Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ erotikus masszázs beszámoló

BLANKA

Normál hirdető

-

Beküldve: 2019-02-05 21:14:35

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló BLANKA +36308616114 99485 erotikus masszázs

Macika- a 2019-01 hónapi randiján történteket írta meg BLANKA hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon érdeklődtem, és sikeresen. Blankát elsőre elértem, és mivel rég a kedvencek közt volt nem habozva időpontot fixáltunk. A nehéz napokra való tekintettel az akkori hetet kihagytuk, és későbbi napokra beszéltük le a találkát! Mondjuk a történethez hozzá tartozik, hogy körünkből az állandóan kutakodó kolléga beelőzött,, több alkalommal is ,, és ódákat zengett eme gyönyörű Hölgyről! Nem győztem hálálkodni a nemes gesztusért, azt hiszem adósa lettem!:-)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Budai kis utca, én kocsival mozogtam. Tömegről ismét nem tudok nyilatkozni, de aki azzal mozog az a térkép alapján tud tervezni, pontos a cím megjelölése Blanka hirdetésén. Parkolás nem egyszerű, de azért akad egy-két szabad hely. Ami viszont fontos...a parkolóóra kicsit eldugva található a kereszt utca elején, használd becsülettel mert mozognak a kék kabátosok...zöld mellényben.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Úgymond régi bérház, a lakásból nyitható kapuval, praktikus, és megbízhatóbb mint a kódpötyögés. Na de maga a lakás...vagy inkább szalon, nos az nagyon szép. Három csodás szoba, mi a legnagyobbat vettük birtokba, és csak dicsértem mennyire szép minden része. Nagy tér, masszázspad, tatamin, hatalmas fehér bőrkanapé, különleges megvilágítás, üvegasztal az apróságoknak, tükrök minden felé....attól függ hol zajlik a kezelés, megfelelő magasságban körbe a falon, egyszerűen pazar az egész! Fürdő szintén igényes, dupla zuhanytér, rengeteg tisztálkodószer, semmi hiányérzet. Mikor becsukódott mögöttem az ajtó, és leültem a kanapéra, Blanka elém térdel, és kicsit beszélgettünk, akkor már megfigyeltem a részleteket, szép törülközők keresztbe, rajtuk több merci csokik...már a légkör, és a látvány is egy békés megnyugvást adott lelkemnek, egy kezemen meg tudom számolni, hányszor vendégeskedtem hasonló pazar környezetben!
BLANKA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nos ez az ami szintén pazar, a csodálatos Nő...maga Blanka! A képek nem hazudnak, retus ide vagy oda, a valóságban is azt kapod! Magasság, súly, nem elírás, arcos képpel hirdet, nincs csalódás. Ami kevésbé látszik, az a csodás alakja! Vékony nyak, szép vállak, karcsú derék, kis tenyérbe illő cicik gyönyörű mélybarna bimbókkal, kicsi udvarral. De itt még nincs vége az ámulatnak, mikor megláttam lapos hasát, gyönyörű popsiját, és azokat a csodás hosszú lábait, combjait, egyszerűen megremegtem! Nagyon egyben van a Hölgy, finom bőre mindenhol érzékien sima, kemény popsi, combok, cicik...mind-mind gyönyörű. Sok harmincas Lány megirigyelheti, látni a rendszeres sportot, a kiegyensúlyozott életvitelt, és a nyugalmat amit Blanka magából áraszt, ad neked. Kíváncsi rád, figyeli minden rezdülésed, intellektusa, kommunikációja megragadó, nagyon okos Nő!
Blankának sikerült a folyamatos csodálatomat elnyernie, minden ott töltött percben! Engem elvarázsolt!
1. BLANKA +36308616114 beszámoló Budapest 99485 erotikus masszázs
3. BLANKA +36308616114 beszámoló Budapest 99485 erotikus masszázs4. BLANKA +36308616114 beszámoló 2019-02-05 21:14:35 erotikus masszázs 994855. BLANKA +36308616114 beszámoló 2019-02-05 21:14:35 erotikus masszázs 994856. BLANKA +36308616114 beszámoló 2019-02-05 21:14:35 erotikus masszázs 99485
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Belépve egy popsi aljáig érő piros kis selyemben fogadott a hozzá illő bugyival. Kis bemutatkozás, majd irány a szoba. Itt ahogy azt írtam már leültem a kanapéra, és kis diskurzus következett. Jól indult minden, dicsértem Blankát, és dicsértem a környezetet amiket illedelmesen megköszönt. Majd irány a fürdő, és visszatérve kezdetét vette a masszázs. Előtte persze kaptam finom teát, forrón ahogy szeretem, volt kis ölelkezés, itt már egy-két simi, és öleléssel egybefont nyakra puszi is elcsattant, majd felhasaltam a padra. Intenzív derék-hát gyúrást kértem, ami Blanka a felsője levételével el is kezdett. Itt szembesültem először a teljes vizuális látvánnyal, és talán, ha nem a hasamon fekszem lehet rávetem magam Blankára annyira szép volt. Dicsértem mindenét, elegáns mozgása, kívánatos formák, hú de szép vagy, ezt ismételgettem. Majd kezdődött a gyúrás, vendéglátóm letakarta a nem kezelendő területet, és krémet használva alaposan átgyúrta minden kért porcikámat. Deréktól kezdve, majd haladt a gerincem mindkét oldalán található izomcsoportomon keresztül, lapockák, vállak, karok, nyakam....igazi szakszerű gyúrást kaptam, nagyon jól esett, és hatékony volt!
Közben persze sokat beszélgettünk, nagyon jó vele kommunikálni, órákon keresztül tudnám Blankával ezt a részt is gyakorolni, szeretem, ha valaki okos, érett gondolkodású, de egyben van közös élmény is....nagyon élveztem ezt a részt is! Majd Blanka elém térdelt, szemembe nézett, és kérdezte, hol folytassam a kezelést. Nos innen kezdődött a csoda. Rámutattam a számra, mosolygott, én megsimítottam arcát, és egy szenvedélyes nyelves csókkal folytattuk. Tudtam, és a telefonban is elmondta Blanka, hogy nála ezen intim pillanatok szimpátia függőek, azt hiszem ez köztünk ezzel a csókkal el is kezdődött.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Blanka felállt, én szintén felkeltem a masszpadról, és mögé kerülve bal kezemmel cicit simogattam, jobb kezemmel az akkor még bugyi takarta puncit simítottam miközben finom csókokat adtam vállára, nyakára. Innentől nem beszéltünk, csak az erotika utáni vágy, és az érzékeink vezéreltek mindkettőnket. Egy fergeteges óra következett, melyben olyan sok esemény történt, hogy kronológiai sorrendben lehet fel sem tudom idézni.
A kezdés, Blanka jelezte, hogy finoman vegyem le bugyiját, amit én hátulról csókokat hintve testére legörgettem csodás lábain, majd átölelve popsi alá helyeztem a már kőkemény cerkámat, amit Blanka hátranyúlva egyik kezével simogatni kezdett. Megfordult, szemembe nézett, és elém térdelve intenzív franciát kaptam. Csodás volt mind a látvány, mind az érzés, majd felhúzva Őt heves csókok, és félig felfektetve masszázspadra én kezdtem el csókolni Blankát. Haladtam testén, Ő félig felkönyökölve simogatott sóhajtozva, majd leérve csuporkához mélyen belenyaltam. Csodás volt puncija, mint egy nyiladozó rózsa, csókoltam, nyaltam hajlatait, majd folytattam francia tudásom. Nyalakodtam becsülettel, és mikor éreztem finom nedvét ismét csókért mentem, szerettem volna elhúzni a gyönyörét eme csodás nőnek. Csillogó szemeivel rám nézett, és megfogva kezem átinvitált a tatamira, mondván ott kényelmesebb. Lefeküdve elkezdődött a tömény erotika.

Volt itt sok minden, csókok tömkelege, Blanka csuporkáját habzsoltam 69 es pozitúrában, míg én azt éreztem, hogy koppanásig eltűnök ajkai közt. Imádtam ahogy felettem térdel, gyönyörű combjait csókoltam, nyaltam mindenét ami előttem volt, Ő pedig nyögdécselve élvezte kényeztetésem, combomon feküdve azt simogatva. Majd ismét helycsere, Blanka előttem hason, én nyaltam popsit, puncit, felcsúszva csókoltam testét, és ismét csere. Blanka lábaim közt, combom a felkarján és kéz nélkül kényeztette gátamat, zacsit, és ismét bólogatott cerkámon...őrjítő érzés, le is kellett állítanom. Majd csere, Blanka előttem háton, én csuprához haladva testét csókoltam, majd ismét nyelvleckét gyakoroltam. Itt már szerettem volna igazi gyönyört adni drága vendéglátómnak, imádtam minden porcikáját, mozgott, nyögdécselt, fogta kezem, azt szorítva rátért az útra. Érezve csodás nedvét Blanka megfeszült, popsiját megemelve combjával satuba fogta fejem, és felért a csúcsra remegve. Csodálatos volt látni, hogy örömet okozhattam, és most én kerültem hanyatt fekvésbe. Blanka a fejem felett, csókolt, haladt mellkasomon, én néztem ahogy teste halad szemeim előtt, majd ismét előttem csodás puncija amit ismét nyelvemmel kényeztettem. 69 es pozíciót ismét kényelmesen felvettük, én nyaltam puncit, csókoltam csodás idomait, Blanka intenzíven bólogatott, majd utódok elindulva, én csípőm megemelve hatalmasat robbantam ajkai közt! Ilyen mélyről jövő robbanást már rég éreztem, ehhez kell a kiváló partner, teljesen elgyengültem, Blanka hagyott lenyugodni, majd pihenés, összebújás, csókoltuk egymást kielégülve, megpihenve. Fantasztikus volt ez az elnyújtott majd egy órás tömör erotika, egymásra figyelés. Szavak nélkül is értettük egymást, azt hiszem ezt hívják közös rezgésnek. Időm lejárt, egy gyors pancsi, majd búcsúcsókokkal lépnem kellett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nagyon korrekt, Budai átlag ami kedvezőbb mint a Duna másik oldalán. Kerekítve a legnagyobb csokrot helyeztem vázába, szó sem esett róla, mindent köszöntem! Hogy megérte-e?...ezt a kérdést fel sem tettem magamnak, Blanka sok mindent megérne!
Rózsacsokor
Macika- nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Blanka egy csodálatos Nő! Az ahogy kinéz, korát bőven meghazudtoló külsővel, okos, intelligens gondolkodásával, kimért eleganciával, és a mérhetetlen kedvességgel nálam a dobogó tetejére került. Rég éreztem már egy randin, hogy a szívem folyamatosan többet kalapál mint amennyit szabadna, olyan érzésed van, hogy boldog vagy minden percben amit a partnereddel eltöltesz. Nincsenek illúzióim, de nem tagadom, hogy kicsit elgyengültem. Minden randi más, és más, most úgy éreztem, hogy a szikra megvolt kettőnk közt, és Blanka is kilépett komfortzónájából. Ahogy Ő mondja, minden randi nagyban függ a vendégtől. Blankához nem szabad elvárásokkal érkezni, sok mindenre figyelni kell, hogy elnyerd a bizalmát, de, ha sikerül, akkor őrjítően csodálatos perceket tölthetsz vendéglátód társaságában! Ajánlom Őt minden Úriembernek, akik különlegességekre vágynak.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés BLANKA erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókBLANKA legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2020-06-28) : Most a tatamin kezdte a lábaimat masszírozni,majd később a hátamra koncentrált.Mindig nagyon udvarias, egy picit kimért, de ha valaki szereti a maximális profizmust akkor azt itt megtalálja.

(2019-08-24) : Amúgy svédmasszázst kaptam, és az első érintésből lehetett tudni, hogy ez nem a "testvéroldalon" általában minden alap nélkül odaírt "Profi szakszerű masszázs" hanem ez igazi. Végigmasszírozott mindenhol, vigyázott arra, hogy letakarja az épp nem masszírozott testtájakat, hogy valahol mindig kontaktusban legyünk (=hozzám érjen - ahogy én is tanultam anno), itt-ott fájó pontokat fellazított, szóval szuper volt.

felejthetetlen: 16db
(2023-02-09) : Masszázs csillagos 5ös, alaposan megadta a hátamnak ami kellett neki.. Közben kicsit közvetlenebb, még azt is elmondta, hol gyógymasszőr, hány éve, milyen betegei vannak, melyik kórházban, stb..

(2022-10-16) : Tapasztalataim alapján, ezen a színvonalon bizony, kevesen tudnak az itt hirdető lányok közül, ilyen szakszerűséggel és hozzáértéssel masszírozni! Számos szakmai tanfolyamot elvégzett már ezzel kapcsolatban illetve folyamatosan képzi magát.

(2022-01-09) : Lábtól haladtunk felfelé, egyik a másik után, néha egészen fájdalmasan, de tapasztalatból tudom, hogy ez teljesen felüdít. Jól fedezi fel izmaim feszültségét, és megfelelő erősséggel gyúrja át azokat. Derék, hát, nyak, karok, semmi nem marad ki. Teljesen átadtam magam, az első fél, 3/4 óra szinte teljes csendben telt, de szerintem az adott helyzetben ez tökéletes volt.

nagyon jó: 16db
(2023-11-24) : Blanka talpmasszázzsal indított, ezt követte a vádli, gerinc, karok, váll és nyak. A láb és medence izületeim lazítására és nyújtására külön gyakorlatokat végeztetett el velem, nagyon szakszerű módon.

(2022-03-25) : Letapadásokkat, rövidüléseket megdolgozza, egyszerre fáj, és egyszerre érzed a bizsergést, ahogy élénkül a vérkeringésed - egyelőre csak az izmaidban - és visszatér beléd az élet. A masszázs nem simogatás, aki arra vágyik, máshol keresse, Blankánál profi megdolgozás van a szó legjobb értelmében, még másnap is bőven éreztem a hatását.

(2022-02-18) : Nem ereszteném bő lére a masszázsrészt, nem is értek hozzá, engem a végeredmény érdekel. Megérkeztem, Blanka leültetett a kanapéra és alaposan kikérdezett problémám felől, majd röviden vázolta, mit fog tenni velem. Szóval vázlatosan próbálom visszaidézni a történteket. Megfürödtem, utána hassal a padra, balra tőlem Blanka egy sortban és egy pólóban. Gondoltam egy merészet, felültem és egy kicsit bátortalanul megkérdeztem, hogy esetleg, ha lehet.....,netán könnyítene munkaruházatán? Mindenre fel voltam készülve, gondolatban elbúcsúztam szeretteimtől.

: 20db
(2023-04-11) : A masszázsnak nagy alapossággal kezdett neki, egy porcikám sem maradt ki. Közben ha valahol talált egy kis anomáliát azt kedvesen latinul elmagyarázta nekem. Az elején még nem kérdeztem vissza aztán eljött az a pont amikor finoman jeleztem neki, hogy nem vagyok szakmabéli úgyhogy aranyosan lefordította nekem konyhanyelvre. A masszázs sok előttem szólóhoz hasonlóan azt kell, hogy mondjam hibátlan.

(2022-10-31) : A szolgáltatás súlypontja a gyógymasszázs. Ennek megfelelően az idő nagy része erre ment el. Előlről és hátulról végig lettem gyúrva, nem is fejteném ki jobban, mert aki volt svédmasszázson, tudja miről beszélek.

(2022-06-15) : Az ún. erotikus masszázs kategóriában egy kifejezetten jó masszázat kaptam. Mind a vádlimat, úgy a hátamat is rendesen megnyomkodta, a csomóknál el is időzött kicsit. Felüdülésként hat, hogy a masszázs oldalon hirdetők közül nagyritkán találok olyan valakit, aki tud is masszírozni.