Kim erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Kim-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-07 21:42:07

Macika-
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Kim Budapest 2019-03-08

Egyeztetés
Elérhető:
5
Délelőtt kerestem Kimet, a kiírt elérhető időpont után, és szerencsére elértem. Egy kedves hangú, mosolygós kommunikáció kezdődött, jeleztem, hogy nagyon tetszik a képek alapján, és délutánra mennyire van teli a naptára. Szerencsémre meg tudtunk beszélni egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot, nehezen peregtek az órák. Én telefonon kerestem, szerintem azon elérhető....a többi lehetőségről nem tudok nyilatkozni.
Megközelítés
Parkolás:
3
Odatalálás:
5
Budai oldal a szokásos délutáni dugóval, nehéz parkolási lehetőségekkel. Én navit használtam, a cím pontos, parkolással szerencsém volt. Az utca természetesen fizetős, és a drágábbik fajtából...tömeget nem volt időm megfigyelni, hiszen majdnem elkéstem.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Hely diszkréció:
5
Régi szokásos bérház egyik csini kis lakása. Nagy beltér, rend, tisztaság minden részén, fürdő is makulátlan. Többen rendelnek, több szobában. A miénk egy tatamival felszerelt volt, körülötte tükör, tágasabb szobának mondanám, nekem tökéletesen megfelelt.
Kim külseje
Tetszett:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek nem hazudnak, egy fiatal, szép Lány várt szexi ruciban. Mondjuk talán annyit hozzátennék, hogy a valóság jobb mint ami a képekről átjön. Először is kisebb, és formásabb a popsi, arcra pedig a feltűzött hajkoronával még szebb, és vonzóbb Kim! Ez már nem az elő eset, hogy a valóságban formásabb, vékonyabb a vendéglátóm, lehet ki kellene rúgni a fotóst?! Szóval Kim egy édes kis tünemény, gondolkodása, kommunikációja magasabb szinten van, mint az hasonló korabeli Lányoknak, szerettem vele beszélgetni. Ápolt, finom minden porcikája, szép a mosolya, formás tenyérbeillő érzékeny cicik, zárt kislányos punci, kemény popsi, megbabonázó szemek.....tetszett!

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Megérkezés, bemutatkozás, szobavizit, kis csacsogás, irány a vizesblokk, majd vissza Kimhez. Finom ölelések, kezdem feltérképezni a testét, majd hátulról csókolgatom a nyakát, magamhoz szorítom, ő megfordul, és egy szenvedélyes csókcsata következett. Rucikat eldobáltuk, és mielőtt még nagyon belemelegedtünk volna, Kim a tatamira invitált, hogy bizony most a masszázs következik. Olyan cukin adta ezt tudtomra, hogy mosolyogva hasra vágtam magam, és következett a testem átgyúrása. Nem minden esetben szeretem az első felvonást, mert hiányzik a megfelelő ráhangolódás, és ezt kompenzálja a sok érintés, beszélgetés, ami után egy hosszabb, elnyújtottabb erotika sokkal ütősebb,...most is ez történt.

Tehát Kim kérdezte mit gyúrjon át én pedig a hátam, gerincem, lapockáimra kértem a kezelést. Derekamra ráült, és megfelelő erősségű, hatékony gyúrást kaptam ami nagyon jól esett! Úgy vettem észre, hogy nem csak könyvből tanulta a fogásokat, gerincem mentén erősebben kértem, majd a lapockáim alá is megfelelően benyúlt, amik kellemesen fájó érzésekkel töltöttek el! Kaptak a vállaim is kis kezeiből, majd egyre finomabbak lettek az érintések, és simogatások, amely a forduláshoz vezetett.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megfordultam, és Kim elölről rám hasalva finoman csókolgatni kezdte testem, és egy fergeteges csókcsata következett. Itt már én is szerettem volna babusgatni, ezért helycserét abszolváltunk, és csókokkal hintve Kim ajkait, nyakát, és finom ciciket, haladtam csuporka felé, hogy azt birtokba vegyem! Csodás, illatos puncira leltem, hajlatokat nyalogatva, majd egy mélyet belenyalva kényeztetni kezdtem csodás kelyhét. Nyalakodtam érzékien, majd egyre jobban belemelegedtünk. Kim élvezte ténykedésem, fogta kezem, hajamba túrt, de korrekt módon jelezte, hogy aznap már kétszer is boldoggá tették, és szerinte nem fog sikerülni. Ezt szomorúan vettem tudomásul, és sajnáltam is a helyzetet, de a jó oldalát tekintve, nem túráztatott feleslegesen, és nem játszotta el az út végét. Felkúsztam csókjaiért, átfordultunk, és Kim csókolt vadul, szenvedélyesen.

Csókolta nyakam, itt már puncija siklott lenti macikán, majd következett mellkasom, ciciket kicsit megharapdálta, ez már eléggé feltüzelt, cerkám bekeményedve várta, hogy vendéglátóm birtokba vegye. Leérve Kim fergeteges franciával kedveskedett. Volt ott minden, oldalról nyalogatás, intenzív bólogatás, zacsik kényeztetése, finom kézi munka, ez így ment jó ideig, fergeteges percek voltak. Majd egyre hevesebben mocorogtam, Kim rákapcsolt, és én jelezve utódok elindultak kézi véghajrá következett, hatalmas robbanással a végén. Finom érintésekkel hagyott lenyugodni, megvárta utolsó rezzenéseimet, és romeltakarítás következett. Mellém bújva ismét csókok, pihent mellkasomon, és beszélgettünk. Volt még pár percem, elmentem letusolni, szépen megmosta a hátam, öltözés, és ölelve, csókokat bezsebelve lépnem kellett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Telefonon érdeklődtem a másfél órás programról, az ott elhangzottakat tettem vázába, kicsit megtoldva ajándék hiányában. Budai átlagnak mondanám, korrekt a kapott élményekért, maximálisan megérte!

Rózsacsokor
fél órás randira 10, egy órás randira 18, másfel órás randira 25, két órás randira 32 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Kim egy talpraesett, okos fiatal Lány, aki nem utolsó sorban egy nagyon jó csaj is! Szép arc, kimagasló kommunikáció készség, formás, feszes test, tetoválások....amik valójában igényes munkák....senkit ne riasszanak el, mert a vagány külső egy kedves, humoros, odaadó, érzéki Lányt takar. Szereti a finom érintéseket, a ráhangolódást, és megfelelő közeledéssel fergeteges randit tölthetsz el vele, amire még napok múlva is boldogan gondolsz vissza! Ajánlom Őt minden Úriembernek, akik tisztelettel tudnak közeledni egy ilyen különleges szépséghez.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Kim erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Már Valaki itt rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-05-19 12:23:40
Kim nagyon egzotikus lány, ezért nagy segítségemre van a beszid, hogy hogyan is néz ki vele egy jó randi. Szép az írásod, emiatt máris a célkeresztembe tettem Kimet. Kösz!

2019-03-11 08:01:59
Köszönjük ezt a nagyon jól megírt értékes beszámolót! Kim szexi és vad külseje mögött egy érzéki, őszinte hölgy húzódik meg. Gratulálok az eggyütlethez!

2019-03-10 15:45:38
Tetszett KIm őszintesége és a te reagálásod is , amelyet már megszoktam. Átállítottad a váltót és elindultál a másik irányba ! Ezt így kell csinálni , mindíg a legjobbat kell kihozni a taliból , te ennek a mestere vagy !

2019-03-08 22:26:32
Az okos és talpraesett múzsád egy igen csak tartalmas és olvasmányos beszi írasára ihletett téged.
Miivel jómagam is átéltem már a Kim kisasszony féle mágikus feelinget ezért én cseppet sem csodálkozom a lelkesedéseden!!!!

2019-03-08 15:19:32
A csuporkás mindenségit. Élvezetes,finom ìrás akár csak Kim ahogy írtad is. Pompás külsejének leírása. Gratula nektek.

FunkciókKim legfrissebb beszámolói