19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Hanna erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Hanna-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-04 23:02:34

QQri
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Hanna Budapest 2019-03-05

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Időhiányban szenvedtem, csupán a VTR-es egyeztetést kezdeményeztem. Rövidesen megérkezett a visszaigazolás, a városi forgalomban ugyan fel is hívtam, de a zajterhelés miatt szinte semmit sem lehetett hallani, így a részleteket érkezésem után egyeztettük. A HÖLGY rendkívül kompromisszum készséggel igyekezett a lehetőségek ismeretében a lehető legjobb ajánlatokat ismertetni a randevúnk egy órácskájára, ui. a hely adottságának megfelelően a kölcsönösség csak a másfél vagy annál hosszabb randevúk esetében működhet.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedem, mely a kerület sajátossága miatt kiváló. A Széll Kálmán téri metró állomástól a második villamosmegálló a 4-es, 6- os, vagy a 17- es villamosok valamelyikével a Margit- híd irányában. A parkolás fizetős, de nem nagy áldozat egy csodálatos randevúért.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A villamosmegálló utcája, alig néhány lépésnyire távolságra a sorház, ahol a rövidke utca közepén található a keresett lépcsőház és benne a könnyen megközelíthető lakás a kiválóan felszerelt kéjlakkal. Kicsit részletesebben: hatalmas előszoba, innen nyílik minden fontos ajtó. A tetthely tatamival, apró kis " asztalkával"?, hibátlan szobainassal, fotellal és a teljes lazulást, kikapcsolódást segítő diszkrét világítàssal. A tatami mellett végig tükör a falon, esetünkben erre a legkevésbé volt szükség, egymással voltunk elfoglalva, nem pedig nézelődtünk. A fürdőszoba zuhanykabinos, minden zuhanyozás utàn szàraz kilépővel. A fürdőlepedő méretes, friss illatú, jó nedvszívó és finom tapintású. A tusfürdő és a szájvíz választék bőséges, mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.
Hanna külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
No itt ismételten kellemes meglepetés ért, minimális smink és egy a fotóihoz 100%- ban hasonlító HÖLGY nyitott ajtót és invitált nagyon kedvesen ajtón belülre, majd a cipők letétele után a babaszobába. Senki ne csupán a fotók alapján válassza, a valóság sokkal magával ragadóbb, maradandóbb nyomot hagy az ember fiában, ezt bizton állíthatom. Valódi, retusálatlan képekkel hírdet, de számomra smink nélkül is nagyon megnyerő, még csábítóbb. Az adottságoknál felsorolt adatai a valóságot tükrözik. Szép arc, középmagas, formás testalkat, félhosszú világosbarnára festett hajkorona, incselkedő barna szempár. Símogatnivaló finom bőre, hosszú formás lábai és frissen borotvált, jól reagáló, gyengéden kényeztehető illatos punci.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
A helyszínen történt egyeztetésünknek megfelelően a vetkőzés, vetkőztetést követően a zuhanykabinban kezdtük egymás testének feltérképezését, tusfűrdős kenegetését. Gyorsan és sikeresen egymásra hagolódtunk. A tusfűrdő leöblítését követően a vízcseppek felitatására már a babaszoba meghitt környezetében egymást szárítva került sor. A masszázsért mentem, erről is egyeztettünk. Az olajos masszázst kértem erős kivitelben, melyet profi módon hajtott végre, hiszen tanulta. Nyakam, vállaim, lapockáim után a derekam következett, végezetül mindkét lábam és talpaim masszírozásával fejezte be. Ekkor kértem én is lehetőséget a HÖLGY masszírozására, kényeztetésére. Kicsit meglepődve, hogy nem a vendég, hanem az Ő kényetetése került a középpontba, áldását adta. Aprólékos, közepes erősségű olajos masszírozàsba részesítettem a nyakától indulva, folyamatosan a talpak, lábujjakig bezárólag. Elégedettségét nem palàstolva dícsérő szavakkal, apró csókokkal , símogatàsokkal adta tudtomra míly nagyon jól kivitelezett, hatékony masszázsba volt része. Fordulást követően jöhettek a kényeztető percek, melyekkel megleptem. Csókokkal halmoztam el ajkaitól indulva, nyakán, kebelein keresztül megérkeztem az illatos és nyíladozó kelyhéhez.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A maradék időnk rövidsége és a későbbi programom egyre közeledő időpontja sajnos nem tette lehetővé a hosszabbítást, így az imént említett kényeztetés folytatódott, melyben a HÖLGY csodálatos pillanatokkal ajàndékozott meg, amikor a kéj magával ragadta. Szorított, ölelt, csókolt ahol és ahogyan csak ért. Áldásos tevékenységemet megköszönte, majd ismét közösen zuhanyoztattuk egymást. ( Újabb száraz kilépővel lepett meg. )
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utólagos elszámolás történt, a helyszíni egyeztetésnek, és az egy órácskának megfelelő, átlagos méretű csokor volt segítségemre. A személyes ajándékát bontogatva őszinte örömmel " ugrott " a nyakamba és ölelések, apró csókok kíséretében köszönte meg.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Az újabb kirándulásom a masszázs világába nagyon jól sikerült randevút eredményezett, melynek mielőbbi folytatásában még a tetthelyen meg is egyeztünk, konkrét időpontot még nem megjelölve.
A most megelevenített randevúnk lehetőségét, eseményeit nagyon szépen köszönöm, melynek minden pillanata váljék EGÉSZSÉGÜNKRE.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Hanna erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-03-06 22:45:49
Ha a randiban nem is, de a beszi írásban lehetett volna több idő a részletekre...

2019-03-05 17:23:04
Nagyon jól megírtad én is kedvet kaptam hozzá.Szerencséd volt hogy az egy órában is engedte a kölcsönösséget.Már voltam itt másik lányoknál nekem csak másfél órában engedték.

2019-03-05 10:31:27
A szókásos alapossággal meírt beszámoló, mi első a Hölgyről. Köszi!