475
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
82
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Mimi szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Mimi-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-07 16:49:39

coolpix
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mimi reagálása

Kedves coolplx!
Nagyon örülök hogy jól èrezted magad es hogy ennek felejthetetetlen hangot adtàl hidd el szàmomra is az maradsz....felejthetetlen kategoria ,)
Egyebkent is imàdok fotozni nem àllt tőlem tàvol a kèrèsed remèlem jol sikerültek....
Köszönöm az êlmènyt amivel gazdagodtam és borzalmasan vàrom a legközelebbi talàlkozàsunkat!
Millio csók
M

Szexpartner beszámoló Mimi Budapest 2019-03-08

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Előző nap hívtam, végtelenül kedves, nyitott volt már a telefonban is. Megbeszéltünk mindent - helyszín, időpont - másnap reggelre nem is kért megerősítést.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, a város egy könnyen megközelíthető szélére, gyorsforgalmi úttól gyorsan elérhető a helyszín. BKV-ról nem tudok nyilatkozni, nem ismerem a környéket. Parkolás simán a ház előtt, rengeteg hely volt.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Panelház még gyalog megmászható felső szintje. Semmi luxus, de minden normálisan tisztán, rendben tartva, semmi nincs lepukkanva. A szobában a szárító elfoglalt némi helyet, de ez sok mindenben nem akadályozott, nem az ágyon volt... :-)
Fürdőszoba világos, tiszta, száraz volt, a törölköző is friss, jó illatú volt. Papírpohár a szájvíznek, ezt érdemes a későbbi tervekhez igazodóan használni. Ha jól tudom dohányzik Mimi, de ez sem rajta, sem a lakáson nem volt érzékelhető, ha nem láttam volna kiírva, biztosan eszembe sem jutott volna.
Mimi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Rengeteg kép látható a hirdetésben, semmi meglepetés nem éri a látogatót. Nekem a gyengém a vörös haj és a kék szem kombó, most is kész voltam, ahogy megláttam Mimit! Kérésemre harisnyát viselt, csak ez és egy melltartó volt rajta érkezésemkor. Nem egy törékeny típus, viszont iszonyú bomba formák mindenfelé, nehéz eldönteni, hogy melyik alkatrészbe feledkezzen bele az ember... Isteni cicik, formás popsi, imádnivaló combok, naponta bírnám elviselni a közelemben...

Action
Aktus:
5
Csók:
5
Fotózás:
5
Kebelszex:
5
Közös maszturbáció:
5
Ujjazni:
5
Vibrátoros játék:
5
Barátnő feeling:
5
Pornós feeling:
2
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, testre:
5
Mélytorkos francia:
5
Megérkezésemkor nagyon kedvesen fogadott, bemutatkozás, puszi, szobába kísérés. Megmutatta a szekrényt, ahova pakolhattam a cuccaim, szabadkozott kicsit a szárító miatt (észre se vettem, nem bírtam Mimiről levenni a szemem). Rákérdeztem az ajándékra, csak legyintett, hogy majd a végén. Megkérdezte kétszer-háromszor, hogy mivel kínálhat meg, és közben biztatott, hogy vetkőzzek. Elkísért a fürdőbe, mondta, ha csókot is kérnék, akkor ne maradjon ki a szájvíz. Remélem ez sablon szöveg, és nem kolbászosat böfiztem... :-) - én gyorsan igyekeztem visszajutni hozná.
Az ágyon fekve várt, ahogy beértem nem is kérdezett semmit, igazából csak történtek a dolgok, ahogy kellett. Kértem a fotózás opciót, így ezzel indítottunk, de a gép végig kattogott, sokszor még Mimi is átvette, hogy ő is csináljon képeket. Imádtam, hogy ennyire jó fej volt végig, nagyon segítőkész, odaadó, kedves.
A csók igazi, nyelves, izgató volt, tényleg nem bírtam betelni a testével, csókoltam a ciciket, a combokat, majd amikor a hátán feküdt, akkor mehetett az ujjazás és a francia is - itt némi instrukciókkal is segített, hogy hogyan jobb neki.
Finom, ápolt puncit élvezet volt nyalakodni, izgatni, néha feljebb csúszva a melleire és az ajkához is kitérve...
Aztán jött az isteni franciája... finoman, sokszor egészen tövig benyelte, izgatta nyelvével a szárát, a golyókat is - elképesztően finom szája van Miminek... ezen ténykedését egy kicsit megszakítva masztiba kezdett a kis ketyeréjével, én meg mellé álltam és így adtam ismét a szájába magam...
gumi után kutyusban történt az aktus, imádtam jól belékapaszkodva benne lenni.
A befejezéshez megfordult, elém ült az ágy szélére, én meg az eszméletlen cickók között találtam magam... néha szájjal is rásegített még, de nem sokkal később a cicik között ért a vég...
Semmi nyafogás, rohanás, hagyta nekem kiélvezni a pillanatot...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nagyon korrekt, sokkal többért is kaptam már sokkal kevesebbet... semmi meglepetés, minden az előzetesen elhangzottak szerint történik. Extraként a fotózást kértem, meg sem kérdeztem, hogy külön-külön mi mennyi teher, de a vége teljesen jutányos lett.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Végtelenül kedves, türelmes, értelmes lány, igazi feltöltődés volt a nála töltött rövidke idő. Biztosan megyek még hozzá, mert nekem minden téren nagyon bejött a hozzáállása, viselkedése.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mimi szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

aumisi
Törzsvendég
2019-03-08 11:50:32
Igazi kedvcsináló beszámolót írtál, köszönet érte!

FunkciókMimi legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2019-03-14) : Keze finoman és nem váratva már nyalja és puszilgatja is körbe meredező farkam. Golyszikat bekapva, szívogatja, majd lompit nyalja hosszába végig. Nyelve makkomat kényezteti és hopp tövig nyeli.

(2018-04-22) : Kis idő múlva drága vendéglátóm elém ült az ágyra és istenien, bőnyálasan franciázni kezdett. Természetesen ezután kikövetelte magának is a kényeztetést,amit örömmel tettem meg

(2017-09-24) : Megérezte ezt Mimi is és elém térdelve elkezdett ismerkedni az egyre fickósabb kisorival. Aztán az ágyra húzott és ott folytatta csodás kényeztetésemet - volt ott minden:

felejthetetlen: 5db
(2018-09-24) : Ezek után leült az ágy szélére, kezeivel beállított maga elé a megfelelő pozícióba ami mindkettőnk számára megfelelő. Így kezdett kényeztetésemnek, szép lassan, egyre nagyobb területet birtokba véve belőlem.

(2018-08-01) : I played again with her puppies (her boobs this time, not dogs :-))), great nipples for sucking and licking. She pushed me on my back and slowly kissing moved down and started orally pleasuring

(2018-05-08) : Először ő volt a diák, aztán én. Most valahogy nem éreztem igazán jónak magam a nyelvgyakorlatokat illetően, de ő igazi pornós szopást produkált. Miután harci kedvem felkorbácsolta kutya pózba fordultunk.

nagyon jó: 12db
(2018-08-11) : Pár pózt kipróbáltunk, mindegyikben nagyon finom volt, közben nem győztem betelni gyönyörű arcával, ami ilyenkor még gyönyörűbb

(2018-04-19) : The meeting lasted one hour and a half. She was very happy to see me again. She offered me her famous home made lemonade with forest fruits. The social time was a bit limited because her English is a ...

(2018-01-14) : There she started to excite me, with just one my request to do it a little bit slower and softer, which is how i like it, and she obliged. Right then I knew this was going to be a great encounter.

: 18db
(2018-10-05) : Újra megbeszéltük a programunkat, irány a fürdő, addig prezentált egy finom üdítőt és az ágyon fogadott. Ismerkedő simogatásokkal kezdtünk, csókkal és minden jóval, amit csak kaphat ilyenkor az ember.

(2018-08-13) : Megkérdezte, hogy a klímát be kapcsolja-e de én nem éltem ezzel a lehetőséggel. Barátnő feelinges kalandot szerettem volna kapni és ezt ő teljes mértékben teljesítette

(2018-08-07) : Kezdeményező és aktív, enyhén túltolja a műnyögdécselést. A franciája nagyon kellemes, bár úgy köpköd közben, mintha haragudna. A kölcsönös franciánál elélvezett, de az aktus közben nem.