Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2019-02-19 16:25:16

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Aquilam :)

Köszönöm szépen a beszamolot :) Spontán kis randi volt , egy két balett lépéssel megspékelve :))));) Mindig orulok neked :)) csodás volt az oracskank ;)

Csokollak

Beszámoló Tia +36307539086 99720 szexpartner

Bohém2 a 2019-02 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Úgy alakult a napom,hogy lehetőségem nyílt egy talira. Egyből Tiára gondoltam.Kaptam a telómat és hívtam. Pár csengetés és fölvette. Hát, ha nem sikerül is,de hallom hangját!! De sikerült. gyorsan megegyeztünk és kicsit dumcsiztunk. Aztán már csak ábrándoztam és kergettem az időt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím számomra ismert, de először is pontos címet kaptam.A XIV.- ker csendes mégis frekventált helye.Gps ismeri, oda vezet. Parkolás a ház előtt lehetséges. Mindig van hely és ingyenes. Tömegközlekedés kiváló. Közel a busz és troli. Az Őrs tér sincs messze.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szépen rendben tartott fölújított négyemeletes panel. A lakás kedvemre való. Elvágólagos rend és tisztaság, hófehér falak, ízléses berendezés, friss jó illatú levegő. Tágas hancúrszoba egy méretes francia ággyal. A többi már csak kiegészítő.Pipere asztal mécsesekkel, éjjeli szekrény és egy kis ülő alkalmatosság, hova a ruháim szoktam tenni. Fürdő zuhanykabinnal és az elképzelhető mindennel fölszerelt.Tökéletes helyszín.
Tia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nem csak korosztályának,hanem a tiniket is megszégyenítően szép, szexi, kívánatos és még sorolhatnám leggyengébb tulajdonságait. Kedvességét, farokállító szexuális kisugárzását már meg sem említem.
No kicsit részletesebben. Smaragd zöld szemeiben az öröm tüze keveredett a kívánással. Ehhez jött még szép ívű kissé megnyílt szája miből előtűntek csillogó fogai. Arcának gödröcskéi kislányossá varázsolják. haja most mélyvörös színben keretezte arcát. Teste hibátlan. Egy deka fölösleg, mégis gömbölyű hol kell. A popsi világbajnok. Vele már csak a súlyos gyönyörű mellek versenyeznek.Hosszú hibátlan combok, tökéletes vádli, vékony boka. Ahogy meglátom agyam kikapcsol és a hormonok már tobzódnak és agyamban már csak az akarom, akarom .... kattog. Nem akarok senkit megsérteni, hisz rengeteg szép lány, nő akad itt, de nekem Tia No1. Egy igazi vadászbombázó.
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 99720 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 99720 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2019-02-19 16:25:16 erotikus masszázs 997205. Tia +36307539086 beszámoló 2019-02-19 16:25:16 erotikus masszázs 997206. Tia +36307539086 beszámoló 2019-02-19 16:25:16 erotikus masszázs 99720
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Belépve egy röpke csók, szia és kérdezi mit ugráltál ide oda. Hát frissen van a lépcsőház fölmosva és nem akartam,hogy nyomaim látszódjanak. Egy rugalmas vékony ruhácska rajta, no meg egy cicifix. Ez utóbbi minek? Azoknak a melleknek nincs szüksége Ilyen kiegészítőre. Az utca az más. Összeütköznének az emberek, mert csak azokat a csodás melleket néznék a meredő bimbókkal. Szóval a nagyja ruházattól megszabadulva összegabalyodtunk az előszobában rendesen.
Valahogy bekeveredtünk és azon kaptam magam,hogy az ágyon hempergünk. Átkarolja nyakam és a fülembe súgja,menj fürödni. Göncöket ledobálom, de még vissza szólok,le ne vedd és húzok.Gyorsan végzek,hisz otthonról tisztán érkeztem. Szoba ajtó becsuk és ott áll előttem a csoda. vad csókok és már szedem is le róla a ruhácskát. Imádom ahogy fölemeli a kezét és előbukkan csodás teste. Már csak a cicifix és mellkasomat döfi két meleg melle. Magamhoz szorítom, de csak egy kéjes nevetés. Tán nem hazudok,ha azt mondom nagyon bejövünk egymásnak. Szinergikus hatással vagyunk egymásra. Keze megtalálja lompit és egy kéjes morgás,mint macska és rászorít. Nyelve számban pörög ezerrel. Az akarás hormonjai kezdenek dominálni és már átlósan az ágyon. Egymást húzzuk magunkba. Imádom kecses nyakát csókolni, mert látom minden sóhajából, mozdulatából, hogy élvezi. Tobzódok mellein. Tömöm velük pofámat, szívogatom csodás bimbóit, mik mint üvegvágók merednek kőkeményen. Egy leheletnyit mozdul csípeje. Ismerem e mozdulatot és hasát csóókolva már araszolok izgatottan várakozó puncija felé. Csókolom combjait mik teljesen kitárulkoznak és feltűnik csillogó rózsaszín puncija. ahogy érinti nyelvem, megremeg az egész nő. Nyalom finoman, erősebben és végig az egészet. Először csak hullámzik hasa. Fejét félre csapj. Bal kezem mellét markolja, jobb kezem feneke alá nyúl. megemelkedik csípeje vad táncba kezd. Remegő kéjes hangja nem hangos, de hallható. Puncija tocsog és nyelvem hüvelyébe tolom. Tiám a szellők szárnyán egy másik dimenzióban repül. Keze letéved,hozzám simul. Minden kizárt csak magamhoz szoríthatom. Így nyugszik le karjaimban a kielégült nő mosolyával arcán.
Nem tudom mennyi idő telt el mert számomra ilyenkor megáll és csak gyönyörködöm benne. De magához tér és keze már lompit keresi. Megtalálja és szája is követi. Nem kivégzős isteni változatos, pörgőnyelves szopása. Mindenre kiterjed és közben csak úgy tövig nyeli. Úgy csinálja mintha nem is lennének fogai. Keresztben úgy helyezkedik,hogy mindenét elérjem. Simogatom, ha melleit akarom kezét megemeli, hogy jobban hozzáférjek. Ha nem lenne tele szájacskája biztos mondaná, mind a tiéd. nem is bírom és egy csókra fölhúzom. Nyelvek keresztben és egymás körül tekeregve, majd fejét vissza irányítom és horpad homlokom.
Oda nyúlok és elveszem a kikészített kaucsukot. Fölbontom és kezébe adom. Fölpöndöríti és adom a síkosítót. Ez szerintem rutin, majd háttal ül belém. Csodálatos látni ahogy centinként tűnik el lompi szűk izmos puncijában. Fogom derekát ée gyönyörködöm izmos hátában, gömbölyű popsijában és vonaglani kezd. Tekereg emelkedik. Előre nyúlok mellei markomban. Hátra hajol, kezeivel mellettem támaszkodik és teszteli az árbócot. Fárasztó pozi így 180 fokof fordulat. Isteni mellei előttem himbiznek össze vissza. Nem tudják lekövetni gazdájuk tobzódását. Megpaskolom popsiját és markra kapom a melleket. A vér a füleimben is dübörgött. Átkarolom és magamhoz szorítom. Feneke meg sem mozdul, így csóókolózunk, mjd újra szabadjára engedődik a ménes. Másodjára hiába állunk le. Gyors átfordulás és missiben tolunk még egy keveset. Kimelegítő szexcsata volt, tán mondhatom mindketten élveztük.
Takarítás és a szokásos beszélgetéseink egyike. Nem csak olyan,teljen az idő. Mindegyikünket érdekli mit a másik mond. Imádok ilyenkor elmerülni szép szemeiben. Egészen más fény lobog bennük,mint érkezésemkor.
Fürdés kimarad, készakarva. Öltözés és búcsú. Csóókok közepette vigyázz magadra és el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az érték a mérték s mivel Tiám egy kincs, nincs mérték, mi magas lenne.
Rózsacsokor
Bohém2 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nem véletlen, hogy visszajáró vagyok. A hosszú évek alatt sem tudtam megunni. Mindég van valami új. Ma is volt, de ezt kihagytam, hogy maradjon nekünk is valami személyes. Barátnőként viselkedik,bánik velem.Egymás örömére törekszünk és ez teszi egyedivé találkozásainkat.
Köszönöm a rám fordított idődet. Csóókollak

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2019-02-20 12:26:31
Mindég írigykedve Olvasom azokat a besziket, ahol a szerző a többedik látogatását is élvezetesen tudja bemutatni.Ez egy ilyen beszi volt, minden pillanatába bele tudtam élni magam!

2019-02-20 11:26:51
Sokat olvastam már Tőled Róla. Ebben most sok újdonság nincs, ezért a jó stílust és az olvasmányos írást díjazom a jól megírttal.

2019-02-20 10:51:39
A fene egye meg a jó dolgodat!! Még Te rendszeresen eljutsz a Gyönyörű Istennődhöz, amit minden esetben kiváló minőségben meg is írsz részünkre!.....addig én meg sóvárkodom a csodás Tia után, mivel nem tudok időben odaérni!

2019-02-20 10:47:01
Érzelemdús, profi beszi és már vártam az újabb fejezetet tőled. Szerintem nem csak a felmosás miatt szögdécseltél és ez rendjén is van így.. :))
Kívánom, hogy nagyon sokszor ugrándozhassál még Tiád karjaiba! !
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 28db
(2024-03-07) : Tia megszólal: csinálunk is valamit. Helyeslő válaszom után máris keresztben. Megnyalja lompit,mint fagylaltot szokás és már pörög is nyelve makkomon.

(2024-02-15) : imádom mikor úgy franciázik hogy èn előtte állok ő pedig előttem tèrdel vagy guggol. Megunhatatlan feeling, ès jól használja a kezèt, száját egyszerre. Míg farkam a szájában, kezèvel is izgat.

(2024-01-12) : Érezve keménységét már indult is és nyelve már nyalogatta is makkomat. Haját másik oldalára dobta, hogy lássam is. Farkam is meg nyelve is ficánkolt, ha nagyon akkor szájába vette a beszterceit. A zene szólt és Tia felvette a ritmust.

felejthetetlen: 50db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 73db
(2024-03-13) : Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül.

(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

: 46db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.