Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2019-02-25 15:19:12

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Ferem :)

Nagyon szépen köszönöm a beszámolódat :) Nagyon örültem hogy ismét találkoztunk, nekem is jól indult tőle a napom :) Remélem már jobban van a harci sérülésed!! :)

Sok-sok :P

Beszámoló Tia +36307539086 99827 szexpartner

Fere a 2019-02 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Közel fél éve nem jártam nála és már nagyon érett a gondolat a fejemben, na és a vágy iránta, hogy ismét karjaiban érezzem jól magam. Tollat ragadtam és priviben megbeszéltük a látogatásom napját és idejét, amit vtr-en is megerősítettünk. Utána türelmesen, de mégis türelmetlenül vártam a jeles nap reggelét.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A környéken mindig biztonságban tudom az autómat annak ellenére, hogy nem áll mellette biztonsági őr. A parkolás ingyenes, ráadásul a közterületet kamera figyeli, ami megnyugtató számomra. Remélhetőleg a monitor előtt is ül valaki.... Tömegközlekedési csomópont van a közelben, így aki a BKK viszonylatait venné igénybe, annak sem állhat nagyobb akadály az útjában, hogy eljusson hozzá.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A panelekért nem rajongom, viszont Tia búvóhelye nagyon nívós és hangulatos. Minden igényt kielégítő bútorzat a lakásban, és ízléses színkavalkád a falakon. A fürdőben van választék tusfürdőből és szájvízből is, de mindig viszem magammal a sajátomat.
Tia külseje
Tetszett:
4
Amiben fogadott:
4
Tia gyönyörű lány, ahogy az adatlapján látható képei is tükrözik, nincs benne semmi trükk. Amit viszont a fényképek nem adnak vissza az bizony a Tia varázs, ami már egy levélváltás alkalmával, vagy egy telefonon való csevej alatt megérinti az embert. Könnyen a hatása alá lehet kerülni és onnantól kezdve nincs menekvés, csak a vágy iránta.
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 99827 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 99827 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2019-02-25 15:19:12 erotikus masszázs 998275. Tia +36307539086 beszámoló 2019-02-25 15:19:12 erotikus masszázs 998276. Tia +36307539086 beszámoló 2019-02-25 15:19:12 erotikus masszázs 99827
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Natúr francia végig, szájba:
4
Aktus:
4
Csók:
4
A fürdőszobai jelenetem után igyekeztem vissza a szobába, ahol már türelmetlenül várt rám. A szoba ajtaját becsukta mögöttem, majd átkarolt és ajkaink összeforrtak. A csókjára nem lehet panasz, folyamatos volt a nyelvjátéka. Csókcsatánk közben kezei elindultak, hogy feltérképezzék a testem, majd a nedves törülközőhöz érve egy mozdulattal megszabadított tőle, utána róla is lekerült a fekete koktélruha. Egy kicsit játszadoztam melleivel, csókolgattam őket, utána az ágyon elhelyezkedtem kényelmi pozícióba, hogy finom nyelvjátékát máshol is érezzem.

Mellém helyezkedett, hogy közben kezemmel érinteni tudjam, majd két ujjával közrefogta nemiszervem. Sokáig nem váratott, pillanatok múlva ajkai ölelésében éreztem magam. Az elején csak a makk volt a szájában, nyelvét pörgette rajta, majd mélyebbre vett, hogy jobban megízleljen. Nagyon finomam kényeztetett és már nem tudtam féken tartani magam, így arra kértem öltöztessen fel.

A gumi felkerülése után a nyeregbe pattant. Lovaglás közben közelebb hajolt, hogy csókolni tudjon, majd egy vadabb vágta után pózcserét javasoltam. Vendéglátóm bizonyos fényképei mindig felcsigáznak, de még soha nem szeretgettem meg hátulról, így viszont nem is volt kérdés, hogy miként forduljunk. Mögé kerülve egyből behatoltam, hogy mély benyomást tegyek rá, közben pedig gyönyörködtem a látványban, amit eddig csak a fotókon láthattam. A be-ki játék közben testét simogattam, ő pedig jobb kezével hátra nyúlva ujjaival a zacsit izgatta.

Látni akartam már az arcát, érezni csókját és tapintani melleit, így a hátára feküdve folytattuk reggeli kalandozásunkat. Sajnos egy korábbi sérülésem miatt a kezem hátráltatott, ezért nem tudtam mind a két kezemen támaszkodni és az ujjaim bevetni a játékba, így el is fáradtam idő előtt, majd arra kértem, hogy vegyen ajkai közé ismét.

A szájába vette férfiasságom és érzéki nyelvjátékával izgatott. Annak ellenére, hogy Tia jól beszéli az idegen nyelvet az én pálcám makacskodni kezdett. Alkalmi kedvesem nem adta fel, lágy kézmozdulataival, ajkai ölelésében és nyelvének érintése meghozta a kedvet, majd egy hosszú francia után a szájába élveztem. Talán a mennyiség miatt, esetleg a látványért Tia visszaengedte kéjrudamra a nedűt, majd megtörölgetett.

Tisztálkodás után már nem akartam aktív játékba kezdeni, ezért felajánlottam nyelvem gyengéd érintéseit. A hátára feküdt, én a lábai közé kerültem, majd belenyaltam az éden kapujába. Nyelvem játékos mozgásba kezdett, s közben tekintetem Tia arcát figyelte, hogy érzékszervem simogató érintése milyen hatást vált ki nála. Gyengéden érintettem csiklóját, folyamatosan izgalomban tartottam, majd édes nedve a számba került, hidat formált teste és a lábai a fejemet fogták satuba. Pihegése közben keze a számat tartotta távol, majd lábát végig csókoltam, s végül mellé feküdtem. Pár percet beszélgettünk, de mivel a randink vége közeledett, így tisztálkodás után öltözés és búcsú.
Elszámolás
Megérte:
4
A nyári találkozónk óta beszerzett egy méretes vázát, amiben már egy nagyobb csokor mutat jól! Még szerencse, hogy rákérdeztem a tervezési fázisban, így a virágoshoz ennek tudatában indultam. Az ajándékba vitt édességgel együtt a mécsesek mellé raktam.
Rózsacsokor
Fere nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Mindig jól érzem magam nála, főleg a társaságában és ugyan most volt egy kis visszatartó erő nálam, amit ő csak harci sérülésnek hívott, de sajna gátolt a mutatványban, ezért nem tudtam hozni a tőlem elvárhatót. Tia a tőle megszokott módon mindent megtett, hogy ismét jól induljon egy napom.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2019-02-26 11:36:09
Tia képein a fehérnemű minden érdeklődésre számot tartó részt eltakar. Ezért a külsőt bátran leírhattad volna.

2019-02-26 10:55:00
Ne szerénykedjél, így is szuper talit nyomtatok , persze ehhez Tia varázsa is szükséges! Nagyon tetszett !
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 28db
(2024-03-07) : Tia megszólal: csinálunk is valamit. Helyeslő válaszom után máris keresztben. Megnyalja lompit,mint fagylaltot szokás és már pörög is nyelve makkomon.

(2024-02-15) : imádom mikor úgy franciázik hogy èn előtte állok ő pedig előttem tèrdel vagy guggol. Megunhatatlan feeling, ès jól használja a kezèt, száját egyszerre. Míg farkam a szájában, kezèvel is izgat.

(2024-01-12) : Érezve keménységét már indult is és nyelve már nyalogatta is makkomat. Haját másik oldalára dobta, hogy lássam is. Farkam is meg nyelve is ficánkolt, ha nagyon akkor szájába vette a beszterceit. A zene szólt és Tia felvette a ritmust.

felejthetetlen: 50db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 73db
(2024-03-13) : Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül.

(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

: 46db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.