20
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
89
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
20
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
Lilith erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Lilith-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-05-09 20:59:08

kutato1001
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lilith reagálása

Köszönöm szépen Kutato 1001, a beszámoló, megfelel a valóságnak, részletes, nagy szinvonalú és mindenek felett stilusos és nívós. Egy bölcs, sok oldalú, igényes, ÚRI EMBERREL hozott össze a sors, aki oda figyel mindenre és ez mellett széles látókörű, kitünő beszélgető partner orákon kreresztűl is.

Lilith beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-05-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Lilith nem volt ismeretlen a számomra, ez idáig már kétszer beszéltem vele telefonon. Kezdetben, amikor felkerült az oldalra, több évtizedes távollét után tért vissza a szülőhazájába Olaszországból, egy budai szalonban dolgozott. Innen került át a nyóckerbe. Elmondása alapján megálmodta ezt a helyet ahol jelenleg is dolgozik, hogy neki ott azon a helyen kell majd tevékenykednie. Tavaly volt egy hosszabb, majd egy órás, diszkurzusunk, de ezt akkor nem követte látogatás.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Keleti-pályaudvar közelében található egy csendes, nyugodt, belső udvaros épületben ez a szanatórium jellegű, egyszemélyes intézmény. A vasúton kívül még két Metró vonal, valamint jó néhány buszjárat is érinti ezt a közismert teret. A parkolás pedig, a központi jellegéből adódóan, normál körülmények között, itt is fizetős!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Külsőre nem tűnik túl vonzónak az alá dúcolt épület. A telefonban kaptam meg folyamatosan az információkat a bejutást illetőn melyek nagyon egyszerűek és érthetőek voltak. A lakásába való belépés után egy tiszta, kissé retrós hangulatú, spártaian egyszerű, hosszúkás konyha helységbe léptem be. A hasonló jegyeket felvonultató fürdőben pedig minden szükséges tisztálkodási eszköz a rendelkezésre áll. Azonban a szakrális Szentély, ahol a beavatási ceremóniák zajlanak, a védikus arhitechtúra alapján lett megálmodva és kialakítva. Ez viszont már egy egészen más világ. Ízlésesen, szakszerűen van itt minden összeállítva és a helyére téve. A széles, masszív tatami, tőle jobbra a hatalmas tükör ahol a vizuális élményeinknek is hódolhatunk mozizás közben. A lepedő színe itt például naponta változhat, melyet az asztrológiai jegyek módosulásai befolyásolnak nála. Felette egy hosszú polc, ezen tárolja a törölközőket, a különböző színű lepedőket, kiegészítőket valamint egy Kamasutra szobrot. 17 mécses világította be haloványan a szobát. Az egymással harmonizáló színvilágú falak megnyugvással töltik el az ide betérőket. A másik helységben ahol a masszázspad van a fél és egy órás lingam masszázst kedvelőknek add otthont. Ennek a költségei mérsékeltebbek a tantrikus masszázs árainál.
Lilith külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lilith egyebek mellett egy Gyógyító: aki testi-lelki-szellemi-karmikus-és asztrológi kezelésekkel is foglalkozik! Az igényes tetoválásai héber és pogány szimbólumokat ábrázolnak. A kiirt adatok és a képek a valóságban is szimbiózisban vannak egymással. Mindazok, akik ezek alapján választanak, a helyszínen sem csalatkoznak majd. Vendéglátóm elmondása alapján, az adatlapján látható fotók kb. két évvel ezelőtt készültek. Az életkor tekintetében pedig, mivel Hölgyről van szó, kissé megengedőbbnek kell lennünk. Egy szexi, piros színű baby dollban fogadott. Fehér bőrű, alacsony, szép arcú, zöld szemű, egyenes tiszta tekintetű, festett, szőke hajú, rendkívül udvarias, kedves, nagyon intelligens, széles látókörű, fegyelmezett teremtés, aki az életét is szigorú szabályok mentén éli meg. Keskeny vállú, a nagy tenyérbe illő keblei kissé gravitáltak, félkemény tapintásúak. Puncusa zárt és simára borotvált. Remek alakkal bír, egészségesen táplálkozik, van egy kis poci is, popsija viszont feszes, ívelt és kemény, lábai izmosak, formásak. Napi szinten jógázik, emellett sokat foglalkozik az elméje trenírozásával is. Vendéglátóm egyébként több idegen nyelven is, magas színvonalon kommunikál, melyről már az adatlapján is értesülhetünk.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
Miután beléptem a lakásába, kibújtam a cipőmből, levettem a gumikesztyűmet és az arcmaszkomat, szemre vételeztük egymást. Én Őt így, élőben, kifestetlenül, csábosan felöltözve, igen csak dögösnek találtam, jobban tetszett, mint a fotóin. A konyha asztalra pár darab édesség, cukorka, nasinak való ki volt készítve, ezekből csak a távozásom előtt csipegettem néhány falatot. A bejárati ajtó mögött, az előszobai falra erősített fogasra akasztottam fel a ruháimat. A lakásában csak mi ketten voltunk. A zuhany függöny nélküli kádban gyorsan lecsapattam magam, hiszen nem sokkal korábban már tusoltam. A törölközőt magam köré tekertem és így vonultunk be a Szentélyünkbe. Szinte átölelt engem ez a rendkívül barátságos és otthonos szoba, amikor beléptem oda. Utóbb kérdeztem csak rá: több féle zenéből összeállított hindu, gregorián és Enya zeneszámokat hallgattunk, melyek nagyon kellemes, nyugtató hatású, andalító dallamok voltak, tökéletes összhangban a kezelésemmel. Én ilyenkor empátiával dolgozom mondta és a lelketeket simogatom meg, mert a testünk helyettünk is beszél neki, hogy hol vannak legbelül a problémás részek.

Hasra feküdtem, addigra vendéglátómon már csak egy halványzöld alsó nemű volt és a lábam végénél foglalt helyet. A tantrikus masszása közben, finom, kellemes érintések mentén haladt csak, lépésről lépésre felfelé. Egy-egy apró, becsúszó kézmozdulattal érzékeltette velem, hogy lesz még itt majd más is, csak előtte győzzem befogadni az általa közvetített energiákat. Ayurvédikus olajt használt. Az elején még a tükörből figyeltem az érintés technikáját, különleges és egyedi mozdulatait. Majd egy idő után elbóbiskoltam. A zene és masszőzöm közösen együtt dolgoztak most a lelkemen és a testemen. A hátam felett fura, átéléssel teli, alkarlengetéses mozdulatsort is végzett, majd a könyökével, karjával gyúrt át. A vállaimat, nyakamat, fejemet, végtagjaimat, mindet megérintette, átgyúrta. Ez a megunhatatlan, egyedi, energia feltöltésem 30 percen át tartott. A végén a fülembe sóhajtotta, hogy megfordulhatsz, pedig én még szívesen repetáztam volna az iménti érintés cunamiból.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
3
Amikor már a hátamon feküdtem, picit még bódultan, kibújt az alsó részből is, mellém térdepelt. A kebleit bekente olajjal és rájuk tette a jobb tenyeremet. No, erre már odalenn a félszemű is felkapta a fejét, pedig a java még hátra volt. Ravasz újbegy érintéseivel egészen speciális lingam technikákat alkalmazva hosszan játszadozott a tagomon és a környékével! Nagyon tetszettek nekem ezek az egyedi, egészen újszerű módszerei. Volt, hogy az alkarjai közé vette a társamat majd fel le mozgatta azokat, mintegy szuggerálva a bajnokot. Kis idő elteltével, egyszer csak hosszában rám feküdt, a mellkasomon keresztbe tette a kezét azon pedig az állát pihentette meg. A jelentős magasság különbség miatt így a már feszes vigyázz állásba leledző barátomat a combjai közé fogta és ártatlan tekintettel nézett rám. Lassan megemelte a csípőjét majd visszaengedte azt a medencémre miközben én a kemény combjai szorításában csúszkáltam. Fokozta a tempóját ennek a párzásos mozgásszerű csípő és comb tornának, ami rám az újdonság erejével, elemi erővel hatott. De még nem akartam elreppenni. Az én gésám egyszer csak lefordult rólam, miközben én már robbanás közeli állapotban voltam.

A hátára feküdt és jelezte, hogy most már én jövök, kényeztessem őt is. Tized másodpercek alatt kellett most döntenem a csábítóan hívogató öle és a saját, már több órája a bőrtarisznyámban ugrásra készen álló örököseim világra hozatala között. Az utóbbi mellett döntöttem. Mondván először fejezzük csak be azt, amit nálam elkezdett és azt követően majd fejest ugrok nála a csodák völgyébe. Meglepődött ugyan, de szó nélkül a szájába vette a farkamat és rövidesen, egy tanítani való, magas színvonalú oboa előadás irigyelt főszereplőjévé lettem. Többször is tövig elnyelt, miközben a tölténytáramat morzsolgatta az újaival és a szemembe nézett! Kellemes szívóerőt éreztem az ajkai között, amit hol csökkentett, hol pedig felpörgetett és ezzel majd az őrületbe hajszolt engem. A nyelve hegyével, hosszában végig szánkázott a dákómon, miközben kíváncsian figyelte, hogyan reagálok a csábító szirénem kényeztetésére. Nem gondoltam volna, hogy ilyen magas szintű technikai tudással is fel van vértezve az én pedellusom! Ilyen direkt pressziónak már én sem tudtam sokáig ellent állni és a szájába küldtem ki sétálni a fehérjéimben fürdőzőket. Nem hagyta abba továbbra sem, bár némiképp csökkentett a szívó erőn és az utolsó lövelléseimet is tökéletesen abszolválta. Amikor már kezdtem elernyedni, csak akkor engedett ki az ajkai közül, az édes fokságomból. Törlő kendőért nyúlt és diszkréten abba helyezte örök nyugalomba az én virgoncaimat. Ez után engem tett tisztába, majd egy pohár hideg vízzel kínált meg. Bár én szerettem volna, de most már nem vágyott az orgazmusra. Nem bújt hozzám, hanem szorosan a testem mellé ült, a felhúzott lábait maga előtt átkarolta a másik kezét pedig a tenyerembe tette. Ekkor kezdetét vette egy bensőséges, átszellemült, tabuk nélküli beszélgetés. Ott, a meghitt együttlétünk alatt, részben megnyíltam neki. Rövid időn belül olyan áhított nyugalmat, lelki békét éreztem a társaságában, hogy magam is meglepődtem ezen a gyors átlényegülésemen. Megszűnt lenni egy rövid időre a körülöttünk lévő világ, csak az élet energiáink áramoltak közöttünk tovább szüntelen. Az asztrológiai ismeretei segítségével pár hasznos tanáccsal is ellátott engem. Néha úgy éreztem, hogy a vesémbe lát és így próbált meg nekem segíteni.

Mielőtt teljesen feltöltődve eljöttem volna tőle megkérdeztem, hogy szeretné e, ha írnék egy beszámolót erről a mai találkozónkról? Nyílván valóan még az eltelt bő 1.5 óra hatása alatt voltam és a magam módján szerettem volna neki meghálálni ezt a mi, több szempontból is emlékezetes, egymásra találásunkat. Bár kérdezte, de én neki sem mondtam meg az itteni felhasználói nevemet. Más alkalmakkor egyébként én sosem teszek fel ilyen kérdést. Olvastam ugyanis az eddigi írásokat vele kapcsolatban és volt egy olyan érzésem, hogy kissé modorosak lettek és nagyon vissza fogottra sikeredtek. Talán az iránta tanúsított udvariasság, szeretet okán. Ő pedig gondolkodás nélkül azt mondta, hogy igen! De akkor viszont én azt is le fogom majd írni, ami odabent a Szentélyünkben történt. Ez nem fog téged zavarni? Nem, írd le nyugodtan. Hát ilyen előzmények után született meg ez a visszaemlékezés, ami csak részben adja vissza a nála töltött időm felejthetetlen sokszínűségét.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ez a 1.5 órás lebegés és lenyugvás értéke, némiképp valamivel a pesti átlag felett van, de ahogy mondani szokták a jót bizony mindenütt méltóképpen honorálni kell. Garantált nála a kikapcsolódás és az ellazulás.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Egy különleges képességekkel rendelkező, mélyen hithű, rendkívül sokrétű Hölgyre leltem, akit jó szívvel ajánlok a nagyérdemű figyelmébe!! Nála nincsenek apró betűs részek, egy magas fokú, több részből álló, professzionális kiszolgálásban, lelki gyógyításban lesz majd része mindazoknak, akik rábízzák magukat. Ez úttal az Ő érintései, a pozitív karmikus energiái, olyanok voltak a testemnek, mint egy mosoly a lelkemnek.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lilith erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

KawaRider
Ismerkedik az oldallal
2020-05-23 16:24:10
Valami ilyesmi az amit kerestem. A jól megint beszámoló igenis kedvet tud hozni egy új vendégnek.

2020-05-17 01:19:58
Hoppá, micsoda ballada. Eddig nem is vettem észre. Már a hölgy reagálása is tökéletesen érzékelteti mivel fog szembesülni a kedves olvasó. Ez a beszi nagyon ott van, és az érzelmi túlfűtöttség is tökéletesen kiolvasható. Nehéz lesz ezt az írást megugranod. Meghajlok előttetek...

NO-KECMEC
Becsben tartott
2020-05-14 08:45:57
Úgy vélem, hogy a remekül megírt beszid után most meg fognak szaporodni kedvesünk beszámolói, sok kolléga figyelmét sikerült a hölgy irányába fordítani.

2020-05-12 17:52:54
Hű-ha!! Hát Haver ezt nagyon oda Tetted! Azt hiszem, hogy ezekkel a szófordulatokkal, a kiváló részletességgel, szókincsekben is bővelkedő írásoddal egy új szintet léptél, ahonnan már nincs feljebb! Ez egy igen magas színvonalú tudósítás, és nagyon örülök, hogy egy csodás Hölgyre leltél, aki a lelked is megérintette! A reagálás téged igazol, irigykedem kicsit...de hát mindenképp jár a kalapemelés remekműved előtt!!

2020-05-12 08:30:46
Köszönöm soraidat, megkönnyítette a döntést a hölgyet illetően; rákerült a listámra :)