Enci erotikus masszázs

erotikus masszázs

Enci-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2019-03-06 21:17:21

Spyograph
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Enci reagálása

Édesem :*
Annyira örülök, hogy megismerhettelek!
Végülis sikerült megmasszíroznom habtested, olyan feszülten érkeztél, picit még aggódtam is, hogy mi lesz ebből? :) Kijelenthetem, hogy jó befektetés volt ebbe a gépbe fektetni, még a leglehetetlenebb helyzetet is meg tudom oldani a segítségével :) Zöldre állítottam be a hangulatot, madárcsicsergéssel :D Látod? Bevált :)

Az erotikát tekintve még csiszolunk a dolgon, legközelebb leradírozom a kezed, hogy finom puha legyen, erre jobban oda fogok figyelni ha jössz következő alkalommal ;)
Csodálatos ember vagy, KÖSZÖNÖM hogy engem választottál, nagyon szépen köszönöm azt is, hogy gyakorlatilag azért regisztráltál, hogy ezt megírd rólam! :*

Kis diszkrétkém :))

Csókollak, további szép napot kívánok! :*

Encid :*

Erotikus masszázs beszámoló Enci Budapest 2019-03-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
Viber kommunikáció:
5
Lapozgatva a beszamolok.com- ot találtam rá erre az angyalra. Először,mivel láttam,hogy szabin van és volt gyerekszobám,azt gondoltam, ha már nem bírtam várni hogy ráüzenek.Kisvártatva megjött a válasz! Nem számítottam rá,de így történt. A második viber üzenet után megkért, hogy beszéljünk telefonon. Egyet csörgött ki a telefon és máris felvette. Nem hittem a fülemnek. Olyan kedvesség és jóság sugárzott a telefonon keresztül, hogy csak hebegtem - habogtam.Miután megbeszéltük amit meg kellett, nagyon édes hangon elköszönt és letettük a telefont. Egy darabig csak ültem és olyan érzésem volt, mintha csak a barátnőmmel beszéltem volna meg egy randit.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Nem kellett sokat bénáznom, hogy megtaláljam a megadott címet,mert azonnal odataláltam. A parkolás a megbeszéltek szerint egy szálloda garázsában megoldott,már ha valaki tudja hol a lehajtó a garázsba,mert én megpróbáltam lejutni,húztam egy jegyet és abban a pillanatban egy autó jött velem szemben. Mivel idő volt nem kezdtem el vitatkozni,hogy ebben a szituációban kinek hol kellene lennie,ezért kitolattam és az utcán kerestem parkolási lehetőséget. Menni kellett 2 kört, de találtam helyet. Ugyan annyiba kerül a parkolás a garázsban és az utcán is, de érdemes megtudni, hogy hogyan lehet lejutni a garázsba, időt spórol az ember.
Helyszín
Egy régi bérház belső kertjén kellett keresztül baktatva egy régi vadregényes lépcsőn felrobogva egy hiper - modern lakásban találtam magam, ahol egy angyali ölelés volt a köszöntő. A madárcsicsergés ami fogadott egy másik dimenzióba szippantott át. A lakás ultra tiszta,és igényes mint a lakója. Italt kínált majd a fürdőbe invitált. A tett színhelye szintúgy,mint a lakás többi része ultra szuper,mintha csak otthon lennék. A lakhandi mindennel fel van szerelve,az ember keresve sem talál hibát. A higiénia magas foka képvisel mindent! Itt itt biztonságban vannak Uraim!
Enci külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Szerintem szebb,mint a képeken! Mit is írhatnék, amivel le tudnám írni. Győződj meg róla személyesen....... Gyönyörű!

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Minden azért történik ebben a szentélyben, hogy jól érezd magad,ez az első perctől nyilvánvaló. Én nem szeretem ha masszíroznak és nem is voltam benne biztos,hogy jó ötlet volt eljönni, de aztán meg lettem győzve, hogy életem egyik legjobb döntése volt. A beállt hátamat a masszírozó gépével egy perc alatt úgy kilazította,mintha most születtem volna meg és az elmúlt 4x év nem történt volna meg. És a beszélgetés egyszerűen fenomenális volt. Gyengéd arisztokratikus stílusa magával ragadott és minden szavát ittam. Már maga a beszélgetésért érdemes volt!!!! Szuper intellektus nemcsak a testnek,hanem a léleknek is nagyon jó tett. A szaktudása egyszerűen lenyűgöző. Aki mit sem tud a masszírozásáról az is érezheti, hogy nem mellébeszél hanem tudja és érti amit mond és tesz.
Levezetés
Erről azért nem tudok nyilatkozni,mert a hipertérből nem tudok visszatalálni normál térbe! A kedvesség, a figyelem, a gondoskodás és érzékiség egy testben! Nem emlékszem,hogy vezettem haza, és még másnap is csak kóvályogtam az örömtől! Arról nem beszélve, hogy úgy aludtam,mint egy csecsemő,pedig nagyon rossz alvó vagyok. Ezt át kell élni, beszélni írni kár volna. Minden barátnőnek ajánlanám,hogy járjon tanácsadásra hozzá!!!! És nem csak a testiség hanem a lélek mibenléte miatt is.
Elszámolás
A megbeszéltek szerint történt minden, rendkívül korrekt és pontos elszámolás!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy gyönyörű angyal, aki azért szállt le a Földre, hogy boldoggá tegyen és feledtesse, a külvilágot! Fogalmad sincs róla,hogy milyen jót tettél velem,KÖSZÖNÖM!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Enci erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Enci nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókEnci legfrissebb beszámolói

istennő: 46db
(2019-02-14) : Mesés érzés volt mikor ez a lány hozzámért. Vádlitól felfelé kezdődött az én kellemes masszásom felfelé haladva mindent kimasszírozva érkezett a tarkómhoz. Azért emlékszem ám olyanokra is, hogy a cicibimbóival karistolta a hátam (kecmecke közben az ágymatracot karistolta) megtalált egy fájós pontot, amit ki is masszírozott.

(2018-12-13) : A masszázs a felvezető kényeztetés után kezdődött. Én hason, Ő letakarta hátamat, és az új kis robot géppel elkezdte fellazítani izmaimat.

(2018-12-08) : Ennél a résznél is kihangsúlyoznám, hogy a gyönyörű test látványa, az érzéki simogatás és kényeztetés mellett nagyon sokat ad Enci kisugárzása, nézése, tekintete, mosolya, kedves szavai

felejthetetlen: 67db
(2019-03-19) : Ajkaink egymásra találtak és hosszan, szinte kiéhezve csókolóztunk. Nagyon-nagyon jó és finom Vele a csók, amely nekem az egyik gyengém.

(2019-02-16) : Mezítelenül és fesztelenül masszíroz. Közben nagyon jót beszélgettünk. Sokat nevettünk. A lábaimon és a derekamon is végigment, még bambuszt is használt. A masszázs olaj melegített volt, ez külön jó pont.

(2018-12-08) : Szóval a hátmasszázs, először be lett takarva az egész hátam és jött az ufó, kb olyan mint az útépítésnél békának nevezett tömörítő, csak két rezgető része van.

nagyon jó: 40db
(2019-03-22) : Finoman végig csókolgatott, nem csak csak a farkam kényeztetve. Viszont a farkam nagyon hosszasan és finoman. Muszáj volt viszonoznom és hosszasan élvezettel meg is tettem.

(2019-03-18) : Első körben a lábaimat vette kezelésbe, először géppel, majd kézzel gondosan végig lett gyúrva. Sajnos a lában masszírozását hamarabb be kellett fejeznünk, mivel amikor már izmaimat sikerült volna ellazítani, folyamatosan, felváltva begörcsölt, így a legtöbb időnk a görcsoldás csillapításával telt.

(2019-01-22) : Így is lett! Enci nekem esett a géppel, kellemesen fellazította a terepen az izmokat vele, a kezeivel utána egyengette el, amit szükségesnek ítélt.

: 37db
(2018-12-19) : Megtapasztalhattam legújabb szerzeményének, egy profi masszírozógépnek a hatását. Miután átdögönyözött minden testrészemet, következett a "kézi" masszázs.

(2018-11-16) : Valóban a masszázs fogalmába tartozó kezelést kaptam. Nem egy kis simogatást hanem szakszerű masszázst aminek a hatását napokig éreztem. Kellően hosszú volt az együtt töltött idő így nem siettünk semmivel.

(2018-11-16) : Miután felfedeztük egymást a szájába vett,de hogy azt milyen érzékien és finoman tudja csinálni..Leírhatatlan.Idővel,mert ő ezt akarta 69-es pózt vettünk fel.