Mia erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Mia-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-01 15:12:43

Relic Hunter
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Mia Budapest 2019-03-04

Egyeztetés
Elérhető:
5
Miát a héten látogattam meg telefonon egyeztettünk előző nap, mindent elmondott hangja kellemes és megnyerő, mondta hogy csak dél körül kezd másnap,de nem egyeztettünk időpontont! Másnap reggel az oldalt böngészve látom most hívható,hívtam megbeszéltük a részleteket és már robogtam is Hozzá!
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
4
Nekem kieső környék,de a közlekedés jó, buszt láttam, azt utca két főút között van parkolni már nehezebb,de nem messze van ingyenes parkoló kb 5 perc séta4
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Érkezéskor kapukód liftet nem kell használni,körfolyosós nagy épület központ,de több iroda cég található,tehát diszkrét nem kelt az ember feltűnést! Ajtóhoz érve már nyílik is ,belépve félhomály egy nappaliba érkeztem ,kellemes illat fogadott szoba a célnak megfelel ruhák komódra,tetthely egy nagy puha ágy ,tükrök hiányoznak nagyon fürdő tiszta rendezett, tisztálkodásra kád ,pár tusfürdő,szájvíz ,poharak,tiszta nagy illatos törölköző!
Mia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ajtó nyílik és megláttam Miát! Arca nem látható a képeken,de egy bájos tünemény,elsőnek azt hittem nincs még 18 sem,de azután jobban szemügyre véve 20 körülinek mondom:)) Szép szőke vállig érő haj, szabályos fehér fogsor, férfi embert gyengítő mosoly , ragyogó szemek ,mellei pont kézre állnak, feneke kellemes nőies, punci illatos ápolt és finom!!Egy szürke egybe ruhában fogadott ami jól engedte látni a melleit és a vonalait!Pár apró tetkó, kifejezetten jól áll neki!

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
Ez a két kényeztetés között történt. Pancsiból szobába belépve megállt a szívem mert meztelenre vetkőzött a kis Drága csak egy combfix maradt Rajta! Kellett pár másodperc mire helyre állt a pulzusom! A Masszázs hason fekve történik tükrök sajnos hiányoznak,kellemes az érintése illatmentes olajat használ fentről lefelé szisztematikusan haladva,ha kell kellő erővel én teljesen rábíztam magam nem bántam meg, másnap is éreztem a hatását több tanult elemet használt! Végig beszélgettük a masszázst.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Miután magamhoz tértem a szobába való belépés után ,mondta akkor két kényeztetés lesz! Hátamra feküdtem lassan apró csókokkal indult délnek a mellkasomtól majd lágyan megfogta a farkam tövét és a szájába vette lassan nyalogatta szopogatta csak a szájával dolgozott a kezét nem használta a nyelvével szuper dolgokat művel miközben tövig nyeli a velem egykorút! Kis időt kellet nyernem kezelésbe vettem a melleit kényeztetésre egyből megkeményedtek kérdeztem a 69-et mondta inkább a hátára fekszik, lassan apró puszikkal indultam a nyakától elidőzve a melleinél, köldökénél! Végig csókoltam mindkét combját majd lassan kényeztettem a bejáratot és a csiklót felváltva ujjazás nincs.
Kis idő után szaporodtak a sóhajok így egyre intenzívebben kényeztettem közben gyurmáztam a melleit majd a combok közé szorította a fejem,és célba ért, apró csókokkal halmoztam el, gondoltam folytatom tovább a kényeztetését ,de mondta érzékeny ilyenkor így mellé térdeltem oldalra fordult és bekapta a farkam közben pörgette a nyelvét rajta így nem kellett sok idő és én is az ajkai között végeztem, megvárta még az utolsó cseppet is majd kivitte a fürdőbe! A második kényeztetésre lemásoltuk az elsőt annyi változással nekem már nem jött össze a második pedig mindent készségesen megtett, próbáltuk állva, fekve, térdelve ,de éreztem ez ma nem fog nekem menni így jó15perc után feladtam! az állás 2 : 1 a javára:) Azt hiszem folytatás következik
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre a megbeszéltek szerint , úgy kerekítettem amennyire elégedett voltam! :))

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Szerintem egy új csillag van születőben biztosan lesz még találkozónk! Amint lesz egy kis időm ismét tiszteletemet teszem Nála! Testileg ,lelkileg felfrissülve távoztam még most is mosolygok a beszi írása közben szerintem ez mindent elmond!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mia erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Necron44
Ismerkedik az oldallal
2019-03-13 23:47:17
Kissé rövid! Viszont amit meg akartam tudni azt megtudtam!