3
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 11-21
13
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
3
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Kim erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Kim-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-01 07:09:02

kutato1001
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Kim Budapest 2019-03-01

Egyeztetés
Elérhető:
5
Egy itteni, tanult kollégám, Prof1 mester magas színvonalú írása keltette fel Kim iránt az érdeklődésemet. Nem tévesztett meg e kedves tini lány, igényes tetkókkal gazdagon díszített, rockeres külseje, a pirszing az orrában, mert a kristály tiszta, őszinte tekintetét látva éreztem, hogy legbelül Ő más lesz, nagyon is más!! Bárcsak a lottózásaim alkalmával lennének időnként ilyen hibátlan megérzéseim, mint vele kapcsolatban. Az elmúlt hétvégén felhívtam a kisasszonyt, szerencsém volt, mert ráért és egy kellemes, laza beszélgetésbe elegyedtem vele. A korához képest egy rendkívül figyelemre méltó beszédkészséggel rendelkező, intelligens, talpra esett, vidám természetű lányt ismertem meg a személyében. Olyannyira megkedveltem, hogy azon mód meg is beszéltünk egy találkát.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Én erre a környékre általában csak tömeggel szeretek jönni, mert ez látszik számomra a legpraktikusabb megoldásnak. Villamos, buszok pedig járnak erre felé szép számmal. A parkolás viszont rémálom és természetesen fizetős is. Mivel ezúttal autóval érkeztem és nem volt szerencsém, én is csak jóval feljebb, a hegyen találtam szabad parkolót.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A találka helyszíne egy régi építésű, nagy belmagasságú, 4 szobás polgári lakás, amit belül szépen rendbe hoztak, felújítottak. A modern, káddal és zuhany függönnyel felszerelt fürdőben pedig minden adott a kulturált tisztálkodáshoz, felfrissüléshez. A keskeny, tiszta, tatamis szobánk ahová mi most behúzódtunk minimalizáltabban van berendezve a mérete miatt, tükörrel a földön az ablak alatt, mellette kis polcos szekrény, az ajtó mellett pedig egy aranyszínű fotel a ruháknak. Távozóban még az egyik éppen szabad és tágas, ízlésesen berendezett, masszázs paddal, hangulatvilágítással felszerelt szobába is bekukkanthattam. Jó érzés volt itt lenni ebben a barátságos lakban.
Kim külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Számomra sokkoló volt a találkozásunk. Határozottan állíthatom,hogy Ő van a képeken, de élőben szerintem sokkal jobban néz ki mint a fotóin!! Ezt a szalont még nem fertőzte meg a lányok testének bebarnítása és egyéb fotóshoppos trükközések. Sőt a formás, tenyérbe illő feneke, az ő szeme fénye, a valóságban kisebb, mint amilyennek a képeken látszik. Miután arcosan hirdet, így senkit nem érhet csalódást. A selymes feszes bőre, barátságos tekintete, lehengerlő mosolya már a belépésemkor lenyűgözött engem. Ez a szemtelenül fiatal, fekete hajú, hófehér fogú, szép arcú, kislányos keblű tini azonnal átölelt engem. Vele kapcsolatban, a vendégeiben kialakulhat, egy igen csak figyelemre méltó kontraszt az első, felületes pillantást követően, hiszen az extravagáns külsejével, a zavarba ejtő erotikus kisugárzásával és a lágy, érzéki érintésével, ölelésével, az első percekben még engem is meglepett.

Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
3
Erotika:
5
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
4
2. A korábbi kérésemnek megfelelően a mostani 4. képen is látható szobalányos szerelésében fogadott. Amikor megláttam Kimet ebben a dögös cuccban alig bírtam a kezeimnek és az ösztöneimnek parancsolni. A cipőm levétele után előttem vonult kacéran, a feszes fenekét csábosan riszálva és így vezetett be a szobánkba. Amint az ajtót becsukta mögöttünk azzal a lendülettel lábujjhegyre állt, átölelte a nyakamat, magához húzott és hevesen megcsókolt. Ezek után már én is neki bátorodtam, simogattam ahol csak értem és feleslegesnek tartottam, hogy bárgyú módon megkérdezzem tőle, hogy vajon színpatikusnak talál e engem? Ezek igazi nyelves csókok voltak ám, nem csak holmi kamu szájra puszik, amitől már is bekeményedtem. Abba kellett hagynunk, mert nagyon megkívántam már ezt a bűbájos, fiatal boszorka tanoncot és elhúztam a fürdőbe. A visszatérésem után ott várt engem a tatami szélén, ekkor már csak egy zsinór tangácska takarta a borotvált, illatos puncusát és kajánul nézett engem, mert nem tudtam betelni a csodás, majd nem pucér, tini testének a farok állító látványával!! Ezek után fel sem merült, hogy holmi masszázzsal kezdünk, hanem egymásnak estünk.

Miután kissé csatakosan összebújtunk majd kifújtuk magunkat megkért engem, hogy forduljak meg és a bokámtól kiindulva elkezdett engem nagyon alaposan átmasszírozni. Elmondása alapján a masszázst Ő korábban még nem tanulta, itt a szalonban kapott csak a kedves Bia-tól egy gyors talpaló képzést, de ennek ellenére lelkesen és aprólékosan átgyúrt engem. Határozott mozdulatokkal haladt a bokámtól felfelé a vádlik, a combok és a derekam felé. A hátamat és a vállaimat is alaposan átgyúrta és mire végzett velem addigra már kellemesen elfáradt az én nagyon tehetséges, amatőr masszőzöm. Amikor végzett oldalról rám feküdt, a fejét a mellkasomra hajtotta, a lábával átkulcsolt engem, én pedig éreztem az apró szíve dobbanását. Ez az egész egy nagyon meghitt, romantikus összebújás volt miközben halkan, hosszan, sutyorogva beszélgettünk és megosztott velem néhány személyes dolgot az eddigi kis életével kapcsolatosan.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
3
1.Én mögé kerültem és óvatosan lesegítettem róla azt a kis semmit, miközben apró puszikat leheltem a nyakára, majd lefelé a gerince mentén egészen a míves farpofákig. Kim mindeközben szemét behunyva, halk sóhajtások közepette adta át magát kéjes érzéseinek. Még állva, Ő ismét pipiskedve átölt engem, a vágykeltő húsos ajkai szétnyíltak és mély, érzéki nyelvcsata vette kezdetét. Öröm volt ezzel a külső jegyei alapján kissé vadócnak tűnő csajszival smárolni, közben pedig a formás testét simogatni, birtokba venni. Már ekkor világossá vált számomra, ami a későbbiek során csak tovább manifesztálódott, hogy ez a törékeny leányka, a fiatal kora ellenére egy őstehetség, egy igazi tini Mata Hari!!

Miután leheveredtünk a tatamira a tenyerembe fertőtlenítő folyadékot nyomott, amit én szétdörzsöltem a kezemen. Tetszett nekem ez a fajta óvatos, pajkos, ráutaló magatartása a későbbi örömszerzések előkészítésére. Ott feküdt hát előttem ez a pompás test, amit én azon mód nekiálltam felderíteni. Hosszasan csókolództunk, mialatt Ő szemét lehunyta és először csak halkan, majd egyre intenzívebben sóhajtozott, emelgette a csípejét. A kamaszos kis cicije nagyon jól fogadta az apró puszikat, finom szívásokat. Mire a szétterpesztett combja közé értem az már jól láthatóan és érezhetően gyöngyözött, várva a beteljesülést. A csiklóját vettem először a nyelvem hegyével kezelésbe, majd a gát és a hüvely bejárata között lefetyeltem szorgalmasan. A végső beteljesüléséhez a középső ujjamat is rövid időre a szűk, forró barlangjába csúsztattam és ez után nem sokkal halkan elszállt az én főnix madárkám. Ezt követően mellé csúsztam, fejét a vállamra hajtotta és halkan piheget a mellkasomon. Kis idő multán a számat kereste forró ajkaival miközben az újaival érzékien a mellkasomon szánkázott. Végig csókolta a testemet majd befészkelte magát a lábam közé, miközben mindvégig a tekintetemet kereste. Nagyon finoman, csak a nyelve hegyével szánkázott végig a tagomon, a makkot csak körbe nyalintotta majd csúszott vissza a zacsikhoz, hogy ott is eljátszadozzon velem. Ezt az őrjítő játékát folytatta még egy ideig, míg végül lassan rábukott a rakétámra, ami már a kilövés állapotába volt. Teljesen elnyelt, lent tartott majd lassan engedett csak el, miközben a nyelvével a makkomon körözött. Egyszer csak gondolt egyet, rám csúszott úgy, hogy a merev farkam fejét a nagyajkai közé fogta, csípőjét hozzám szorította és így csúszkát rajtam tovább. Ezt már nem lehetett sokáig bírni és itt ért a vég, hatalmasat élveztem a testünk közé miközben Ő kajánul, a kígyóbűvölő tekintetével szemembe nézett.
Fantasztikusa ez a lány, aki nagyon fokú szexuális kultúrával rendelkezik, az intellektusával, beszéd készségével pedig egészen egyszerűen lenyűgözött engem!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A nála eltöltött 2 óra villám gyorsan elszállt. A csokor mérete itt picivel a pesti átlag felett volt. Ha azonban figyelembe veszem azt a cseppet sem elhanyagolható körülményt, hogy ennek fejében én most egy meglehetősen fényesre csiszolt gyémántot ismerhettem meg a személyében! Teljes megelégedettséggel távoztam tőle miközben magamban már a következő randinkat tervezgettem vele.

Rózsacsokor
fél órás randira 10, egy órás randira 18, másfel órás randira 25, két órás randira 32 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Ha nem szegik kedvét az időnként hozzá betévedő modortalan, bunkó látogatói, mert panaszkodott ám nekem egy keveset, akik csak a külseje alapján ítélik meg Őt, akkor hamarosan az oldal egyik nagyreményű üdvöskéje válhat majd belőle, ebben én egészen biztos vagyok!!!

Ne ítéljetek hát elsőre tekintetes uraim, bánjatok vele nőként és cserébe ti is maradandó élményekkel távozhattok majd tőle.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Kim erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Már Valaki itt rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-03-05 18:05:03
Jó választás, jó tali. Csodát kapirgáltál ki a hamuból és egy jó stílusú kedvcsináló beszit írtál, úgy belülről fakadóan.
Gratula nektek.

2019-03-03 12:41:49
Szép írás egy nagyon szép Lányról! Kiválóan, érzékien tudtad átadni az ott töltött időt, engem meggyőztél, hogy érdemes lesz időpontért kuncsorogni.

2019-03-02 23:35:58
Köszönjük ezt a nagyon jól megírt, részletes beszámolót! Kedvcsináló az átélt élmény a csiszolatlan gyémánttal! Öröm volt olvasni minden sorát!

2019-03-02 08:46:44
Kedves ékszerész Barátom!
Ilyenkor van az, hogy nem lehet mit hozzáfűzni, ezért inkább nem is teszem... :)

2019-03-01 15:42:20
Sajnos a besorolásnál néha akadozik a program. Csak sok munkával és kitartással lehet magas besorolást adni.