23
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-22
0
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
Klaudia szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Klaudia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-05-21 16:23:52

Krisztian6
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Klaudia beszámoló szexpartner Budapest 2020-05-22

Egyeztetés
Klaudiával viberen tartjuk a kapcsolatot, majd alkalmas időben hívtam telefonon egyeztettem vele. Elértem könnyen, gyorsan pontosan, megbeszéltünk mindent.Kifejezetten tetszik a hangja:)
Megközelítés
A tömegközlekedés annyira jó, hogy úgy döntöttem, Köbánya-kispesten eldobom az autót, és metróval megyek, nem bántam meg a döntést. Autóval a parkolás számomra nehézkes lett volna,,lehet most már azért mert ingyenes és nagyon sok az autó a környéken,nem tudom ,de inkább BKV jMetrótól 2 perc gyalog a helyszín.
Helyszín
Most is minden tipp topp,igényesen berendezett lakás.Szobába kényelmes nagy ágy, és tükör,a fürdő tökéletesen felszerelt tusfürdő hegyek szájvíz kispohár.
Klaudia külseje
Klaudia a képeken is szép, de élőben valami csoda! Testét nagyon sok 20 év körüli hirdető is megirigyelheti, a kiirt korára csak azt tudom mondani, öregíti magát valamiért:)))) Valóban sok a tetoválása, de Ő ettől olyan lett mint egy festmény, amit álló nap lehetne nézni. Talán a legjobb kifejezés az, hogy első pillanattól kezdve csak csurgott a nyálam Érte.kedvencem a Bájos arca ragyogó szeme,teste mint a fotókon nekem tökéletes.

Action
Megérkezésemkor Klaudia már az ajtóban újra elbűvölt,az új ruciját úgy, mutogatta mint valami kislány a játékát.Szívem szerint az üdvözlő ölelés után már cipeltem volna az ágyba, de erőt vettem magamon:)és gyorsan cipő le és kéz fertőtlenítés majd szobába Leültünk kicsit beszélgetni, amit egyáltalán nem bántam, mert egy értelmes Nő és amúgy is érdekel mi hogy van vele meg már hiányzott is szóval még vetkőztem beszéltünk,majd el fürdőbe..Visszaérkeztem kor Klaudia már az ágyon fekve várt, a látvány csábító, részegítő, a gondolat hogy megérintem mindjárt oly izgató volt, hogy csak úgy dobogott a szívem. Melléfeküdtem, átöleltem, Ő visszaölelt, ,engem elborított a rózsaszín köd. Lassan lesimogattam róla a ruhát, élveztem a látványt, majd a fehérnemű is eltűnt, és ott volt előttem szépsége teljében. Csókoltam a nyakát, kebleit, cirógattam egy kicsit amit nagyon élvezett, majd felpattant letepert és kényeztetni kezdett. Ahogy a szájába vett, az valami elképesztően jó érzés volt, kértem is hogy tegyük ezt kölcsönössé:)Elhelyezkedett felettem, és én beletemetkeztem kelyhébe, kezemmel kebleit, hátát és gyönyörű popsiját simogattam. Éreztem, hallottam, hogy tetszik ez Neki, olyannyira hogy legnagyobb örömömre egyszer csak összerándult, és oly szépen élvezett, hogy majdnem elmentem a látványtól. Eldőlt mellém az ágyra, mosolyogva megrótt, nekem kellett volna elmenni, hisz én vagyok a vendég:)))))) Így hát nem kérettem magam, kértem feküdjön a hátára, felhelyeztük a védőeszközt és elmerültem testében. Csak azt mondhatom, szeretkeztem Klaudiával, és Ő viszonozta ezt az érzésemet. Próbáltam lassítani, simogattam, de nem bírtam már sokáig, elélveztem olyannyira, hogy az erő is elszállt belőlem. Klaudia tartott szorosan, míg újra képes lettem mozogni, lassan melléfeküdtem, segített tisztálkodni, majd öleltük egymást, hagytuk lecsengeni az érzést. Kis simogatós beszélgetés még, s mivel elszállt az idő, elindultam fürödni, öltözni. Nagy pohár üdítő, hogy el tudjak menni a metróig, búcsúölelések , majd elmentem:)
Elszámolás
Pontosan a megbeszéltek szerint, az átlagnál magasabb ajándék ,de Klaudia sem átlagos.Borítékba konyha pultra helyeztem.Virágnak nagyon örült.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Tökéletesen elégedetten és kielégülten távoztam, maradéktalanul jó volt minden:)))Azt kell mondjam ,hogy minél többet találkozunk Klaudiával annál jobb az együttlét,Teljes barátnő érzés ,mindenben partner,egy igazi vendéglátó.Csoda jó élménnyel lettem gazdagabb, repült az idő a kezei közt, mindenféleképp találkoznom kell még vele.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Klaudia szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Klaudia nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókKlaudia legfrissebb beszámolói

istennő: 19db
(2020-04-21) : Elképesztően izgalmas látvány, ahogy egy ilyen gyönyörű nő serénykedik odalent. Ajkait és kezeit nagyon ügyesen kombinálva mindig felejthetetlen élményt nyújt franciája.

(2020-03-31) : Ismét bemutatta francia tudását. Sokszor volt részem benne de még mindig meg tud lepni vele és bele tud vinni új elemeket.Szó nélkül ösztönösen cselekedett és szájjal helyezte fel a védő felszerelést.

(2020-03-12) : Letérdelt elém,a lábaimat fogta és úgy franciázott,közbe felnéz a szép szemeivel.Gumit kínálta fel ,szájjal rám segítette,rám ült óvatosan,látta hogy mindjárt durranok

felejthetetlen: 62db
(2020-05-15) : Az ágy előtt térdelve ő kezdte a kényeztetésem. Ahogy eddig is, nagyon finoman vett a szájába és rendkívül gyengéd és izgató franciával illetve cicisexszel indított el engem az élvezetek útján.

(2020-05-05) : A következőkben ő részesített egy kellemesen lágy majd egy erőteljesebb nfsz-ben, és mellszexben, majd mielőtt végem lett volna kértem, hogy a védőfelszerelést követően folytassuk lovacskában.

(2020-03-26) : Na most, volt már alkalmam pár hölgy technikáját tesztelni, de azt gondolom, hogy Klaudia mestere a a témának. Semmi durva kezezés, csak szépen elkezd bólogatni, lágyan, érzékien, és közben fel fel néz azokkal a mosolygós szemeivel....

nagyon jó: 96db
(2020-05-08) : Ismét ő kezdett egy finom franciával, majd megint 69-be találtuk magunkat. Hasonlóan az első felvonáshoz, szorgos munkával sikerült örömet okoznom neki. Karcsú testén átfutó remegések sorozata és kacaja erről árulkodott.

(2020-04-09) : Néhány, percet is így maradtunk, mikor is felajánlotta, hogy masszáz olaj a hátamat bekenve átmasszíroz, ami cseppet sem volt ellenemre! Olyan jól és profin csinálta, hogy el bírtam volna viselni akár órákon át is!

(2020-04-03) : erre oda lépett megfogta a szerszámom és egy laza mozdulattal be kapta:)de tényleg csak úgy mint aki ízlelgeti:)ennyit mondott hmm jó lesz :)kész vagyok tőle(jó értelemben)egy perc és kint voltam a tusolóból szinte még vizes testtel értem be a szobába.

: 155db
(2020-04-11) : Lassan gyorsulva kényelmes tempóban lovagolt meg és egy idő után így is lett végem. Nyilván nem tartott olyan hosszú ideig, de legalább nem a második mozdulatánál lőttem. Lehetett volna játszani a megállításokkal, de nem akartam, hanem csak elengedve magam élvezni szerettem volna a lehetőséget, hogy egy ilyen jó nővel szexelek. Óvatosan letisztogatott, majd mellém feküdve beszélgettünk mindenféléről, illetve hidratáltam. Időnk volt. Később ajánlotta a 2. fordulót, de éreztem, hogy nekem még kicsit töltődnöm kell, így kértem, hogy mutassa meg, hogyan tudnék neki örömöt szerezni orálisan.

(2020-02-29) : Mivel hogy a farkam majdnem szétrobbant így Klaudia következett, bemutatta komolynak mondható francia tudását... Csorgatta a nyálát mint a filmeken. Imádtam.

(2020-02-13) : Nem tudtam betelni vele! Nagyon szerettem volna neki még egyszer örömet okozni, talán sikerült is. Nem tudom, de az biztos, hogy nagyon tudja élvezni a szexet és nem megjátszóan. Rendesen bepörgettük egymást! Végül szájjal fejezte be, mert már eléggé kifáradtam a szexcsatában. A regenerálódás alatt jót beszélgettünk egymást simogatva. Majd egyszer csak elég volt, hogy a szemébe nézzek, és újra felizgultam. Szemből kezdtük a második menetet, úgy vettem észre ő is élvezte.