130
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
Amal szexpartner

szexpartner

Amal-

V.I.P hirdető
96/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-05-19 15:16:57

Hriszto8
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Amal beszámoló szexpartner Budapest 2020-05-20

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon kerestem, kb. fél óra múlva nála voltam. Maximálisan rugalmas,gördülékenyen ment az egész.
Megközelítés
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Új építésű lakópark ,remek tömegközlekedéssel,kis sétával. Parkolni nem annyira egyszerű,fizetős,bár most nem. Voltam már nála ,mindig pontos címet ad meg és a ház előtt ellát instrukciókkal.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
A lakás szinte teljesen új állapotú,minden szempontból megfelel erre a célra. Szerintem többen szolgáltatnak itt ,de abszolút nem zavaró. A fürdőt elfogadnám otthonra is ,minden megvan amire szükség van. Tusfürdő,szájvíz,pohár. A higiéniával nem lehet probléma,tiszta minden. A szoba nagy részét az ágy foglalja el,ami természetes. Csak a szükséges kiegészítők ,szék ,szekrény vannak még ott ezen kívül. Ezen felül meg kell említenem a tükröt ,ami jó szolgálatot tesz,mint vágyfokozó.
Amal külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Saját képekkel hirdet,hiszen nincs szüksége semmi retusálásra,úgy jó ahogy van. A tetoválások miatt vannak a képei retusálva,ahogy írja is.Én alapvetően nem vagyok tetoválás párti ,de valahogy nála nem volt zavaró. Ez az első randevún sem zavart. Újított a frizurán, jól áll neki. A szett amiben fogadott elég könnyed,alkalomhoz illő.

Action
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Amikor a lakásba léptem és előbújt az ajtó mögül ,akkor tudatosítottam magamban ,hogy jól emlékszem tényleg nagyon szép. A mosolyból láttam már akkor,hogy megismert és úgy gondolom nincsenek kellemetlen emlékei rólam. Bekísért a szobába ,megbeszéltünk mindent és a fürdés után sietve tértem vissza a szobába. Kényelmesen elhelyezkedtem és elkezdett franciázni. Nagyon jól csinálja ,kevés kézzel ,az ember a tükör segítségével közben gyönyörködhet a hátsójában. Szükségét éreztem ,hogy én is nyalakodjak ,nagyon jól esett ,remélem neki is. Mikor tettre késznek éreztem magam ,akkor lovaglásra biztattam,amit készséggel és remekül teljesített. Aztán szemből támadtam ,nyakamban a lábaival és sokat markolászva a szép kerek melleit. Bír mindent ,talán csak a bimbók kicsit érzékenyek,de nem rontott az élvezeten. Az első menet vége kutyusban talált minket,így sikerült elélvezni és tikkadtan az ágyra rogyni. Átvezetésnek masszírozás,amit ő nem jónak értékelt ,de szerintem üdítő volt. Másodszor újfent szájjal lelkesített majd lovaglás ,szemből ,kutyus váltások után ismét szájjal próbált meg csúcsra juttatni. Végül kézzel is elég sokáig próbálkozott,de csak az én segítségemmel a szép melleire sikerült elmennem. Abszolút az én "szórakoztatásom " volt számára az elsőrendű szempont ,nem lehet panaszom. A végén fürdés ,ahová elkísért mivel az utódokat rajta helyeztem el . Közben vidám beszélgetés, majd öltözés és távozás. Korrekt szolgáltató,mindig jó érzés vele lenni, az ember jóérzéssel távozik tőle.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem kértem extrát ,igazából amire szükségem volt azt megkaptam alapból. Egy picit átlag feletti,de megéri.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy gyönyörű és kedves lány ,aki megpróbálja profi szinten kiszolgálni az ügyfeleket. Az adottságai jók,de érezhetően sokat tesz a szépsége megőrzéséért.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Amal szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-05-20 12:13:30
Száraz, hangulat nélküli, majdnem távirati stílusú beszámoló. Nem tetszett.

2020-05-20 10:19:57
Anál több méltatást is elviselte volna,de a lényeg, hogy jól érezted magad átjött

FunkciókAmal legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-02-23) : Szépen lassan haladt lefelé semmi sietség és húzva az újdonság élményét először csak ajkai szorítását éreztem majd tért rá csak a speciális nyelvtechnikára. Eszméletlen érzés mikor a makkot két irányból ingerli a nyelve.

felejthetetlen: 4db
(2020-03-11) : Amal a farkam irányában ült az arcomon és közben a melleit simiztem, azt éreztem, hogy Nadett a rudamat az ajkaival és a nyelvével varázsolja, de Amalt kissé megemelve a nyelvemről kérdeztem, hogy Ayse mit csinál?

(2020-03-07) : mikor kézbe vette szerszámomat azonnal hanyatt döntött és elkezdte először finoman csak a makkot körbe járni a vágott gyönyörű nyelvével néha végig járta hosszában is és ekkor jött a hogy majdnem végem lett ,

(2020-02-12) : Képzelhetitek, hogy milyen frenetikus az, amikor a nyelve a makkom jobb és bal oldalán egyszerre feltűnik. Amúgy is kiemelkedően jól franciázik, hát még ezzel,

nagyon jó: 1db
(2020-04-16) : Pár perc pihenés után kézzel elindította a második aktust,amire egy idő után szájjal rásegített. Amikor arra alkalmas lettem beleült és elkezdett lovagolni,amiből egy idő után átment guggolásba,ez visszaadta a "lelkesedésem".

: 5db
(2020-03-06) : A cicik kényeztetése után felinvitáltam az ágyra, ő fel is jött négykézláb, én meg csókolgattam ahol értem, közeledve az intimebb részekhez. El is érkeztem a puncihoz és elkezdtem nyelvemmel izgatni hátulról.

(2020-02-21) : A csókcsata után kaptam tőle egy finom, érzéki franciát. Nagyon különleges és egyedi élményt nyújtott, ahogy a vágott nyelve fel és alá csúszkált a hancúrlécen, és ugyanígy, mikor a makkomat simogatta körbe vele.

(2020-02-19) : Szájába vette az erekkel teli, égbe álló farkam, és mélyen szopta. Addig én felfedeztem fiatalos kis testét. Végigsimogattam. Szilikon cicije keményen előreállt.