Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Liza

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2019-02-04 20:29:59

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Grant!

Köszönöm a látogatásodat, és a beszámolót!
Nagyon jól éreztem magam Veled!
Személyedben egy kellemes, kedves embert ismertem meg, aki tiszteletteljes félénkségével az ember lányát huncutságokra ösztönzi :)
Köszönöm, hogy engedted magad bevezetni a kis világomba, és együtt megélhettünk egy mindkettőnknek csodás élményt!
Remélem, lesz folytatása ;)

Szeretettel csókollak: Liza

Beszámoló Liza +36209240243 99461 erotikus masszázs

grant a 2019-02 hónapi randiján történteket írta meg Liza hirdetővel
hosszú lábak
teljesen feltölt
hihetetlenül érzéki
határozott irányító
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
A beszámolókon igen nagy lelkesedéssel írtak a hiteles kollégák Lizáról, és a képeit elnézegetve valami nagyon elkezdett mocorogni bennem. A telefont egyből felvette, és nagyon kedves, szexis hangja és huncutsága azonnal átjött. Mindenről pontos választ adott, és amikor egy számomra fontos kimeneti lehetőségről kérdeztem, a legtermészetesebben azt felelte, hogy ő ezt pontosan így szokta csinálni. A beszámolók profilján küldem üzenetet is Lizának, ahol azonnal reagált, befoglalta nekem a kért időt. Szóval a legkellemesebben kezeli a kapcsolatfelvételt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A házat GPS és térkép segítségével igen könnyű megtalálni, a városban benn, ahova busz, villamos és vonat is megy, de autóval nem könnyű parkolni. Fizetős, és üres helyért lehet, hogy pár kört meg kell tenni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Felső emeleten, belső emeletes lakás, jó állapotban, a gangon figyelő szomszéd nénik elől Liza gyorsan bemenekít az előszobába. Ott elveszitése a cipőknek, majd az emeleten a tett színhelye, több is van, de nem lógnak egybe. Tágas szoba, minimál bútor a kis asztal és székek, és egy tatami. Nincs masszpad. A fürdőszoba kényelmes, kádban a zuhany, számtalan tusfürdő, szájvíz és orvosi fertőtlenítő kézmosószer is. Törülköző ok, amennyi kell.
Liza külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
A képeknél jobb, szebb, szuperebb. Nagyon kedves arca van, olyan kék szemekkel, hogy aki belenéz, megérti: ez már a varázsolás eszköze. Huncut és nagyon közvetlen a viselkedése, egy igazi nőies nő, mindene a helyén, tiszta jó illatú és jó tartású, kívánatos cickók, kerek popó, jó lábak. Egy lenge kis kombiné félében (alatta bugyika) fogadott, mezitláb, és ez teljesen megfelelt nekem. Nincs semmi, ami nem tetszene rajta, ellenben mindene tetszett, jó volt hozzáérni, simogatni, megfogni, szagolni, kóstolni.
1. Liza +36209240243 beszámoló Budapest 99461 erotikus masszázs
3. Liza +36209240243 beszámoló Budapest 99461 erotikus masszázs4. Liza +36209240243 beszámoló 2019-02-04 20:29:59 erotikus masszázs 994615. Liza +36209240243 beszámoló 2019-02-04 20:29:59 erotikus masszázs 994616. Liza +36209240243 beszámoló 2019-02-04 20:29:59 erotikus masszázs 99461
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Ez volt a második program, miután a kényeztetés címszó alatt totál le lett eresztve minden energiám.
Nagyon szakszerű, tapasztalt masszőz, aki tanulta és érti, amit csinál. A lazító-frissítő masszázshoz képest én inkább gyógymasszázst kaptam, miután tisztáztuk a vállam és a hátam problémáit. Szakszerű fogásokkal nyújtotta a gerincemet, kitapintotta a csomókat és éppen a megfelelő erővel lazított a lapockám környékén és a vállaimon. A fogásai hatásosak, a masszázs erősségét azonnal az optimálisra állította be, az érintése kellemes volt. A rendelkezésre állót éppen megfelelően használta ki. Nem volt erotikus, mert azt már eljátszottuk. (Egy órára mentem, és egylövetű vagyok...)
A nem kevés gyógymasszázs tapasztalataim alapján állítom, hogy Liza teljesen felkészült profi, lehet rá ebben is nyugodtan támaszkodni. Az erotikus masszázs tudásáról nem tudok itt beszámolni, de feltételezhető, hogy nagggyon tudja....
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Hát ez lett a döntő része a programnak. Amikor megérkeztem, kedves mosollyal olyan vad csókokat nyomott a számra, hogy lebénultam. És igazi nyelvesek jöttek, mintha már évtizedek óta csőröznénk. Az ízlelés és a molekulák cseréje olyan inztenzíven zajlott, hogy nem volt kérdés a kémiáról. Megfogta a kezem, és kedvesen felvontatott az emeletre. Ott libegett előttem egy szál semmiben, mezitláb, a gusztusos lábával, combjaibal, vállával és karjaival, csak szédültem utána. Aztán zuhany, onnan vissza a szobába, egy lendülettel folytatta a csókolózást, simogatott, én remegve hántottam le a kis kombinéját, ő meg a bugyiját. Csábos mosollyal kérdezete, hogy mivel kezdjünk? Én dadogtam valamit, ő lefeküdt a tatamira és úgy nézett rám, hogy odaomlottam mellé, csókoltam a nyakát, mellét, hasát, oszt lejjebb, közben morzsolgattam a mellbimbóit, és gyorsan felpörögtünk, már nyalintottam is a kisajkai között a célpontot. Ő teljesen átadta magát az élvezetnek, finoman jelezte, ami jó volt, azt ismételtem, pl. cicik masszírozását, a gát simogatását, aztán érezni lehetett, hogy megy a lift felfelé. Az ujjamat becsúsztattam a gyönyörök kútjába, mozgattam benne, ő pedig nagyon finoman jelezte, hogy mehet lassan lejjebb. Óvatosan becsúsztattam a popójába, és mivel innen nincs visszaút, itt maradtam, és ki-be járattam, miközben pörgött a nyalás. Ő megsimogatta a fejem, és ritmusosan rátologatta magát az ujjamra - és egy orgazmus-hullámzás kezdődött. Én lassítottam, de még nyalakodtam kicsit, amit igen jól fogadott. Aztán felhúzott magához, én meg akartam törölni a lucskos képemet, erre ő nagy mosollyal lenyalta a számról, arcomról a nedvét. Húúúú, hát ez aztán elvarázsolt megint. Hátamra fektetett, behelyezkedett a lábaim közé, és elkezdte olajjal simogatni a testemet. Nagyon kellemesen, végig mindenhol. Aztán beolajozta a boldogabbik tagomat, és a mellei között siklatta le-fel, hát igen fincsi volt. Majd felfedezte, hogyan izgassa a mellbimbóimat, és miközben ezt tette, nyalogatta, szívogatta a farkincámat. gyik kezével aztán lenyúlt a zacsihoz, azt kényeztette. Nagyon finoman szopott, pontosan tudta, hogy milyen erővel, milyen tempóban szeretem. A nyelvét forgatta a makkomon, majd a makkom alatt a féket izgatta a nyelvével, ami szintén szuper érzés volt. Éreztem, hogy már nem sok van hátra, és jött a nagyon happy finish: olajos ujjával lassan, óvatosan benyomult a prosztatámhoz, és amikor elérte, nagyon kellemes maszírozást kezdett, és ennek ütemében szopta a fiúcskát, ingerelte nyelvével és szívta, másik kezével a mellbimbómat simogatta. Bennem elindult a tehervonat, éreztem, hogy nincs megállás. Annyira eltalálta az ütemet és az erősséget, hogy robbantam, remegtem, ő pedig szívta, nyelvvel símogatta még, amig végem nem lett. A gyönyörű szájacskájában lett vége, és kinyúltam, minden erőm elszállt. KIELÉGÜLÉS felsőfokon.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mindent vállal, ami az adatlapján van. Én a prosztata masszázst akartam nagyon, de természetesen a NFVSZ alap, és ebbe ő a prosztit is beleértette. Nagyon pontoasan elmondja, hogy mit lehet, és igen nagyvonalú az idővel és a végső virágcsokor nagyon méltányos. Én előre adtam, de a végén még kérdeztem, hogy a történtek alapján nem több-e? Ezt háritotta, én megtoldottam, mert annyira magas volt a színvonal.
Rózsacsokor
grant nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Hihetetlenül klassz nő, eddig ő a világbajnokom. Intelligens, okos, művelt, érzékeny, erotikus, annyira egyben van, hogy nagyon ritka az ilyen nő. Kutató kollégával teljesen egyetértek, igazolódott mindaz, amit Lizáról írt. Még mindig kábult vagyok az élménytől, és van miről fantáziálni a következő hónapokban, amig vissza nem térek hozzá. Liza, csókok neked Drágám! És a többi!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Liza erotikus masszázs beszámolójáról


2019-02-07 08:21:39
Drága Grant! Kúlönös párbeszéd volt a mienk. Minden kérdésed ott volt szavak nélkül a szemedben, és én pedig igyekeztem szavak nélkül- tettekkel válaszolni. Megvolt az összhang ;)

2019-02-06 21:21:08
köszi fiúk, hát igen, ez ilyen, s ekkora! azt írja a drága a reagálásában, hogy az én "tiszteletteljes félénkségem"...ekkora nagy halom nőiesség láttán persze meg voltam szeppenve, ez kétségtelen. szóval sok kellemes orgazmust mindenkinek!

2019-02-05 22:22:48
Egy remekül megírt, részletes beszit kaptunk tőled erről csodálatos Hölgyről aki nem érdemtelenül, most már általad is megerősítve, a szakma legjobbjai közé tartozik!!!
Érződik az írásodon, hogy a,, kezelésed " hatása még nem múlt el benned nyomtalanul.
No ezért szeretjük mi oly sokan ezt a pajkos leányzót!!!

2019-02-05 22:14:53
Írásod teljesen hiteles, hisz Liza csak egy van, aki kiérdemli lila címkédet! Jó olvasni szeánszotokat, kicsit irigykedem, randitokhoz! Istennőd elvarázsolt, de ez borítékolva volt!

2019-02-05 20:45:18
Remek,igazi lila beszi egy tökéletes összképpel zárva.
nektek.
Mutasd mindet

FunkciókLiza legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2023-05-31) : A masszírozás az elsőkörös kényeztetésem után vette kezdetét, mikor is a tatamiról átfáradtam a masszázspadra, a meszesedő nyakam, hátam, és vállaim is kitűnő kényeztetést kaptak, Lizácska nagyon finom, ugyanakkor kellően erős és tűpontosan precíz kezei által,

(2021-05-17) : Ez idő alatt Liza kissé át helyezte a masszázs padot, amelyen hanyatt fekve helyezkedtem el. Liza a fejem mögé ült és megkezdte fejemen a nyirok masszázst. Mindkét kezének ujjai szimmetrikusan de nagyon finoman és puhán érintették arcom és fejem meghatározott pontjait.

(2020-10-26) : Liza megkezdte masszírozásomat, olaj került hátamra és elkezdett dolgozni keze. Nem először voltam így most valahogy azért egész másnak éreztem. Finomak voltak az érintései, de valahogy jobban csiklandoztak, érzékibbnek tűntek. Kezei a hátamról fel szaladtak a nyakamig, finoman körbe érintették, meg birizgálva közben fülcimpámat is. Gördültek az ujjak, az ököl a gerincem mentén, le siklott keze egész a lábaim közé finom érintések, benyúlások közepette.

felejthetetlen: 16db
(2023-09-08) : Liza bekente felső testét olajjal...aztán kezdődött a műsor. Finoman rám hajolt, fülbe szuszogás, simogatta mellkason, pocakom, majd lentebb is. Pillanatok alatt már volt eredménye, volt mit tenni fantasztikus mellei közé. Hosszú melles kényeztetés után lentebb csúszott, majd kezezés nélküli kényeztetésben volt részem... Fantasztikus!!! Többször időt kértem, ölelkezésre magamhoz szorítottam....hmmm. Aztán helycserés pártámadás jött. Én kerültem fentre, Liza hanyatt feküdt. Simogatás, puszilgatás, lassan de biztosan haladtam "dél" felé.

(2023-07-18) : Jócskán elidőztem és vissza-vissza tértem cicijeihez is. Bejártam környező testtájait, nyaltam-faltam, habzsoltam, simítottam, simogattam ahol csak értem.

(2023-06-13) : Nem csak keze kényeztette finoman, lassan, érzékien hanem a szája is. Egyre magasabb szintű érzelmi állapotba kerültem, de Liza nem sietett. Fenntartotta keménységét és közben keze zacskóm is megjárta majd lejjebb haladt és a popómat is izgatta.

nagyon jó: 22db
(2023-04-03) : Azonban egy pillanat múlva Liza gyönyörű hosszú ujjainak finom érintését érzékeltem, vádlimon, combomon, hátamon, nyakamon érintettek táncoltak siklottak ujjai. Hol itt hol ott érintettek meg, jártak a testemen sokfelé. De nemcsak ujjai érintettek, hol szája hol mellbimbói, gyönyörű cicije érintették a testem, felváltva és meglepetésszerűen! S

(2022-02-12) : Egymáshoz simulva merültünk el beszélgetésünkben, majd ruhájától megszabadítva csókok özönével halmoztam el nyakát, testét, hosszabban elidőzve csodás cicijein. Ezután Liza a masszázságyra parancsolt, és beszélgetésünket folytatva elkezdte finom langyos olajat használva masszírozásom. Teljesen rábíztam magam, mert mint korábban most is Liza a széleskörű tudását és nagy gyakorlatát felhasználva és alkalmazva mindig megtalálja a neuralgikus pontjaimat, és kezeli azokat.

(2021-08-25) : A masszázs nagy részét ez vette el, utólag mondta, hogy igencsak le vannak tapadva az izmaim, lenne még mit dolgozni rajtuk, de hát az időnk véges. Az egyik dolog a sok közül ami megfogott Lizában az az, hogy folyamatosan képzi magát. Ez érződik is a mozdulatain. Azt hiszem nem csak a megfelelő helyeken nyomkod meg, hanem a megfelelő erősséggel is.

: 27db
(2024-02-22) : A francia natúr és nem a kapkodós fajta, ez is lett a végem. Szimpátia végett abszolút egymásra tudtunk hangolódni így élvezetes hétinditó volt mindkettőnknek.

(2024-01-18) : Erre kaptam gyakorlatilag egy teljes testmasszázst, ami valahogy szokatlanul finoman indult, már azon gondolkodtam, hogy "reklamálni" kellene az intenzitás miatt. Azért nagyon jól esett és lassan kezdett igazi gyúrós masszázzsá válni, a vállak megdolgozásakor néha már-már csillagokat láttam.

(2024-01-02) : Személyre szabott program van, és mi a másik irányba indultunk. Majdnem 2 órát voltam nála amiből talán 10 perc masszázs volt. Kiszedett egy csomót a lapockám alól, jól csinálja.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-02-24) : A megbeszélt időpontban ott voltam és kerestem , többszöri hívásra sem reagál . Fél órát vártam feleslegesen . Azóta sem jött semmi reakció . Érdekes hozzáállás . Egy bocsi jól esett volna !