19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Linda erotikus masszázs

erotikus masszázs

Linda-

Nem hirdet nálunk
Beküldve:
2019-03-06 16:22:28

Kspisti11
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Linda Budapest 2019-03-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
Továbbra sem elérhetőek az oldalon azok a masszázslányok, akikre leginkább vágyom. Tudom ugyan, hogy visszatérnek, de ki képes ezt kivárni? És közben megjelennek az izgalmasnál izgalmasabb új hirdetők. Így történt, hogy ma reggel, amikor megláttam Linda hirdetését, nem bírtam magammal, és felhívtam őt. Azonnal felvette és gyorsan megbeszéltünk egy találkát. Ügyes, értelmes, talpraesett volt a telefonbeszélgetés során is. A hirdetése erősen kezdő és visszafogott jellegű, és én általában azokat a hirdetőket preferálom, akik ennél sokkal többet ígérnek az étlapon. De most itt Linda tekintete megbabonázott, ezért csupán a kölcsönösségre kértem ígéretet, és már mentem is. Úgy gondoltam, a többi majd alakul valahogy.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Linda a Marina parton rendel: a metróállomástól talán 6-7 percnyi séta. Én kocsival mentem és ott mindig könnyű parkolni. Az a nagyon kevés ingyenes parkolóhely foglalt volt, így fizetnem kellett, de viszonylag baráti a parkolás díja arrafelé. Én könnyen odataláltam, mert jártam már ebben a műintézményben 4-5 alkalommal. Aki először megy, könnyen megtalálja. Egyértelmű a cím, csupán a kapukód jó hosszú - nehéz megjegyezni. Egy igen diszkrét lépcsőház ez: soha senkivel nem találkoztam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy luxuslakás ez. Minden teljesen tiszta és diszkrét. Most sem, meg korábban sem nem találtam semmi olyat, ami zavart volna. Még a szőrszálhasogatók sem találnának benne semmi kivetnivalót. A szoba kicsi ugyan, de van benne masszázspad, meg tatami is. És elég sok tükör mindenfelé. Két fürdőszoba van, így kicsiny az esélye, hogy valakire várnod kell.
Linda külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
In medias res: Linda egy bombázó. 30 évesnek írja és mondja magát, de az arca alapján mondhatná magát 26-nak, a teste alapján meg 22-nek is. Engem elsősorban a tekintete nyűgözött le, de csodaszépek a szép nagy természetes mellek, a bársonyos bőr, a fantasztikus fenék és a hosszú szabályos comb, amely szinte hívogatja az ember kezét, hogy benyúljon a combjai közé és ott hosszan végigsimítson. Ahogy öregszem, úgy vágyódom egyre inkább a fiatal lánykák iránt, tehát mondhatjuk, hogy Linda "nem az esetem", de most nagyon szívesen tettem kivételt, mert ez a nő nagyon ott van. Mindehhez jár egy érett, magabiztos viselkedés. Azt mondja, hogy azt is fontolgatja, hogy domina szolgáltatásokat nyújtson. Ezen jót mulattam, mert azt gondolom, hogy ő ezt tényleg jól csinálná, de én meg pont a bizonytalan és félénk lánykákat preferálom, tehát mi ketten nagyon nem illettünk össze, és mégis tetszett nekem (nem kicsit, nagyon), és mégis igen jól el voltunk egymással.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
4
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
5
Erotika:
3
Én mindig másfél órára megyek és csakis oda, ahol ebben két kölcsönös kényeztetés is benne foglaltatik. És ezek között kerül sor a masszázsra. Itt is így történt, de itt ez nem volt egyszerű: én Linda első itteni vendége voltam. És noha Vvolt ő már a Happy szalonban, de az ott egy más világ, ahol a vendég nem variálhat sokat. Itt pedig én kölcsönös kényeztetéssel kezdtem volna, Linda pedig masszázzsal. Végül úgy lett, ahogy én szerettem volna, de már az is, hogy én így kérném, és ő ebbe beleegyezik nem ment egészen könnyen. Nyilván nem erőszakos vita volt ez, de látszott, hogy másképp "szocializálódtunk". No végül a masszázs a program közepére került és rendben volt. Közben beszélgettünk és én sokkal inkább arra figyeltem, hogy az addigra már baráti Linda miket mond és nem a masszázs technikájára. De ő fontosnak tartotta, hogy én megkapjam a magamét a masszázsból is. Hát itt meg én engedtem :-)
Az idevágó lényeg: szerintem Linda képzett masszőz. Aki ez alapján dönt, nem jár rosszul. De megint csak szerintem: amelyik férfi egy ilyen testű nőnél a masszázs technikájára figyel, azzal azért nincs minden rendben.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Visszaugrunk az időben: bejöttem, ígéretet kaptam a kölcsönös kényeztetésre, kiderült, hogy Linda csak kézzel fog kényeztetni és csúszkamasszázs lesz, mert "nem veszi be a szájába mások farkát", meg az is kiderült, hogy csók nem lesz, sőt még szájrapuszi sem ("mert a szájban sok a bacilus" - és ez nem kifogás volt, hanem tényleg enyhén hipochondriás ez a hölgy). Ilyen szolgáltatóhoz én nem is szoktam menni, de láttam magam előtt egy szál szexi bugyiban ezt a bombajó testet, csodaszép arcot és okos szemeket. És már itt voltam: úgy döntöttem, hogy maradok és annyi gyönyört szerzek magamnak amennyit csak lehet adott körülmények között. És persze megpróbálom, hogy Lindának is jó legyen, talán elfogadtatom vele ezt a világot, ahol igenis szájjal kényeztetnek, és ahol igenis jól érzi magát mindkét fél.
Először én kényeztettem Lindát, aki ezt először csak eltűrte, de nem élvezte. Fázott is közben, meg mintha izgult is volna. Aztán elértem a puncijáig és igen gyengéden nyalogattam, babusgattam, és talán egy újabb 5 perc után már jól érezte magát. Ezt látva lelkesen folytattam. Linda teste néha kicsiket hullámzott, néha mindkét kezével erősen fogta az én kezeimet, miközben én a szélesre tárt csodaszép lábak között nyalakodtam. Máskor meg mindkét mellét markolászta. Szinte biztos vagyok benne, hogy jó volt neki, de nem hiszem, hogy elélvezett. Ha elértem annyit, hogy rácsodálkozzon arra, hogy ezzel nemcsak a megélhetést lehet biztosítani, hanem neki is kellemes lehet ez, akkor az a maximum, amit elérhettem. Talán nem vallottam szégyent.
Eljött a számomra várva várt pillanat: Linda kényeztetett engem. Egy tanult lingam masszázs volt ez, meg a szokásos beolajozott testtel való csúszkamasszázs. Sajnos hiába ért a csodaszép arca közel az én arcomhoz, csók azt most sem volt (és ekkor tudtam meg Lindától, mennyi bacilus van az emberek szájában...). Nem volt ez sem rossz, de aztán rávettem, hogy a fejem mellett térdeljen le, pucsítson és úgy kényeztessen, miközben én a kezemmel elérem azt a fenomenális popsit és a punciját. Számomra persze az lenne a tökély, ha ekkor még be is kapná a farkamat, és úgy végezne ki, de itt kénytelen voltam beérni a kezével. Közben még egy 69-es pózt is kieszközöltem, és fejedelmi kilátásom volt, bele-bele nyalintottam Linda puncijába, amit ő helyeselt, és a popójába, amit nem helyeselt, de azért elviselte, mint pajzán csínyt. Eközben aztán hatalmasat élveztem a kezei között. Szépen anyásan megtörölgetett, kiment megmosni magát, majd következett a fenti masszázs.
A második körben Linda már nem kért kényeztetést. (Addigra már egyszer ki is ment pisilni), de azért a kezemmel még végigpásztáztam mindenfelé, a ciciket meg puszilgattam és gyengéden harapdáltam egy ideig, de aztán megkért, hogy kerüljem el a mellbimbókat, mert így menstruálás előtt igen érzékenyek. Én azonban kaptam egy ugyanolyan jó kézi kényeztetést, mint az első körben. Most is jól elélveztem. Közben arra gondoltam, hogy milyen jó dolog lenne, ha Linda szexpartner lenne és nem masszázslány. Erre a gondolatra aztán kb. végem is lett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Megérte nekem és teljesen korrekt volt. Egy szerény ajándékot érkezésemkor adtam át, a virágszálakat azonban csak a végén. Egyrészt Linda nem kérte előre, másrészt meg egy királyi pluszt terveztem adni, ha netán mégis meglesz az a NF. Sajnos ebben azért csalódnom kellett, így maradt az általa mondott virágcsokor méret.

Rózsacsokor
Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Linda egy bombázó. Az arca, a teste: egy tömény erotika. Egy 30 éves érett nőként viselkedő, de sokkal fiatalosabb testtel rendelkező csodaszép lány. Azt hiszem, hogy kölcsönösen szimpatikusak voltuk egymásnak, noha én kicsit alacsonyabb vagyok, és majd kétszer idősebb mint ő. Noha én szerény kislányokat keresek, és nem ilyen határozott nőket, akiktől nem áll távol a domina-gondolat. Ezen kívül én NFVSZ-t keresek, meg csókot, mindez itt nincs. És mégis: klassz volt ez a számomra. Jól éreztem magam. Ha Linda megszokja ezt a szakmát és bővül a menü, akkor ezer örömmel térek majd vissza. Makktársak, itt a kihívás tehát: hódítsuk meg őt e munka gyönyörei számára! Nem lesz könnyű, de talán nem is lehetetlen, és sokunknak jó lenne utána.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Összes beszámoló ezen a +36703589280 telefonszámon

Összes beszámolója, inaktívok is


Ingyenes vagy nálunk nem hirdetők inaktív beszámolóiról az információ (ha van) PRÉMIUM VENDÉG előfizetéssel elérhető elVásárolj prémium előfizetést!

Beszélgetés Linda erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2019-03-17 22:49:32
Baksis itt ? Elképesztő ötlet.......
Van a Hölgynek tartása,ha az említett "királyi plusz " sem ingatta meg !
Nem szerencsés a dolgok ilyen megközelítése, főleg ha az amúgy kiszemelt Vendéglátó tisztán világosan húzza meg a határait ! Ha pedig Linda valakinek nem az esete,minek mégis erőlködni ? Csak a kihívás véget ?
Nem "hódítani" járunk a lányokhoz , nem tanítani ,nem vagyunk senkinek a jóakarója sem ! Tetszik nem tetszik , csak egy Szolgáltatást veszünk itt igénybe ! Alku nélkül ! Ez ilyen
egyszerű,a többi lila köd,ILLÚZIÓ......

2019-03-17 20:28:04
Sziasztok, ez egy kicsit mindennapi, átlagos írás egy nem mindennapi lányról :D A képek alapján a hölgy gyönyörű és ahogy kivettem a besziből hamar teremt kapcsolatot, jól kommunikál és a vállalásait maximálisan teljesíti, de itt a beszi összegzés része.... Ez kívánnivalót hagy maga után.
Kifejtem, ha nem gond.
Lássuk csak mi ezzel a baj?
Ha röviden akarnék fogalmazni, akkor azt mondanám, hogy a hölgynek az adatlapján van a Kényeztetés szekcióban ez olvasható?
Kézi kényeztetés alap
Kölcsönös francia bővebben telefononEz számomra azt jelenti, hogy ennyit vállal el a hölgy és ettől többet nem. Olyan furcsa ez, hogy az egyértelmű szavak jelentése sokaknak nincs meg. Miért kell nyomasztani, bepróbálkozni olyan hölgynél aki most kezdte el ezt az egész szakmát és egyből ezzel a szemét ráutazós magatartással kell szembenéznie.

Ha jól látom a hölgy masszázshölgy és NEM szexpartner, a masszázs a szakterülete (segítek és értelmezek: prevenció, segítés másoknak, ha problémája van, klassz izgató erotika), gondolom ezt tanulta ehhez ért és ad némi kis kedvezményt a kényeztetéshez is. Szerintem el kell ezt fogadni és nem feszegetni a határokat, mert annak sohasincs jó vége. Épp egy szexpartner hölggyel ( A_Dia ) beszéltük is, hogy milyen szánalmas is ez. Odamész a lányhoz és minden olyat akarsz amit Ő nem vállal és ezt le mered írni, mi több van aki ennek még tapsol is :((((((

jessi1
Élő lexikon
2019-03-15 18:10:34
Hasznos információkat írtál. Megértem a próbálkozásaidat, sőt ha meg kell dolgozni valamiért még nagyobb az élmény.

2019-03-15 16:53:32
Divatba jött ez a "majd én bevezetem a kisasszonyt a nagybetűs életbe" mentalitás, ami sok jóhoz nem fog vezetni. A beszámolód jó és hiteles képet nyújt arról, ami történt s amit átéltél. Ezért jól megírtat adok. de amit olvastam, azzal én nagyon csínján bánnék. Múltszázad eleji bomont az:hogy: 'Ahol nincs ott ne keress, mondta báró Szekeres.'.

2019-03-10 16:51:47
Uraim!
Engem már az is boldoggá tenne, ha egy ilyen nőt magamhoz ölelhetnék, simogathatnám bársonyos bőrét, végigcsókolhatnám pazar testét.
És bármit amit cserében adni tud örömmel elfogadnám!
De úgy tűnik, vannak páran akiknek semmi nem elég.....