20
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
20
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
89
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
Missy erotikus masszázs

erotikus masszázs

Missy-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-05-14 23:12:56

Matador69
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Missy beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-05-15

Egyeztetés
Elérhető:
5
Egy ideje a kedvencek között van, de néha eltűnik a hirdetése. Most felbukkant és lecspatam. Nyitás után hívtam, szerncsémre azonnal felvette és tudtunk időpontot találni delutánra.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem a a Duna pesti részén Jászai Mari térnél könnyű parkolni. Villamos szinte a ház előtt áll meg, ha valaki tömegközlekedne.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
5
Szép magas régi ház, az ember minden jogi kérdésre választ kaphat, annyi ügyvéd dolgozik ott, Missy is ismertette a jogaim. A szoba célnak megfelel, semmi extra, a fürdőben hiányzott a zuhanyrózsa, de ez se vette kedvem a masszázstól.
Missy külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
A képeknek megfelelő szép vékony alkatu magas lány fogadott. Kedves arca van, nem lettem itt sem szerelmea, de összességében helyes volt. Kellemes 90 perc elé néztem. Kis édességet hoztam Missynek, azonnal felfalta, de az igazit még tartogattam neki.
Nagyobb tetkói vannak, én nem pártolom, de én sem vagyok tökéletes.

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
Hatékonyság:
4
Félidőben maszírozhatta meg a testem, ez egy kellemes simogatós masszázs volt, ha jól emléxem olajjal. A hátamra koncentrált, meggyúrt finoman. Itt meséltünk mindketten élményeinkről, céljainkról. Jó partner ebben is, ki tudtam kapcsolódni a beszélgetés közben. Finoman jelzett, hogy megfordulhatok, ajd csúszkához felkészítve olajzozni kezdte testét, ahol ismét segített, jól meg maszíroztam a ciciket. a folytatás 18+
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Zuhanyzóba elkisért, átbeszéltük a zuhanyrózsát, majd besétáltunk a szbába. Az ágyra kerülve simogattuk egymást, majd négykézláb kutyus pózba került, mellé térdeltem és csokolgatva testét, finoman simogattam fenekét és punciját, határokat betartva. Munkásságom dijjazva szájába vette a kezével már harci állapotba került farkam és finoman szopkodni kezdte. Picit végignyalattam hosszában, de hagytam, hogy irányitson. Dolgoztunk mindketten, szuszogás itt is - ott is. Végül 69-be fordultunk, én alul. Itt nagy verseny volt, de győzött a profi és én durrantam egy nagyot a szájába. Szépn megtörölgetett én meg nyújtóztam egyet, hogy remek volt. Masszázs után jött a második felvonás, ahol ismét kellemes szopásban reszesített. A forgatókönyv úgy alakult, hogy szembenézős póz nem alakult ki, hiába, sokat nyalakodtam, így nem nagyon lehet... kezét keveset használta, pár perc után ismét elsültem. Letörölgetett és kiment a mosdóba. Én kezdtem öltözni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A csokor nem változott a telefonban közölt rózsaszálakhoz. A randi eljén átadtam.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Missy egy kedves lány, becsülettel ellátja a vendég baját, kifacsarja rendesen. Jól éreztem magam, lehet visszatérek majd egy szembenézősre.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Missy erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-05-16 13:39:43
Kspisti Nagy kedvenced Missy, ennek ellenére a beszámolót nem az ő feladata megírni. Sőt nem is tehet róla ha valaki nem tud erotikus novellát írni a taliról. Ettől függetlenül átjön a hölgy jó hozzá állása mégha szigorúak vagyunk is a beszámolót illetően az nem Missynek szól.

2020-05-16 11:42:46
Visszatértem ide megnézni a többi makktárs értékelését (hiszen Missy a nagy kedvencem). Szerintem túl szigorúak vagytok Matador69 kollégával szemben. Ez igenis egy jó beszámoló. Elmondja azt, ami másoknak fontos.

2020-05-15 17:35:44
Az írás nem hibátlan, de kellemes kedvcsináló lett Missyhez. Célját betöltötte, nekem tetszett, de ez inkább a hölgy profi hozzáállása miatt történt meg.

2020-05-15 09:10:25
nagyon korrekt beszámoló az egyik nagy kedvencemről. Köszi, hogy megírtad, élveztem olvasni,
Gratulálok és egészségedre :-)

FunkciókMissy legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-05-25) : Missy egyenlít. Mit egyenlít: átveszi a vezetést. Úgy tűnik, hogy itt térdel mellettem egy lány, aki szeretetteljesen beveszi a farkamat, és eltökélt szándéka, hogy kifacsarjon.

(2020-05-23) : Egy kevés olaj a hátamra és a kezeire és elkezdte a lapockáimat megdolgozni. mondtam neki, hogy egy kicsit lejjebb dolgozzon meg, mert az egy kicsit problémás terület nálam.

(2019-08-11) : Erre a másfél órás randink közepén került sor. Becsületére legyen mondva, Missy belefogott volna az én masszírozásomba, de én azt javasoltam, hogy inkább én masszírozom őt. Választot...

felejthetetlen: 16db
(2020-05-26) : Szóval hasrafeküdtem, kiválasztottunk egy semleges illatú olajat és simogatni kezdett. Ez nem a szó szoros értelmében vett masszázs, hiszen gyúrásnak nyoma sincs, hanem inkább egyfajta relaxációs kenegetés, ami lazít és elfeledteti az emberrel a napi problémákat.

(2020-05-02) : És nagyon tud ez a cicalány kényeztetni, szopni, hozzád és az igényeidhez illeszkedni. Az én koromban elégedett vagyok azzal, ha kétszer tudok elmenni egy ilyen pásztoróra során, de ezúttal háromszor spricceltem tele a kicsi száját.

(2020-02-10) : A masszázs kronológiailag a program közepén történt meg. Kérdezte hogy olajjal vagy krémmel masszírozzon, de mondtam hogy amit Ő jobban szeret. Mondta hogy tanult masszázst én ebből a simogatós fajtából kaptam. Az egész tettem megmasszírozta, nyaktól kezdve végig a talpamig.

nagyon jó: 13db
(2020-02-02) : Hasra feküdtem az ágyon és ő most is olajat használt. Kivételesen most a lapockáimtól indult és a hátamat kezdte el átmasszírozni. Nem gyúrás volt, hanem inkább érzéki simogatás. Rendesen megdolgozta a hátamat.

(2020-01-21) : A hátammal és a lapocka magasságában kezdte az inkább finoman kényeztető mint keményen gyúrós masszázst. Nincs beállva semmim, így nem kellett semmit kimasszíroznia sehonnan sem, s elegendő volt számomra amint a hátam, derekam, combjaim, lábaim kapnak keze jótékony erejéből.

(2019-05-07) : Nagyon magára hangolt. Lejjebb kifejtem jobban, de nem tudtam ellenállni a vágynak, hogy kényeztessem ezért csak ezután kaptam egy csúszkát. De milyen alaposan meg lettem masszírozva a gyönyörű olajozott cicikkel először, majd szépen egyre nagyobb kilengéssel az egész felsőtestével átcsúszkázott.

: 14db
(2019-05-08) : Annyiban maradtunk h egy lágy simizős masszázst kérek a hátamra karjaimra krémmel. Készségesen neki is látott és közben végig fecsegtünk mindenféléről. Közvetlen csajszi, de nem tolakodó.

(2019-02-14) : Csúszka masszázsa felejthetetlen, az egész lánykának van egy csodálatos kisugárzása, miközben olajos testével csuszkált elcsattantak csókok és kellemesen kardoztunk a nyelvünkel, barátnő feeling teljesen megvolt.

(2019-02-07) : Zuhanyzás után izgatottan vetettem magamat a tatamira. Missy már meztelenül várt, ami újabb elégedettséggel töltött el. Mivel első alkalommal voltam, hagytam magam általa vezetni, bár meg...