82
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
19
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
08:30-tól hívható
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Natalie szexpartner

szexpartner

Natalie-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-07 23:32:05

PéterPeti
Törzsvendég
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
3
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Natalie reagálása

Kedves PéterPeti!
Először is köszönöm neked ezt az információ teli és élménydús beszámolót! Azt elfelejtetted megemlíteni, hogy fél órát töltöttél nálam, tehát eleve egy ilyen rövid idő alatt én úgy gondolom, hogy nagyon nehéz barátnő feelinget és odaadást mutatni egy olyan ember felé akivel még életedben nem találkoztál. Előző beszámolóimat olvasva látszik, hogy erre létezik ellenpélda, mivel én is kifejezetten a barátnős szeretkezéseket, együttléteket kedvelem és részesítem előnyben. :)
Továbbá a külsőmmel kapcsolatos észrevételeidet máshogyan kellett volna megfogalmazni! Nem gondolom azt, hogy jogod lenne bárkinek a beszédstílusáról megjegyzést tenni, és hozzáteszem igazság alapja persze nincsen! Mikor ideértél hozzám én is úgy emlékszem, azt mondtad másra számítottál a képek alapján de azt is mondtad, hogy pozitívan csalódtál és sokkal jobb, mint amit vártál. Sajnálatos módon ezt a pontozást sem sikerült összhangba hoznod a szöveggel, így engem is nagyon kiváncsivá tettél arról, hogy egy-két dolognál miért húztál le engem?! Nem tudom megérteni, hogy fél óráról miért kell egyálatlán beszámolót írni de ha ír is valaki akkor legalább összeszedett gondolatokkal, udvarias stílusban tegye azt. Így én sem tudom ezt másképp venni, mint egy kötözködést...
Szép napot!
Natalie

Szexpartner beszámoló Natalie Budapest 2019-03-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Reggel, miután egy másik lány lemondta a randit újra kezdtem mazsolázni a kedvencek között. Felhívtam, és leegyeztettük a találkozót.
Megközelítés
Odatalálás:
3
Parkolás:
1
Egyértelmű a cím:
2
A Trófea környéke annak jó és rossz oldalával. Dugó és kevés parkolóhely. Két kört mentem, mire találtam helyet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
A lakás a célnak megfelel, a szobában egy nagy franciaágy van, sajnos 2 matraccal. Szék a ruháknak. Kellemes félhomály.
Natalie külseje
Tetszett:
3
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
4
Arc:
4
Natalie kedves lány, bár egy kicsit mást vártam. Picit vidékies a beszéde, és déllies a külseje. De egyébként nagyon csinos, egy fényes fekete ruciban várt és combfixben. Az csak később látszott, hogy kicsi melle van, és gyönyörű popsija.

Action
Barátnő feeling:
2
Hozzállás, kezdeményezőség:
3
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
3
Csók:
3
Pornós feeling:
2
Zuhany után már meztelenül várt. Elkezdtem simogatni, ölelgetni, csókolgatni. Sajnos lehet érezni, hogy dohányzik ezt nem figyeltem az adatlapján. Az ágyra ülve szopni kezdett, amit nagyon kellemesen csinál. Le is kellett állítanom, hogy ne így legyen végem. Keresett egy gumit, és elkezdtünk szeretkezni. Nagyon finoman lehet dugni, sok visszajelzést nem ad, de az élvzetet biztosítja az izgató teste. A cicik is fincsik, de az igazi a popsi és a keskeny dereka.
Szóval egy idő után kértem, hogy lovagoljon meg! Ezt olyan jól csinálja, hogy le kellett lassítanom. Aztán mögé kerültem és kedvemre döngettem, amíg bele nem élveztem. Gyors zuhi és tipli.
Elszámolás
Korrektség:
3
Megérte:
4
A végén adtam oda, majdnem el is felejtettük. Több mint az átlag, de nem zavart.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Őszintén szólva megkaptam amiért mentem, egy finom dugást egy helyes csajjal. Se többet, se kevesebbet. Semmi barátnő feeling, de kedves szolgáltató. Lehet, hogy visszamegyek, mert a teste tényleg gyönyörű.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Natalie szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Natalie nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókNatalie legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2018-08-25) : Nehéz megfelelő szavakat találni arra, amit Natalie kormányrúdnál művelt. Na nem mintha olyan szörnyű, vagy szörnyen bonyolult módon közelítette volna meg a témát - épp ellenkezőleg.

(2018-08-15) : Amíg a ruháimtol igyekeztem megszabadulni, többször méltattam, mennyire tetszik. Mindig meg is köszönte. Gyorsan zuhiztam, fogat mostam, majd vissza a szobába. Addigra Nati már az ágyon vár...

(2018-04-06) : Ezután következett az én kb. 25 perces folyamatos kényeztetésem, amelyet ugyanannyira élveztem, mint amikor én okoztam gyönyört Natalienak.

felejthetetlen: 18db
(2019-02-24) : A hátamra fordultam és ő vette át a stafétabotot (jaaa itt nem annak hívjuk). Finoman nedves franciájával félig be-bekebelezett és először csakis szájjal majd kérésem szerint kézzel is kombinálta. Kitartóan és fáradhatatlanul kényeztetett és jól esett a tudat,ahogy éreztem,hogy ez az érzés egészen addig tart

(2019-02-21) : Szájjal kézzel izgattam csiklóját és annak környékét, miközben ujjaimmal is bekerültem a csodába. Felajzott, ahogyan élvezte tüsténkedésemet. Kezébe vette az irányítást és NF-el, kézimunkával kényeztetett.

(2019-02-08) : Aztán kérte, hogy feküdjek hanyatt, és elhelyezkedett a lábaim között. Nagyszerűen tud franciátni, igazán célravezetően használja a száját és ameddig tudja bekapja, bár mélytorkot ne várjon senki, nem is hirdet ilyet.

nagyon jó: 17db
(2019-04-04) : Rögtön kezelésbe is vett, nem nagyon volt kézzel tornáztatás, egyből a szájában voltam. De még hogy! Az első pillanattól kezdve azt éreztem, hogy teljesen körbeölel a szája,

(2019-03-31) : Lábait megnyitva combjai közé engedte és így állva a puncijával kéjesen csúszkált a botomon . Olyan gyorsan emelkedett a hőmérséklet, hogy eltoltam magamtól. Ő erre megfordult és mintha nem értené, hogy mire ment ki a játék, rátolatott az előre meredő pálcámra

(2019-03-16) : Leültem, megcsodáltam elölről és hátulról, csókoltam mindenütt, majd leültettem, elé álltam és hadd jöjjön a francia. Nagyon finom volt, ezredes fel is állt, bár elég fáradt voltam a reggeli edzéstől. Aztán ágyradöntöttem, puncinyali következett. Nagyon finom puncikája van,

: 24db
(2019-05-16) : Ezután én elfeküdtem, majd Ő szó nélkül, mosolyogva mellém térdelt és szájon át lélegeztette a farkamat. Gyönyörű látvány és feledhetetlen érzés volt. Egyre jobban dagadt farkamat, bő nyállal, nem cuppogva, érzékien szopta

(2019-04-09) : Egy kis kezezés, majd olyan francia leckét kaptam, hogy szinte a homlokom is behorpadt. Mondtam is, hogy ebből gyors kivégzés lesz, majd partnerem megkérdezte, hogy folytassa-e, de annyira jól csinálta, hogy erre csak egy igen lehetett a válasz. Rövid úton meg is lett az eredménye, és az utódok a szájában landoltak, és azzal a lendülettel el is tűntek ott. Mint az adatlapján is jelzi, reklamáció nincs, nem adja vissza :-)

(2019-01-04) : Mestere a műfajnak. Odaadással, élvezettel, változatosan teszi. Nem tudtam betelni Vele. Az összkép és persze az intenzív szopás válaszút elé állított.