20
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
89
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
20
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
Szonja erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Szonja-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-05-08 16:29:39

Influencer
V.I.P.
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szonja beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-05-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Foursome speciális felállásáról tudósítok. 3 hölgy kényeztetett Szonja, Katarina, Adél, de ez, spontán módon, csak a helyszínen alakult így.

Eredetileg csak az új lányhoz, Szonjához akartam menni. Telefonon hívtam. Kedves hangú kolléganője vette fel és készséges felvilágosítást adott a lehetőségekről. Minden szükséges információt megkérdeztem, mindenre kielégítő választ kaptam.

Az egyeztetés végig közvetlen stílusban, derűs hangulatban zajlott. Addig cseverésztünk, hogy hagytam magam rábeszélni egy négykezes masszázsra. Szonja gyerekkori barátnője Katarina, vele lesz megvalósítva a masszázs, hármasban. Akkor még, nem is sejtettem, hogy a helyszínen milyen folytatás vár rám. Olyan kellemes meglepetés ért, amire nem is számítottam. Adél , az itt praktizáló régi ismerős (szexpartner) is beszáll majd a finishbe…..
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Dunapláza mögötti új építésű lakópark. Közismert nevén Marina-part. Forgalmas közlekedési csomóponttól gyalog 10 percre van.

Autóval könnyű a megközelítés, parkolni is lehet a közelben.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A pár éves épület középső szintjén lévő több szobás lakásba két lifttel is fel lehet jutni.

A szoba igényes bútorokkal van berendezve. Hatalmas méretű franciaágy, fél falat beterítő tükör, hangulatos fények, és pörgős zene fogadott.

Kialakításokban kiváló minőség és elegáns stílus köszönt vissza. Tisztaság és rend fogadott mindenhol. A fürdőszoba nagyon tágas és jól felszerelt. Kiegészítőkből bőséges választékot találtam.

Higiénia tetten érhető. Jó hely.
Szonja külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Szonja - ízig vérig nő, igazi díva.

Képeinek megfelelően egy magas, vékony hölgy. Alakján látszik,a sok éves sport és plasztikai sebész precíz kezeinek munkája. Csepp formájúra, szabályosra szabott, felturbózott mellei természetes rugalmasságot biztosítanak. Sötét színű mellbimbói szimmetrikusan helyezkednek el rajta. Eszméletlen jó a tapintása. Karcsú dereka és formás popsija miatt jogosan volt ő az első választásom. Arca is bejött,mosolygós,bájos pofikája van,akiről sugárzik a kedvesség és a buja erotika.

Bőre szolibarna, ápolt. Néhány tetoválás díszíti,de nem feltűnő. Puncija simára borotvált,ízléses darab.

Fekete színű pántokkal teli,trendinek számító, szexi, kétrészesben jelent meg először.Katarina - reneszánsz szépség,tele érzékiséggel.

A róla készült fotók pontosan ábrázolják,hogy egy festői szépségű fiatal lány Katarina.

Átlagos testalkatú, de nagyon hajlékony nőci. Mellei csúcs formában vannak. Kúphoz hasonlóan peckesen meredeznek előre. Rakétákon látható ehhez hasonló tökéletes légellenállást biztosító süveg. Halvány rózsaszín bimbói gyengéd törődést igényelnek.

Homokóra alakja a fotóin is jól kivehető. Méretes popsija jól markolászható. Twerkelni is tud vele. Puncija alapból zárt,de izgatás hatására kinyílik,mint a rózsabimbó.

Arca csak a diszkréció megőrzése érdekében van eltakarva. Érzéki szája és egyenes, tiszta tekintete van.

Párduc mintás bodyban fogadott.Adél - playmate kategória, szőke,szexistennő.

Írtam már róla veszít, csak ismételni tudom magamat. Divatmagazinok címlapján látni hasonló gyönyörű nőket. Trendi bikiniket, ránctalanító krémeket,és karcsúsító-fogyasztó szereket reklámoztatnak velük.

Arca extra szép, álomszerűen bájos. Alakformálás tökéletes produktuma. Minden adata ideális. Nincs hozzá hasonló. Aki nem hiszi, jöjjön el hozzá és megérti miért is vagyok gondban,nem találom a szavakat. Nem túlzok, tényleg esztétikai értelemben, egy bombázó.

Minden porcikájáról csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni.

Púder színű, csipkés, szélesebb fazonú,márkás fehérneműt viselt.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A szobában a Szonja és Katarina elmondta,hogy milyen masszázsból tudok választani,de szívesen meghallgatják az én elképzeléseimet a rendhagyó felállásra. Én meg, mondtam,hogy nem ragaszkodom a masszírozáshoz,inkább az erotikán legyen a hangsúly.

Erre egyből a : " Jó,legyen úgy, de bírni fogod a dupla dózist?" provokatív választ adták.

Nekik ugyanis van már tapasztalatuk ezen a téren, és az hamar célt ért. Igaz, nem egymással huncutkodtak akkor. Nem ijedtek meg a mostani feladattól, mindenre nyitottnak, vagánynak, bevállalósnak tűntek. Azt feltételezték, hogy majd hamar elsodor engem az általuk gerjesztett erotikus cunami és majd unatkozni fogunk a végén,de szerencsére nem így lett. Keményen álltam rám nehezedő a megpróbáltatásokat. Tetszett (nekik is).

Nem állapodtunk meg további részletekben, rábíztuk magunkat a spontán alakuló helyzetre.

Csak annyit kérdeztek,hogy mennyire legyen leszbikus performance, mennyire szeressék a hölgyek egymást? Vagy inkább én legyek a figyelem középpontjában?

Az utóbbit választottam,amit a vendéglátóim szívesen akceptáltak.

Más masszázs szalonokban,kőbe van vésve a masszír program tartalma,ideje,mikéntje. Ott a minimál levezetés is szigorú szabályok betartása mellett zajlik. Még kölcsönös szimpátia esetén sem szabad eltérő magatartást mutatni,mert az egyből diszkvalifikálást jelent.

Olyan helyeken érezhetően a futószalagon érkeznek a vendégek, megmarad a száraz, munka jelleg. Az ilyen tárgyiasítás nem kedvez senkinek.

Itt az új kor változó szellemiségének megfelelő helyen, unortodox gondolkodás alapján,már az első alkalommal kitüntető figyelmet,és a vendég-centrikus hozzáállást kaptam a masszázs stúdió szabta keretek között. Visszajárós leszek,azt hiszem...
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
A két hölgy (Szonja és Katarina) közé léptem a szekrény előtt állva, egyszerre simogattam őket. A fogadó ruházatukból ekkor szabadították ki a csodaszép testüket.

Majd először Szonját húztam magamhoz és arcához lassan közelítettem. Nagyon finom csókolózásba kezdtünk. Ajkai édesek, lágyan tapadtak a számhoz. Igazi nyelves tánc vette kezdetét, tele szenvedéllyel. Szonja kiválóan smárol.

Nem szívesen hagytam abba az enyelgést,de nem akartam kihagyni Katarinát az élvezetekből, ezért felé fordultam. A kis hölgy lábujjhegyen pipiskedve nyújtózkodott fel hozzám. Érzékiséggel és barátnős fellinggel csókoltuk egymást. Olyan volt, minden, mintha ez a sokadik alkalommal történik meg velünk. Tudta,mit és hogyan szeretek. Játékosan könnyedén indultunk útnak az erotikus ösvényen.

A cerkám, ilyen intenzív behatásokra, azonnali merevedéssel reagált,amit a vendéglátóim is észrevettek. Mindegyikük, egy-egy kézzel matatni kezdett rajta. A másik kezünkkel vagy engem, vagy egymást tapizták. Hamar a fülledt erotika titkos bugyraiban találtuk magunkat.

Heves csók velem,majd ők egymással,majd újra én következtem. Olyan sűrű impressziók értek, hogy kezdtem elveszíteni a cselekedeteim feletti kontrollt.

Amikor Szonjával egy hosszú smárolásba bonyolódtam,addig Katarina az ágy szélére ült és orálisan kényeztetni kezdett. Én enyhe terpeszbe helyezve a lábaimat adtam át magamat az élvezeteknek. Ő benyúlt a lábam közé és határozottan a zacsimra fogott és morzsolgatta a golyókat a pici ujjai között. Puha ajkai között lágyan csúszott a répám. Közepes erejű vákuum, és aktív nyelv munka kísérte a folyamatot. Kb 3/4 ig vette be, amikor barátnője a fejére fogott és teljesen rányomta a rudamra. És láss csodát, betudta nyelni,tövig. Volt persze egy kis fulladás,meg egy kis prüszkölés,de megcsinálta.

Tükörben is lecsekkoltam, ezeket a pornó filmes jeleneteket idéző pillanatokat. Sose felejtem el.

Az ágy közepére pozicionáltam magam. Katarina a bal oldalon a vállamnál foglalt helyet. Kezemet a popójára tette és enyhén megrezegtette. Közben halkan sóhajtott kéjesen a fülembe. Majd szenzitív csókolózással ejtett ámulatba.

Szonja ezalatt a lábam közé térdelt és ő is bemutatta a francia tudását. Orális kényeztetés színes variációit vonultatta fel. Volt itt hangos cuppogás, nyálhidazás, köpködés, minden amit el lehet képzelni. A tarisznya sem maradt ki. Csodálatos látvány volt,ahogy a plasztik gömbök előtt falloszom Szonja szájában ki-bejárt. Az előző intermezzo után most én nyomtam a fejét rá a rudamra, amely akadály nélkül siklott le a garatjáig. Fantasztikus érzés és eszméletlen jó vizuális élményt kaptam.

Aztán egyszer csak,az ágyra feltérdeltem és kértem a hölgyeket egy szinkronos szopásra. Péniszem középen, a lányok ajkai két oldalról ölelték körbe a dákomat. Párhuzamosan egyszerre haladtak a makkomtól indulva az ágyékom felé,majd vissza is.

Mennyei érzés volt a forró ajkaikat érezni a makkomon. Ilyenkor nyalintások és finom harapdálások is bejátszottak. Majd felváltva dugtam a szájukat. Egyikből ki,a másikba be. A lányok is belejöttek, egymással is jól elvoltak. Őrületes játék volt ez. Imádtam. Hosszú percekig voltunk így el,nem bírtam betelni az látható és érezhető dolgokkal.

Ez követően volt még néhány ismerős póz. Kipróbáltuk több ízben is a puncinyalást. Ez utóbbi,igaz csak általam lett megvalósítva, egy kisebb ujjazás lehetőségével megfűszerezve.

Láthatóan,hallhatóan mindenki felfokozott izgalomban volt, élvezte a hármas felállás adta kimeríthetetlen lehetőségek széles tárházát. Ekkor, valahogy szóba került, hogy mivel lehetne megkoronázni ezt az együttlétet. Tekintettel arra, hogy masszázs hölgyeknek itt véget ér a mandátumuk, eszünkbe jutott, hogy van a szalonban egy szexpartner szolgáltató is, aki épp ráér. Ha nekem ő megfelel, akkor a maradék időben minden vágyam teljesülhet. Pár pillanat sem telt bele, már érkezett is frissen, üdén Adél, akivel már tavaly én emlékezetes randikat töltöttem el.

Adél szeme is felcsillant a régi ismerőse láttán. Meg sem lepődött,hogy álló farokkal fekszem az ágy közepén és két pucér lány szenvedélyesen kényeztet. Gyorsan és zavartalanul becsatlakozott ő is. Úgy csinálták, mint az atléták a váltófutásban. Egy darabig együtt mozogtak a hölgyek, majd átadták a stafétát neki. Annyi különbséggel, hogy itt mindenki együtt maradt a képzeletbeli futókörben. Közösen, értük el a célvonalat is. Az óriási rutinnal rendelkező új partnerem, azonnal felvette az események fonalát, és már azon eszméltem magamra,hogy a felgumizott farkamon lovagol. Hullámzó mozgással és ritmusváltásokkal színesítette a produkcióját. Szonja és Katarina pedig perfekt módon asszisztál neki.

Én pedig kapkodtam a fejemet, hogy mire is koncentráljak. Kivel csókolózzak, kinek a cicijét markoljam, melyik popsira csapjak? Egyre-másra kaptam az impulzusok sokaságát. Honnan jönnek azok a nyögések? Mi ez a finom illat? Ujjamat, az amerikai pite című filmből ismert érzés járta át. Ez de jó volt, bármi is legyen az. Tükörben észrevettem, hogy csodás testek örvénylenek. Gyönyörű hajzuhatagok mögött már nem ismertem fel, hogy ki lakozik? Teljesen összeolvadtak a testek.

Próbáltam szelektálni, rangsorolni de nem lehetett. Minden érzékszervem szenzora ingerek milliárdjait továbbította az agyam irányába. És, ha mindez még nem lett volna elég a két masszázsos hölgy egyszerre hajolt le hozzám és smárolt le. Közben Adél előre hátra lovagolt rajtam. Amikor szemben volt velem, akkor ő is jött csókolózni. Csúcsra járattak, profi előadást kaptam mindenből.

Az időm végéig kihúztam ezekkel a maximális élvezetekkel. Végkifejlet előtt még egyszer mind a három lányt megpipáztattam. Örökre a retinámba éget ez a kép is, ahogy a szőke, barna, fekete hajú lány pornósan cumikázik előttem.

Az orgazmusom akkor tört rám, amikor Szonja egy dinamikus oboaszólóval kápráztatott el. Adéllal hevesen csókolóztam és a Katarina twerkelő popsijára ürítettem a tölténytáramat. Melleket és popsikat markolásztam közben. Mennyei pillanatok voltak ezek. Mámoromból nem is akaródzott a földre visszatérni. Azt kívántam álljon meg az idő, soha ne érjen véget ez a pillanat...

Fantasztikus élmény után a lányok mellém bújtak és simogattak. Türelmesen kivárták, amíg magamhoz térek. Majd frissítővel kínáltak meg és meghitt beszélgetéssel zártuk a randinkat.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Kb másfél óra után súlytalanság állapotában, boldogan távoztam a szalonból.
Matek egyszerű, csak összeadás műveletet kell hozzá ismerni. Az adatokat tudtam, végeredményt könnyen kiszámoltam. Igazság az, hogy nagy szám lett a helyes megoldás, de az élmény, amiben részem volt, az is az volt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Experiment volt ez a mostani kalandom.
Korábban,már többször eljátszottam a gondolattal, hogy, ilyen, 3nős felállásban hogyan érezhetném magam. Megvalósításig sosem jutottam volna el,de így, hogy spontán adódott lehetőség, nem tudtam ellenállni.
A három teljesen különböző Grácia tökéletes alanya volt ennek a kísérletnek. Külön-külon is magas szexuális kultúra jellemzi őket. Együtt azonban már hatványozottan jelent meg a tevékenységük. Élvezetek legszélesebb spektrumából csemegézhettem. A 6 csillagos szállodák all exclusive szolgáltatásaihoz tudnám hasonlítani,azt amiben részem volt. Remekül választottam. Szonja,Katerina és Adél a mennyekben repített. Lehet, más argomentumok esetén nem ilyen frenetikus élvezettel járt volna nekem.
Tanítani való a pozitív hozzáállásuk és a technikai tudásuk. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szonja erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-05-18 09:32:38
Egy megvalósult pornófilm játszódott le előttem. Sokan vágyunk ilyesmire. Gratula nektek és köszi a profin megírt élménybeszámolót.

2020-05-12 17:49:26
Hát barátom, ennyi idő után is tudsz meglepetést okozni! Írásod természetesen perfekt most is,

2020-05-11 16:09:45
No és a végén itt üzenem, hogy a fene megesz, irígykedem. :-) Kijár a gratuláció minden résztvevőnek!

2020-05-11 13:57:10
Ez egy államcsíny valahol a civilizáció szélén, amikor kiakadnak a konvenciók és az ösztönök másfél órára átveszik a hatalmat bármifajta józan ész felett és épp ettől lesz különleges az egész. Pazar írásod nyomán mi is legalább virtuálisan kisodródhattunk veled a kanyarban.

2020-05-11 13:21:55
Hát hamar rábukkantál az új lány Szonjára, elmentél hozzá és három nő lett belőle. Mi meg egy érdekes kalandot olvashattunk beszámolódban. Kellemes meglepetések tömkelege fogadott. Punci úgy nyílt, mint a rózsabimbó. Unortodox gondolkodás és olyan kényeztetés, amit sokáig nem felejtesz el.