Nancyy szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Nancyy-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-05-17 13:26:06

xdocens
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nancyy reagálása

Igen drágám én kezdtem??? Naaa jóóó tudod ezért mi fog rád várni :D xdd :)))
Köszönöm szépen írásod;) természetesen várlak máskor is, szuperül éreztem magam veled!
Csókollak

Nancyy beszámoló szexpartner Budapest 2020-05-19

Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
Elérhető:
5
Pénteken VTR en keresztül írtam rá, nemsokára jött is a válasz a "zöld" jelzéssel hogy az általam javasolt időpontban szabad, mehetek nyugodtan. Az adott nap reggelén még megerősítettem hogy számíthat rám.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
VTR egyeztetés után megkaptam a pontos címet. Autóval GPS pontosan az adott helyre navigálni, most a parkolás is ingyenes. Szerintem BKV val sem nehéz eljutni hozzá.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A megbeszélt időpont előtt néhány perccel telefonon hívtam, megkaptam a bejutashoz szükséges instrukciókat az uj építésű házba, a pontos emelet, lift, lakás beosztást. A lakás tiszta, rendezett, a fürdőszobában minden megvan ami kell, és tisztább mint egy gyógyszergyár "tiszta" helyisége. A szoba ahova Nancyy invitált, megfelelő méretű, tatamival, sajnos a méret miatt nem nagyon fér el más, de a célnak tökéletesen megfelelő.
Nancyy külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nancyy az ajtóban várt. Miután becsukta, akkor láttam meg teljes valójában a tüneményt. A képek nem hazudnak, talán csak abban, hogy élőben még gyonyorubb. Fekete kis köntösben és fekete bodyban fogaodott, őrjítően nézett ki benne, legszívesebben már ott rá vetettem volna magam, de erős önuralommal megálltam. Egy dolgot rontottam el, puszit akartam adni, de a helyzetre való tekintettel erről most le kellett mondani, de nekem már eszemet elvette, és csak azután kaptam vissza, amikor eljöttem tőle.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
4
Kebelszex:
5
Lábimádat:
3
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Miután beinvitalt a szobájába, levetkőztem, ő hozott nekem vizet, és csokit. Megmutatta a fürdőt, ahol ahogy csak tudtam siettem, nem szerettem volna az időt húzni. A szobába visszaérve masszázzsal kezdtünk, beszélgettünk mindenről, okos, értelmes, vicces nő. Kellemes masszázs után elkezdett "felkeszíteni". Kényelmesen elhelyezkedtem a tatamin. A lábam közé terdelt, beolajozta a gyönyörű melleit, és csúszkálva simogatta a verem egykorút. Isteni érzés volt. Mivel az elejétől kezdve rá hagytam az események irányítását, tökéletes döntés volt, mert mindig érezte hogy mikor kell váltani. A csúszka után szájjal kezdett el kényeztetni, bonyállal, cuppogósan, a golyókat sem kihagyva. Isteni finom volt, majdnem be is végeztem, szóval kicsit vissza kellett fogni Nancyyt. Váltottunk 69 be, így én is nyalakodhattan egy kicsit, istenien finom puncija van, közben simogattam nagy kerek fenekét, melleit, és amit értem. Miután konstatálta hogy harca készen allok, gumit kaptam, és el is kezdtük a kedvenc pozíciójában, doggyban. A falon lévő tükör, és ahogy szélesen elém feküdt, feltolta a fenekét, ki nem hagytam volna hogy ne merüljek el szűk puncijában. Eszméletlen jó volt hátulról, nem is bírtam sokaig, főleg úgy hogy még kezével is simogatta a golyókat. Hatalmasat lőttem a gumiba. Gyorsan elszaladt tisztálkodni, majd engem is megtörölgetett. Kaptam ezután egy szuper masszázst, és rengeteg kedvességet, felhőtlen perceket.
Felöltöztem, viccelődtem még vele indulás előtt, elköszöntem, és bezárult az ajtó, de nem örökre, az tuti.
Elszámolás
A bővebb információ között minden le van írva, miután felöltöztem szépen letettem a kis szekrényre.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kár lett volna kihagyni. Mondom ezt úgy hogy még mindig a hatása alatt vagyok, pedig eltelt már néhány óra. Most hogy már megismertem, biztos vissza fogok menni hozzá, főleg ha fogad újra, mert egy kicsit sok voltam már a végére, nem igazán tudott koncentrálni, lyukat beszéltem a hasába, és incselkedtem, de ő kezdte ;)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nancyy szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókNancyy legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-02-11) : keze megtalálja lompit, mit szája is követ. Dorombolva nyalja, nyeli, szívja, hogy horpadozik halántékom. Oszt mint elégedetlen gyerek nagyobb terpeszbe rakja lábaimat és nagy területet körbe nyalva, fölváltva bekapja a golyszikat.

(2019-02-10) : mellém térdelve csodás franciával hálálkodott - úgy helyezkedett, hogy kutató kezeimmel hozzáférjek az éppen rejtett zugaihoz. Miközben Ő csodás ajkával a kisorit dajkálgatta, én elmerültem a nedvesen várakozó rejtett kis csodák simogatásában.

felejthetetlen: 16db
(2020-01-22) : Majd kaptam egy finom franciát abban is nagyon tehetséges. Igaz amit ír a bemutatkozásában :) itt már éreztem hogy kár hogy csak fél órára mentem. A ciciket és a popsit felváltva simogattam markolásztam közben ami látványnak se volt utolsó

(2020-01-16) : simogatott egyre lejjebb lejjebb, hirtelen bekapta férfiasságom nekem nem kellett sok ezért gumit kértem, kértem üljön bele miközben csipője fel le járt én fogtam nagy lebegő melleit,

(2019-10-27) : Istenien szűk a kis szentem úgyhogy jó érzés volt. Szépen lassan kezdtük amíg bele nem melegedtünk a mozgásba és a kellő síkosodás meg nem történt de utána elég nagy tempóban ment tovább a hancúr.

nagyon jó: 10db
(2020-04-29) : Rögtön a velem egykorúra bukott. Na ahogy tud szopni az egy gazi nagy csillagos ötös a franciázás bő nyállal kategóriában. Igazából nem is akartam már mást ahogy elkezdte, mert olyan jó volt.

(2019-12-31) : Az ágyra tessékelt és már bele is kezdett az isteni finom, érzéki franciába. Szépen lassan érzékien csinálja, még véletlenül sem fogazik

(2019-12-14) : Nancyy az ágyra parancsolt, és a szájába vett. Kezeit csak a környék simogatására használta, nyelve és ajkai intenzíven dolgoztak rajtam, amíg engem az foglakoztatott, hogy hogyan bírom ezt sokáig, és bánkódtam, hogy nem látom hátulról ahogyan pucsít.

: 12db
(2019-10-23) : volt fenékpaskolás is. Meg cicis csúszka, mondtam is neki ez így 100% erotika. Nagy mellei a farkamhoz értek miközben a fenekét fogtam, majd orál, de nem akartam még véget vetni a talinak.

(2019-09-29) : élveztem ahogy kényeztetet. Nagyon figyelmes s mindent úgy csinált mintha a párom lenne. Kis idő után a hátamra fordultam s jött egy finom csúszka. Hogy utána mit éreztem azt nem lehet le írni de amikor bekapta akkor a mennyekben voltam

(2019-08-28) : Beolajozta magát és minden ment sikamlósan. Ált a cerka azon nyomban. Négykézláb oldalra fordult, hogy elérjem. miközben franciázik