4
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
12
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
89
Kedvenced
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Liza erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Liza-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-05-07 17:16:40

GaboG
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Liza reagálása

Drága GaboG!

Köszönöm szépen a beszámolót, nem számítottam rá, lévén már ismerjük egymást egy jó ideje, és bőven van közös élményünk ;)
(Lehet ránk irigykedni) ;)
Jól érzem magam Veled, mert nyitott vagy az új dolgokra, ugyanakkor rám bizod a folyamatot. És ez jó.
Azt kívánom magunknak, hogy sok ilyen randiban legyen még részünk, mint amilyen ez volt!

Csókollak: Liza

Liza beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-05-08

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Kapcsolatot könnyen sikerült teremtenem már korábbi üzenet váltások során. A folyamatosan gyarapodó új képeiről folytatott néhány beszélgetés és csevegés végül egy egyeztetésben végződött, amelyet VTR-en rögzítettünk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A megközelítést tömegközlekedéssel ajánlom, annak ki bátor vagy amikor már hatásos vírusirtással vírusmentes a helyzet. Most azonban úgy adódott hogy lehetőségem nyílott vidékről a fertőzött nagyvárosba látogatni. Célom természetesen nem egy kis vírus ajándék hazavitele volt, emiatt egy viszonylag vírus védett gépkocsival és egyéni védőeszközökkel felszerelkezve közelítettem meg a helyszínt. Örömmel konstatáltam hogy parkolási díjat fizetni nem kell. Cserébe még annyira sem lehet nem lehet parkolóhelyet találni mint korábban. Az ötlet nagyon bevált mert a forgalom is nagyobb lett. Emiatt jóval korábban érkeztem hogy bőven legyen időm az egyirányú utcákban araszolva szabad parkolóhelyet vizslatni. És ha a szerencse folytán jó messze sikerült megállni még időm is legyen vissza gyalogolni.A cím pontos, a házat eltéveszteni csak különleges tehetséggel lehetne, GPS kapuig visz.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A helyszín számomra nem ismeretlen, könnyen megtalálható. Lift visz fel a felső emeletre majd újabb ajtón átjutva érkezünk a bejárat elé ahol betoppanhatunk a szalonba. Ezen szinten fogadnak, majd a fogas és a cipőtartó használata után lépcsőn jutunk fel a felső szintre. A lépcső melletti fal immár Liza saját kezű alkotásaival van díszítve. A lépcső tetejénél egy tigris tekintete szegeződik ránk. Talán figyelmeztet hogy az oroszlán barlangja felé közelítünk. Fürdőben kád, zuhanyfüggöny, kilépő, tusfürdő és szájvíz nagy választékban. Tisztaság és puha törölközők. A szobában masszázspad, tatami, szobainas, asztalka, székek hangulat félhomály, minden ami kell. Rend és tisztaság mindenütt akárhova nézek.
Liza külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Liza magas csillogó kék szemű, szőkésbarna hajú vidám mosolyú formás nő. Mint régebbi ismerőst széles mosollyal és vidám öleléssel fogadott egy könnyű fekete kombinéban. Új képei azt sugallták, hogy alakja változott ezért a kölcsönös üdvözlés után először szemmel, majd kezemmel végigsimítottam testét, alakjának ellenőrzésére. Ezt az ellenőrzést Liza javaslatára átmenetileg felfüggesztettem, mondván egy szinttel feljebb ezt majd részletesebben is megtehetem.
Felérve a maszobába beszélgettünk és eközben folytattam Liza alakjának ellenőrzését. Megállapítottam az új képeken látható gömbölyödés nem szoftveres remekmű vagy vizuális csalódás eredménye hanem valóságosan is létező. Hosszú formás combjai, méretes arányos mellei, amelyek egyik kedvenceim, selymes bőre, finom puha dereka és hasa a pozitív változások mellett továbbra is rendkívül kívánatos. Mindeközben a programot is egyeztettük. Mivel napokkal korábban jól meghúzódott a bal vállam és karom, én elsősorban ezeknek a részeimnek a kezelését kértem a szokásos deréktáji és gerinc ápolás mellett.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Fürdőből visszatérve a masszázságyon elfoglaltam pozíciómat, és Liza megkezdte masszírozásomat de ez alatt tovább folytatódott beszélgetésünk. Szó esett tanulmányairól amelynek befejeztével gyógymasszőri végzettséget fog szerezni. Érintette a gyógymasszőr sportmasszőr titulus feltételeit és a tanulmányi időket. Szavait hallgatva meglepett, hogy főleg a másik oldalon milyen sokan hirdetnek mégis efféle masszázsokat, amiből ha csak a tanulmányok idejét tekintjük nekem az jött le hogy egy bizonyos életkor alatt lehetetlen ilyen végzettséget képzettséget szerezni.
Már korábban említettem hogy igen sok masszőr keze alatt megfordultam, van régi és van friss tapasztalatom. Még az általam vélt legjobbak sem mérhetők Liza masszázsához, masszázsa alapos és határozott, érintése simogató de erőteljes és kifejezetten gyógyító. Végighaladt gerincem mentén, deréktájt, majd nyakamtól kezdve a neuralgikus részek kezelésével foglalkozott. Közben cicijei, mellbimbója finoman érintette néha hátamat. Nem forgolódtam, mozgolódtam élveztem a nagyon gyengéd de határozott érintések ellazító mámorát. Gyógyító kezelésem végén kis pihenő után könnyedebben mozogva helyeztem el magam a tatamin.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Barátnő feeling:
5
Ebben a pozícióban újabb finom masszázzsal folytatódott kezelésem. Olaj került testemre amin aztán Liza olajos teste kezdett el csúszni. Combjaimon kezdve siklott végig lábam tövén keresztül egész a felsőtestemig. Ott a cicijeivel elidőzött kissé, lehetőséget biztosítva hogy kicsit én is meg masszírozzam hiszen különösen kedvelem őket, majd indult vissza. Lent is elidőzött kicsit most ott masszírozott cicijeivel hogy utána újból vissza induljon. Itt fent nem mulasztottunk el csókot váltani sem.
A csúszkálás keltette ingerek kezdték átjárni testem, és az ingerek hatására egyre inkább növekedett a vérbőség altestemben. Ezt észlelve a csúszka szép fokozatosan át helyeződött lentebbre. Egyre inkább vérrel telítődött alsó testtájékom, szerszámom a vérbőség határozott jeleit mutatta. Ezt észlelvén Liza a szerszámomra és környékére egy újabb adag olajat juttatott és kezdetét vette lokális masszázsa. A masszázsban a kezecskék és a cicik felváltva vettek részt majd később finom puha szájacska vette át a helyüket. Testemet egyre jobban kezdte elönteni a mámor, majd a kéj, egészen addig míg nem a tetőpontra el nem jutottam.
A finom puha száj mindaddig nem engedett míg a teljes megnyugvásom el nem érkezett. Néhány papírtörlő használata után csókos simogatós összebújással pihentünk a tatamin, miközben váltottunk még jó néhány mondatot, majd a fürdő felé vettem az irányt. Olajmentesítés, tisztálkodás után felöltözve vettem búcsút legjobb masszőrömtől.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem vettem igénybe extrákat mert Liza a maga valóságában egy extra. Az elszámolás annyi mint amennyi az adatlapon szerepel.
Liza messzemenően korrekt, az idővel is bőkezűen bánik. Maga az élmény az érték!
Vidéki lévén pesti átlagról nem tudok így nyilatkozni, de az oldalakat nézve néha úgy látom egyszer-kétszer megcsúszik a ceruza némely kezekben.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Liza a masszázs mestere a szó valódi értelmében, szakmájának kiemelkedő művelője. Újból le kell írnom, nem ma kezdtem masszázsra járni, sajnos van évtizedre visszanyúló tapasztalatom. Ilyen masszázsban eddig sehol nem volt még részem csak Lizánál!
Mindezeken túl Liza egy intelligens, okos, művelt, érzékeny és erotikus NŐ! Masszázsa és személyes varázsa visszavonz!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Liza erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-05-09 21:16:51
Liza mesteri szinten ötvözi a magas szintű masszázstudását a magas szintű erotikus érintéseivel, melynek Te most élvezője lehettél. Ez jött le az írásodból, melyben szépen összefoglaltad az együtt töltött időt.

2020-05-08 12:46:51
Egyetértek veled: Liza mostanra már egy önálló intézmennyé lett, aki mindíg vmi mást vmi újdondonságot is kínál a remek masszázsa mellé a hozzá betérőknek.
Egy üde folt Ő ezen a mostanra már kissé felhígult, szakmaiatlanná lett palettán!!

2020-05-08 08:54:23
Irigykedve olvastam az írás t és a hirdetői témához is.

FunkciókLiza legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2020-03-05) : Tetőtől talpig alaposan átgyúrt és hosszasan többször is visszatért a problémás területekre. Ahol jeleztem, hogy ez most nagyon jól esek, ott tovább elidőzött. Az erősség jóval fájdalom küszöböd alatt volt, de érezhető az eredmény orientáltság.

(2020-02-26) : A lábujjamtól kis híján a fejem búbjáig szinte minden porcikám masszázsban részesült. A szakszerűség kérdése vitathatatlan, minden mozdulatából sugárzik a hozzáértés.

(2019-02-04) : Szakszerű fogásokkal nyújtotta a gerincemet, kitapintotta a csomókat és éppen a megfelelő erővel lazított a lapockám környékén és a vállaimon. A fogásai hatásosak, a masszázs erősségét azonnal az optimálisra állította be,

felejthetetlen: 13db
(2020-03-19) : a négy nöi kacsó ahogy járt derekamtól gerincemen keresztül nyakamig, finoman de egyben határozottan is érintették testem, simogattak és masszíroztak egyben. Nagyon kellemesen ellazultam,

(2020-03-05) : Volt masszázs is, Liza mellettem térdelve alaposan megmasszírozta a hátamat, meg a fenekemet, a vállaim is kaptak a jóból. Igazán szakszerűnek nevezném és rendkívül jól esett.

(2019-11-16) : Az én Lizám ebben a tevékenységben is nagyon szakszerű és lelkiismeretes. Szagmentes olajt csorgat a tenyerébe és a bokáktól kiindulva alaposan átgyúrta a vádlikat, combokat, derekamat. A kezeivel nem kalandozott el a combtő tövéhez, ez a rész most az én átmozgatásomról szólt csupán. Rendkívül alaposan dolgozta meg a hátamat és a csatolt részeimet.

nagyon jó: 10db
(2020-03-09) : Nosza elhelyeztem magam arccal lefelé a masszázságy nyílásába, ahonnan két pár gyönyörű lábat szemlélhettem a kezelés alatt, szóltam is, hogy kérek legközelebb egy tükröt majd a szőnyegre, hogy játékos pillantást vethessek rájuk combtól felfelé. Innentől viszont csöndbe maradtam, mert tényleg kellemes volt, ahogy 4 kéz fonódik végtagjaimra és simogatnak mintha egy háremben lennék.

(2019-12-18) : Először kaptam négykezes masszázst és el kell ismernem, hogy már az felemelő érzés, amikor mindkét lábamon egyszerre érzem szorgos olajos kezek összefonódott mozdulatsorainak ritmusát. Liza látványosan mindent beleadott a regenerálásomba, hosszú és erős mozdulatokkal, de mindig pontosan megfelelően dögönyözött,

(2019-10-01) : A masszázs színtelen, szagtalan kókuszolajjal(?) történt, amit eleinte kézzel, alkarral, könyökkel vitt fel a testemre vendéglátóm. Kapott a masszázsból a lábam, fenekem, hátam, nyakam, karjaim. Amolyan átmenetnek éreztem a simogatás és a dögönyözés között. Kellemes nyugtató érzés volt, még szerelemcsüngő is felpuhult valamelyest a kezelés alatt.

: 10db
(2020-03-09) : Masszázst olajjal felsőtestemen kezdte, laza, simító, körkörös, illetve hosszanti mozdulatokkal, teli tenyérrel. A lehető legjobb bemelegítése az izmaimnak, semmi nyomás dörzsölés, kezdtem ellazulni.

(2020-03-03) : a masszázst ki nem hagynám, ezért hasravetem magam. Izmaim ellazulnak, a csend és a nyugalom lesz úrrá rajtam. Érzi milyen erős kezet igényel kicsi testem.

(2019-08-13) : A masszázs közben halk pánsípos zene szólt, ami akkor tökéletesen illett a szituációhoz. Nagyon finoman dolgozott a hátamon és a combomon