89
Kedvenced
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
20
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
20
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
Zsuzska erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Zsuzska-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-05-12 09:48:50

Laller22
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zsuzska beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-05-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Zsuzskával volt már néhány felettébb jól sikerült randink, ráadásul szinte napi kapcsolatban vagyunk(telefon,csevi,stb), így aztán nem okoz nehézséget a megfelelő időpont kiválasztása.
Mivel volt nemrég egy kalandom, ahol szétszedtek,mint foxi a lábtörlőt,úgy éreztem, most nagy szükségem van Zsuzska aranyat érő kacsóira,hogy valamilyen szinten felépítsen romjaimból.
Ezért aztán gyorsan elrebegtem Neki szívfájdalmamat, Ő pedig megértően közölte,hogy menjek,és helyre rak :-).
Elhatározásunkat vtr segítségével pontosítottuk.
Nem maradt más hátra,mint várni a percet,hogy kedvenc masszlánykám kezei közé kerüljek.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Zsuzska szentélye belvárosban,a Nyugati pályaudvar közelében található.
Tömegközlekedés szempontjából kimeríthetetlen a lehetőségek tárháza,bár a repülőgép,és a kishajó,mint megközelítési eszköz kicsit problémás lehet. A többi járművel való érkezés is csak minimális sétát kíván,bár a nyugati aluljáróval vigyázni kell,mert van olyan sorstársunk,aki imád ebben a labirintusban eltévedni :-)
Autóval érkező urakat gps ház elé irányítja. Parkolás ebben a vírussal telt időben grátisz,viszont most nehezebb,mint békeidőben.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Rendben tartott társasház felsőbb szintjén találjuk a napközit,hová lift repíti fel a kalandort.
Lakás kimondottan massz-szalonként funkcionál,belül két szint található.
A lenti részen van a Hölgyek pihenőhelyisége, és egy masszoba, az emeleten további két,jól felszerelt foglalkoztató szobát találunk.

Fürdő gazdagon ellátva mindenféle jóval,kádban tusolhatunk,a kifröccsenő víznek dupla zuhanyfüggöny állja útját.
Tusfürdő választék bőséges, törölköző puha,jó nedvszívó.
Itt szoktuk még írni,hogy van szájvíz pohárkákkal,dezodorok, kézfertőtlenítő,száraz kilépő.

Masszobában illatmécsesek,szekrényke a kellékekkel,sólámpa található.
Ruháinkat kényelmesen elhelyezhetjük.
A testet megújító masszázst tatamin,vagy masszpadon kérhetjük.
Egyszóval minden feltétel adott egy kellemes kikapcsolódáshoz.
Zsuzska külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Zsuzska egy, a negyvenes éveiben járó, elbűvölő kisugárzással megáldott érzéki Hölgy.
Nemrég meghosszabbítatta gyönyörű ,égővörös haját,így most hajkoronája igézően omlik alá, formás keblein megállapodva.
Útközben bekeretezi bájos arcát, csillogó zöld szemét,csókra álló száját.
Kívánatos, karcsú alakja könnyen a vizslató tekintetek kereszttüzébe kerül,jól szabott, formás ikrei láttán összecsordul a nyál a szánkban.
Végigpásztázva szép popsiján, formás,kívánatos lábain,mindig frissen borotvált , illatos kincsén könnyen eszét veszti az ember,hogy igen, ezért a csodanőért érdemes férfinak lenni!

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Érkezéskor a megszokott telefonos bezsilipelés,majd lifttel fel az x emeletre,ott még egy próbatétel a folyosó ajtónál,aztán máris Zsuzska ajtajánál toporogtam.

Ajtó tárult, szemeim meg egyből kocsányon csüngtek, amint megláttam Kedvesünket.
Nem olyan régen, mikor új fotókat töltött fel, viccből rákérdeztem,hogy dominás szerkóban nem akar képet csinálni,és tett is fel egyet.
Na, most ebben a kis szexis cuccban várt,bőszen hadonászva valami pálcával.

Beléptem, és miután már el tudtam makogni két egyszerű mondatot is, átadtam Kedvesemnek a hozott kedvenc édességet a benne elrejtett szerény rezsi támogatásommal együtt.
Gyors kézmosás+fertőtlenítés rituálé után máris követtem a lépcsőn fölfelé házigazdám csábosan ringó popsiját,miközben nagyokat nyeltem, bámulva az előttem vonuló formás idomokat.

Tetthelyre beérve gyorsan leszórtam a gönceimet, majd törcsivel a kezemben gyorsan elrobogtam lecsapatni az út porát.

Visszatérve a foglalkoztatóba, ledobtam a törcsit,átöleleltem Kedvesemet,majd miután fogadó ruháját lesimogattam róla,pálcáját gondosan elrejtettem,nehogy még valami ártó szándékkal jöjjön felém :)), megkértem,hogy helyezze magát kényelembe a masszpadon.

A felmelegített olajat tenyerembe öntve lelkesen végig simogattam Zsuzska minden porcikáját, természetesen kínosan figyelve a szakszerűségre, időnként finom benyúlásokkal fűszerezve a kényeztetést,amit páciensem egy-egy hangosabb kacajjal jutalmazott.

Miután kellően ellazítottam,helyet cseréltünk,és én kaptam egy nagyon kellemes átmozgatást. Hátamat gyúrta hol kézzel,hol térddel,de a lényeg az,hogy minden egyes mozdulata nagyon jól esett...
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Lassan abbahagyta a jóleső dögönyözést,és elkezdte formás ikreit beolajozni. Természetesen lelkesen igyekeztem én is segíteni,hogy egyenletesen legyen az a fránya olaj elosztva...

Majd vissza hasaltam a masszpadra,Tündérkém pedig elkezdte a várva várt felvonást.
Olajtól csillogó kebleivel csúszkálni kezdett rajtam,fel-le,közben éreztem, hogy Kispajti egyre nehezebben viseli ezt a kényelmetlen hasonfekvést,de szerencsére ezt észrevette csinos vendéglátóm is,és engedélyezte a megfordulást.

Fordulás után először a mellkasom részesült a jóból, majd Zsuzska lassan elkezdett lejjebb csúszkálni,amit bűntársam kitörő örömmel üdvözölt.

Kedvesem szépen kívánatos ikrei közé szorította vezéremet,és kényezteteni kezdte, időnként apró csókokkal üdvözölve a kupolát is.
Nem szerettem volna túl gyorsan bevégezni,ezért kértem,hogy picit én is hadd kedveskedjek amatőr,de annál lelkesebb idegennyelv ismeretemmel.
Engedelmesen hanyatt feküdt,én pedig csókváltás után elindultam a számomra oly kedves Déli irányba, persze iránytű nélkül.:-)

Először Zsuzska formás kebleit köszöntöttem,vidáman pörgetve nyelvemet a keményen felmeredő bimbókon, gyömöszölgetve a kívánatos halmokat, majd tovább indultam eredeti célom felé.

Megérkezve a Csodák Völgyébe, alaposan szemügyre vettem az elém táruló illatos kelyhet, majd lassan körbe csókoltam a combok belső felét, a simára borotvált szeméremdombot, közben mintegy véletlenül érintve a hívogató szerelemnyílást.

Majd nyelvemet óvatosan a lüktető,nedves résbe süllyesztettem,mire Kedvesem érezhetően megremegett.
Ezt észlelve élénkebb nyelvmunkába kezdtem,kitapintva legérzékenyebb pontját,és kitartó nyelvcsapásokkal igyekeztem fenntartani az érdeklődését.

Ha nem is tudtam Zsuzskát csúcsra juttatni,de érzésem szerint jól esett neki a ténykedésem.

Kedvesem szépen visszavette a kezdeményezést, gyengéden hanyatt lökött,és széoen visszatért magára hagyott játékszeréhez.
Először szépen beolajozta rudamat, majd érzékien simogatni kezdte,időnként kezét lecsúsztatta a tojástartóhoz is.

Majd lassan keblei közé vette vezéremet,időnként pajkos nyelvét körbejáratva a makkon.
Hirtelen azt vettem csak észre, hogy Kispajti szinte teljesen eltűnt Kedvesem ajkai közt,amit meglehetősen élvezett is a kis gazember.
Zsuzska kizáróan folytatta a kényeztetést, amitől szinte már a világűrben jártam,mikor éreztem, hogy a gyerkőcök mocorogni kezdtek
Szóltam , hogy mindjárt végem, erre még jobban gyorsított,és hagyta, hogy örömöm ajkai közt érje.

Kedvesen megvárta,hogy visszatérjek az űrből, majd szépen letisztogatott, és kicsit még hozzám bújt, ami nagyon jól esett.
Ezután gyors zuhanyzás,öltözés, majd egy kávé elfogyasztása után egy újabb fantasztikus élmény birtokában távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Csokor mérete átlagos,egy osztályon felüli élményért cserébe. Nagysága megtudható bővebb infóból,telefonon,adatlapon. Zsuzska egy nagyon korrekt,sokmindenre nyitott Hölgy,élmény minden egyes Vele töltött pillanat.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ez alkalommal is nagyon szenzációsan éreztem magam csinos vendéglátóm társaságában. Teljesen feltöltődve, újjászületve indultam Tőle tovább. Azt hiszem, igazán jó döntés volt az első látogatásom Nála,mert nemcsak egy kiváló masszőrt,hanem egy csodálatos Nőt ismerhettem meg benne. Nem véletlen iránta a töretlen rajongásom.
Kedves Zsuzska!
Örülök a mai találkozásunknak,elmondom századszorra is,hogy varázslatos kezeid vannak, fantasztikus volt a randink,egyre jobban össze csiszolódunk.
Köszönök mindent !

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zsuzska erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókZsuzska legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2020-04-27) : Nagyon tetszettek a cirógatós simogatásai amit én is próbáltam viszonozni számára. Nem mondanám, hogy egy spórolós típus mikor a zamatos csókjait osztja, igazán bőkezűen bánik velü

(2020-02-16) : Nem mindenki masszásra jár a massz lányokhoz, ezt a részt mindég szeretném kihagyni, de sajna nem lehet! Volt szó a mi esetünkben is egy masszásról, mégpedig Zsuzsi kérdezett rá, ezen hangosan felnevettünk és egy igazi bújós, barátnősen simogatós és csókolgatós program vette kezdetét.

(2020-02-12) : Mivel a hátulról történyő csúszkát helyezi előtérbe, hasra fektetett majd olajozás után egész testemen érezhettem testét, különös tekintettel isteni melleire, melyekkel igen jól bánt közben.

felejthetetlen: 9db
(2020-04-21) : Ezután következett a kapok! Forró olaj a hátamra, majd Zsuzsi térdeivel könyökével igyekezett a merev izmaimat fellazítani, ami igen jóleső érzés, bár Zsuzsinak ez egy veszélyes mutatvány, mert az olaj miatt a térdei le le csúsztak a hátamról, no de van ennél biztonságosabb és bódítóbb masszázs is,

(2020-04-06) : Kezdetben finom, lágy mozdulatokkal ismerkedett a hátammal, majd szép fokozatosan váltott közepes erősségre. Folyamatosan figyelte a reakcióimat és ennek függvényében fűzte tovább a masszázsom fonalát.

(2020-03-26) : Nagyon jól esett,ahogy közepes erősséggel végigdögönyözte sajgó tagjaimat,időnként be-be nyúlva a csatolt részhez is. Majd hátamat jól beolajozva óvatosan rátérdelt, és egy igen kellemes, hatékony kezelésben részesített térdeivel, miközben kezeivel vállamon támaszkodott.

nagyon jó: 3db
(2020-03-12) : A masszázs ágyon hasonfekve jobb oldalamon Zsuzsi bal oldalamon Liza kezdte derekamtól felfelé haladva masszírozásom. Az utóbbi időkben elég sok gyógymasszázsban volt részem így van némi összehasonlítási alapom. Érdekes érzés volt, a négy nöi kacsó ahogy járt derekamtól gerincemen keresztül nyakamig, finoman de egyben határozottan is érintették testem, simogattak és masszíroztak egyben. Nagyon kellemesen ellazultam, miközben a lányok dolgoztak rajtam

(2019-10-24) : az erotikus masszázs az legyen erotikus masszázs”. Ennek szellemében tekintettem a várható masszázs élményeim felé, így egyáltalán nem ért csalódás. Zsuzsinál egyáltalán nem szlogen és panel szöveg, hogy a masszázs és kényeztetés nem válaszható határozottan el egymástól.

(2019-02-05) : Kérésemre még a hátamon is csúszkált karcsú alakjával és a csodás ciciket is bevetette. A masszázs második felében a hátamra feküdtem és elölről kaptam a kezelést.

: 3db
(2020-06-01) : Zsuzska dolgozott rajtam a kezel és az ajkai összjátékával. Hosszú és intenzív orgazmusom volt, amihez az is hozzájárult, hogy a combjaim közötti látványt kiegészítette a tükör perspektívája is.

(2019-12-17) : Először kaptam négykezes masszázst és el kell ismernem, hogy már az felemelő érzés, amikor mindkét lábamon egyszerre érzem szorgos olajos kezek összefonódott mozdulatsorainak ritmusát. Liza látványosan mindent beleadott a regenerálásomba, hosszú és erős mozdulatokkal,

(2019-05-16) : Én is észrevettem,hogy nem profi de azért kellemes volt.A masszázs közben többször érintette a zacsikat is.A végén egy cicis csúszkàt kaptam a hátamon.