Niki erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Niki-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-02 20:03:30

georges.o123
Nagytudású
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Niki Budapest 2019-03-04

Egyeztetés
Telefonon beszéltük meg a találkát. Nagyon rugalmas volt és könnyedén vette a variálásomat is.
Megközelítés
II. kerület, Mammut bevásárló központ környéke. Ez mindent elmond a könnyű megközelíthetőségről és a nehéz parkolásról.
Helyszín
A ház kb. a 90-es években épülhetett. Nem egy lepukkant valami, de nem is a legmodernebb. A lakás maga is pont ilyen. Tiszta, egyszerű, nincs túlgondolva. A szoba a szokásos masszázs helység, tatami, körbe tükrök a falon, kis szék, asztalka. Célnak megfelel.
Niki külseje
Bevallom a képek megvezettek de rögtön leszögezem, hogy semmilyen negatív élmény nem ért. A fényképek alapján egy dögös, vagány csajt képzeltem el. Ehelyett egy szolid de végtelenül kedves és felszabadult hölgyet találtam.
Fehérneműben fogadott, amit szó szerint is lehet érteni. Nagyon egyszerű, visszafogott szett volt rajta, de így is átjött, hogy nagyon jó feneke van.

Erotikus masszázs
Niki saját bevallása szerint sem tanulta a masszázst és nem is próbál úgy tenni mintha ő lenne a világ legjobb masszőre. Nála a hangsúly az érintésen van, ahol a fő cél, hogy a vendég feloldódjon, ellazuljon. Az elejétől fogva beveti a tejes testét a masszázsba. Kéz, könyök, cicik, combok. Nekem különösen izgató volt érezni, ahogy a kemény mellbimbói karistolták a hátam. Masszázs közben folyamatos a szemkontakt a tükörben és felszabadultan bármiről lehet vele diskurálni. Kicsit bajban is voltam, hogy mire koncentráljak. A testére vagy a beszélgetésre. Mindkettőben nagyon jó.
Levezetés
Miután végzett a hátammal, kicsit széttette a lábaimat, betérdelt közéjük és alám nyúlva a finom kezeivel kezdett el kényeztetni. Kicsit megemeltem a csípőm, hogy jobban hozzám férjen és rettenetesen élveztem a puha érintést. Annyira jól csinálta, hogy ha ezt folytatta volna simán végem lett volna egy kis idő után. Niki viszont fokozta a dolgot. Lehajolt és a nyelvével finoman játszott a makkon, a zacsin, a combjaim belső felén. Őrjítő érzés.
Mikor megfordultam már eléggé fel voltam húzva. Niki nem is váratott sokat. Mellém térdelt és szájjal meg a kezeivel egyből a lényegre tért. A gyönyörű kerek fenekét és a punciját simogattam de aztán nem bírtam magammal és magamra húztam 69-be. Élvezettel kóstolgattam finom punciját. Néha kicsit feljebb is csúsztam és a popsiját nyaltam. Így faltuk fel egymást amikor végem is lett. Bevallom nem tudom, hogy hol végeztem de nem is érdekelt.
Niki mellém feküdt, én átöleltem és úgy beszélgettünk mintha csak a szeretőmmel lettem volna. Tökéletes barátnő fíling.
Elszámolás
A megbeszélt csokrot a végén adtam át neki.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy nagyon kedves, felszabadult és intelligens hölgyet ismertem meg Nikiben. Nagyon csinos és jó alakja van de a kisugárzása annyira erős, hogy igazából nem is figyeltem a testére. Az érintése, a nevetése, a stílusa mindent vitt. Azoknak ajánlom őt nagyon, akiknek ez az összhatás fontos.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Niki erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Suomi
Rutinos harcos
2019-03-09 15:39:35
Remek könnyed informatív írás, köszi, hogy nem álltál be, az Élet és Irodalom fanklubba.

2019-03-06 13:44:34
Vívódtam, de inkább hű maradok magamhoz. Nekem ez a beszi helyenként hiányos, helyenként meg vázlatos. A leglényeg benne: jól érezted magad. De hogy miért, azt csak sejtetni engeded. Amúgy irigykedek, hogy Neked milyen szeretőid vannak ;)

2019-03-05 10:05:39
Szeretem az ilyen írásokat, pontosan érezhető mire számíthatunk, és dönthetünk egy látogatásról.

Weiss
Friss újonc
2019-03-04 12:19:05
Jól összeszedett, nem közhelyes, inkább praktikus.

FunkciókNiki legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 4db
(2019-03-15) : Kértem egy felvezetést, ami kicsit sajátosra sikerült, hiszen, amikor Niki felült elém a massszpadra teljesen pucéran, akkor nem bírtam nem csókolni a nyakát, fülét, eszméletlen szempilláját

(2018-07-18) : A masszázs részt krémmel csinálta , itt is egész puha érintésekkel kezdett és mikor biztattam a keményebb játékra , akkor dögönyözte a hátamat jó keményen, de álltam hősiesen , mert igen jól esett.

(2016-12-20) : Háton kezdte, majd haladt lefelé a lábakhoz, finoman csinálta nagyon kellemes volt. Amikor a vádlimat masszírozta alátámasztotta a combjával sípcsontomat hogy ne feszüljön a lábfejem.

nagyon jó: 4db
(2018-03-18) : felpattant a padra és egy csúszkával kombinált isteni masszázsban részesített. Nyaktól kezdve egészen a lábig mindent átdolgozott, nem erős, de pont kellemes intenzitással csinálta.

(2017-05-31) : Niki pedig bőséges krémezések közepette a lábaim közé térdelt és egész testét használva masszírozgatott, simogatott. Két kezét a derekamtól indulva a nyakamig csúsztatta fel,

(2016-07-20) : A hasamra feküdtem, a lábaimat, hátamat és a csípőmet masszírozta először. Nagyon kellemes és szakszerű volt.

: 6db
(2018-02-07) : A masszázs nem az a profi kategória, de kellemes és ellazító hatása van. A közepes erősségű "simogatás", lépésenként haladt a nyaktól a láb irányába.

(2017-08-29) : És amikor fölém hajolva egész testét bevetette, az számomra nagyon "intimnek" hatott, vagyis igyekszik a vendég kedvében járni - valahogy pont annyit kaptam, amennyi nekem akkor kellett. Se többet, se kevesebbet.

(2017-04-08) : A padra, hasra feküdtem, ő pedig feljött hátulról és a fenekemre ülve masszírozott. Testi kontaktus egyből a maximálisra kapcsolva. Kezei érzékien simítottak meg, főleg a váll és a nyak részen volt bizsergető.