Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Amy

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2019-02-14 14:56:03

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
3
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Amy +36702186702 99653 szexpartner

Lojtbringah a 2019-02 hónapi randiján történteket írta meg Amy hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Amy-kor

Amikor semmi nem úgy megy, mint szeretnénk, és minden próbálkozás csődöt mond, eljut oda az egyszeri mt - gondolom, ahogy nektek is volt már így -, új istennő keresésébe fog.

A mikkorra hétfőn egy rövidke puhatolozó privát üzenetben kerítettem sort, midőn eldöntöttem, eztán nem csak távolról figyelem és olvasom Amyt, hanem szerda délelőttöt célba véve találkozni szeretnék vele. Hamarosan igenlő válasz érkezett, szerencsémre.

Ezt követően vtr-en megerősítettem szándékom, aminek visszaigazolására szintén nem kellett soká várnom, és Amy kérésenek megfelelően, a randi időpontja előtt egy órával esedékes telefonos megerősítést eszközöltem. Ezek révén letudtunk minden formalitást.
Megközelítés
Odatalálás:
3
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
3
Egyértelmű a cím:
4
A nagyképűségem áldozata lettem. Vtr útján a pontos címet már tudtam, és a telefonos megbeszélésünk alkalmával mondtam leendő vendéglátómnak, hogy nyugi, ismerem a környéket, simán odatalálok. Persze, hogy 9:56-kor hívnom kellett újból, hogy bocsi késni fogok, elkavarodtam. A vége az lett, majd 20 perccel később érkeztem, Amy viszont türelmesen várt rám. Ezek után nem volt pofám, hogy onnan számolva egy órát töltsek nála, az idejét rabolva, így 11-ig maradtam, mintha időben jöttem volna. Ez így korrekt szerintem, és hangsúlyozom, erre Amy egy pillanatig sem tett, még egy apró utalást sem! Egyébiránt bkk járműveivel közlekedem, és ha egyszer voltál már ott másodjára pofon egyszerű odatalálni, ahogy ez kocsival se lehet nehezebb. A vasúti átkelő utáni első kis utca jobbra, annak is a sarkon lévő utolsó társasháza (már ha a behajtást nézzük, számozás szerint az első).
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A néhány szintes házban lift nincs, de nem is szükséges, nem kell a legfelső emeletig lépcsőzni. A bejutás némileg trükkös, kettős zsiliprendszer. Nekem ezzel is sikerült bénáznom egy sort. De aztán hamar szedtem a lépcsőfokokat, amelyek után jobbra a sarokban található Amy lakása. Itt rend, tisztaság uralkodik, a tusfürdők megfelelő választéka mellett, van szájvíz, és minden szükséges, nagy törölköző, stb. A kis szobában szobainas a motyónak, méretes, kényelmes ágy, mely nem hallat panaszos hangokat, ha igénybeveszik, valamint szolid félhomály.
Amy külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Nos igen, többen írtátok már, hogy Amy jobban néz ki, mint azt fotói sejtetik. Nyilván, hisz az ember, főleg a megbízható kollégák beszámolóinak, de ennyire kellemes meglepetésre mégse számít, az aki látogatóba érkezik.

Ahogy a nyíló ajtón beléptem, és Amy előbukkant mögüle, első dologként, meleg, barátságos tekintete és széles mosolya fogott meg. Mintha nem is először tévedtem volna hozzá, hanem sokadszor visszatérő, kedvelt törzsvendége lennék. Máris megfőzött. De mindez csupán addig tartott, míg tekintetem lejjebb nem tévedt. Csaknem dobtam egy hátast, mert ő, egy igazi bombanő. Egy csodás kékszínű babydollban, és magassarkú cipőben tipegett elém. Alakja sportosan formás, gyönyörű kerek popsival, izmos combokkal, kicsi, ugyanakkor mégis hozzá illő mellekkel, amiken hegykén meredezővé válnak bimbói, ha kellő kényeztetést kapnak. Arca kedves, helyes, mosolygós. Haja egy szép hosszú lokniban hátul össze volt fogva. Elbűvölő tekintetével az akció során többször is keresi a szemkontaktot, mestere ennek. Az egész összbenyomás, számomra, egy kecses "macskanő jelenséghez" volt hasonlatos. A profi fotós által készített portfolíóval hirdetést csupán önzésből nem ajánlottam neki, mert biztos vagyok benne, alig lehetne következtében bejutni hozzá.
1. Amy +36702186702 beszámoló Budapest 99653 erotikus masszázs
3. Amy +36702186702 beszámoló Budapest 99653 erotikus masszázs4. Amy +36702186702 beszámoló 2019-02-14 14:56:03 erotikus masszázs 996535. Amy +36702186702 beszámoló 2019-02-14 14:56:03 erotikus masszázs 996536. Amy +36702186702 beszámoló 2019-02-14 14:56:03 erotikus masszázs 99653
Action
Kényszer francia:
5
Csók:
4
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, testre:
5
Mélytorkos francia:
5
A korábban említett késésem okán, gyors pakolás-vetkőzésbe kezdtem, hogy elősegítsem mihamarabbi közeledésünket Amyvel. Talán ez kissé meglepte, de még mindig a külsejéről áradoztam, és láthatóan tetszett neki, hogy folyamatosan csodáló tekintetemben fürödhet. Elkísért a fürdőbe, kezembe adta a nekem szánt törcsit, és magamrahagyott. Kértem, ne vetkőzzön, mert így akarom viszontlátni őt néhány perc múlva. Így is lett.

A szobába lépve továbbterhelem a szobainast még a vizes törölközőmmel is, de így is szótlan marad. Macskanőm az ágyon üldögélve vár, ugyanazzal a csodás mosolyával, amivel a bejáratnál már lenyűgözött. Most is sikerül. Lábát felém nyújtja. Én lekapom a jobblábas magassarkút, és csókot lehelek lábfejére. Nevet. Az ajtót, csukd be, arra gondoltam - mondja. Most már én is nevetek, szót fogadok.

Visszaveszi lábbelijét, föláll elém, én is elé, vagyis inkább neki. Ajkaival az enyémet keresi, ölelés, simogatás, s csókok követik, váltják egymást. Simogatom punciját először a kis ruhán keresztül, majd örömmel konstatálom, hogy könnyedén félrehúzható, okos alsónemű ez, pont ahogy én szeretem. Csupasz, gyönyörű puncija hálás kézmozdulataimnak, elibe térdeplek, nyalogatom. Megfordítom Amyt, s most hátulról folytatom kényeztetését, szájjal, nyelvvel, kézzel. Az ágyra térdel nekem háttal, s tolja csípőjét, popsiját. Melleit simogatom, a babydoll itt is ügyesen teret enged mohóságomnak, vendéglátóm mellbimbói pedig csodás metamorfózison mennek keresztül. Mellei ékeként, tinisen, hegykén meredeznek. Ismét felhúzom őt magamhoz, az ágy előtt állunk, szemben egymással. Két alaposan benyálazott ujjamat dugom belé. Amy nyögései, a fokozódó nedvesedése és vidáman cuppogó puncija azt sejtetik, élvezi. Jobb lábát fölteszi a kis bárszékre, ami még a szoba berendezését gazdagítja. S fülembe suttogja kéjesen: Ez az, most jó... mindjárt. Közben nyakamat, vállamat csókolgatja, és elkezdi verni meredző farkam. Olyan hevesen kézimunkázunk egymáson, a szemüvegem elkezd lecsúszni orromon, majd leugrik egyik fülemről is. Mivel jobb kezemmel derekát átölelve Amy seggét markolom, tartva, magamhoz szorítva őt, csak balommal dobhatom le az okulárét. Sajnos, így egy pillanat tört része alatt elillan a varázs, de annyiból nem bánom, hogy talán egy percig sem bírtam volna tovább, annyira izgató volt.

Vendéglátóm elémtérdel, és következik, amiért érkeztem, az igazi, hamisítatlan mélytorkos kényszerfrancia. Tövig benyeli első lendülettel. Megfogom arcát, nyakát, így tekergetem fejét, hogy mélyebbre hatolhassak torkába. Készséges partner ő, ritkán találkozni ilyen lánnyal. Megvan a megfelelő szög! Fantasztikus érzés, ahogy farkam átbukik garatán, és úgy dugom az arcát. Nyelvével játszik közben, masszírozza farkam. Majd ismét tövig tolom a szájába magam, hogy orra már kilapul hasamon, lenttartom, tűri. Mikor már a lesőtétített szoba derengő fényei mellett is látom légszomjtól enyhén piruló arcszínét, akkor engedem csak föl. Hálásan néz rám őzike szemeivel, köhögve jön föl levegőért, hogy a következő pillanatban, megint alámerülhessek torkába. Ez a legtöbb, amit nő adhat egy férfinek, szerintem. Olyan mértékben engedi át magát, hogy a leggyámoltalanabb ember is igazi vademberré fejlődhet ajkai közt.

Hirtelen azonban abbamarad kis időre kéjelgésem, s partnernőm úgy veti magát hanyatt az ágyán, széttárt combokkal, félig felhúzott térdekkel felkínálva magát, hogy senki emberfia nem tudna neki ellenállni. Így én sem teszem. Ráadásként érkezik talán költőinek szánt kérdése: Tetszik a puncim? Lehet erre nemmel felelni? Hát nem! Már vetem is oda magam, és folytatom együttlétünk elején már alkalmazott játékomat. Combjait magasra tolva, csaknem egészen a fejéig, nyalom Amy punciját, fenekét, hol csak kívül, hol mélyen elmerítve egyik-másik lyukban. S közben biztosítom afelől az összes testrése, testrésze maximálisan elnyeri tetszésem. Oldalt mellékuporodva, megint ujjazni kezdem, puncija most is hevesen cuppogva, nedvesedve reagál, kitágulva szorgalmasan nyeli a levegőt. Amy újabb beszolása billent át ismételten emberi mivoltom árnyékosabb oldalára: Közben én szoplak, jó? Már, hogy a viharba ne lenne az jó? Ez csak gondolatban fogalmazódik meg bennem, nem mondom, s máris úgy helyezkedem, hogy meg tudjuk ezt valósítani. De már a kontroll elvész, arca fölé emelem csípőmet, s így dugom a száját megint, ő hanyatt fekvésben tűri. Kihúzom a farkam, arcát paskolom, ütögetem vele, nyelvéhez irányítom a zacskót, mondanom se kell mit tegyen vele. Nyalogatja mohón, majd bekapja. Az ágyon átfordulva négykézláb terelem, könyökölve térdel előttem, szemböl hatolok a szájába. Csak most tűnik föl a tükör a szekrényen, de jó! Mind a látvány, mind az érzés egekberöpítő, őrjítő. Mögényúlok, nem bírok ellenállni, ujjazom a puncit. A vég lassan közeleg érzem, kétkézzel fogom fejét, vagy épp egyikkel átfogok nyakára, állára és így húzom rá farkamra egyre gyorsuló ütemben. Hol pedig csak tartva őt csípőm erős mozdulataival dugom szájba, mikor már nem tudom tovább visszatartani vállára engedem magomat. Amy vár míg lenyugszom, törlőkkel kínál, kölcsönösen tisztogatjuk egymást.

Gyors öltözködés után a búcsú maradt már csak hátra. Alkalmi partnernőm kikisért az ajtóhoz, s biztosított arról, lehetek még a vendége. Két puszit lehelt arcomra, de én fondorlatosan magamhoz húztam, és megmarkolásztam csodás fenekét. Mit mondjak? Meg is mozdult bennem valami. Ha lehetőségem engedte volna, már onnan rögtön visszafordulok, hogy kezdjük az egészet újra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nagyon is korrekt, az alapban sok minden bennfoglaltatik, ami az átlagnak megfelelő, ahogy a bővebb infóban is szerepel. Az extrákat Amy nagyon okosan találta ki, mert egy hármas kombócsomagot ajánl, abban van a mélytorok és kényszerfrancia, meg a popó. Bolond az, aki ezt nem veszi igénybe. Van még más extra is, de én csak az előbb említettekre neveztem be.
Rózsacsokor
Lojtbringah nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Amy egy igazi vagány, bevállalós nő, nagyon bírja a kiképzést. Személyisége kedves, reális gondolkodású, józaneszű, s mindezek mellett remek humora és humorérzéke van. Nekem az egész találka nagyszerű volt, így nem lehet más az eredmény, mint erős ajánlás!

Amikor egy új korszak veszi kezdetét, akkor jő el az Amy-kor. Talán megleltem új istennőmet, motiválóerőmet.

Köszönöm Macskanő, hogy veled lehettem!

Üdv,
Lb

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Amy szexpartner beszámolójáról


2019-02-15 18:05:18
Macskanő???? Na mik ki nem derülnek. Már akartam írni milyen romantikus valentin napi szex ez, de tovább olvasva átment pornóba, a meglepetés elmaradt viszont öröm volt olvasni minden sort, kiváló beszi, ha nem tudnám hogy ott a neve akkor is ráismernék hogy ez csakis Amy lehet, és ez már nagy szó. Van a barátnő feeling, a pornó, a hard core és az Amy feeling, na ez utóbbi a csúcs, te előhoztad belőle. :)))

2019-02-15 12:32:33
Köszönöm Zunga! Sajnos, pár részlet így is elkavarodott memóriám tekervényes zugaiba. De ezt vagy korom számlájára kell írnom, vagy az átélt élmények okozta eufória tehet róla. ;o)

2019-02-15 11:51:14
Ez egy nagyon kerek egész történet volt! Volt benne humor, ami meg- megmosolyogtatott és olvasmányosságával remek szórakozás volt! ! :)
Mutasd mindet

FunkciókAmy legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2020-06-21) : A hátamon feküdtem és néztem amint oldalt eltünteti a farkam közben néha kinyitja a száját levegőért de valami csodás módon a torkával még masszírozza a farkam, néha olyan habos nyálat öklendezett fel, hogy azt hitem kiszárad teljesen a kis drága és itt nincs megjátszás vagy színészet tényleg majdnem belefullad de olyan nincs, hogy nem menne-le valami tövig koppanásig a torkán!!Teljesen lehet irányítani és figyeli a partnert, hogy mi az ami nagyon jól és mi az ami kevésbe jó neki.Mikor kirajzolódik benne a kép onnantól viszont nincs kegyelem!Elég kreatív és tesz javaslatokat is, hogy hogyan lehet esetleg még jó neked.

(2018-10-08) : Amy négykézláb az ágyra heveredett én pedig elé álltam: kezdte éleszteni a farkamat: bekapta, persze teljesen és ahogy nőtt a szájában úgy ment le a torkára. ahogy lecsusszant úgy mozgatta fel-le a nyelvével

(2018-08-09) : Viszonylag vastag farkam van, de tövig nyeli a legtöbb poziban, és csak kevésszer érezhetőek a fogai a tövénél, pedig mostanában több híres torkozóbajnoknak is nehézséget sikerült okoznom.

felejthetetlen: 29db
(2023-12-14) : A fürdőből érkezve már meztelenül várt az ágyon négykézláb, oldalt helyezkedett, és oldalról kezdte a léc kezelését, szép fokozatosan teljesen eltüntetve. Jó nyálasan, mert így szeretem. (ha nem így szeretném, szerintem akkor is így csinálná) Ez a felszopás rész tartott pár percig, majd érdeklődött, hogy fojtassuk-e fejlógatós pózban

(2023-09-25) : Nyalakodás után újra a szájába vett és kezdetét vette az újabb mélytorkos kényszer francia ismét magától húzta rá magát. Persze besegítek és most már én diktálom az ütemet és jól megdugom

(2023-08-01) : Sebaj lesz francia, amit szeretek, és éreztem Amy is. Indítottam fodrospunija nyalásával., ujjazásával. Gyorsan nedvesedett, fejét hatra vetve, nyögdécselve élvezett. Ciciket markolásztam.

nagyon jó: 39db
(2024-01-14) : Az ágy szélére feküdt hanyatt, lelógatta a fejét a matracról, én meg szembeálltam vele és elkezdtem így dugni a száját. Na ez megint csak hihetetlen érzés volt, egyszer-kétszer volt kis öklendezési reflex, de mondta hogy ez ne zavarjon, nem kell megállni,

(2023-12-22) : Először tőle szokatlan módon lágyan kezdi majd egyszer csak lendületet vesz és már tövig a torkában a farkam. Megfogom a fejét, rajta tartom legalább fél percig, érzem ahogy a szaján a faszom mellett veszi a levegőt.

(2023-12-06) : Megpróbáltuk a kölcsönös franciát. Nah tisztelt Makktársak! Minden igaz amit leírtak a csajsziról eléggé szeret szaxofozni. Mint mondtam extrát nem kértem de nem is volt rá szükség. Mert olyan jól csinálta hogy egyből vigyázban állt kis pasi.

: 58db
(2023-10-28) : her french knows no end and her rhythm is in tune with her partner. Its easy to get lost in the moment and plunge deep and hard though she does it on her own.

(2023-08-30) : Párszor rábukott, majd szólt nyugodtan toljam ám a fejet rá, én zavaromban, eleinte ezt nem is realizáltam, ezt követően toltam a torkában keményen. Többször, jó néhány másodpercig bent tartottam, majd hagytam egy kis levegőt is.

(2023-08-06) : 1 órára mentem, kimondottan mélytorkos-kényszerfrancia miatt, szex nem volt, csak francia, amit nagyon élveztem. Röviden: feketeöves, végtelen torokkal