Sabrina@masszázsa erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Sabrina@masszázsa-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-04 18:02:29

davide_82
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
3
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Sabrina@masszázsa reagálása

Drága Davide!

Örömmel olvasom soraidat, ami egyben megerősítés is számomra, hogy sikerült Téged egy felejthetetlen élménnyel gazdagítanom.
Valóban az volt a célom, hogy szinte egy másik dimenzióba repítselek, kiszakítva egy röpke időre a hétköznapok valóságából.
Remek partner voltál, és átadtad magad az élménynek, így kedvemre játszhattam rajtad, veled.
Örömmel várlak egy újabb kalandra! Csók addig is!

Erotikus masszázs beszámoló Sabrina@masszázsa Budapest 2019-03-05

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Telefonon beszéltem vele, elsőre felvette. Nagyon kedves és segítőkész volt, tájékoztatott a részletekről. Másnap délutánra foglaltam időpontot, amit később VTR-en is megerősítettem. Tényleg nagyon gördülékenyen ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A megközelítést tekintve nagyon központi helyen van, emiatt erre nem lehet panasz. BKV-val rengeteg lehetőség van, de én sajnos autóval érkeztem... Ezen a környéken napközben nem olyan egyszerű parkolót találni, azért pár kör után sikerült.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
VTR-en kaptam az instrukciókat, ami nagyon pontos volt, ez alapján semmi problémát nem okozott a bejutás. Körfolyosós nagypolgári ház, a lakás nagyon tágas. Szerintem nem egyedül van (ebben lehet, hogy tévedek), de nem találkoztam senkivel, nagyon diszkrét volt a bejutás. A szoba és a fürdő nagyon igényes van, nem rég lehetett felújítva. Jó illatú törölköző, sokféle tusfürdő, szájvíz, mi kell még? :)
Sabrina@masszázsa külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Ahogy a képek alapján is sejteni lehet Sabrina nem vékony lány, a modell alkat rajongóinak nem ez az ideális hely. Nem kövér és nincs rajta felesleg, sportos, feszes teste van, nagyon bájos arccal és hatalmas mellekkel. Mivel én cici rajongó vagyok ezért ez is nagy plussz pont, kis sebészeti turbót tartalmaz, de az a fajta, amelyik nem zavaró, nagyon szép lett az eredmény. Engem levett a lábamról vendéglátom, én kifejezetten szeretem az ilyen nőies idomokat!

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Megérkezésemkor pici ismerkedéssel indítottunk, majd megbeszéltük a programot. Mivel először voltam nála, így mondtam neki, hogy teljesen rábízom magam (utólag bebizonyosodott, hogy milyen jól tettem), majd ezek után én elmentem zuhanyozni. Amikor visszaértem a szivacsra parancsolt és kezdetét vette a masszázs rész. Kevés olyan hölgy hirdet itt, aki ennyire professzinális szinten massziroz. Nekem ez már a beszamolók alapján is lejött, de ottlétem alatt megtapasztalhattam. Szakképzett masszőrök megirigyelhetnék technikáját. Nagyon alaposan, de mégis roppant kellemes módon átmasszirozot, megbeszéltük, hogy nagyon be van állva az ülő munka miatt a hátam, de amit lehet, meg fog tenni az ügy érdekében. Jelezte már az elején, hogy valószinűleg 1 alkalom nem lesz elég arra, hogy teljesen kimasszirozza a csomókat, de szerintem már ez után is sokkal jobb lett.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, testre:
5
Pornós feeling:
1
Hozzávetőleg a randi felénél járhattunk, amikor jelezte, hogy eljött a kényeztetés ideje. Jelezte, hogy forduljak meg és kezdetét vette a lingam masszázs. Nekem még ilyenben nem volt részem, de valami fantasztikusan csinálja Sabrina, jeleztem is neki, hogy ezt bármeddig el tudnám viselni. Hihetetlen erotikusan masszirozta a farkam, közben olyan érzések keringtek bennem, mintha egy másik dimenzióba kerültem volna, komolyan utólag is nagyon nehéz erre szavakat találni, mintha valami hangszeren játszott volna, úgy dolgozott férfiasságomon Sabrina. Kis idő után a hatalmas ciciket is bevetette, úgy csúszkált mellei közt a legnemesebb testrészem, mintha mindig is ott lett volna a helye :) Mikor már teljesen kész voltam finoman bekapta duzzadó férfiasságom és elkezdett vele játszani, olykor olykor teljes egészében eltüntve azt. Az elején jelezte, hogy akkor és úgy fogok elmenni, ahogy és amikor majd Ő úgy akarja. Miközben a torkában voltam éreztem, hogy ez az a pont és átadtam magam a végzetemnek. A ciciken landolt, aminek ott kellett landolnia, majd vendéglátom szépen finoman letakarított. Én még feküdtem ott pár percig, mire teljesen magamhoz tértem, majd ismét a fürdő felé vettem az irányt. Eszméletlen volt!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Annak ellenére, hogy először voltam, az elszámolás a végén történt a telefonon megbeszéltek alapján. Extrák nincsennek, szerintem verhetetlen érték arány!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Elképesztő érzésekkel távoztam, teljesen kiakapcsoltam az itt eltöltött idő alatt és Sabrina bekerült a kedvencek közé. Még biztos tiszteletem fogom tenni Nála! Köszönöm Sabrina :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Sabrina@masszázsa erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-03-06 11:57:26
Drága Davide!

Örömmel olvasom soraidat, ami egyben megerősítés is számomra, hogy sikerült Téged egy felejthetetlen élménnyel gazdagítanom.
Valóban az volt a célom, hogy szinte egy másik dimenzióba repítselek, kiszakítva egy röpke időre a hétköznapok valóságából.
Remek partner voltál, és átadtad magad az élménynek, így kedvemre játszhattam rajtad, veled.
Örömmel várlak egy újabb kalandra! Csók addig is!

FunkciókSabrina@masszázsa legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 4db
(2018-10-26) : A talpamtól indult Sabrina és megfelelő erősséggel átgyúrta a vádlimat és a combomat. A fenekemhez érve már finoman és érzékien elkalandoztak az ujjacskái, finoman végigsimította a zacsit, aminek volt is hatása.

(2018-10-11) : Felülről halad lefelé. Először a felső testem felső régióit veszi kezelés alá, (csuklyásizom, vállak, lapocka) páratlan precizitással tapint rá a kényes pontokra.

(2018-08-29) : Profin csinálja; teljesen szakszerű elemek, tudja mit hogyan kell, nem csak simogat. Ráadásul valami mentolos-kámforos krémmel kezelt le , ami a nagy hőségben még órák elteltével is hűsített.

nagyon jó: 4db
(2019-02-08) : A cicik pedig húh de jók. Eddig nem voltam szilikon fan, de Sabrinához ez a méret nagyon passzol. Imádtam. Lingam masszázs kezdődött, teljesen a kezében tartota a folyamatot (is), többször is profin visszahúzott.

(2018-12-23) : A masszázsra két kényeztetés között került sor. Számomra megfelelő erősséggel végezte, nagyobb hangsúlyt fektetve a számomra problémásabb területekre (felső hát) is.

(2018-10-25) : Számomra elképesztő dinamizmussal dolgozott rajtam, az erősséget pedig egy optimális közepessel jellemzem: nem egy enyhe simogatást, maszatolást kell elképzelni, de nem is egy kemény, "csonttörő" kezelést

: 5db
(2019-02-14) : Nem volt sem túl erős, sem túl gyengéd az érintése, nekem tökéletesen megfelelt. Látszik, hogy nem csak úgy tessék-lássék módon foglalkozik a témával, érezni lehet, hogy gyakorlott keze van.

(2019-02-08) : Először hasra feküdtem ő a lábakon kezdett és haladt folyamatosan felfelé. Jó erősen át nyomkodott nem csak valami kis simogatás volt. Tényleg profi benne. Oldalt tükör van miben lehet leskelodni.

(2017-12-29) : Sabrina pontosan tudta mit csinál, mindig a megfelelő pillanatban váltott ritmust. Egy idő után előkerült a gyönyörű páros és szépen olajozott közrefogták a cerkámat. Hát nem semmi látvány, mikor a dombok között ütemesen eltűnik és előkerül férfiasságom