20
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
89
Kedvenced
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
20
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
Szonja erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Szonja-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-05-19 20:25:51

Pauly2
Lelkes irogató
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szonja beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-05-21

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR-en keresztül történt. Este tettem egy javaslatot másnapra, reggel el lett fogadva. Látogatás előtt egy órával telefonon is megerősítettem az időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A folyó és a folyóról elnevezett bevásárlóközpont között a folyó latin nevéről elnevezett utca. Ház előtt közvetlenül nincs parkolási lehetőség, de egy percnyi sétára találni helyeket. Telefonon kaptam meg a ház előtt a kapucsengő kódját, amit beütöttem, de az ajtó nem nyílt. Beütöttem újra, megint nem nyílt, pedig rendesen rángattam az ajtót és valamifajta pittyegés is hallatszott a kaputelefonban. Kezdtem magam nagyon kellemetlenül érezni, hogy itt bénázok már a bejutásnál. Mély levegő, harmadszor is beütöttem a csengőt és legnagyobb megkönnyebbülésemre berregett az ajtó, egy laza mozdulattal kinyitottam és suhantam is az instrukciónak megfelelő emeletre és ajtóhoz.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
A tetthely a lakás egyik szobája volt, franciaággyal, egy hatalmas tükörrel, szobainassal, éjjeliszekrénnyel és puffal felszerelve. Fürdőszobában kádas zuhanyzó, 5-6 fajta tusfürdővel, szájvíz, dezodorrendelkezésre áll.
Szonja külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
A képek retusáltak, de csak azért, mert az – egyébként ízléses - tetoválások nem látszódnak. A hölgy alakja kifogástalan – formás mellek, feszes fenék. Már a képek magukért beszélnek, hát még a valóság.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
A zuhanyzásból történt visszatérésem után tisztáztuk, hogy felvezetés – masszázs - levezetés sorrendben fogunk haladni.
Masszázs:
A felvezetés után a fürdőbe kimentem egy kis tisztálkodásra majd visszatértem után hasra feküdtem. Szonja lágy simogató érintésekkel masszírozta a lábszáramat, majd a combjaimat, a fenekemet és a hátamat – a combrésztől folyamatosan finom benyúlásokkal és simogatásokkal egyáltalán nem hanyagolta el nemi szervem és környékét. A hátam után a beolajozta a felsőtestét és egész testével a hátamon csúszkált, miközben lágy csókokkal illette a hátam és a nyakam. Néhány perc után megfordulhattam és ekkor már főként Szonja mellei csúsztak a péniszem körül, illetve utóbbi a mellek körül és köztük és alattuk és felettük, néha fel a nyakáig, az álláig, az ajkáig és aztán megint vissza.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Felvezetés: a hátamra feküdtem és miután Szonja megszabadult minden ruhájától, kezelésbe vett. Ajkaival és nyelvével kényeztetett egész enyhe kézi rásegítés mellett, melynek hamar meg is lett az eredménye a kezén és rajtam.
Levezetés: a csúszkamasszázs megszakítás nélkül átment a kényeztetésembe. A második menet hosszabb szokott lenni, ami most nem volt igaz, mert extra hosszú volt. A felvezetéshez hasonlóan indult, majd egyre gyorsabb tempóban felváltva hol kézi, hol szájjal való kényeztetés volt, kis köpködéssel vegyítve, szinte csak egy hajszál választott el attól, hogy elmenjek, de valahogy nem sikerült, viszont amit Szonja folyamatosan művelt kézzel-szájjal, külön és egyszerre, az fantasztikus volt és a kitartása, hozzáállása több volt, mint dicséretes. Amikor először felajánlottam, hogy besegítek, biztosított, hogy ő nem adja fel és érzi, hogy sokszor már majdhogynem elérem a célt. Fogalmam sincs, milyen sokáig járt a kedvemben, de jó hosszú ideig és végig nagyon jó volt a technikája minden tekintetben, nagyon élveztem. Amikor másodszor is felajánlottam segítségem biztosított, hogy egyenlőre szó sem lehet róla. Végül mégiscsak megadta magát és saját kezem által ért a beteljesülés, miközben ő a golyóimat nyalta falta.
Ezután még bekente a vállaimat és a felkarjaimat és azokat masszírozta lágyan néhány percig, majd mellém feküdt és beszélgettünk egy kicsit.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonon megbeszéltek szerint történt, az éjjeliszekrényen maradt végig.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Tökéletes alak, szép mellek, példamutató hozzáállás és kitartás, elsőossztályú élmény.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szonja erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-05-21 13:53:01
Örilök enbek sz írásnak. Az én élményemet jutatta eszembe. Szonja valóban kiváló szolgáltatást nyújt.