19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Dominica erotikus masszázs
EGYEZTETÉSI
erotikus masszázs

Dominica-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-06 14:23:21

72tom
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dominica reagálása

Kedves Tom!

Vártam már a beszamolodat!
Elnezesedet kértem nem egyszer a fel utazásért és a várakozás ért. Sajnálattal fogadom a beszamolodat, de a problémáról ami előkerült fontosabb volt, kint bármi más..a telefonom valóban nem volt nálam, ugyanis a privát életembe nem viszem magammal..mikor vissza csorgettel akkor értem be, és ha ennyit sem tudsz értékelni, hogy vissza hivtalak és elmondtam mi történt akkor sajnálom. Fent tartom a lehetőséget, egy új találkozásra, ami létrejöhet kettőnk között, remélem lesz rá lehetőség. Elítélni megbizhatatlankent úgy, h nem egy vendég volt nálam és mindneki pozitív élménnyel távozott ezt nem szabadna..a döntés lehetőséget rad bízom.
További szép napot neked. Domi

Erotikus masszázs beszámoló Dominica Budapest 2019-03-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
4-én egyeztettem vele az időpontot, először nem vette fel de visszahívott s így sikerült az egyeztetés.Kérdésemre, hogy 6-án de. mikor tudna fogadni, a 9 órát Ő jelölte meg.A hirdetését itt találtam meg.
Megközelítés
Odatalálás:
3
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A városon kívül esik , a XXI.kerületben , főútvonalon, a GPS simán odavezet. BKV-val a HÉV igénybevétele ajánlott
Leírás
Sajnos a találkozóra nem került sor ,mivel Dominica 3/4 9-kor a telefont nem vette fel. Többször hívtam ,üzenetet is hagytam-válasz nem jött. Negyed 10-kor csalódottan távoztam
11.óra 38-kor ismételten felhívtam, nem vette fel, de pár perc múlva visszacsengetett.Kérdésemre, hogy miért nem sikerült vele az előre megbeszélt program-a válasz az volt, hogy családi okok miatt nem tudott jönni. Telefonon azért nem tudott hívni, mert nem volt nála a telefon.Zárójelben megjegyzem, most hogyan tudtam vele beszélni-miért nem hívott később, amikor hozzáfért a telefonjához?
Sajnos azt kell mondanom, hogy Dominica megbízhatatlan. Potyára kocsikáztam közel 100 kilométert.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dominica erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-03-12 21:39:12
Vannak link lányok, de ez nem Dominikára vall. Én is hiszek/bízok benne, hogy van valami ésszerű magyarázata. Szerintem is add meg neki az esélyt a jóvátételre! Sajnálatos történet!

Csúfigazság012
Lehet adni a szavára
2019-03-12 21:34:01
Felettèbb bosszantó az ilyen szitú,èn is jártam már így többször is ,mindenki megèrdemel egy második esèlyt! Èn is írtam beszit róla ,mèg nem jött ki,de visszamegyek mert nem a legjobban sikerült ès minden èremnek kèt oldala van! Lehet bennem is hiba,talán a kövi jobb lessz.

2019-03-11 22:40:20
Domonika, akihez eddig sajnos még nem volt szerencsém, viszont a jó híre már megelőzte őt...az előző helyén, egyebek mellett,.már biztosan megtanulta azt is, hogy az ilyen eseteket hogyan kell kezelni.
Légy megértő vele szemben, adjál neki még egy esélyt, amennyiben ezt kérné majd tőled...

2019-03-11 21:19:25
Köszi az áldozathozatalt, tudattad velünk a kelkemetlen tapasztalatot.

2019-03-11 20:11:09
Egyetértek az előttem szólókkal, Dominika valóban rendes lány, ez egy vis maior eset volt nyilván, ami kellemetlen, de szerintem tudna ő kárpótolni téged:) A lányok többsége a szalonban hagyja a telefont, ilyen kor az a helyes megoldás, ha beszól, hogy gond van és a szalon értesíti a vendéget erről. Ez most elmaradt, nyilván mikor beért és telefon-közelbe került akkor tudtál beszélni vele. Szerintem adj még egy esélyt, hátha mindketten jól jöttök ki belőle.

FunkciókDominica legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2018-12-23) : Masszázst most tanulta, látszik rajta a lelkesedés, és a megfelelni vágyás. Izomzata és tudása megvan hozzá. Minden érintése egy jól megkoreografált menetrend szerint haladt volna.

nagyon jó: 2db
(2019-01-10) : Csókolózással kezdtem, pusziltam a fülecskéket, majd földrajzi kalandozásra indultam. Leértem a csodálatosan meredező dombocskákhoz, sokáig elidőztem, ingereltem a bimbócskákat, alföldi tájakon folytattam utamat,

(2018-12-31) : A masszázs rész kimaradt igazából mivel csak 1 órára mentem és kértem tőle, hogy elején húzza fel az agyam erotikával, majd legyen egy masszázs a levezetés előtt. Hááát a felhúzás annyira sikerült, hogy inkább át is léptük a középső részt...

: 4db
(2019-04-28) : A fenekemnek is jutott egy kis figyelem és a combjaim masszírozásánál is előfordultak zacsi érintések, bár én még el tudtam volna viselni sokkal többet is és még erotikusabban is. Fordulás után a cicijeimet ingerelte nyelvvel, ujjbegyeivel a mellkasomat simogatta.

(2019-04-26) : Úgyhogy 69 es figurával kezdtünk,nagyon kívánatos a puncikája ès hamar benedvesedik,közbe lent az ezredes is finom kikèpzèst kapottkapott, kèrtem bő nyállal ès jó mèllyen ès úgy is lett

(2019-01-29) : Lia a jobbomon, Dominika a balomon helyezkedett el. Fehérneműben, vádlinál kezdték a masszírozást, krémet használva. Túlságosan szakszerűnek nem mondanám, érdekes volt, hogy két elég eltérő technikával dolgoztak rajtam.