Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Viki masszazs

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2019-01-09 23:40:01

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves huff!

Nem is tudom, hol kezdjem...jöttél, mint a gyorsvonat, és az írásod is nagyon hamar megszületett. (Az, hogy írsz majd, az nem volt kérdés, biztos voltam benne, csaz az ért váratlanul, hogy már másnap)
Amivel igazán megleptél, az az istennő besorolás, ami rendkívül jólesett, mély hálát érzek miatta. :) Bevallom, eleinte féltem tőled, mert a korábbi beszámolóidat látván, amik többnyire szexpartner lányokról születtek, azt gondoltam, hogy nem tudok olyan élményt (vagy teljességet) nyújtani, mint ők. Ezért nem is próbáltam.

Érdekes megtapasztalni, hogy milyen az, amikor valódi összhang van két ember között, a dolog sikerét én inkább ennek tudom be javarészt :) igen ritka az, amikor valakivel már a telefonban is fantasztikusan meg tudom értetni magam, és azt is értem, amit a másik fél felém kommunikál.

Külön köszönöm, hogy olyan tisztelettel és őszinte csodálattal fordultál felém, mint oly’ sokan nem...illetve a mérhetetlenül sok dícsérő szót is, aminek az lett a hatása, hogy ma reggel már sokkal laposabbnak láttam a hasam, és karcsúbbnak a derekam :) te vagy a visszaigazolás arról, hogy jó úton haladok. Köszönöm.

Pár dolgot szeretnék még majd megsúgni neked, de azt személyesen fogom megtenni, ha adsz még rá alkalmat, mert az már túlontúl személyes, és nem kötöm a nagyközönség orrára.

Igazából egyetlen egy helyesbítést tennék: csak yumeihos fogásokat alkalmaztam. :) és azoknak is csak egy részét.

Minden más, ami most kimaradt volna esetleg, vagy később jut eszembe, azt megírom neked személyesen ;)

Puszi...

V.

Beszámoló Viki masszazs +36705912622 99055 erotikus masszázs

huff a 2019-01 hónapi randiján történteket írta meg Viki masszazs hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Amikor Viki felbukkant az oldalon kb. 2,5 évvel ezelőtt, azonnal tudtam, hogy egyszer találkozni fogunk, mert már akkor volt valami a képeiben, bemutatkozásában, ami megfogott: királynői elegancia és egyfajta nyugodt magabiztosság, ami mind masszázsszakmai, mind levezetésszakmai vonalon sokat ígért. Lassan érő típus vagyok és csak most jött el a randi ideje, amikor múlt héten kibővítette a bemutatkozását. Ez kiváló apropót jelentett, hogy ráírjak és be is jelentkezzek nyomban VTR-en. Az általam javasolt hétfő még nem volt jó neki, de aztán fel is hívtam és szerdára sikerült egy koradélutáni időpontot találnunk. A telefonban egy rendkívül nyugodt, intelligens és vonzó nő képe bontakozott ki, érzéki hangja alapján alig vártam a szerdai találkozást.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Viki egy fiúgyermekkel rendelkező kapirgáló szárnyasról elnevezett utcában várja vendégeit. A GPS odavitt, de kicsit arrébb parkoltam - alacsony tarifával fizetős és ne felejtse el senki leállítani, bár az élmény hatására nem hibáztatok senkit, ha hozzám hasonlóan elmulasztja - és lábon csúszkáltam oda a házig a nagy hó utáni napon. Útközben írtam smst, hogy 5 percet kések, de végül nem késtem, mindenesetre kedvesen és türelmesen reagált. A lépcsőházi bejutás egyszerű volt, mert valaki nyitva hagyta az ajtót, bentről hívtam Vikit, bemondta az emeletet és hamarosan nyílt az ajtó előttem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kicsi, rendezett és tiszta lakás, ahol a piciny, zuhanytálcás fürdőszoba érdekes módon a konyhából nyílik (talán egy spájzból alakították át anno). Nem szalonnak, hanem egy élhető otthonnak van berendezve, hangulatos és barátságos. A szobában kényelmes kanapé, dohányzóasztal és diszkrét popzene sarkall teázásra, emellett egy nagy és kemény tatami várja a szakszerű masszázsra vágyó vendégeket, számtalan praktikus fejtámasztó párnával, törülközővel és Hello Kitty-s akasztóval megspékelve. Az oldalsó falon kicsiny oldaltükör, de valahogy mindig úgy helyezkedtünk, hogy alig láttam belőle valamit. A fürdőben többféle tusfürdő, valamint szájvíz is várja a vendégeket, de ez utóbbi inkább az általános igényesség és higiéné, semmint az öldöklő nyelvcsaták kedvéért. A helyszín tökéletesen alkalmas egy profi masszázsélmény és egy meghitt-kellemes levezetés levezénylésére.
Viki masszazs külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Viki arc nélkül hirdet és volt egy sajátos elképzelésem arról, hogy ki lapulhat a kiblőrözött képeken, de a várakozásaimat felülmúlta a valóság, ugyanis nem vártam ennyire szép, csinos, kedves arcot és a tökéletes testhez ennyire tökéletesen passzolót. Viki nem milf, hanem whip :), de egyáltalán nem a betűszó a lényeg, hanem hogy ez a nő nagyon, de nagyon egyben van! Mint a legtöbb lány, néhány ponton elégedetlen magával és jellemzően olyan testrészeken lát javítanivalót, amelyekért más ölni tudna. De őszintén szólva mindegy, hogy ő hogy látja magát, mert a magabiztos, erős, határozott kisugárzásán nem érződik a saját magával szembeni objektivitás hiánya. Elmondom inkább én hogyan láttam.

Viki számomra egy észbontóan csinos, a tökéletesség határát felülről súroló testű nő. Ízig-vérig nőként mozog és viselkedik az erőlködés és mesterkéltség legkisebb jele nélkül. Sugárzik belőle a belső kiegyensúlyozottság és a nagyragadozókra jellemző magabiztos kecsesség, a ruganyos izmokat elfedő báj, de nem hagy egy szemernyi kétséget sem afelől, hogy pillanatok alatt szétkap, ha rosszul viselkedsz vagy éppen prédát lát benned:) Acélkék szemével hol hűvös profiként mért fel, mint egy megjavításra váró masszázsalanyt, hol lágy pillantásokkal csavarta el a szerencsétlen fejemet némi cirógatásért cserébe. Sötétbarna haját többnyire lófarokba fogta és csak egyszer engedte ki a masszázst követően és bár nagyon jól álltak neki az arcát keretező sűrű, hullámos fürtök, de végül a praktikum győzedelmeskedett és újra összefogta.

A Jóisten biztos örömében teremtette (persze nem csak masszázsra és kényeztetésre) és a tökéletességre törekedve körzővel, vonalzóval mérte ki arányait, mert mindene úgy jó, ahogy van. Érdekes amúgy, hogy egy vacak oldalbordából ilyen tökéletes testet lehet formálni. Viki egy ruganyos, illatos, néhol piheszőrökkel megbolondított bőrkötésbe csomagolt remekmű. Gyönyörű, kecses nyaka, gömbölyű vállai, izmos karjai, méretben és feszességben illő mellei, élénk sötét mellbimbói, lapos hasa, darázsdereka, félgömb feneke a tenyérbe simuló farpofákkal, keményre edzett combjai, harapnivaló vádlija, kecses lábfeje, mind mind arról tanúskodnak, hogy van még tökéletesség az életben (és van szerencsés genetika, kemény munka és önmagával mindig elégedetlen ember is). Sehol egy kis felesleg, feltűnően laza szövet, kitüremkedő csont, túl hangsúlyos anyajegy - ezektől persze senki nem lesz kevésbé vonzó, most csak arról beszélek, amikor feltűnő tökéletességgel találkozol.

Viki képei sajnos kevéssé adják vissza ezt az istennőt, aki a valóságban hús-vér formában ölt testet előtted. De nagyon remélem, hogy egyszer sikerül olyan képeket csináltatnia magáról, amelyek megütik az általa igen magasra tett mércét. A portfolió ugyanis szerintem frissítésre szorul és jelen formájában nem tesz igazságot vele.
1. Viki masszazs +36705912622 beszámoló Budapest 99055 erotikus masszázs
3. Viki masszazs +36705912622 beszámoló Budapest 99055 erotikus masszázs4. Viki masszazs +36705912622 beszámoló 2019-01-09 23:40:01 erotikus masszázs 990555. Viki masszazs +36705912622 beszámoló 2019-01-09 23:40:01 erotikus masszázs 990556. Viki masszazs +36705912622 beszámoló 2019-01-09 23:40:01 erotikus masszázs 99055
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Viki egy csinos, szürke egyrészes ruhában fogadott, fekete magassarkúban és amikor leült a kanapéra és elegánsan keresztbe tette a lábait, hogy egy közös teázás mellett belekezdjünk egy ráhangolódásos ismerkedésbe, akkor már megfogalmazódott bennem a fenti sorok egy része. (Előtte persze levettem, a kabátomat, cipőmet, de ez kit érdekel?) Kaptam finom fekete teát és kellemes társalgásba bonyolódtunk, mivel mindkettőnk szerint hasznos egy ilyen bevezető szakasz (szerintem különösen fontos egy masszázsrandinál). Jó húsz percet dumálhattunk, közben volt alkalmam megcsodálni vendéglátóm párducszerű alakját, nyílt, érdeklődő tekintetét, szabályos arcélét és profilból ultraszexi fitos orrát. Aztán a tea elfogyott és vetkőzni kezdtem, kaptam vállfákat, törülközőt és escortot a fürdőbe. Megnyugtatok mindenkit, hogy Viki nem végletekig pedáns és maximalista, de azért a törülközőt a fülénél fogva kell az akasztóra tenni, máshogy nem lehet:)

Miután Viki világosan kijelöli a határaimat a törülközős üggyel, magamban vigyorogva hasra vágódok a tatamin és kíváncsian várom, hogy ez a femme fatale vajon masszírozni is úgy tud, ahogyan kinéz. A válasz röviden igen: istenien. És szakszerűen. Mint kiderült tíz év tapasztalatával bír, ennek megfelelően ismeri a test minden csínját-bínját. Szárazon masszíroz, miután rábízom a dolgot, törülközővel letakarja a hátamat, fenekemet és ahogy elkezdi a masszázst, már az első mozdulatából érződik az a nagyfokú magabiztosság, ami az igazán profik sajátja. Megnézi a gerincemet, végigsimít rajta, ellenőrzi a csípőlapátokat, medencét, ágyéki csigolyákat, két nyomkodás, három húzás és jobban ismeri a testemet, annak kisebb-nagyobb hibáit, mint saját magam. Teljesen nyugodtan a kezébe adom magamat, nem aggódok és nem dumálok, hogy mi ferde, hol aszimmetrikus a testem, mert tudom, hogy tudja. Jó érzés jó szakember kezében lenni. Lassabb zenét rak be, de észre se veszem, annyira ellazulok a kezei között. Néha fáj, de nem vészes, bár erős kezei vannak és rendesen nekifekszik a problémás területeknek.

Nem megyek végig az egyes szakaszokon, pedig mindegyik megérdemelné, most legyen elég annyi, hogy a 1,5 órában teljes testmasszázst kapok, de tényleg végigmegy mindenen: talp, láb, fenék, derék, hát, váll, kar, tenyér, nyak, tarkó és fej. Elképesztően vegyes és változatos technikákat használ, járok yumeiho és thai masszázsra, manuálterápiára, gyógymasszőrhöz is és elég sokat tapasztaltam e téren, de Viki mindezeket (és bizonyára más műfajokat is, amiket nem ismerek) szintetizálja és a nekem legmegfelelőbb eszközöket választja ki az adott testrészre szabottan. Közben mondja is, mit hogyan csinál, én pedig csak morgok, nyögök és néha sóhajtok, ha fáj, de alapvetően csak élvezem, ahogy dolgozik a testemen. Érzem, ahogy helyreroppannak a csontok, lazulnak és eleresztenek a befeszült izmok, kisimulnak a letapadt csomók. Közben tudom, hogy meztelen, de nem vagyok hajlandó bámészkodni, amikor ennyire jó a masszázs. Élvezem minden mozdulatát és közben újjászületek a kezei között. Ja, és a lábát is használja, hónaljban megtámaszt és óvatosan kirántja a karomat, a hátamat végigtérdeli és nem aggódok egy percig sem, hogy valamilyen gyorstalpalót végzett masszőzként mindjárt elroppantja a gerincemet. Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire jó volt teljesen átengedni és rábízni magamat, hogy tegyen, amit jónak lát, mert maximálisan megbízok benne. Ritka az olyan masszázs, ahol nyugodtan hátra dőlhetsz a semmibe, mert tudod, hogy biztos, erős kezek kapnak majd el és nem lesz bajod. Ez egy ilyen élmény volt. És teljesen erotikamentes, amit kifejezetten pluszpontként hozok fel, mert így mindenki csak a masszázsra tudott koncentrálni.
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, testre:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A masszázs végén kértem egy pohár vizet és jólesően nyújtóztam, míg Viki eltűnt a konyha irányába. Gyakorlatilag most vettem először szemügyre alaposan, amikor távozóban láttam formás lábait, kerek hátsóját és izmos hátát. Aztán amikor visszatért a vízzel, láthattam szép melleit, alakját, testének perfekt arányait. Akkor kicsit megbántam, hogy a masszázs alatt végig csukott szemmel élveztem az ügyködését, de úgy éreztem, hogy meg kell tisztelnem azzal a professzionalitását, hogy teljesen rákoncentrálok és nem a testében gyönyörködöm közben.

Félig felülve a tatamin kortyolgattam a vizet, Viki mellettem-szemben helyezkedett el és a beszélgetős részt folytattuk, valahogy nem volt hangsúlyos az erotika. Zavart is, hogy hol hidegnek, hol nyirkosnak éreztem a kezemet (beindult a nyirokrendszer), nem akartam azzal tapogatózni. Kósza simítgatások történek kölcsönösen, de hiába kérdeztem, mi a következő lépés, fel van-e építve a levezetés, azt válaszolta, hogy spontán módon szokott alakulni. Úgyhogy szépen lassan kialakult nálunk is. Az egész találkozás lassan, de ellenállhatatlanul hömpölygő dinamikájához illeszkedve a simítások egyre határozottabbak és kiterjedtebbek lettek, majd megöleltem, a nyakába pusziltam (nagyon szép nyaka van!), mélyen beszívtam az illatát, ő pedig a kezemet a melleire irányította, mert szereti, ha foglalkoznak velük. A kezem a fenekét markolta, miközben rámült és kibontotta a haját, amely igen jól áll neki, egy kicsit rakoncátlanabbá, vadócabbá tette, de aztán újra összefogta, mert mindenhová belógtak a fürtjei. Jó volt nézni alulról, hogy ez a szép nő a hajával babrál. A hajrendezés után folytatódott az ölelkezés, sajnos csók nincs, illetve nem volt, de azért megtisztelt egy darab szájrapuszival:) Ezen kivételesen lazán túlléptem, mivel sokminden más kellően lefoglalta a figyelmemet. Például, hogy kezeimmel egyenlő arányban cirógassam a melleit, fenekét, hátát. Aztán lassan elkezdett dél felé vándorolni (biztos arra van dél, ha előttem van észak, hátam mögött dél, balra a nap nyugszik, jobbra pedig kél??) és bekúszott végre a karcsú szőrtelen barna macskanő a tükör látószögébe. Egyébként nem beszéltünk semmi konkrétumról, hogy kézi levezetés van vagy franciás, az adatlapját sem néztem (most azért megnéztem, alap a kézi és bővebben telefonon a többi), szóval fogalmam sem volt, hogy mire számítsak. Mondjuk egy kis franciára?:) Na jó, arra azért számítottam és meg is kaptam.

Viki először kedvesen körbeudvarolja a farkamat és amikor beveszi a szájába, akkor nagyot sóhajtok. Megérkeztem. A jó franciát sokszor nem a technika teszi élvezetessé, hanem ha a partner azt érezteti, hogy ő most jót akar velem tenni. Viki érezhetően jót akart nekem, olyan lágyan és finoman kezdte el, hogy a kis sóhajaimból gyorsan nagyobb sóhajok lettek és a kis farkamból meg nagyobb farok. Viki is megérezte a növekvő lelkesedésemet és egyre feljebb kapcsolta az intenzitást, én meg kapaszkodtam belé, meg a lepedőbe, ahol tudtam. Úgy franciázott, ahogy egy rendes férfi nyalakodik, amikor szeretné a partnert elélveztetni. Semmivel nem törődve, csak arra koncentrálva. Egyik kezével a megfelelő irányba (azaz a szájába) állította a farkamat, a másikkal egy mellbimbómat piszkálta és közben velem együtt egyre hevesebben nyögött. Ettől aztán villámgyorsan csúcsra jutottam és pár perc után a tükröt kigúvadt szemmel bámulva homorítottam egy nagyot és közben hiába mondtam neki, hogy vigyázzon, vigyázzon, de tényleg vigyázzon, ő nem akart vigyázni, így félig a szájába élveztem. Egy fél percbe telt, míg magamhoz tértem, a combom görcsbe állt, az anyag a farkam tövénél gyülekezett és a kölcsönös törölgetés közben azon tűnődtem, hogy legközelebb előbb kérek levezetést és utóbb masszázst, mert annak nincs értelme, hogy kilazít, aztán meg befeszít :) A végén levezető cirógatással háláltam meg a ténykedését, láthatóan élvezi, ha gyengéden közelítenek hozzá, nyújtotta a nyakát, mint egy macska és épp csak nem dorombolt a szelíd érintések hatására. Pár percig így levezettünk, de mivel a 2 óra is lejárt közben, gyorsan eltűntem fürdeni, rendeztem a számlát, felöltöztem és távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A bővebb infóban benne vannak a számok, szerintem 1,5 óránál kevesebbre nincs értelme menni, és is ezzel indítottam és végül 2 órássá nyújtózott a szeánsz és tudtam volna még maradni, ha már befeszültek a lábizmaim Fel is ajánlotta a lábmasszázst, de udvariasan elhárítottam. Tehát semmi TP nincs és őszintén szólva, ennyire komplett, mindenre kiterjedő, szakszerű és jótékony hatású masszázsban régen volt már részem. Ehhez hozzáadva Viki lényét (személyiségét, testét, hozzáállását) és mindezt szembeállítva a 2 órás ajándékkal, hát az utóbbi bagatellnek tűnik.
Rózsacsokor
huff nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
A mennyből az angyalok ideje nemrégen járt csak le, de úgy látom, hogy néhány istennő is leereszkedett közénk és itt ragadt az újévre. Szerencsés vagyok, hogy megint találkozhattam eggyel és hülye is hogy 2,5 évig halogattam a találkozást. Egyébként profizmus, maximalizmus és számomra valahogy külső terén is hasonlítanak egymásra egy másik csúcsmasszőzzel, de ezt lehet, hogy csak én látom bele. A lényeg, hogy Viki külsejéről fentebb már ódákat zengtem, de a tökéletes testhez adódik hozzá még a kivételes kultúrája, intelligenciája, természetessége és a mindent a vendégért hozzáállása is. A hab a tortán pedig az elviselhető szabályok és a profizmus mögül elővillanó és pillanatok alatt elsodró szenvedélye. Ezt persze elő kell csalogatni belőle, de nem kérdés, hogy megéri.

Az egész randinak volt egy nagyon nyugodt, természetes, relax hangulata. Nyoma sem volt a sietségnek, kiszámítottságnak, rutinnak, a dolgok egyszerűen a maguk természetes medrében folytak. Ezt a fajta laza, de mégis feszes keretrendszert nehéz megteremteni és fenntartani is, mert minden vendég más és más, személyiségétől függően pedig mindenki feszegeti a kereteket. De Vikivel olyan természetesen zajlott minden, mintha nem először találkoztunk volna.
Ezeket egybegyúrva remélem, hogy mindenki számára egyértelmű, hogy ez a randi miért kap egy bazi nagy lila minősítést és hogy miért fogok biztosan visszatérni hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viki masszazs erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-14 09:37:40
Remekül megfogalmazott beszámoló! Az olvasónak egyből az jut eszébe, hogy ezt az élményt/érzést ő is szeretné ezzel a fantasztikus masszőzzel átélni.

2023-04-02 17:03:12
Igényes, szépen megírt, részletes beszámoló, a találkozó teljességéről és részletességéről is információt ad.

2020-12-26 18:55:47
A beszámoló a hosszúsága ellenére sem süllyedt unalomba és folyamatosan fent tartotta az érdeklődésemet. Kitűnően adtad át az élmény mélységeit a tőled megszokott könnyed és laza stílusban, melyért fogadd elismerésem!

2020-02-08 02:16:02
Ritka az ilyen beszámoló, mint a fehér holló! Van stílusod, élvezet olvasni, szórakoztató és informatív egyszerre, és a helyesírással sincsenek problémák! :) Még az intim témában is úgy mész bele a részletekbe, hogy egy csöppet sem lesz közönséges. A fiúgyermekes kapirgálós utca meg... LOL. :)

2019-06-13 11:02:56
Igen jó beszámoló, minden fontos benne van. Ritka a drága hölgy ilyen alapos és hiteles bemutatása, és nem csak a formája, hanem a tartalma is! Viki nagyon klassz személyiség lehet, ez nagy ajándék.
Mutasd mindet

FunkciókViki masszazs legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2023-08-31) : Viki orális kényeztetését nagyon sokszor volt alkalmam a legkülönfélébb formákban átélni. Azonban most ennek a társaságnak köszönhetően, vagy csak úgy, ezt sohasem fogom megtudni, de azt tudom, hogy ez most mindent vitt.

(2023-01-18) : A talpmasszázstól a fejmasszázsig minden játszik, de nagyon szeretem, amikor a hátamon a térdével járkál, illetve a karjaimon a talpával teszi ezt. Azért szeretem, mert érzem a jótékony hatást, miként akkor is, amikor a talpamat a fejem irányába feszíti. Hason fekvő helyzetben mindkét oldalra billegtet teljes hosszamban.

(2021-09-23) : Olyan hozzáértéssel, szakértelemmel nyúlt hozzám, és igyekezett a rendelkezésre álló idő alatt minél jobban rendbetenni, hogy már emiatt is rendkívül hálás voltam. Minden mozdulatán érződött a tudatosság és a szakszerűség. Bár készültem arra, hogy fájdalommal jár majd a kezelés, semmilyen kellemetlen érzésem nem volt, minden pillanatban azt éreztem, hogy egy fokkal jobb.

felejthetetlen: 15db
(2023-11-09) : Viki ekkora már szintén meztelen volt. Kaptam egy törölközőt a derekamra majd Viki első körből végig nyomogatta a testem, majd a lábamnál elkezdte a kezelést. Erős és szakszerű jumeiho masszázs visz véghez Viki. Kellően megnyomogatta ,

(2023-07-20) : A lábamnál kezdte és halad végig nyakamig. Rendesen meghajtogatta a lábaim és a kezeim is. És ha egy csomót talált azt sem kímélte, ripsz-ropsz eltüntette. Miután végig ért kérte, hogy forduljak meg. Általában az a hagyományos masszázs rész végét szokta jelenteni, de jelen esetben nem így volt.

(2022-11-07) : Visszafelé már a mellével masszírozott, így a farkamat már rendesen megmasszírozta a mellével. Majd kézre váltott és lingam királynőket megszégyenítve vett kezelésbe, erről pedig átváltott egy olyan franciára, amellyel a farkamat a makkomtól a golyókig végig ápolta többször oda és vissz

nagyon jó: 18db
(2024-02-20) : Viki hozzáférést kért még pár izmomhoz. A törölköző vissza is került az ölemre. A fejem mögé ült Viki és folytatta a nyakam teljes rendbetételét. Sikerült is helyre raknia mindent.

(2023-03-11) : Ez egy komplex izületstimuláló egésztestes gyúrás, mely a test szimetriáját tartja fent, vagy állítja vissza. A mozgásszervi betegségek gyógyításában kiemelkedő szerepe van. Nemsokára megtapasztalhattam, hogy ez nem egy himi-humi, tessék, lássék maszatolás.

(2022-10-11) : Tehát, négy erős mancs kezdett szorgos munkához testem minden részén, kezdve lábfejemet, majd alsó lábszáram, utána egyre feljebb, egészen a tarkómig, néha felnyögtem amikor fájdalmasabb pont lett érintve, ilyenkor mind Alexa mind Viki enyhített az erősségen,

: 18db
(2022-12-05) : A masszázs tökéletes, szakszerű. A megbeszélés szerint a kényes területeket kezeli. A masszázs kezdetekor már lekerült a ruha róla és megpillantottam a tökéletes alakját, ami az egyik legszebb azok közül akikkel én találkoztam. Szívesen kihagytam volna a masszázst,hogy csodálhassam a gyönyörű alakját.

(2022-01-30) : A helyzetfelmérés a gyakorlatban azt jelenti, hogy kaptam egy jó erős alap átgyúrást kb mindenhol 10-15p alatt, majd koncentráltan a farizom eredések és a felsőhát mint kiemelten problémás területek kerültek fókuszba. Viki kérésemre nem spórolta el az erőt, tényleg rendesen átgyúrt.

(2020-11-12) : Masszázs technika nagyon jó volt, élveztem minden percét amit csinált . Legszívesebben maradtam volna még egy kicsit, és nagyon kedves és szimpatikus nőt ismertem meg benne. De visszatérve a masszázs erős keze van , és kérdezte ha fáj amit csinál szóljak de ilyen nem volt.