Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2019-02-23 23:45:01

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves ThorY!

Nagyon szépen köszönöm a beszamolodat ;) Félreértések elkerülése végett , igen , nalam jártal . Azonban a beszamolodban eddig jutottál a “hiteles beszamolo” kategóriában. Most belemehetnek magyarázkodásba, de úgy érzem teljesen felesleges :) Aki ismerem engem és hidd el nem kevesen, azok tudják hogy amit ide leírtál az semmi több egy lejáratásnal ! Ez persze szíved joga hogy akár ilyen gyerekes dologokkal is próbálkozz, de hidd el az MT-k ennél lényegesen magasabb bölcsességgel rendelkeznek semhogy hitelt adjanak az írásodnak! Arról nem is beszélve hogy ez tökéletesen öngólt von maga után , hiszen ezután automatikusan elgondolkodik rajta mindenki, hogy mi is lehetett nálad a kiváltó ok, hogy a saját hitelességedet is feláldozod egy ilyen beszámoló oltárán . Anélkül hogy belemennek részletekbe, csak annyit tudok javasolni neked , meg kellene tanulnod elfogadni, hogy az életben nem fog minden vágyad teljesülni és ezúton előre is jelezném minden olyan MT-adnak aki már csak sportból figyelmen kívül hagyja a vállalási listákat , hogy egyenlore meg a lányok döntik el hogy mit vállalnak :) Annyi mentségedre szolgáljon hogy nem te voltál az első és valószínű nem is az utolsó akinek a hiúságát ez sérti :)

Tovabbi szép napot kívánok neked ettől függetlenül :)
Puszi : Tia

Beszámoló Tia +36307539086 99797 szexpartner

ThorY a 2019-02 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
4
Telefonon hívtam fel. Második vagy harmadik hívásra értem el. Gyorsan megbeszéltük amit kell és VTR-ben is rögzítettem. Változott a programom így kértem hogy korábbra hozzuk a találkozót és ő rugalamas volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Egyértelmű a cím:
5
Autóval érkeztem.Lakótelepi parkoló . Nem mondanám hogy nehéz volt parkolni, de könnyű sem volt. Az a fajta parkolás ahol már nem csak két oldalra parkolnak hanem középen is megállnak az autók. GPS odavisz.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Lakótelepi lakás. Szerintem frissen felújítva. A szoba nagyon szépen berendezett. Új bútorzat és plüs állatok. Tényleg olyan mint ha egy igazi lányos szoba lenne. A fűrdőszoba nagyon tiszta. Kényelmes zuhanyzó nem túl sok tusfüdővel. Az ágy rugós és nem szivacsos ha jól éreztem és nekem zavaróan puha volt. Az ágyon vannak díszpárnák amit érdemes ledobálni róluk, mert ezek kemény párnák és nem kényelmes a legtöbb pózban. Talán hátonfekve volt kényelmes egyedül. Túl sok párna egyébként.
Tia külseje
Tetszett:
3
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
3
Sajnos itt nem tudok teljesen pozitív lenni. Tia arcára azt mondanám hogy átlagos. Svábosan kerekarcú lány. Egy fekete kis ruhában lépett ki az ajtó mögül. Átlagnál magasabb lány és nagyon feszes a teste a legtöbb helyen. A cickókról nem véletlenül nincs fedetlen kép. Meglepően jó tapintású cickói vannak viszont kicsit lefele oldalra néznek. Nekem nála egyébként a cickói tapintása volt a legkellemesebb csalódás. Nem is puha és nem is kemény. Az a nagyon kellemes gumis keménységű.
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 99797 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 99797 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2019-02-23 23:45:01 erotikus masszázs 997975. Tia +36307539086 beszámoló 2019-02-23 23:45:01 erotikus masszázs 997976. Tia +36307539086 beszámoló 2019-02-23 23:45:01 erotikus masszázs 99797
Action
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
2
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
3
Csók:
3
Amikor megérkeztem akkor az ajtó mögé bújva várt. Én ezt nem igazán szeretem, de természetesen megtudom érteni őket is. Nekem fura belépni úgy egy lakásban, hogy közben nem látod, hogy ki vagy mi vár bent. Egyébként nem úgy volt öltözve, ami miatt bujkálni kellene. Egy fekete kisruha volt rajta alatta bugyi. Bementünk rögtön a szobába ahol az ágyra ülve beszélgettünk picit. Nem kínált meg pohár vízzel és nem volt kezdeményező (sajnos ez végig igaz volt rá).

Beszélgettünk egy kicsit majd simogattam őt. Ő is úgy csókol hogy inkább csak a nyelvét használja, de a száját nem tapasztotta az enyémre és nekem olyan érzésem volt hogy nem szívesen csókol.

Elmentem egy gyors zuhanyzásra és amikor visszaértem akkor már csak a fekete szövetruha volt rajta. Bugyi már nem volt alatt. Állva kezdtünk csókolózni, majd levetkőztettem és ráfektettem az ágyra ahol a nyakát csókoltam és mentem végig a testén lefele. Cickóinál egy kicsit elkalandoztam majd finoman harapdálni kezdtem a bőrét. A hasa csikis így gyorsan tovább mentem a combjai közé. A combja belső felét harapdáltam finoman majd nyalni kezdtem a punciját. Ő közben csak feküdt csukodt szemmel és ütemesen sóhajtozott. Nem simogat közben, igazából maximum csak saját magát. A melleit markolásztam miközben folytattam a feladatomat odalent. Egy idő után megremegett és kezével elkezdte fedni az érzékennyé vált területet. Ekkorra már nekem is volt egy minimális merevedésem. Ő elkezdett szopni. Nagyon finoman kezdte. Csak a végét veszi a szájába igazából csak a makkot ha jól emlékszem. Nyelvével körözött a makkom körül. Mondtam neki hogy bátran használja a kezét amit meg is tett. Hamarosan eredményre vezetett a ténykedése és stabilabb merevedésem lett. Volt egy alkalom amikor szólnom kellett neki hogy túl erős amit a nyelvével csinál,

Kértem gumit amit ő az éjjeliszekrény fiókjából vett ki. Bevallom itt történt pár érdekesség. Amikor kibontotta a gumit, belefújt és megpróbálta rárakni a farkamra akkor nem sikerült neki. Mint kiderült fordítva próbálkozott. Ahogy ő mondta fordítva volt a csomagolásban(?). Majd egy másik gumit bontott ki amit már sikerült - nem túl rutinosan - felraknia. Sikosítót is használt rendesen a gumin. Majd rám ült. A puncija nagyon szűk és finom érzés. Itt most részletezhetném az aktus lefolyását, de szerintem semmi plusz információval nem szolgálna nektek. A lényeg hogy a hölgy nem túl kezdeményező. Hagyja hogy te irányítsd végig és azt történjen amit szeretnél. Miután meglovagolt átfordítottam miszionárius pózba úgy hogy közben végig benne maradtam és úgy folytattuk. Ő közben nem simogatott. Pontosan az a zacsikat próbálta simogatni egyedül. Ez után mögé kerültem, majd kutyus, majd misszi és így tovább.

Itt most engedjétek meg hogy leírjam hogy én elsősorban az elnyújtott együttléteket szeretem. Nem vagyok egy gyors srác és számomra az élvezetett az aktus közben átélt érzések és élmények okozzák.Az hogy a nők akár többször is ráélveznek közben a farkamra. Így most is közel egy órán keresztül tartott az együttlétünk. Igazából tovább is tartott volna ha rajtam múlik, de ő utalást tett arra hogy jó lenne már befejezni mert nincs sok időnk. Ez számomra meglepő volt hiszen óra 8 perc volt és megbeszéltek alapján félig maradtam volna (másfél órára érkeztem). Ez egy kicsit megzavart de utána elmondta hogy a fő gond inkább hogy elkezdett kidörzsölődni. Folyamatosan leszállt rólam és sikosítót használt közben, de még így is arról számolt be hogy érzi hogy gond lesz odalent. Én természetesen nem akarok kellemetlenségeket okozni senkinek így gyorsan befejeztem. Majd megbeszéltük hogy ő bizony az 5-10 perces együttléteket szereti és inkább többször rövidet. A hosszú együttlétek alatt - ahogy ő fogalmazott - unatkozni szokott. Nem köti le annyira. Mondta hogy ez a magánéletében is igaz. Elmondta hogy kellemes volt számára is az együttlét viszont szó szerint "elcseszi" a napját / hétvégéjét ha kidörzsölődik, és a fő munkaeszközét így nem tudja használni. Amit én tökéletesen megtudok érteni. Találkoztam már hasonlóval a magánéletemben is, de a hölgyek hozzá tudnak ehhez szokni és soha nem gondoltam volna hogy egy szolgáltató hölgynél lehet ilyen probléma. Viszont ez mindenki számára hasznos információ lehet aki hasonló mint én! Én ezt akár az adatlapjára is kiírnám hogy az ilyen kellemetlenségeket elkerülje. Ha szeretitek a hosszú együttléteket akkor kíméljétek a Tiát.

Miután kijöttem belőle levette a gumit és megnézte hogy nem-e lyukadt-e ki. Mint mondta nem szedd gyógyszert így számára ez is fontos. A végén sem kínált meg egy pohár vízzel se. Nem vártam meg hogy leteljen az idő. Gyorsan felöltöztem és eljöttem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
3
Másfélórát adtam és szerintem átlagot. Nem vettem igénybe extrát.
Rózsacsokor
ThorY nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Sajnos szerencsétlenül végződött az együttlétünk. De úgy érzem hogy igazságtalan lenne ha ez miatt őt hibáztatnám. Ő egyszerűen a rövid együttléteket szereti én pedig nem. Ez is egy fontos tanulság volt számomra. Ami viszont jobban zavart hogy nem volt kezdeményező, nem simogatott, nem csókolgatott. Nekem nem volt meg a barátnős feeling. Ami ugyan csak zavaró volt hogy az ágyon szanaszét dobálta a óvszeres csomagolás részeit amit nekem kellett ledobálni hogy ne azokon feküdjünk. Hasonlóképpen a sikosítót is kerülgettük az ágyon. A testének nagyon kellemes az érintése. Ha röviden kellene összefoglalnom akkor feszes bőr és szűk punci. Viszont úgy érzem hogy nem találtuk meg a közös hangot sajnos. De nyilván ez kettőnkön múlt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2019-03-05 16:37:02
Tulajdon képen a tényszerű állítások mind pozitívak a lányról. Az, hogy nem kínált meg vízzel :), na bumm. Miért nem kért, ha szomjas volt? -akkor biztos kapott volna.
Az pedig, hogy nem élvezte kellő képpen az órahosszig tartó száraz reszelést ? Hm. Van már szexbaba , azt lehet reszelni amíg rojtos lesz a farok, ha valakinek ez az igénye, és nehezére esik tekintettel lenni egy érző hús-vér nőre.

2019-03-05 15:55:46
Szerintem 2 eset lehetséges:
1. Valakinél voltál akit összekevertél Tiával. Erre Tia eddigi beszijei adnak alapot - ennyi ember nem tévedhet!
2. Te egy manager vagy aki direkt le akarta húzni Tiát. De öngólt lőttél.

Figyelembe kellene venni, hogy a lányok is emberek és nem gépek (már bocsánat)!

Gyanús, hogy azóta már törölted is magad....

2019-02-27 17:47:43
Mint hajdanán a meós ! Aki csak a hibát keresi ! Vettem a fáradságot és utána számoltam : 38 negatív észrevétel egy beszámolóban ! Ez azért túlzás........
Sokat "kotlottam" rajta,de véleményem szerint ez lehúzósra sikerült ! Csak megemlítem: egy óra folyamatos aktus,(harapdálásokkal)nem biztos, hogy a lányok kedvence lenne ! Lassan egy "tényfeltáró riport" érzése jött át....
Azt azért ne feledjük, két idegen ember esetében (is) ez kölcsönösség nélkül nem megy ! Tényleg ,minek íródott ez meg ? Bár a negatív reklám is reklám......,kíváncsivá tett !

2019-02-27 12:41:59
Ahh Phil.
Fején találtad a szöget.
Bevallom erre nem gondoltam, pedig kellett volna,hisz írta, hogy ...,szóval neki a Thor a literes.
Én viszont abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy személyes tapasztalatokra támaszkodhatom.
Igazad van. Nem vagyok kíváncsi még hotlova véleményére sem.
Jövő héten szárazra szexszelem, hogy kidörzsölje. Máskülönben nem tudom elképzelni és beszélek hozzá,hogy ott legyen és ne unatkozzon.
Fenéket, lucskos és tocsogós lesz mint mindég.
Na nem ragozom tovább, mert már görcsöl a hasam.
Részemről itt lezárva

2019-02-27 10:55:51
Aquila, szerintem ezuttal rossz tanacsot adsz. Az ajanlas fontos, de ha hotlavanak nem Tia a szimpatikus, hanem Thor, akkor nem biztos, hogy Tiat kell meglatogatnia, hanem... ;-)
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 31db
(2024-04-04) : Egyből lompira veti magát. Nyalogatni kezdi teljes hosszában, miközben kezeivel golyóimat masszírozza. Ezt követöen ajkával átpattan makkomon, megvonaglok, majd nyelve kezd pörögni. Hirtelen olyan érzés lesz urra rajtam, mintha két szája lenne.

(2024-04-04) : Lágyan megcsókoltam, visszacsókolt, egymás szemében kutakodtunk és már a köntös alatt öleltem át, a melltartóját kikapcsoltam, amely így lecsúszott a melléről, de a köntös még mindig rajta volt. Na, ez így egy nagyon izgató dolog volt, mert a csodás melleinek immár szabad látványa és tapintása nagyon beindított

(2024-03-07) : Tia megszólal: csinálunk is valamit. Helyeslő válaszom után máris keresztben. Megnyalja lompit,mint fagylaltot szokás és már pörög is nyelve makkomon.

felejthetetlen: 49db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 74db
(2024-03-13) : Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül.

(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

: 45db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.