Lara szexpartner

szexpartner

Lara-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-05-18 15:51:20

újúrfiú
Billentyűbetyár
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lara beszámoló szexpartner Budapest 2020-05-19

Egyeztetés
Elérhető:
5
Többször is egyeztettünk, mert sajnos elsőre le kellett mondanom, de Lara mindig könnyen elérhető volt vagy visszacsörgetett. Mivel a környéken volt dolgom és várhatóan korábban végezni fogok, ezért már előtte felhívtam és feltételesen befoglaltam, amit előtte még sms-ben is megerősítettem. Igaz, erre nem kaptam választ, így negyed órával később telefonon végül fixálni tudtuk a végre végleges időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Egyértelmű a cím:
5
Autóval parkolás nem csak a ház közvetlen környékén nehézkes, hanem a környező utcákban is. Pláne, hogy az építkezések és a sok egyirányú utca miatt nem olyan egyszerű "körözni". Én korábban is érkeztem és kis szerencsével 5 perc sétára találtam helyet, de azért erre érdemes rászámolni. Tömegközlekedéssel a Batyitól talán 10 perc sétára sincs, az első és második kerület határán van kb. a lakás.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Talán az egyik legújabb budai ház, kivül belül nagyon igényes. A bejutás már kalandosabb volt, mert hívtam és valami miatt nem kaptam meg az SMS-t, utána pedig nem tudtam elérni pár percig. Aztán végül újra felvette és megoldódott a bejutás. Egy személy pont szembejött érkezéskor, de ezen kívül senkivel sem találkoztam.
Lara külseje
Arc:
3
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
A képeken látható szexi piros ruhában fogadott. Igazi milf, szoli barna bőr, eredeti közepes méretű cicik, jó test. Ugyanakkor a kiírt kor véleményem azért nem kevés évvel eltér a valóságtól, de ha valaki milf-et szeretne, ez nem igazán jelenthet problémát.

Action
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Kebelszex:
5
Profi masszázs:
3
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Nem tegnap volt már a randi, de igyekszem minél részletesebben feleleveníteni. Megérkezés, gyors bemutatkozás, majd a program egyeztetése és az anyagiak gyors rendezése. Én ragaszkodtam, hogy inkább az elején (nehogy elfelejtsem és kellemetlen legyen), de neki abszolút nem ez volt a prioritás. Eztuán kaptam friss, puha törölközőt (ez tényleg nagy plusz, mert nem kőkemény bőrleszedős), majd gyors zuhany egyedül. A fürdő nagyon tiszta és legalább két drogéria megélne belőle, tehát minden van amire szükség lehet.

Mire visszaértem már a tetthelynél várt, ahol ledobtam a törölközőt és egymásnak estünk és gyorsan kihámoztam a piros szettjéből. Kifejezetten kezdeményező, bár én inkább pornós feelinget éreztem, de azt nagyon jól hozta. Nem kellett sok a keménységhez, így pár perc előjáték után franciára váltottunk, vagyis csak Lara. Zseniális szopást produkált, hol mélyebben, hol kevésbé vette be, közben többször a golyókkal is játszott. Ezalatt én egyik kezemmel a cicikkel, másikkal a puncijával foglalkoztam. Mikor éreztem, hogy erről az isteni francia óráról mindjárt kicsöngetnek, kértem egy kis ciciszexet és azonnal a mellei közé fogta az ezredest, majd utána én kezdtem mellbe dugni. Pár percig így folytattuk, de itt már nagyon fel voltam húzva, ezért gumit kértem és szemből lovaglást. Előtte még önszorgalomból gyorsan leelenőrizte a francia leckét pár szippantással, majd tényleg gumit húzott és nyeregbe pattant egy pillanat alatt. Innen sajnos már nem volt sok hátra, mert annyira fel voltam húzva, plusz olyan pornós hanghatások jöttek Lara részéről, hogy egy rövid, de lendületes pacizást követően miközben hol a melleit, hol a fenekét markoltam, egy hatalmasat robbantam a gumiba. Megvárta míg megnyugszunk és csak utána szállt le, majd tisztogatás, zuhany és visszatértem egy hátmasszázsra a maradék időre.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Extrát nem vettem igénybe, az alap is bőséges. Lara nagyon korrekt, mert eredetileg egy órára mentem, de közben változtak a további tervek, ezért mivel bő fél óra után távoztam visszaadta az óra és a fél óra különbözetét, magától, én nem is kérdeztem. De természetesen nagyon megköszöntem.

Rózsacsokor
fél órás randira 12, egy órás randira 16, másfel órás randira 28, két órás randira 32 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Igazi milf, eredeti cicikkel, jó testtel, luxus körülmények között. Pesti átlag vagy inkább alatti, még ha Lara Budán is rendel :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-05-19 18:47:08
Én személy szerint nem kedvelem, ha valaki sokáig vár a randevú és a leirat megalkotása között, mert sok minden megszépülhet, vagy épp megromolhat az emlékekben, valamint sok minden ki is maradhat. A tiednél valahogy mégsem éreztem ezt, ami még engem is meglepett! Kijár a gratuláció mindkettőtöknek!

2020-05-19 11:46:57
Kellemes kis beszi, ami figyelmembe ajánlja Larat. Köszi

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-01-04) : Csodásan csókol. Majd letérdelt és óvatosan kezelésbe vette a cerkát. Ezután 69 majd következett, éreztem, hogy kezdek felkeményedni

(2019-10-02) : A védőfelszerelés felhelyezését követően még egy pici franciás kényeztetés aztán nyeregbe pattant. Újabb csoda következett. Olyan jó ütemet talált, hogy kellően izgató volt, de mégsem vágtáztunk eszementen a cél felé.

(2019-08-24) : Közben mellé térdepeltem és kellemes franciával keményre varázsolta a hímtagomat. Gumit kaptam majd kutyus pózban döngettem szépen amit élvezett közben a hangok nagyon felajzottak. Elfáradva gumit lehúztam közben ő elém térdepelt és bekapta a farkamat, amit kellemes tempóban szopott.

felejthetetlen: 7db
(2020-05-19) : Ekkor egy kis pihi után átvette a szerepét, egy nagyon finom kezezés mentes franciát produkált amit órákig el birtam volna viselni de hát robbanás közeli állapotban lévén kértem a VV amit gyorsan applikált i

(2020-04-23) : Egy idő után leült az ágy szélére kezébe vette meredő férfiasságom és egy érzéki francia vette kezdetét, amit úgy folytatott, hogy feltérdelt az ágyra így hozzáfértem popsijához combjához, amit simogattam közben.

(2020-03-20) : Majd egy vibrit helyezett a nedves puniba ,igy mar csak a farkam kellett a szajaba tolni es igy a minden lyukban van valami jelszom ervenyre kelt.Majd szuk lucskos pinuskajaval is megismerkedtem igaz tobb idot szantam volna ra de partneremrol atjott ,hogy szeretne ,hogy popsiba tegyem szep farkam.

nagyon jó: 6db
(2020-02-28) : Megérkezésem után kis beszélgetés, hogy kivel mi történt az elmúlt időszakban, közben üdítővel kínált, amit elfogadtam.Mikor megbeszéltünk mindent megkaptam a törölközőt és irán...

(2020-01-22) : A csók közben kezeink bejárták egymás testét finomságait majd az édes lement farkamhoz és egy fantasztikus NF-ban részesített keményre varázsolva engem.Ezt finoman nyálasan tette engedte ameddig engedni tudta szájában.

(2019-10-30) : She started sucking me gently while her hands were all over the area.. I especially liked the way she touched my balls and ass. Wow. After a while, I put the condom on,

: 5db
(2020-03-22) : Majd egyszer csak Lara feltérdelt az ágyra és neki kezdett a második körnek. Hasonlóan kezdtünk, majd javasoltam a 69et javasoltam. Nyalás közben ujjaztam a puncit és popsit is. Tetszett neki.

(2020-02-11) : smároltunk,és eszemet vesztve próbáltam kielégíteni francia tudásom minden trükkjét bevetve. Remélem sikeres volt a dolog,a mozgás és hanghatások alapján legalábbis élvezte,és nem is maradt adósom.

(2020-01-23) : Hosszú egyszolamú finom furulyázás következett. Közben kitapogattam hátulról és 69-be fordultunk át. Vad franciázás.