicsit. Majd fürdő.

Siettem vissza hozzá, szemügyre vettük egymást közelebbről, tovább dicsért, én is őt, kiszabadította a melleit, letolta a bodyt a derekára, ott is maradt végig. Rákaptam a cicikre, adta a számba, fenekét a kezembe, tekergett a karjaimban.
A lábaim közé helyezkedett, nyalogatta, a szájába vette a farkam, finoman játszott rajtam. A kezét csak minimálisan használta, pont amennyire kellett. A golyókba is bele kóstolót picit. Huncutan a szemembe nézett, olykor néztük magunkat a tükörben.
Kértem feküdjön le, nyalni akartam. A puncija valami eszméletlen továbbra is, óvatosan nyalogattam, finom volt nagyon. Hangokban nem volt hiány, nyögdécselt szépen. Jól reagált, csúcsra érés nem volt, de nem is volt cél, csak élvezkedtem.
Gumit húzott rám, pozitívum, volt méretesebb. Maradt a hátán, misszibben kezdtünk. Szépen óvatosan előbb, az élményt és az iramot folyamatosan fokoztuk. Eléggé aktív az ágyban, nem hagyja el magát, mozdulataiban és hangokban, szavakkal biztat.
Tekintetünk össze össze akadt a tükörben is. Simogatott közben, csókoltam a nyakát, a melleit, gyengéden csókoltuk egymás száját. Kezdett már dugásba átmenni, önző módon az első ingernél hagytam aminek jönnie kell, hatalmasat élveztem a gumiba. Megtisztogattuk magunkat.
Az ágyon egymás mellett fekve kezdtünk beszélgetni, nagyon bele merültünk. Közvetlen volt egyre jobban, tetszett hogy lazán magát adta, nem próbált meg mindent szépen körbe fogalmazni, ez persze nem azt jelenti hogy bunkó volt, hanem olyan természetes megnyilvánulásai. Érdekes dolgokat, mondott, mutatott, jól esett a bizalma.

Izgató fincsi mellei újra a számban, majd ajkaival hasonló kéjes kényeztetést kaptam, gumit húztunk. Most kutyusban hatoltam be szűk puncijába. Szintén óvatosan előbb, majd feltüzeltük ismét dugássá, azért módjával persze. A tükörben továbbra is moziztunk, hmmm isteni látvány volt, ahogyan lepillantva tökély feneke, markoltam, rá is feszített nekem. Gyönyörű puncija falta a farkam. Szexi hangokban továbbra sem volt hiány, oda tette magát. El is élveztem így a gumiba idővel. Tisztogatás után még cseréltük az eszméket sokat, haláli jó fej volt, sokat nevettünk, nem semmi a csaj. Egyáltalán nem sietetett, persze azért próbáltam képben lenni az idővel.
Terveztem még jó pár pózt, de annyira kielégítő volt így minden téren, hogy még sem akartam tovább cifrázni, így volt jó.
Vettem még egy gyors zuhanyt, öltözés közben még jókat viccelődtünk. Puszi és távozás. ;)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrekt volt, természetesen nem változott semmit, az előzőekben megbeszéltekhez képest. Érkezésemkor adtam át egy kis ajándékba rejtve, nem ő kérte, én kezdtem ezzel.
A pesti átlag felett egy kicsivel, bár tapasztalataim alapján már nagyjából ez a pesti átlag. Edina viszont egyáltalán nem átlag, úgyhogy nekem biztos hogy megérte mindenképp.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nem szexeltünk rengeteg pózban, de ezt én alakítottam így és igy volt elég és tökéletes így elsőre számomra. Ő leste mit szeretnék mindig és kérdezte is, egy szavam se lehet.
Nagyon közvetlen és olyan természetes, jó fej volt velem. Nem volt irgalmatlan nagy dugás, aznap így akartam. De nem finnyás a hölgyemény, ezt fokozzuk legközelebb. ;)
Gyönyörű, szexi, kívánatos igazi nő, felforralta a vérem a közelsége. Inteligens és határozott az a benyomásom. Nagyon jól éreztem magam és mindent meg is tett azért hogy így legyen, nem mindennapi élményt kaptam tőle, köszönöm Drága. ;)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Edina szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-06-18 06:01:54
Ahogy Fere mondja, így értettem, elképesztő bombázó! :)

2020-06-17 14:39:54
bptram!

Fred29 arra celzott, hogy amit a kepeken latsz Edinabol (esetedben nem, mert alacsony a rangod), az bizony a valosagban felfoghatatlan! Bitang jo teste van!

2020-06-17 11:47:05
Fred29 szuper élményben volt részed, gratula! Mit értesz az alatt, hogy "nagyon durván össze volt rakva"? Izmosabb volt élőben, mint a képeken?

Whip
Már Valaki itt
2020-06-17 08:24:44
Szuper élmény lehetett egy igazi bombázóval. Irigykedek rendesen. Remélem én is leróhatom bűneimet a hölgynél. Szuper írás, pozitív benyomást keltett bennem minden rész.

2020-06-17 06:01:48
Köszönöm mindenki! Outcast, ez érdekes felvetés, viszont attól hogy kedves volt, közeledett, nem volt távolságtartó, kezdeményezett, tehát tökéletes volt a hozzámállása. Az nem azt jelenti, hogy bújt is hozzám mint a barátnőm. Ez a kettő nem ugyanaz, de ezt nem csak én gondolom így, ezért is kell külön pontozni a hozzáállást és a barátnő feelinget. Amit viszont kiüthet a pornós feeling és Edinánál inkább ezt éreztem dominánsnak. :)

FunkciókEdina legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2020-06-04) : Ahogy kényelembe helyezte magát az ágyon a szemembe nézett, majd ajkai finom ölelésébe vette péniszem. Élvezettel nyalta és szívta a bájdorongom, amit nézni és élvezni nagy élmény volt. Kényeztetésem közben néha kitekintett a falon lévő tükörre, hogy lássa magát, ahogy a férfiasságom birtokolja és játszik vele.

(2019-11-24) : majd a lábam közé kuporodott. Ez a ténykedése egész addig tartott míg mosolya mellé egy csík is került a szép arcára a szája mellé. Megtörölgetett és folytattuk a "dumaparty".

nagyon jó: 3db
(2020-09-11) : ő is elkalandozott kezével erre meg arra, mígnem lecsúszott, s egyből a lényegre is tért. Nem teketóriázott, bekapta, s vehemensen elkezdte kényeztetni. Izgató volt, mikor a szemembe nézett, olvashattam belőle olyat ki, amit szerettem volna. Közben megerősítette azt, hogy ugye megmondtam, hogy az. Őrület ez a lány! Bírtam a játékát, bár kicsit hiányzott néhány mozdulat és cselekedet, de így is élvezetes volt.

(2020-07-28) : A lábaim közé helyezkedett, majd birtokba vette a hancúrlécem. A tövénél megragadta, nyelvével pedig végig nyalta kéjrudam. A makkra rácsurgatta a nyálát, majd a szájába vette és elnyelte bájdorongomat.

(2020-07-23) : Próbálta, franciával, kézzel, hanggal, pózzal, de nem akarta a kis főnök az igazit, így megnéztem hátha én tudok valamit kezdeni a történettel, így mellém feküdt és egymás mellett maszturbáltunk. Itt teljes pornó feeling, hangokkal, mozgással, én közbe simogattam, megtette a hatását, így tudtunk végül gumit húzni.

: 2db
(2020-09-22) : Emiatt kézi segítség kellett a megfelelő keménység eléréséhez és egy kis lassítás. Mire belejöttünk, 5-6 pózban szexeltünk, már inkább azt jegyezte meg a vendéglátóm, hogy milyen meglepően jól bírom. Nehéz volt tartani magam. Sok volt az inger, hang, a látvány. 3D pornófilm durva pornós elemek nélkül. Ágyon, de a fal mellé támasztva is szexeltünk.

(2020-06-28) : A gumit én tettem fel és ezek után lassan majd fokozatosan dugtunk sok biztatással és nyögésekkel fűszerezve ösztönzött. Többször jártam az eldurranás közelében