20
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-17
20
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
89
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
134
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
Noémi erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Noémi-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-05-10 20:01:45

szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Noémi beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-05-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Sokan tudják a kollégák közül,hogy Nocsi a kedvencem,két éve járok hozzá rendszeresen.Először még a Szász Károly utcában látogattam meg annyira elbűvölt a kedves szemilyisége,hogy azóta a rabja lettem.Legutóbb nőnapon tettem tiszteletemet nála, nem szoktam minden randinkról beszámolót írni,de most a két hónap járvány miatti szünet után,már nagyon vártam az újbóli találkozót amit most szeretnék itt megosztani.VTR-ben javasoltam időpontot amit elfogadott.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A 7-es busszal mentem Budáról a Keleti pu.utáni megállótól pár perc séta.A városliget sarkánál található a találka helyszine.Parkolás megoldható.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy régi kőrfolyosós ház. Fürdőszoba tiszta,bár vannak kisebb hibák. Egyébként tusfürdőből,szájvízből,dezodorból nagy a választék.
Noémi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nocsi egy kis szőke tündér,nagyon jó alakú,nekem minden tökéletes benne.Fekete köntösben fekete magassarkúban fogadott.Puszilkodás és cipőlevétel után a mosdóba irányított,kéz fertőtlenités céljából,majd bekísért a kis szobájába.

Erotikus masszázs
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Az első kényeztetés után hasra feküdtem a tatamin Nocsi beolajozta a lábamat és finoman kezdte a masszírozást a vádlimat többször átgyúrta finom kezeivel,majd egy talpmasszázs kaptam,a lábam után feljebb folytatta kényeztetésemet.A masszázs alatt sokat beszélgettünk én helyzetleírást adtam a munkámról,szerencsém van,hogy megmaradt,mert a vendéglátás nehéz helyzetben van a járvány következtében.Ő is elmesélte,hogy sokat tornázott a kis albérletében.Ezután a vállamat is jól átgyúrta kérte,hogy tegyem a combjára a karomat amit szintén átlazított finom kiskezével.A végén mégegyszer átgyúrta az egész testemet a golyóimhoz is többször benyúlt,nagyon kellemes volt minden mozdulata.Fordulás után csuszkamasszázst kértem Nocsi beolajozta a melkasom,majd a cicijét amit én is segítettem bekenni.Oldalról többször végigsiklott rajam közben én simogattam a hátát, popsiját,csúszka közben incselkedett velem,mosolyogva a szám elé tolta formás kis keblecskéjét, közben én simogattam a farkamon is párszor végigsiklott a cicijével nagyon izgató volt
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Az első felvonás úgy kezdődött,hogy én a tatamira feküdtem Nocsi ledobta magáról piros köntösét,fekete melltartó és tanga villant elém,mellém bújik , finoman megszabadítom melltartójától,majd puszilgatom,simogatom formás kis kebleit.Nocsi hozzám bújik puszilgatja a mellkasomat szívja a mellbimbómat egyre lellyebb csúszik,a zacsit kezdi nyalni én a tangàján keresztül simogatom a formás kis popsiját,majd a domborodó bársonyos punciját.Nocsi közben birtokba veszi a velem egykorút és egy kis kézi rásegítéssel szopni kezdi,én továbbra is a punciját egyre gyorsabban simogatom amitől kezd nagyon beindulni.Egyre hevesebben szopja a farkam ami hamarosan megadja magát a szájában landolnak az utódaim amit visszaküldött a feladónak azaz visszacsorgatja a farkamra,hasamra.Utána alaposan megtiszogatott a már érzékeny makkomat is jól áttörölgette, közben mosolygott látta,hogy élvezem a dolgot.A masszázs után a második felvonással folytattuk a randinkat most Nocsi kényeztetetése következett ezúttal nem a megszokott helyen a tatamin hanem kértem,hogy üljön a kis kanapéra. Törlközőt tett maga alá,majd elé tétdeltem megszabadítottam tangájától és birtokba vettem pici hamvas punciját.Fokozatosan nyalni kezdtem,kis idő elteltével Nocsi remegni kezdett erősen szorította bal karomat,majd a combjával a fejemet szorította, rövid idő alatt sikerült a csúcsra jutnia.Egy kicsit még maradt a kanapén amig lenyugodott,közben én simogattam a comjait.Befejezésül 69-ben állapodtunk meg.Nocsi ismét odabújt hozzám ismét puszilgatta a mellkasomat,majd rámfeküdt,illatos kelyhét a számba tolta a nyelvemmel szörfözteni kezdtem a csiklóján illetve próbáltam beljebb hatolni édes barlanjába.Nocsitól ezalatt egy bőnyálas franciát kaptam egy kis kézi rásegítéssel egyre vadabbul szopott a cuppogást is lehetett hallani, közben a nyelvmunkám ismét elérte a célját Nocsi annyira élvezte,hogy a szám elött táncot járt a popsija már nem is nyaltam,csak a nyelvemet szorítottam a puncijához és a puncijával mozgott a nyelvemen.Nagyon élvezte a kényeztetést,sajnos egy idő után éreztem,hogy így nem tudok most elmenni,talán túl lágy volt az inger vagy már elfáradtam.Kértem,hogy térdeljen mellém és kézzel fejezze be az akciót.Nocsi mellém térdelt simogatni kezdem a cicijét ő egyre gyorsabban tempóban a kezével kivégzett.Még egy kicsit beszélgettünk,ezután ismét fürdés,öltözés,majd sajnos eljött az búcsú ideje puszival búcsúztunk el egymástól a mielőbbi viszontlátás reményében.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt elszámolás ,extra nincs minden az alapban.Pesti átlagos csokor nekem nagyon megérte,búcsúzáskor a szekrény polcán lévő törölközőkre tettem

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Az elmúlt kevésbé jól sikerült randim után,már nagyon hiányzott a kis szőke tündér.Igazi felüdülés volt számomra a vele töltött felejhetlen,több mint másfél óra.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Noémi erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-05-11 20:39:26
Köszönjük a élménybeszámolót és jó tudni, hogy Nocsi mit sem változott. :)

2020-05-11 18:29:50
Nagyon jó beszámolót sikerült összehoznod,gratulálok:)

2020-05-11 16:02:53
Jól írsz, ezt már néhányszor konstatáltam. Ez a mű is rendben van. Kijár a gratuláció mindkettőtöknek!

2020-05-11 15:58:56
Köszönöm a hozzászólásokat, felejthetetlen besorolást szerettem volna,valamit rosszul nyomtam.

2020-05-11 14:11:22
Úgy érzem én is, már csak a beszámoló hangulatából is, hogy ez a randi jól sikerült. A róla készült írás is.

FunkciókNoémi legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2019-12-15) : Lábnál, talpakkal indított, ügyesen átgyúrta, majd egyre feljebb következett a teljes láb, hát, majd a karok és kézfej. Folyamatosan érzékeltette, hogy nem sima masszázson van az ember, benyúlásokkal, apró puszikkal éreztette az erotikus létet.

(2019-11-01) : Arra viszont emlékszem,hogy lábamat ami a neuralgikus pontom jól átgyúrta nagyon jól esett a fàrasztó munka után.Befejezésül a karomat a combjára fektette és alaposan azt is átlazította.Összeségében nem túl erős de nagyon kellemes masszázst kaptam.

(2019-06-30) : Először a zacsit nyalta,majd lágyan a makkot is nyalni kezde végül a szájába került a farkam.Bönyállal egyre gyorsabb tempópan járt ki-be a szájábban cuppogott.Nem bírtam sokáig.

felejthetetlen: 2db
(2019-07-08) : Kicsi krémet használva alaposan átgyúrtam, mielőtt lefelé indultam. Szépen óvatosan a gerincre koncentráltam, ott a csigolyákból indulva kifelé húztam az ujjaim, az arcát nézve próbáltam kitalálni, hogy ez tetszik neki, vagy sem

(2019-06-02) : A comjaira ráfektette és jól átgyúrta a vádlimat,majd a talpamat utána feljebb folytatta a finom maszírozást,sajnos nem tudtam őt nézni,mert itt nincs tükör.Közben kérdeztem a kis kitérőjéről nem akart sokat róla beszélni.

: 2db
(2019-12-11) : Nagyon hamar szerettem volna már ahhoz a részhez érni, ami miatt igazából mentem, csak az járt az eszemben, de addig is, míg nem értünk oda, a tatami mellett lévő óriási tükörben csodáltam gyönyörű testét.

(2019-11-02) : a tarkómat és a kezeimet megdolgozta,kedvessége,bűbájossága kompenzálja a masszázs technikai hiányosságait. Ettől függetlenül,igazán kellemes beszélgetőpartner,kéréseimet maximálisan megpróbálta végrehajtani. Már a masszázs közben el el kalandozik a kezecskéje kéjesen mosolyog rád,