19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Crystal erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Crystal-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-08 08:48:53

erzekikaland
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Crystal Budapest 2019-03-08

Egyeztetés
Elérhető:
5
Mobil üzenetvátlásokkal sikerült időpontot egyeztetni, nagyon gördülékenyen ment. Tulajonképp az első preferenciám neki is megfelelt, rugalmasnak tűnt az egyeztetés során. 1.5 órát kértem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A nyugatihoz közel, pár perc gyaloglás, ezért szerintem minden módon könnyű megközelíteni, a parkolás is megoldható. A kaputelefontól a bejutásig elég rövid idő telt el, az instrukciói alapján könnyű volt.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Nagyon szép állapotban levő lakás, ízléses berendezéssel. A fürdő tágas és szép, válogatni lehet a tusfürdők között. Maga a munkatér világos és kellemes érzést kelt, a fény miatt nem a bealvás a legjellemzőbb testi reakció.
Crystal külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nagyon jó karban levő hölgy, sejmes puha bőre, bájos arca megigéz. A csalafintasága pedig az, hogy szemüveget vesz fel, ami egyfajta kislányos bájt kölcsönöz az arcának. A cicik, popó nagyon jól hozzáadnak a kívánatosságához.

Erotikus masszázs
Erotikusmasszázs:
5
Hátmasszázs:
5
Lingam masszázs:
5
Svédmasszázs:
5
Talpmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Csúszkamasszázs:
5
A masszázs nagyon profi, meg is lepődtem. Rendkívül alaposan átmaszírozott, a lábamat nam tudom mikor masszírozták át ilyen jól. Ahogy mondja is, hatással van az egészségre, főleg ha ilyen jól csinálják. Profin átmasszírozott a lábaktól a fenéken át a hát és váll következett. Megkérdezte lábbal is masszírozzon-e, mondtam hogy ez számomra új dolog, ezért nem is szerettem volna kihagyni. Lábbal is átmasszírozta a fenekem, lábaim, ez is nagyon jó volt. Majdnem elfelejtem, mivel kettő kényeztetés volt az időben, a masszázs közöttük történt.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Az első kényeztetés rögtön az elején történt, felizgatott a simogatásával, az oldalt elhejezkedő tükrükben csodálhattam a testét. Kértem hogy a fenekem simogassa közben, ezt kitartóan tette. Nagyon kellemes volt így csábos nézése és sóhajai közepette elmentem a kezében.
A lezáró második kényeztetés rafináltabb volt, mert itt szintén simogatással állított fel, ami adott volt alapból tulajdonképp. A kielégítésem lábbal, talppal, lábujjakkal történt, közben a fenekem folyamatos izgatásával. Közben csábosan nézett és sóhajtozott, mint egy filmben. Az újdonság és kellemesség miatt elég hamar elmentem megint.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem tudom az ajándékot összehasonlítás szintjén, de nekem mindenképp megérte. Nagyon jó élménnyel egészségesebben távoztam.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon kellemes élményben volt részem, a hölgy nagyon kedves, közvetlen, nem tudok rosszat mondani. Valahol legbelül elképzeltem milyen lehet őt kényeztetni, de nem tudom ez belefér-e a programba, ha jól sejtem ez egy szerencsés személy privilégiuma.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Crystal erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Grande76
Ismerkedik az oldallal
2019-04-11 10:55:47
Szerintem jol megirt beszamolo, lenyeg benne van, nalam is bakancslistas a Hölgy.

dgab
Becsben tartott
2019-03-12 21:44:59
Ajajj...azokat az értékelésben adott sok ötösöket nem igazán indokoltad meg!! Úgy érzem, akartál is írni, meg nem is...ez nagyon kevés volt!

2019-03-11 07:13:48
A legkívánatosabb kategória, bakancslistás szolgáltató

2019-03-08 12:13:15
Ez egy szexgurutól egy felejthetetlen élmény leírására borzasztóan kevés.

FunkciókCrystal legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2015-02-23) : Tükörben végig követhető a masszázs, ami kellemes élmény, öröm legeltetni a szemem a formás idomokon. Mindenre kiterjedő, erős masszázst kapok.

(2014-12-16) : Az első erotikus rész után hasra fektetett. Mondta, hogy vállal lábbal masszírozást is. Gondoltam, kipróbálom, mert ilyenben még nem volt részem. Bevallom, nem vártam túl sokat a lábbal történő masszírozástól (talán azért, mert a lábbal nem lehet úgy fogni, mint a kézzel,

(2014-07-16) : A masszázst a talpaknál kezdi. Alaposan, a lábujjak sem maradnak ki. Vádlik, combok megkapják a magukét. Itt jött el az a pont, amikor olyan finoman kalandozott el a keze, hogy még a szavam is elakadt. Egészen addig kellemesen elcsevegtünk. Amikor a hátamat masszírozta, nem is volt kedvem beszélni többet.

felejthetetlen: 4db
(2018-06-27) : tényleg lábbal masszíroz Crystal - és tényleg, de tényleg elképesztő ügyesen, elsősorban a sarkait (babapopsi puhaság!) használva, a tatamin ülve,

(2016-09-13) : A korábbi tapasztalataim alapján a 1.5 órás, fullos programot választottam. Ez tartalmaz egy felvezetést, majd masszázst, végül egy levezetést. Ez alső és utolsó programpontról a követ...

(2015-03-16) : Így egy megfelelően szakszerű és erős, de nem fájdalmas masszázst kaptam, ami pontosan elég az edzés utáni izomláz és az esetleges csomók kezelésére, de közben megfelelően ellazít is.

nagyon jó: 7db
(2018-06-11) : Élvezte, ahogy a sarkától a lábujjaiig végignyalom a talpát, kéjes figyelemmel nézte, ahogy a lábujjai között járatom a nyelvemet. Én pedig minden idegszálamat megfeszítve próbáltam kitartani, miközben válogatott kényeztetéseket mutatott be rajtam a lábával

(2015-11-22) : Masszázsnál választani lehet az erősséget, a lágytól az erősebbig. Én szokás szerint a közepeset választottam. Nagyon gyúrós, ropogtatós masszázst nem is vállal.

(2014-03-19) : Nem értek hozzá, ezért a szakmaiságot nem tudom megítélni, de kellemesen erős masszázst kaptam, pont ahogy kértem. A program nagyobb része svéd jellegű talp, láb és hátmasszázs, majd pár perc csúszka, először hátulról, majd elölről.

: 10db
(2018-02-25) : Megfelelően erős volt és alapos, mindenhol végig ment rajtam. Nem egyszerű simogatás volt, érződött, hogy ért hozzá és tapasztalt benne. Már csak a masszázs miatt is megéri meglátogatni.

(2017-05-15) : Zuhanyozás után a szobába vezetett, rajta ekkor már csak egy kis tanga volt. Elhelyezett a tatamin, és kezdetét vette a rendkívül szakszerű, kellemes masszázs. Lábaktól felfelé haladt, k

(2015-12-10) : elkezdődött egy kisebb szerepjáték - amit még a hozzá tartó úton gondoltam ki, a megérkezésemkor egyeztettük - és amiben abszolút partner is volt. Ezt egy nagyon kellemes, jó értelemben elnyújtott manuál terápia követte.