Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Viki masszazs

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2019-01-17 21:56:24

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedvesem!

Hamar megírtad. :)

Azóta sem értem, hogy másfél év után mi vitt rá, hogy beszámolót írj, holott eddig teljesen elhatárolódtál tőle :D
De megtört a jég, én pedig köszönöm :)
Te azon kevesek egyike vagy, aki sokmindent tud rólam, és hálás vagyok a mindenkori véleményedért, lelki támogatásodért :)

A yumeiho (3 dan) újra segített, még rajtad is, pedig te már-már kihívás-számba mész, tekintve a köztünk lévő méret-, és súlybeli különbségeket :D örülök, hogy segíthettem!

Ami a végét illeti...igen, most elkaptad a fonalat ;) ez számomra is igen hízelgő ;) igen, ráéreztünk. Mert nem csak az én érdemem. Ezúttal én ugyan kimaradtam a jóból, de úgyis bepótoljuk ;)

Remelem, még sok időt tudunk együtt tölteni!

Puszi,
V.

Beszámoló Viki masszazs +36205755786 99185 erotikus masszázs

Usernet a 2019-01 hónapi randiján történteket írta meg Viki masszazs hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Vikivel nagyon gördülékeny kommunikálni, visszatérő vendége vagyok, ezért sms-ben szoktunk egyeztetni, először természetesen telefonban vettem fel vele a kapcsolatot. Írok neki, a telefonszámom ismeri, és ahogy tud reagál, és kapok gyorsan időpontot szerencsére.
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
Odatalálás:
5
XIII. ker, kicsit kiesik a megszokott csapásirányból, a Duna Plazától nem messze, de nagyon könnyű kocsival odatalálni, BKV is rendesen jár arra, s parkolóhelyet mindig tudok találni, ez fizetős, de ha jól sejtem ez már mindenhol így van Budapesten, s még köröznöm nem kellett idegeskedve, hogy mikor érek oda.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A lakás egy régebbi építésű 4 emeletes házban található, diszkréten meg lehet közelíteni., Viki egyedül rendel, ez mindenképpen hatalmas piros pont, mert nem kell bonyolult táncrendet kialakítani a be s elköszönéskor, fürdéskor. A fürdőszoba nett, sokféle tusfürdő, zuhanyzósarok, a mi teljesen megfelel a férfiember céljának. A szoba nagy, van benne külön "besszégetősarok" , ahol ma éppen kávéztunk, s egy tatami, ahol a masszázs s minden történik. A tatamin előre elkészítve a törülköző, kis virág, hangulatvilágítás, nagy tükör. Kapok fogast az ingemnek, s a zakómnak, ami nálam további pluszpontokat eredményez.
Viki masszazs külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Én elfogult vagyok Vikivel, nagyon tetszik. Gyönyörű alakja van, csodálatos arca, szuper kék szemei, kemény feneke, izmos lába, és zseniális tenyérbe illő cicijei. Mindig egy dögös szettben és magas sarkúban fogad, mely még jobban kiemeli szuper alakját, amivel már szemmel sem tudok eléggé betelni. S ezt tudja magáról, és még izgalmasabb.
1. Viki masszazs +36205755786 beszámoló Budapest 99185 erotikus masszázs
3. Viki masszazs +36205755786 beszámoló Budapest 99185 erotikus masszázs4. Viki masszazs +36205755786 beszámoló 2019-01-17 21:56:24 erotikus masszázs 991855. Viki masszazs +36205755786 beszámoló 2019-01-17 21:56:24 erotikus masszázs 991856. Viki masszazs +36205755786 beszámoló 2019-01-17 21:56:24 erotikus masszázs 99185
Erotikus masszázs
Erotika:
3
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Viki egy igazi, profi masszőz. Ma csodát tett velem. Két napja a súlyzós edzésen egy gyakorlatnál kicsit többet vállaltam, s másnapra beállt a derekam, volt olyan időszak, amikor csak derékszögben bírtam közlekedni a munkahelyemen is, elég ciki volt. Írtam Vikinek, hogy van-e időpontja másnapra, s kaptam szerencsére. Még pólóban voltam vetkőzés közben, mikor állva végignyomkodta a hátam miután elmeséltem a kálváriám, s már mondta, hogy nem ideg, hanem izom probléma, s már így azonosította a lokációkat, amik a problémát okozzák. Sajnos vagy szerencsére mivel minden mindennel összefügg az izmok között is,vannak áttétek a hátamban-derekamban. Fürdés után azonnal nekiállt, s ahogy használta X danos tudását, éreztem, hogy kezd el lazulni az izomzatom a hátamban. Nagyon jó érzés volt, hogy egy kicsit csillapodott a fájdalom. Több helyen krém nélkül, máshol krémmel masszírozott, a problémás helyeken izomlazítót használt. Ahogy kértem, főképpen ezekre a a helyekre koncentrált, s a vele összeköttetésben lévő izmokra.
Közben nem mindig, de utána nagyon élveztem, ahogy dobáltam le a fájdalom láncait. A levezetés után kaptam a derekamra s a hátamra szakszerűen felhelyezve kineziológiai tapaszokat, ami további javulást eszközölt az állapotomon, és csókolom ezért a kezét. :-)
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia végig, testre:
5
Pornós feeling:
2
Mivel többször jártam már arrafelé, elmondhatom, hogy a kényeztetés mindig más, de mindig szuper. Viki nagyon szenzitív, és megérzi az én igényeim egyeztetés nélkül ia, és persze függ az ő pillanatnyi hangulatától is. Most szerencsés csillágállás alatt kaptam nemcsak a profi masszázst, hanem a szuperül kielégítő kényeztetést is. Kezdődött egy nagyon kellemes cirógatós simogatással, amit igyekeztem viszonozni, s megállapítottuk sokadszorra, hogy ebben a kategóriában hasonlókat szeretünk. Közben persze a keze egyre többször "beleakadt" a barátomba. Aztán kaptam egy kis szuper cicivel történő masszázst, ami persze beindított,a és konkrétan felborította a hormonháztartásom, s standby-ból riadókészültségbe, s vigyázállásba került a teljes nemi berendezkedésem. Kaptam rá egy szuper franciát, és azt gondoltam közben hogy ezt nem csak én gondolom így, s ennek a gondolatsornak a végén rendesen kitáraztam.
Utána volt időm lenyugodni, kaptam még kellemes cirógatást, és utána indultam el újból tisztálkodni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A régebbi kapcsolatra tekintettel ez igen hasonlóan zajlik a szeánsz végén, s átlagos az általában 1,5 órás kezelésért.
Rózsacsokor
Usernet nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Viki, ahogy már mondtam, professzionális masszőz, svéd és japán masszázs tudománnyal (a japánnak most nem jut eszembe a neve, gondolom kommentben megkapom, hogy mennyire műveletlen vagyok, de ezt vállalom), önmagában már ez is csoda. Ezenkívül egy szuper NŐ, és... , de igazatok van, én elfogult vagyok vele, s legközelebb is megyek. :-)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viki masszazs erotikus masszázs beszámolójáról


2019-01-21 13:49:38
Szerintem sem túlzott az elfogultságod, a képek alapján ennyi elvárt, a beszámoló érdemi része pedig fontos infókat adott. Köszönet érte.

2019-01-20 10:58:51
Nem is engedem, hogy nekiessetek, mert én is elfogult vagyok irányában... :)

2019-01-18 12:53:51
Ha mindig csak ennyire leszel elfogult, és ilyen alapossággal be is számolsz róla... Vigye kánya, belekalkuláljuk az írásodba ;) Jó beszit írtál.
Mutasd mindet

FunkciókViki masszazs legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2024-03-27) : Miközben hason fekszem egy kis törülközőt helyez a derekamra, és akkurátusan nekilát a teljes testmasszázsnak. Több éves tapasztalattal és rengeteg fejlesztett tudással a háta mögött egy mesteri és kiváló masszázst kapok mint mindig.

(2023-08-31) : Viki orális kényeztetését nagyon sokszor volt alkalmam a legkülönfélébb formákban átélni. Azonban most ennek a társaságnak köszönhetően, vagy csak úgy, ezt sohasem fogom megtudni, de azt tudom, hogy ez most mindent vitt.

(2023-01-18) : A talpmasszázstól a fejmasszázsig minden játszik, de nagyon szeretem, amikor a hátamon a térdével járkál, illetve a karjaimon a talpával teszi ezt. Azért szeretem, mert érzem a jótékony hatást, miként akkor is, amikor a talpamat a fejem irányába feszíti. Hason fekvő helyzetben mindkét oldalra billegtet teljes hosszamban.

felejthetetlen: 16db
(2023-11-09) : Viki ekkora már szintén meztelen volt. Kaptam egy törölközőt a derekamra majd Viki első körből végig nyomogatta a testem, majd a lábamnál elkezdte a kezelést. Erős és szakszerű jumeiho masszázs visz véghez Viki. Kellően megnyomogatta ,

(2023-07-20) : A lábamnál kezdte és halad végig nyakamig. Rendesen meghajtogatta a lábaim és a kezeim is. És ha egy csomót talált azt sem kímélte, ripsz-ropsz eltüntette. Miután végig ért kérte, hogy forduljak meg. Általában az a hagyományos masszázs rész végét szokta jelenteni, de jelen esetben nem így volt.

(2022-11-07) : Visszafelé már a mellével masszírozott, így a farkamat már rendesen megmasszírozta a mellével. Majd kézre váltott és lingam királynőket megszégyenítve vett kezelésbe, erről pedig átváltott egy olyan franciára, amellyel a farkamat a makkomtól a golyókig végig ápolta többször oda és vissz

nagyon jó: 16db
(2024-02-20) : Viki hozzáférést kért még pár izmomhoz. A törölköző vissza is került az ölemre. A fejem mögé ült Viki és folytatta a nyakam teljes rendbetételét. Sikerült is helyre raknia mindent.

(2023-03-11) : Ez egy komplex izületstimuláló egésztestes gyúrás, mely a test szimetriáját tartja fent, vagy állítja vissza. A mozgásszervi betegségek gyógyításában kiemelkedő szerepe van. Nemsokára megtapasztalhattam, hogy ez nem egy himi-humi, tessék, lássék maszatolás.

(2022-07-11) : Én a krém nélküli, „hajtogatós-ropogtatós” masszázs szoktam kérni. Viki miután körbedögönyözte a derekamat át is tért erre a vonalra. A lábfejemnél kezdte és szisztematikusan végig haladt a testrészeimen. Kivételesen időben érkeztem, nem éreztem sehol fájdalmat, ennek ellenére Viki kitapogatott pár problémás helyett.

: 18db
(2022-12-05) : A masszázs tökéletes, szakszerű. A megbeszélés szerint a kényes területeket kezeli. A masszázs kezdetekor már lekerült a ruha róla és megpillantottam a tökéletes alakját, ami az egyik legszebb azok közül akikkel én találkoztam. Szívesen kihagytam volna a masszázst,hogy csodálhassam a gyönyörű alakját.

(2022-01-30) : A helyzetfelmérés a gyakorlatban azt jelenti, hogy kaptam egy jó erős alap átgyúrást kb mindenhol 10-15p alatt, majd koncentráltan a farizom eredések és a felsőhát mint kiemelten problémás területek kerültek fókuszba. Viki kérésemre nem spórolta el az erőt, tényleg rendesen átgyúrt.

(2020-11-12) : Masszázs technika nagyon jó volt, élveztem minden percét amit csinált . Legszívesebben maradtam volna még egy kicsit, és nagyon kedves és szimpatikus nőt ismertem meg benne. De visszatérve a masszázs erős keze van , és kérdezte ha fáj amit csinál szóljak de ilyen nem volt.