Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

ALICE

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2019-01-30 23:40:48

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló ALICE +36307482875 99393 szexpartner

Szabi77 a 2019-01 hónapi randiján történteket írta meg ALICE hirdetővel
Egyeztetés
SMS kommunikáció:
4
Személyes üzenetben:
5
Alicenak még az alkotói szünete előtt írtam, amire már nem válaszolt, egyéb elfoglaltságai miatt. De most újra felvette a fonalat és mintha mi sem történt volna, jött tőle a válasz az akkori megkeresésemre. Levél fordultával időpontot kértem, amit hamar pontosítani is tudtunk az oldal rendszerén keresztül. A tárgynap reggelén megerősítő sms-t is küldtem - amire reagált is. Bárcsak minden ennyire gördülékenyen menne.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Látogatásom nagyban megkönnyítette a hármas metróvonalhoz való közelsége Alice új búvóhelyének. Közelebbről a Lehel tér vonzáskörzetéről van szó, tehát délről metróval, északról pedig metrópótló busszal a legkönnyebb a megközelítés. De természetesen az autó is komoly opció, mert a környező utcák valamelyikében könnyen lehet helyet találni - természetesen díj fizetés ellenében. A címet nem kell keresgélni, egyértelmű hova kell menni. Van portaszolgálat, de diszkrét. Van lift, ami - nekem legalábbis - meglepően gyors. Egy nagyon tiszta és világos épületről van szó.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Intenzív melegség áradt a kinyíló ajtón. Tudtam, hogy jó helyen járok! A lakásból amennyit láttam, az nagyon tiszta, jó érzéseket keltett bennem. A fürdőben kád szolgálja a higiéniát fél tucat tusfürdővel a partján. A kádba - szerintem - jó lenne egy csúszásgátló. A víz hőmérséklete jól szabályozható - ami nem utolsó szempont! A kabátom az előszobában tudtam a fogasra tenni. A tetthelyen egy nagy franciaágy támogatja az érzelmek elszabadulását. A ruháim - engem is meglepő illedelmességgel - a komódra tettem.
ALICE külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Csak egy fotó van a hirdetéshez mellékelve (01.30.), de hősnőnk még mindig felismerhető azok számára, akik ismerték a nyárutóról. Tehát Alice egy 170 centi alatti, szőke, vállig érő hajú, kerek és szimmetrikus arcú angyalka. A szimmetriát a bal orrcimpájában elhelyezkedő piercing töri meg. A hasa nem olyan lapos, mint az egyetlen fotón, hanem van egy kis íve - Ő nagynak nevezte, én meg csak jólneveltségből nem nevettem ki! Kicsit nagyobb, de még mindig tinisen kicsi cicijei vannak és formás, gömbölyű popsija. Diszkrét tetoválásainak a száma - egyre emlékszem - nem változott vagy én nem vettem észre. Spagetti-pántos ruhácskában fogadott, ami a fürdőből való visszatértemkor már nem volt rajta.
1. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 99393 erotikus masszázs
3. ALICE +36307482875 beszámoló Budapest 99393 erotikus masszázs4. ALICE +36307482875 beszámoló 2019-01-30 23:40:48 erotikus masszázs 993935. ALICE +36307482875 beszámoló 2019-01-30 23:40:48 erotikus masszázs 993936. ALICE +36307482875 beszámoló 2019-01-30 23:40:48 erotikus masszázs 99393
Action
Kölcsönös francia:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös maszturbáció:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Egy pillanattal az ajtó becsukása után már fordult is rám és ölelt és csókolt, az ő ajak masszírozós, nyelvgabalyodós csókjával, amit nagyon szeretek. A már meztelen testét mohón tapiztam, és simogattam, ahol értem, mintha minden porcikájának letapogatásos feltérképezése lenne jövetelem célja. Nehéz megszakítanom ezt a műveletet, de a hetyke kis cicik hívogató és szintén kicsi bimbóit is szájba akartam vételezni. A bal bimbója annyira szégyenlős, hogy rendszeresen a szám okozta vákuummal kell előcsalogatnom a visszahúzódásból, de szívesen teszem. Természetesen a bimbó szívogatás közben is simogatom, fogdosom, taperolom ahol érem és a szemem sarkából elkapom a fülig érő mosolyát - vagy inkább nevetését a mohóságom felett.
Az ágyra vonom magammal és hasra fekvésre kérem - amit készséggel meg is tesz. A bokájától, a lábikráin és a combjain keresztül eljut a szám a pompásan kemény popsiig. Csókot lehelek az ánusz rózsára - szájjal és nyelvel lehet közelíteni - és elkezdem nyalni, amely műveletbe fokozatosan belevonom a gátat és a feszes, kis ajkas puncit is. Alice nagyokat sóhajt. A gerince mentén halad tovább a szám, csókolva, harapdálva a hátát, oldalát, vállait, nyakát eljutva a haja félrehúzásával láthatóvá váló mosolygós arcáig. Ismét szenvedélyesen csókolózunk. Ebből a pozícióból nem tudom hogyan keveredtünk az én ágyon térdeplő helyzetemhez, de ha már így volt Alice a világ legtermészetesebb módján kapta be a faszom tövig és amikor ismét előkerültem a szájából, már úsztam a nyálában! Egyszerűen észvesztően természetesen mélytorkozik, miközben a homokóra testében gyönyörködöm és az ujjaim benyálazása és rövid tapogatózás után ujjazni kezdem. Szerintem nagyon jó egységet alkottunk és ezt megkoronázandó, vékony szálú hajas fejét párszor rányomtam beton keményen meredő tagomra. Szopatás, ujjazás, mozizás ment szimultán! Egy inger-örvény kellős közepén találtam magam! Alice-t hanyatt fekvésre kértem, hogy könnyebben ujjazhassam, de azért tovább tudja folytatni a farkam mélytorkozását.
Miután szinte minden nélkülözhető vérlemezke a répámba vándorolt, egyre nehezebben tartottam magam és egy 69-es pozíciót javasoltam, amit vendéglátóm örömmel fogadott. Úgy vettem észre Alice nagyon szereti, ha a puncijával foglalkoznak! Az egyszer már megkezdett popsi-gát-punci kombó nyalásába merültem, miközben éreztem, hogy a faszom ütemesen tűnik el a tini hatású nő szájában, torkában. Semmi kéz használata nélkül készül az ágyékomat elborító nyáltenger. Faszállító hangja van ilyenkor az orra szuszogásának! Érzem, hogy be kéne dugni a falloszom a punciba, ha nem akarom nagyon rövid időn belül telelőni a száját.
Alice előzékenyen felszopja rám a gumit és hanyatt fekvő helyzetemben belém ül. Egyszerre kezdenénk mozogni, de én a vállaiba kapaszkodva intenzíven kezdem alulról reszelni a kinyalt puncit. Alice a szemeit forgatja és vigyorog, ami jó hatással van az önbizalmamra. A "jövök, szívem!" felkiáltásomra intenzív rugózásba kezd, hogy az utolsó cseppet is kisajtolja belőlem. Nagyon aranyos!
Pihenés képen üdítővel kínál és egymás karjaiban lazulunk. Az ölelkezésből simogatás lesz. Számomra nagyon ingerlő a hátam cirógatás, a nyakam lehelése, harapdálása. Alice pont kedvem szerint cselekszik, amikor hason fekvő helyzetemben gyengéden karmolászni és csókolgatni kezd. A kukimba elkezd áramlani ismét a vér és megindul a fasszá válás kalandos útján, miközben alkalmi partnerem a fenekemen ülve hajol a nyakamba. Elképesztően rugalmas lány!
Gondolom senkit nem lepek meg, ha megosztom, hogy Alice rá is talált a már fasz jelzőt kiérdemlő végtagomra és ismét szopni kezdi. A szopatás közben öklendezik párat, szétköhintve a nyálat az ágyékomon, ami nagyon felizgat, mert perverz vagyok. Most elölről szeretném dugni, amiben szintén maximálisan partner. Fülig érő mosoly és szemforgatás - nem pejoratív értelmű - kíséri tevékenységem. A térdei a vállánál, a bokái majdnem a fülei mellett tartózkodnak, miközben rajta fekszem és pumpálom a pompás puncit!
A nagy rohamban kicsit megfáradtam, ezért egy újabb szopatással próbálok időt nyerni, hogy a farkam ismét fasz legyen. De ekkor az érzékenyre szopás problémája lép fel. Alice maszturbálni kezd és úgy gondolom élvezi is, de az újabb rohamra nem lesz elég az időnk, ezért egy csókolózással lezártnak tekintem a bulit. De nem vagyok csalódott!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Javasoltam a szeánsz előtti rendezést, ami nagyságrendileg nem változott a legutóbbi találkozásunk óta, de ez mégis az események után történt meg.
Rózsacsokor
Szabi77 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Óriási öröm volt számomra Alice ismételt rendelése. Egy olyan lány benyomását kelti, aki maximálisan együtt rezeg a vendégével és mindenben igyekszik kiszolgálni az igényeit. Nagyon örülök, hogy újra találkozhattunk és remélem nem is utoljára!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


2019-05-07 22:54:09
Igazi Alice beszamolot csinaltal, a regi idokben a mienk is ilyesmi volt, jo volt elmerengeni es visszaidezni az elveszett idot! Nagyon elveztem!

2019-02-09 15:52:57
Hosszabb mint kellene, de olyan jó írás, hogy megbocsájtható :)

2019-02-08 07:47:56
Olyan részletességgel számol be az író, hogy simán oda tudja magát képzelni az ember, mintha én is ott lettem volna, filmszerű. Minden szükséges részlet megemlítésre került.Köszönöm, élvezet volt olvasni.

2019-01-31 18:34:47
Remek kis írás az Angyalról. Régi emlékek tolulnak fel bennem, talán frissíteni kéne őket. :)

2019-01-31 12:42:33
Nekem ez a beszámoló olvasása volt öröm. Köszi, hogy megírtad. és egészségedre :-)
Mutasd mindet

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 44db
(2022-01-10) : Most sem történt másként. Kis csókolózás és petting után elkaptam Alicét, és addig nyaltam a punciját, amíg be nem görcsölt a nyelvem. Szerintem mindketten élveztük. Utána előbb térdelve, majd hanyatt fekve voltam a szájában, a végén a kezeit a combjaim mellé rakva, azokon támaszkodva, felülről engedte a szájába a farkamat, én alulról toltam, majd jött az orgazmus.

(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

felejthetetlen: 86db
(2024-02-27) : Mikor elfáradtam, feltérdeltem a szájához és úgy ahogy volt, behunyt szemmel fordult felém és kapta is már be a bőröst. Előbb finoman az ajkai közé engedett félig, majd a kerületét felmérve másodjára már torokra is engedett.

(2024-01-18) : Visszajön szájából kiveszi, nyálcsík lóg ahogy pornófilmekben, igazi pornós szopás, van hogy fejèt odanyomom,mikor tövig van akkor is ott tartom, pici kènyszer francia, Alice bírja

(2022-08-17) : Elém telepedett és mindenféle létező módon a szájába vett. Aztán a talpára állt és mélyre hajolva folytatta ugyanezt. Sokáig játszadozott, pedig kényelmetlen lehetett, át is mentünk az ágyra. Szoros ölelések, csókok, folytatódó szopogatós kényeztetés: édes Alice szája folyamatosan foglalkoztatva volt az ágyon is, vagy így vagy úgy.

nagyon jó: 75db
(2023-11-24) : Aztán hanyatt fektettem őt a franciaágyon és én csókoltam végig mindenét, ahol csak lehetett, kitalálhatjátok a száj- és nyelvmunka főleg mire irányult. Gumiért nyúlt, de én mást gondoltam: megkértem, hogy (kis újdonságként) üljön szemből a számra. Megtette, így percekig perverz malac módjára tovább élvezkedtem a csupasz combtöveken (is)

(2023-11-09) : Prímán csinálta, majdhogynem már "túl jól" is. Észleltem, hogy a nyelvében van egy piercing, ami elég "gyilkos" tud lenni a megfelelő használónál. Hamarosan gumit kértem, rá akart ülni, de azt nem kockáztathattam meg a francia után, mert már akkor is eléggé billegtem és szinte biztos, hogy pikk-pakk kivégzett volna. Úgyhogy inkább hátulról közelítettem meg. Kiderült, hogy jól tettem, az elején többször meg kellett álljak, hogy ne durranjak el azonnal. Kellemesen szűk, rozsaszín puncijának nehéz ellenállni.

(2023-09-12) : Gyorsan fordultunk, farkam koppanásig bevéve keményre szopott - mondhatnám, de igazából szerintem nem nézett ő semmit, csak hogy a gumi már pont rámenjen, felgumizva még kétszer torokra vett és utána fölém guggolva telibe beleült a farkamba. Nem volt itt szó lovaglásról vagy további romantikázásról,

: 53db
(2024-01-26) : I spinned her around with my dick still inside her mouth as she kept going deeper and deeper. I'm not a great oral giver but I do absolutely love when a girl deepthroats me from a 69 position. In this regard, Alice is the absolute champ,

(2023-09-14) : Ujjazás és francia közben Alice elkapott és egyszer csak mélyen , nagyon mélyen elnyelt. Ezt nem részletezném tovább, a fantáziátokra bízom, legyen elég annyi, hogy majdnem túlcsúszott ez a kis erotikus játék és majdnem így lett vége a randinak, de az utolsó utáni pillanatban Alice megkegyelmezett nekem

(2022-04-05) : Rá is bukott gyorsan és szinte azonnal mélytorkosan kezdett francia leckét adni. Itt kellett egy pici technikai szünetet tartanunk, hogy összeszedje magát. Az ágyra heveredtünk és folytatta a kényeztetést, mígnem 69-et kértem és én is elkezdtem ténykedni. Először nyelvvel, majd újakkal is. Időnként egészen megjött a hangja is. Ezután francia közben megkérdezte, hogy kérek-e gumit, de nem éltem vele és így szerettem volna befejezni.