71
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
129
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
111
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
67
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
24
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
17:00-tól hívható
Natalie szexpartner

szexpartner

Natalie-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-07 23:32:05

PéterPeti
Veterán
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
3
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Natalie reagálása

Kedves PéterPeti!
Először is köszönöm neked ezt az információ teli és élménydús beszámolót! Azt elfelejtetted megemlíteni, hogy fél órát töltöttél nálam, tehát eleve egy ilyen rövid idő alatt én úgy gondolom, hogy nagyon nehéz barátnő feelinget és odaadást mutatni egy olyan ember felé akivel még életedben nem találkoztál. Előző beszámolóimat olvasva látszik, hogy erre létezik ellenpélda, mivel én is kifejezetten a barátnős szeretkezéseket, együttléteket kedvelem és részesítem előnyben. :)
Továbbá a külsőmmel kapcsolatos észrevételeidet máshogyan kellett volna megfogalmazni! Nem gondolom azt, hogy jogod lenne bárkinek a beszédstílusáról megjegyzést tenni, és hozzáteszem igazság alapja persze nincsen! Mikor ideértél hozzám én is úgy emlékszem, azt mondtad másra számítottál a képek alapján de azt is mondtad, hogy pozitívan csalódtál és sokkal jobb, mint amit vártál. Sajnálatos módon ezt a pontozást sem sikerült összhangba hoznod a szöveggel, így engem is nagyon kiváncsivá tettél arról, hogy egy-két dolognál miért húztál le engem?! Nem tudom megérteni, hogy fél óráról miért kell egyálatlán beszámolót írni de ha ír is valaki akkor legalább összeszedett gondolatokkal, udvarias stílusban tegye azt. Így én sem tudom ezt másképp venni, mint egy kötözködést...
Szép napot!
Natalie

Szexpartner beszámoló Natalie Budapest 2019-03-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Reggel, miután egy másik lány lemondta a randit újra kezdtem mazsolázni a kedvencek között. Felhívtam, és leegyeztettük a találkozót.
Megközelítés
Odatalálás:
3
Parkolás:
1
Egyértelmű a cím:
2
A Trófea környéke annak jó és rossz oldalával. Dugó és kevés parkolóhely. Két kört mentem, mire találtam helyet.
Helyszín
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Randi helyszíne:
5
A lakás a célnak megfelel, a szobában egy nagy franciaágy van, sajnos 2 matraccal. Szék a ruháknak. Kellemes félhomály.
Natalie külseje
Tetszett:
3
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
4
Arc:
4
Natalie kedves lány, bár egy kicsit mást vártam. Picit vidékies a beszéde, és déllies a külseje. De egyébként nagyon csinos, egy fényes fekete ruciban várt és combfixben. Az csak később látszott, hogy kicsi melle van, és gyönyörű popsija.

Action
Barátnő feeling:
2
Hozzállás, kezdeményezőség:
3
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
3
Csók:
3
Pornós feeling:
2
Zuhany után már meztelenül várt. Elkezdtem simogatni, ölelgetni, csókolgatni. Sajnos lehet érezni, hogy dohányzik ezt nem figyeltem az adatlapján. Az ágyra ülve szopni kezdett, amit nagyon kellemesen csinál. Le is kellett állítanom, hogy ne így legyen végem. Keresett egy gumit, és elkezdtünk szeretkezni. Nagyon finoman lehet dugni, sok visszajelzést nem ad, de az élvzetet biztosítja az izgató teste. A cicik is fincsik, de az igazi a popsi és a keskeny dereka.
Szóval egy idő után kértem, hogy lovagoljon meg! Ezt olyan jól csinálja, hogy le kellett lassítanom. Aztán mögé kerültem és kedvemre döngettem, amíg bele nem élveztem. Gyors zuhi és tipli.
Elszámolás
Korrektség:
3
Megérte:
4
A végén adtam oda, majdnem el is felejtettük. Több mint az átlag, de nem zavart.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Őszintén szólva megkaptam amiért mentem, egy finom dugást egy helyes csajjal. Se többet, se kevesebbet. Semmi barátnő feeling, de kedves szolgáltató. Lehet, hogy visszamegyek, mert a teste tényleg gyönyörű.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Natalie szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Natalie nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókNatalie legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2018-08-25) : Nehéz megfelelő szavakat találni arra, amit Natalie kormányrúdnál művelt. Na nem mintha olyan szörnyű, vagy szörnyen bonyolult módon közelítette volna meg a témát - épp ellenkezőleg.

(2018-08-15) : Amíg a ruháimtol igyekeztem megszabadulni, többször méltattam, mennyire tetszik. Mindig meg is köszönte. Gyorsan zuhiztam, fogat mostam, majd vissza a szobába. Addigra Nati már az ágyon vár...

(2018-04-06) : Ezután következett az én kb. 25 perces folyamatos kényeztetésem, amelyet ugyanannyira élveztem, mint amikor én okoztam gyönyört Natalienak.

felejthetetlen: 19db
(2019-02-24) : A hátamra fordultam és ő vette át a stafétabotot (jaaa itt nem annak hívjuk). Finoman nedves franciájával félig be-bekebelezett és először csakis szájjal majd kérésem szerint kézzel is kombinálta. Kitartóan és fáradhatatlanul kényeztetett és jól esett a tudat,ahogy éreztem,hogy ez az érzés egészen addig tart

(2019-02-21) : Szájjal kézzel izgattam csiklóját és annak környékét, miközben ujjaimmal is bekerültem a csodába. Felajzott, ahogyan élvezte tüsténkedésemet. Kezébe vette az irányítást és NF-el, kézimunkával kényeztetett.

(2019-02-08) : Aztán kérte, hogy feküdjek hanyatt, és elhelyezkedett a lábaim között. Nagyszerűen tud franciátni, igazán célravezetően használja a száját és ameddig tudja bekapja, bár mélytorkot ne várjon senki, nem is hirdet ilyet.

nagyon jó: 14db
(2019-03-16) : Leültem, megcsodáltam elölről és hátulról, csókoltam mindenütt, majd leültettem, elé álltam és hadd jöjjön a francia. Nagyon finom volt, ezredes fel is állt, bár elég fáradt voltam a reggeli edzéstől. Aztán ágyradöntöttem, puncinyali következett. Nagyon finom puncikája van,

(2018-09-22) : TÖBB BECENÉV ( utalomaregisztraciot Utoljára online: 2018-09-21 12:00:49) TÖBBI OK VOLT.

(2017-09-11) : Ezután kaptam egy nagyon finom franciát, amiben minimális kezezés is volt, ami nem baj, mert szeretem. Párszor le is kellett állítanom, mert hamar végem lett volna.

: 22db
(2019-01-04) : Mestere a műfajnak. Odaadással, élvezettel, változatosan teszi. Nem tudtam betelni Vele. Az összkép és persze az intenzív szopás válaszút elé állított.

(2018-12-03) : Beszélgettünk és folyamatosan simogatott cirógatott mikor azt vettem észre, hogy ismét franciázik. A köpeny felrakása után belecsüccsent ami maga volt a mámor.

(2018-10-18) : Kellemes tempóban, fel fel nézve szopogatta amit ilyenkor kell, majd nyeregbe pattant, és úgy lovagolt, pár csók is csattant,