Csodabogár/Krisztina erotikus masszázs

erotikus masszázs

Csodabogár/Krisztina-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2019-03-01 07:34:03

zozokamail
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Csodabogár/Krisztina reagálása

Éppen egy kicsit szentimentális kedvemben voltam, ezt hallgattam:
https://www.youtube.com/watch?v=SZj8M0HOG98
erre csak gondoltam, ráfrissítek az oldalra és látom, hogy egyel több beszim van, hát hű, rá is zoommoltam hirtelen a monitorra, hogy "mia..." :D
Gondoltam, hát akkor elolvasom :D itt vinnyogok :D
Többek közt azért, mert egyrészt tényleg így történt, másrészt ezt látni és hallani kellett volna másoknak is, bár az írás elég jól visszaadja a "dolgot" :D
Igaz, párszor majdnem ledobtam a láncot, de igyekeztem nagy levegőket venni :P pláne azoknál a részeknél, ahol a mozgásterjedelem növelése ellen ágáltál :P
Hiányolom azt a szót, hogy "fojtogatás" :D ezeket nagyon burkoltan összefoglaltad az SM-mel :D de ééén mindenre emlékszem :DDDD

A lift, ... az durva :P
Szerintem leginkább horrorfilmbe illő a maga puritán, szocreál mindenféléjével, főleg, hogy van egy új szokása, de hamarosan ez javításra kerül, vagy legalábbis nagyon remélem, mert először a frász jött rám :D a külső ajtó az utolsó, kritikus résznél szakaszosan csukódik be és ha csend van, hallod is, mintha valami fogaskerék lenne és csak akkor záródik a belső, ha a külső szépen becsukódott "trrrr" hangok közepette :DDD de akkor nagyon ijesztő, mert hirtelen történik, vagy annyira figyelsz a hangokra és úgy szurkolsz a külső ajtónak, hogy hirtelen rántásnak érzed a belső becsukódását, ami teljesen kizökkent mindenhonnan és dermedten figyeled, hogy mi fog történni :D kicsit olyan "Boldog Halálnapot" a feeling, de hozzá lehet szokni :DDDD tényleg remélem, hogy hamar meggyógyul a drága, mert tényleg a hideg ráz tőle :D

Tihanyi Tamás és az a gerincműtét az valóban kötelező darab!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Persze csak hangokkal, mert az úgy az igazi, zseniális a pasi :D :D :D
Először egy taxis srác mutatta, amikor mondtam neki, hogy mivel foglalkozom, ez már kb. 2-3 éve volt, de felelevenítem a videóval kapcsolatos emlékeimet :)))))
Bár, nekem még van ezzel kapcsolatban nagyon-nagyon kedvencem, bár ő amolyan "anti-troll", de lehet rajta érezni, hogy páran a témával kapcsolatban már kicsapták nála a biztit, amit nem is csodálok, mert erre én is meresztem a szememet: https://porckorong.hu/blog/porckorongserv-helyrenyomkodasa/?fbclid=IwAR0U9wB7V12q1ysguwulBACvEb_GjP0U9wjQZpGxL29PikhetIux3o__muI
Kicsit összetört bennem valami anno a kávé és a "kipisilem a csontjaimat" dolog kapcsán, de szerintem rakott már le annyit az asztalra, hogy az ilyenek felett át lehessen siklani könnyedén :))))

Azért örülök neki, hogy jól érezted magad, és remélem, hogy legközelebb már rutinosabb leszel így a programot illetően, mert ... már tudod ... nálam is úgy van, hogy ha hagyod magad... akkor nem durvulok annyira :D ellenben van bőőőven időnk kimozdulni, amit ki kell :))))
Mostanság megyek Dorn terápiára és idővel Breuss masszázsra is, az előbbi egy lágy csontkovács módszer, engem már kezeltek vele (van egy brutálisan képzett rokonom, akivel rajongunk a tanfolyamokért...) és gondoltam, hogy megnézem közelebbről is a dolgot, mert meglehetősen holisztikus és ez tetszik :)
Esetleg idővel integrálom, hogy ne kelljen ennyire félni :DDD bár, nem nagyon szoktak, de sosem baj az, ha bővül egy kicsikét az eszköztáram :))))
Kimaxoljuk ezt a gyógyulás dolgot ;) ♥ ♥ ♥
dolgozunk mindenféle szöveten, semmi kétség ☼ ♥ ☼ ♥ ☼ ♥ minden fascia :DDD hehe :DDD

Puszillak :)

Erotikus masszázs beszámoló Csodabogár/Krisztina Budapest 2019-03-01

Egyeztetés
Előre közlöm - a notórius fanyalgóknak - , hogy ezt most telóról pötyögöm be, ne várjanak csodát.

Egyeztetés szerencsére gyorsan ment, pikk-pakk kaptam is az időpontot. Pontos instrukciókat ad a megközelítéshez.
Megközelítés
Ez már kivesézték a kollégák, egyébként én megúsztam egy három perces sétával, ennél jobb opció csak a szomszéd lépcsőház lehetne.
Helyszín
Az egyetlen említésre méltó elem amiről még talán nem esett szó az a lift. Elsőre azt hittem, hogy valaki bent felejtett egy szekrényt, de nem. A Fekete Lacit konkrétan körbe kellene zsírozni, hogy ne szoruljon bele. A lakás-fürdő-tusi-stb teljesen ok, a törcsi szépen virágmitára hajtogatva vár a páciensre, zene, félhomály ami csak kellhet.
Csodabogár/Krisztina külseje
Nekem nagyon fontos az arc és a mosoly és itt az összhatás kiváló. Csak még szokni kell, hogy ha közel állok egy lányhoz akkor nem lefelé kell néznem.
Ennivaló nőci, de nem szabad beleharapni.

Erotikus masszázs
A gyilkolós verziót válsztottuk azzal a kitétellel, hogy egészben hagyom el a helyszínt. Hasra fel és egy úthenger - puha, meleg mancsaival - beledöngölt a masszázspadba nehogy idő előtt el tudjak menekülni. Ezután valami olyasmi történt amit utoljára a Budapest TV-n láttam Tihanyi Tamás előadásában telefonos gerincműtétnek álcázva ( kötelező darab, megnézni! ). Az apró különbség, hogy itt valóban megtörténik a dolog; gondolok arra, hogy megpróbálják eltörni a gerincedet - több helyen is - de szigorúan a gyógyulás érdekében. Szerencsére nem sikerül, jöhet a következő próba. Azt mondja a leányzó, hogy ne ijedj meg - hát persze hogy előre beparáztam ettől - fel fogok mászni a padra. Gondoltam jól van, de hová? Mivel nem volt hely másutt, puszta szeretetből rátérdelt a seggemre. Ekkor kezdett a bőröm belediffundálni a padba. Itt egy idő után ráhajolt a nyakamra de nem azért mint más nők, hogy kapjak egy puszit vagy óvatosan megharapja a fülemet hanem hogy a teljes súlyával ránehezedjen a hátamra. Hallottam valamit reccsenni de biztosított róla, hogy ennek így kell történnie. Itt még megesett pár dolog amire nem voltam felkészülve, pl megpróbálta egyben lerántani a bőrt a hátamról, egyesével lefejteni az izmokat a gerincről és hasonló nyalánkságok. Eztán hanyttfekvés következett és a fejem felől jött a következő áldás. Hasonló pózban mint a fogorvosnál ha a nővérke a beteg fejét a két mellével támasztja meg. Közben persze az egész szeánsz időnként röhögésbe fullad, meg néha megkérdezi, hogy élek-e még mert már szerinte is nyáladzó zombi formám van. Szóval a fej irányából történő kezelés eleinte kellemes de aztán jön a parancs, hogy Nagy levegőt! és benyomja az ujjait a tüdőmbe a kucscsont alatt. Én is szeretlek. Ami ez után történik az már kiscserkészeknek való játszadozás csupán; kísérletet tesz rá, hogy tőből kirántsa a karod és lábad. Az inkvizíció puhapöcsű nyámnyilák bandája volt ehhez képest. Pár feladatot nem sikerült abszolválni, ezért én kérek elnézést de kialvatlan és feszült voltam. Az ígérethez híven egészben sikerült lekászálódni a padról, frissen üdén és mozgékonyan. Puszi.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A lingam részt is elregélték már komolyabb írói vénával megvert kollégák. Átéléssel, nem elkapkodva csinálja végig; szerintem neki is pihentető a másfél órányi komoly munka után.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Egy szép csokrocskáért cserébe két órányi nettó gyógyítást kap az ember fia.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Valahol félúton - a fojtogatás és a karletépés között - megegyeztünk, hogy ezt a programot egy fekete bőrcuccba öltözve dupla pénzért is el lehetne adni az SM kedvelő közönségnek is. Az én puhány testemet meggyötörte de az eredmény mindenképpen megéri a szenvedést. A hozzáértését nem lehet kétségbe vonni - mind a kényeztetés mind a gyógykezelés terén.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Csodabogár/Krisztina erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-03-13 18:02:48
Nagyon vicces lett, élveztem minden sorát az írásodnak.

warden
Belát a dolgok mögé
2019-03-12 21:01:43
Többször is felkacagtam, nagyon szórakoztató a stílus. Szerintem minden fontosat meg is tudtam ahhoz, hogy tudjam, minél előbb foglalnom szükséges egy időpontot. Köszönöm ezt a feljegyzést.

2019-03-05 17:16:39
Nagyon jó beszi egy nem átlagos reaggal kiegészítve. Gratula nektek.

Bemapó
Könyvet írhatna
2019-03-04 23:06:09
Kösz, hogy vetted a pötyögésre a fáradtságot! Bearanyoztad a napom. Valami hasonló történt ott velem is, most már biztos, hogy nem álmodtam.

Karak811
Rutinos harcos
2019-03-01 15:35:56
Milyen érdekes, ezt a " felmászik a padra és rámmászik "jelenetet nem jutott még eszembe leírni. Pedig igen ez is visszatérő jelenet.
Az is igaz, hogy már nem olyan hatékony mint mondjuk két éve. na az volt az igazi :)
Lassan ideje lenne a nádszálkisasszonynak homokzsákokat vagy hasonló plussz nehezékeket magára aggatni :)

A " megfelelő ember " az mindíg te vagy. Azt kell leírni, amit akkor és ott, te tapasztaltál, éreztél, átéltél. Ha ez egybevág mások élményével, akkor megerősítés, ha nem, akkor egy más megvilágítás.
Mikor beszámolót írsz, azt írd úgy, mintha az lenne az első. Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit írtak.

FunkciókCsodabogár/Krisztina legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-06-26) : Szuper. Egy-egy pillanatra kicsit fájdalmas is, de amúgy andalító, olyan nagyon-nagyon gyógyító - talán fejben és lélekben is, pedig szerintem csak a hátamat/derekamat vette kezelésbe.

(2017-11-15) : Csak úgy lazán elkezdett nyomni pontokat, amire olyan irdatlan feszítő érzést éreztem, mintha mázsás erővel nehezedne rá. Nem szoktam belekotyogni a dolgában, de most rá szóltam, hogy kicsit vegyen vissza, mert nagyon feszít.

felejthetetlen: 11db
(2018-02-12) : Mozdulatai nagyoan kellemesen bágyítóak, de mégis finoman erotikusak voltak, s amint egyre többször és egyre határozottabban ért, nyúlt hímtagomhoz és környékéhez, én is úgy kezdtem egyre inkább a gyönyörbe vezető úton lépkedni.

(2018-02-02) : Érdekes, de a 'hátlemosás' okozta, még részlegesen fennálló merevedés, bármilyen jó is amit csinál, elmúlik. Egyszerűen csak hagyom és élvezem amit tesz. A "jó" az ilyenkor nem szexuális gerjedelem, egyszerűen csak egy nagyon-nagyon kellemes, időtől-tértől független állapot - lebegés, szőr-és hajmeresztő utazás.

(2018-01-18) : Előbb csontkovácsolt/izületi kimozgatott rajtam egyet - assz'em pont úgy, ahogy a fegyverkovácsok is szokták, felmelegített, megfogott, és miközben forgatott minden irányba,

nagyon jó: 18db
(2019-02-25) : Jól begyakorolt, határozott, biztos mozdulatokkal dolgozik rajtam. Folyamatosan figyel rám, fájdalmat még éppen nem okoz, de elmegy a határig, ha a hatékonyság úgy kívánja. Az idő nagy részében viszont kellemes, jól eső érzés. Miután a medence tájékkal, a háttal végzett, a lábak következnek.

(2018-05-16) : Sajnos nem értek a csontkovácsoláshoz - bár volt már részem ilyenben korábban is - de az biztos, hogy 100%-osan biztos lehettem benne, hogy jó kezekben vagyok.

(2018-05-07) : Nem csak nyomkodja, mozgatja is a lábat. Bizonyos pontokon nyomja, közben ki kell nyújtani, be kell hajlítani, ahogy szükségesnek látja. Aztán, ha végzett mindkét oldallal jön a kelj fel és járj felszólítás. A folyosón, mint egy kifutón megyek pár kört, hogy lássa,

: 33db
(2019-02-16) : Tanulta de van benne sok önálló elem is. Lábtól felfelé haladva minden testrészre kitért, egyszer-egyszer finoman elkalandozott, de semmi komolyabb kényeztetés nincs a masszázs részben, odafigyel rá erős keze van, megteszi amit masszázs szinten meg kel tenni.

(2019-01-27) : Azt gondolom, hogy amennyire a kis habtestemtől tellett, Kriszti megtette a tőle telhetőt. Ropogott a nyakam, a gerincem, a vállam és még más általam be nem címezhető részeim.

(2018-12-19) : Képzett masszőz, határozott mozdulatokkal haladt a lábaimnál kezdve, a hátammal befejezve. Nem erőtlenek, viszont nem is kellemetlenül erősek a fogásai, pontosan érezte milyen erővel kell dolgoznia, mindenféle kérdés vagy visszajelzés nélkül.