Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

NOÉMIII

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2019-01-07 22:44:24

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon szépen köszönöm a beszámolódat :)
Ha jössz haza remélem találkozni fogunk. Második alkalomnál remélem a jó értékelésedet is felül tudom majd múlni ;)
Puszillak!

Beszámoló NOÉMIII +36205337625 99022 erotikus masszázs

SirX a 2019-01 hónapi randiján történteket írta meg NOÉMIII hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
4
Mikor először próbáltam elérni, a száma nem volt kapcsolható, de később a nap folyamán rám csörrentett. Amint újra lett rá lehetőségem, visszahívtam, és ezúttal le is beszéltük a randit, amit VTR-en megerősítettem (szerencsére közben nem mentem a konkurenciához).
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Mind autóval, mind BKV-val (metró/buszok) könnyen megközelíthető. A tetthely egy múlt századi tömbház emeleti lakása, ahol többen is rendelnek kicsit eltérő szolgáltatásokkal. Viszont a logisztika tökéletes, nem találkoztam senkivel.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Maga a lakás állapota teljesen rendben van, a fürdő fel van újítva (ellátva olyan roppant fontos kellékekkel, mint a színjátszós csap). A kád jó csúszós, de van kapaszkodó, a végében tusfürdők széles választéka sorakozik. Kicsit vigyázni kell, hogy ne fröcsköljön ki a víz. Szájvíz és hozzá pohárkák szintén adottak.

A szobában kellemes félhomály, alig hallható relaxáló zene, egy szinte a teljes szobát elfoglaló tatami, és a falon tükör mindkét oldalon.
NOÉMIII külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Kinyílt az ajtó, és mögötte állt egy csupa mosoly szöszi tündér, igéző kék szemekkel. A fehérnemű felett egy vékony, összegombolható fekete lepelszerű ruhadarab volt rajta (nem tudom, mi a neve), a lábán meg mamusz. Nagyon formás és feszes popsija van, a cicik is úgy domborulnak, ahogy kell. :) Szabadkozott egy kicsit, hogy az ünnepek alatt felszaladt pár kiló, de nekem így is nagyon tetszett.
1. NOÉMIII +36205337625 beszámoló Budapest 99022 erotikus masszázs
3. NOÉMIII +36205337625 beszámoló Budapest 99022 erotikus masszázs4. NOÉMIII +36205337625 beszámoló 2019-01-07 22:44:24 erotikus masszázs 990225. NOÉMIII +36205337625 beszámoló 2019-01-07 22:44:24 erotikus masszázs 990226. NOÉMIII +36205337625 beszámoló 2019-01-07 22:44:24 erotikus masszázs 99022
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
A zuhany alól visszatérve kicsit ismerkedni kezdtünk. Ledobta magáról a fentebb említett lepelt, majd megszabadított a derekamra tekert törülközőtől. Hogy kiegyensúlyozzuk a textilarányt, a melltartó és a bugyi is lekerült, majd magamhoz öleltem. Szemérmesen annyit mondott, hogy nála igazából csak puszik vannak... majd szájon csókolt. :) Aztán fültövön. Aztán nyakon, aztán nem is emlékszem, mert én is elkezdtem csókolgatni. Azt hiszem, a "nincs csók" Noémiül azt jelentheti, hogy nem dugja le a torkodba a nyelvét, és te se tégy így, ha lehet, mindenesetre nagyon finom és érzéki szája van.

Én máris hangulatba kerültem, de első randi lévén javasoltam az ilyenkor szokásos menetrendemet, miszerint első félidőben én kényeztetek. A masszázshoz kaptam egy finom illatú krémet, Noémi lehasalt a tatamira, és a lágy zene kíséretében nekiálltam masszírozni fantasztikus testét, simogatni finom bőrét. Itt szerintem ugorhatunk is oda, hogy végül a hátára fordult, és egy kis további simogatás után beférkőztem a combjai közé, majd nyelvvel folytattam a kényeztetést. Hamarosan hangok, és egy-egy összerándulás jelezte, hogy ez tetszik neki, de nem tudtam megállapítani, hogy ilyen apró élvezéseken ment át, vagy csak közelítette a csúcsot. Na de (többek között) azért van az embernek nyelve, hogy kommunikáljon, és miután a folytatásra lettem biztatva, hamarosan megtudtam, milyen, amikor Noémi tényleg eléri a csúcsot. A megváltozott íz, a testén egyszer csak átfutó remegés, majd az azt szinte azonnal követő megfeszülések letagadhatatlanul jelezték, hogy egy-null oda.

Én következtem, és nagy örömömre Nonóka alig várta, hogy egyenlíthessen. Az én köröm is masszázzsal indult, méghozzá igen szakszerűen, rég voltam ilyen jó kezekben. A talpamtól indult, onnan haladt fölfelé, pont a megfelelő erővel. Profin megtalálta és kezelte a csomókat. Ezer éve nem jártam masszázson, és úgy tűnik, ez látszott is rajtam... Az meg csak hab a tortán, hogy érintettségből kifolyólag a térdem panaszaira is kaptam profi tanácsokat, mintha csak valami szakrendelésre mentem volna. Mindig is ilyen doki néniről álmodoztam. :)
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Mikor eljutott a vállamig, elém került, és a további gyömöszölést már szemből kaptam. Mivel ezt az orrom elé guggolva abszolválta, kezdett újra kényelmetlen lenni a hason fekvés. Mintha csak a gondolataimban olvasna, Nonó visszapenderült mögém, és már célzottan, a lábam között "kínzott" tovább. Szerencsére hamarosan megkegyelmezett, és jött a varázsszó: fordulhatok.

Szeme kacéran villan, huncutul mosolyog, sejtem, hogy itt történni fog valami. Na de arra mégsem számítottam, hogy fel leszek falva ebédre, pedig lényegében ez történt: egy szinte ártatlan csóknak indult, de aztán az ajkam után jött a fülcimpám, a nyakam, a mellem, mígnem rátalált a farkamra, amit olyan étvággyal tüntetett el, mint az éheztetett tigris a prédát. A szerszám minden alkatrésze egyenlő bánásmódban részesült, golyók és rúd mind megkapták a magukét. Közben igyekeztem mozizni is a tükörből, már mikor épp eszméletemnél voltam. A vég persze elkerülhetetlen volt, nem volt kegyelem, száj általi kivégzésben részesültem. Noémi kifacsart az utolsó cseppig, majd mintegy a végtisztességet megadva, letakargatott pár kendővel. Végül illendően megtörölte az ajkát, és egy szájrapuszival visszahozott az életbe.

Picit még összebújva beszélgettünk, aztán kikísért a fürdőbe, ahol bár nem jött zuhanyozni, segített megmosni a hátamat. Az ajtóban loptam még pár puszit, majd tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az alapkezelés a klasszikus átlagért elérhető, én viszont kértem kölcsönösséget, amiért az új átlagnak hívott csokor jár. Nekem abszolút megérte.
Rózsacsokor
SirX nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Noémi volt itthon tartózkodásom utolsó állomása, és kis híján lemaradtam róla, de nem győzök hálát adni, hogy végül mégis megtaláltuk egymást. Tökéletes évkezdés, csodálatos emlékek útravalónak. Ha ismét itthon leszek, egy programötletem már biztos van...

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés NOÉMIII erotikus masszázs beszámolójáról


2019-12-03 21:21:17
Jol meg irt beszamolo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2019-01-09 20:17:36
Igen átjött. Helyre került minden.

2019-01-08 20:50:42
Természetesen ez több volt, mint jó, csak pont azalatt váltott az oldal új arculatra, miközben írtam a beszámolót, és a végén nem tudtam beállítani a fokozatot, míg jóvá nem lett hagyva. És mivel pont most utaztam (a gép indulása pedig a havazás miatt még órákat késett is), csak most tudtam a sorrendezést megcsinálni. Amúgy örülök, hogy így is lejött mindenkinek, hogy ez több mint jó volt. :)

2019-01-08 20:44:31
Jó,élvezetes,kedvcsináló beszit írtál. Térj vissza és írj róla beszit is,hogy méltó besorolást adhass.

2019-01-08 19:36:12
Jól bele lendülhetett ahogy írtad fel falt ebédre. Ha jókor van jó helyen az ember meg szerencse is kell hozzá. Neked meg volt, köszi hogy megírtad.
Mutasd mindet

FunkciókNOÉMIII legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-04-20) : Megbeszéltük hogy mely területekre fordítson kicsit nagyobb figyelmet és ő tökéletesen rendbe tette a kicsit letapadt. elhanyagolt részeket a testemen. Masszírozás közben beszélgetve derült ki hogy ért a csontok kiropogtatásához is, úgyhogy éltem a felajánlott lehetőséggel és kértem hogy ropogtassa ki csontjaim.

(2023-02-06) : Nono szupeül maszíroz, de ebből a szakaszból inkább azt emelném ki, hogy a beszélgetés alapján rádöbbensz, hogy milyen értélemes, talpraesett tudatos lánnyal is van dolgod. Élmény volt a masszázs és a beszélgetés is. Fél óra elteltével a mozdulatok lassultak, és simogatás, fülbeharapdálással, nyakpuszikkal csábított fordulásra. N

(2022-10-28) : Fürdőből visszatérve kért, hogy helyezzem magam kényelembe hason fekve a matracon. Közben ő is megszabadult a fekete egybe valamitől. Próbáltam valahogy nem oda nézni, hogy a hason fekvés nehogy hamar kényelmetlenné váljon,

felejthetetlen: 12db
(2024-03-03) : After the shower, I lay naked face down on the bed, while she worked her massage skills - she asked what pressure, I told her hard as possible. She's quite talented, working out all the kinks throughout my body, including a knotted back from recent long-haul flights.

(2023-05-19) : She gave me a pleasant massage and told me how terrible my back was. I think she was referring to how tight it was. It was especially pleasant how she massaged my hamstrings and the inside of my thighs. I always like that, and she did it well.

(2022-11-25) : Kezdetnek haon fekvésben egy ismerkedős láb/talpmasszázs vezette fel az első kényeztetést. Némi erotikus csúszka és tarkó/fül/nyak puszilgatás izgatott fel, mite hangos sóhajok hagyták el a számat. Majd a fülembe suttogott megfordulhatsz után következett az első kielégítő kényeztetés.

nagyon jó: 8db
(2023-10-15) : After caressing, snuggling and kissing for a long time, we eventually moved to the more traditional pampering. Noemi truly gives a fierce French.

(2022-07-21) : Olyan fogásokat tapasztalt meg Nono kezei által, amivel nem sűrűn találkozott eddig. Miközben Nono masszírozta, sokat beszélgettek, Yoss jól érezte magát, ezért rákérdezett egy esetleges hosszabbítás lehetőségére.

(2022-06-10) : Miután első találkozásunk volt, így kérésére egy ismerkedő masszázzsal kezdtünk. Hason fekve finom talp és lábmasszázst kaptam beszélgetés közben. Mire a hátamhoz ért, már megismertük egymást annyira, hogy félig felültem, így a hátam már csak finom kenegetést kapott. A célját tökéletesen elérte, megismerkedtünk és nem vett el sok időt.

: 10db
(2024-02-01) : Noémi szakszerű masszázst nyújt, ami nekem kifejezetten szempont volt. Talán kicsit lágyabb mint én azt szeretem (kellemes volt így is nagyon, nem mondtam neki hogy csinálja erősebben), és mondta is hogy első alkalommal inkább feltérképez.

(2019-08-05) : A szobában elkezdtem vetkőzni addig Nonoka frissitőért ment. Visszatérve kaptam egy törülközőt és elmentem a Bahamákra. Az alapos tusolás és szájvíz használata után visszatérve Nono...

(2019-04-19) : A masszázs fürdés után indult, megkérdezte, mennyire erősen szeretem, majd végig beszélgettünk. Kicsit nehéz is volt váltani fejben később, mert a témák is totál változatosak és semlegesek voltak.