0
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
23
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-22
Linda szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Linda-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-05-21 12:23:27

Hriszto8
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Linda beszámoló szexpartner Budapest 2020-05-22

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Mindig VTR-en egyeztetek vele,könnyen és gyorsan megy. Mindig rugalmasan kezeli a kéréseimet.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A parkolás már egyre nehezebb a környéken ,mert már minden újraéledt,de azért kis sétát megér. Tömegközlekedés számtalan lehetőséget nyújt,ha nem akarsz a parkolással bajlódni.Már nem először járok itt ,külön instrukciók nem kellenek.Egyébként az először érkező is könnyen odatalál.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház régi ,de felújított. A lakás pár éve eshetett át renováláson,abszolút jó állapotú. Fürdőkád lehetne egy picit nagyobb,de így is jó szolgálatot tesz. Sőt a közös fürdésnél Linda teste közelebbről élvezhető. Ami a tisztálkodáshoz kell az minden a rendelkezésre áll. A szoba ágy ,szekrény,tv berendezéssel bír,de nincs is igazán szükség másra. Bár az általam már megénekelt tükör jó ötlet.
Linda külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hát mit mondjak,ami még nem hangzott el. Fiatal lány jó alakkal,selymes és rugalmas bőrrel. De ami igazán fontos és csalogató az a személyisége,de ezt nem lehet igazán szóban átadni,csak tapasztalni. A mamusz különösen emel a látványon. :)))

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Közös fürdés:
5
Pornós feeling:
4
Megérkezés,üdvözlés ,a szokásos kötelező körök egy kis ajándékkal megspékelve,aminek szemlátomást örült. A megbeszéltek szerint közös zuhanyzás,ami frenetikus élmény ,összezárva egy tökéletes testtel .A szobában leheveredtem ,majd egy kis felvezető beszélgetés után komoly francia leckét kaptam.Szeretem mindig megízlelni a punciját így egy 69-est javasoltam,amit készséggel elfogadott. Ezt még én megfejeltem egy kis plusz nyalakodással,ami reményeim szerint jól esett neki. Majd gumi és szemből támadtam. Nyakamban a lába,hát így szép látvány és bírja is. Nekem mindenesetre elég kellemes vizuális élmény. Javaslatára hátulról is megtámadtam ,így lett végem .A szünetben kellemes lazító masszázs és beszélgetés. Nagyon tájékozott és kellemes beszélgetőpartner ,ezért általában sok idő eltelik beszélgetéssel .Mire észbe kaptunk már alig maradt idő,de én bízva magamban ,második menetet kértem. Kézzel kezdte el ,ami bár pótcselekvésnek tűnik,mégis remek eredményt hozott. Majdnem a sikerig csinálta és én ezt a tükörben figyeltem árgus szemekkel. Amikor éreztem hogy jön a "happy finish" ,akkor megkértem szájjal fejezze be. Ezt remekül teljesítette,úgyhogy a szájában higgadtam le. Aztán pár másodpercre eltűnt,nyilván az utódok eltávolítása érdekében. Ismét óriási szexet kaptam tőle,nem véletlenül járok vissza.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrát szokás szerint nem kértem,nekem így is tökéletes a lehetőségek tárháza. Az úgynevezett ár-érték arány több mint optimális.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy igazi szépség,aki érti a szex lényegét és az ember barátnak is elfogadná. Persze mint tudjuk nő és férfi között nincs barátság. Felüdítő vele minden találkozás ,könnyebben telik utána a munkanap.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Linda szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Linda nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókLinda legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-11-15) : Miután oldodott a helyzet átvette a kezdemènyezèst ès az ezredessel kezdett foglalkozni.Finom èrzèki francia nem is bírtam sokáig.Majd èn vettem kezelèsbe gyönyörű kelyhèt

felejthetetlen: 2db
(2020-05-06) : Finoman csinálja,picit kézzel,de inkább szájjal.Ekkor megkértem én is hogy megízlelhessem az ő kelyhét. Bevadítja az embert hogy érezhetően jól reagál erre.Kívánt keménység után kértem lovagoljon meg.

(2020-05-03) : Finom franciája meghozza az eredményt, mindent enged a szájába, nem siet el azonnal, a szájában nyugszok le és az összes anyag oda kerül, majd csukott szájjal kimegy a mosdóba.

nagyon jó: 8db
(2019-11-12) : Kis simik, ölelések majd ágynak döntöm és csókolom ahol érem. Valamit mond a csókálló rúzsról de már teszteli is brén, - már csak a látásomra hagyatkozom és az én szám is kerekedik. Megnem tudnám mondani, hogy pontosan mitől de nagyon fincsi.

(2019-08-26) : Lassan, rendkívül gyengéden, teli érzelemmel és hangos cuppogásokkal szopogatja, nyelve hol az ajkain belül, hol az ajkain kívül táncol a farkamon. Maga a látvány is, ahogy egy ilyen szépséges csajszi a puha ajkával kényeztet, meg az érzés is egyszerűen meseszép volt.

(2019-07-05) : A terpeszben lévő lábaim közé térdelt, popsiját csúcsosan kidomborította, két alkarját a combjaimra tette és egy nagyon gyengéd barátnős franciába kezdett. Nem tudtam megszólalni, csodás látvány és mennyei érzés volt.

: 10db
(2020-05-18) : Kérés nélkül levette ruháját, majd szépen a lábam közé kuporodott, és érzékien franciázni kezdett. Alaposan, finoman körbecsókolgatta, mindkét oldalról és alul is, illetve a szájába véve finoman szopogatta.

(2020-05-08) : Visszatértünk a kezdeti lovagló pózhoz, majd befejezésnek felajánlott egy natúr franciát. Már majdnem végem lett, de én ismét kértem, hogy inkább lovagoljon meg. Szeretném közben simogatni, ölelni, és éreztem hogy Neki is talán ez jobb befejezés lehet.

(2019-10-03) : Miközben vetkőztem, beszélgettünk kivel mi történt stb., aztán törölközőt kaptam és irány a fürdő. Visszatértemkor, már az ágyon várt, először franciába kezdett, amit nagyon jól csinál, közben keveset használja a kezét, tudja, hogy így a jó :)