Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Blanche

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-12-22 02:31:31

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága NO-KECMEC!
Ha rövid reagálást szeretnél olvasni,akkor : nagyon köszönöm írásod,remélem hamarosan találkozunk .
Most pedig,ha többre vagy kiváncsi és még nem untál rám,akkor jöjjön egy kis bővebb írás,mert megérdemled!
Miután a stresszes karácsonyi bevásárlásból hazajöttem és elolvastam a rólam írt írásod,máris minden bosszúságom tovaszállt-köszönöm!
Az általad megfogalmazott randink előtti félelem kölcsönös volt (melynek okát megbeszéltük) ,de mint ahogy kiderült összeillünk ,mint két kicsi lego ;-)
Tudod a bemutatkozó szövegem egyben egy szűrő is,de ha a telefonos kis csevej után szimpatikusak leszünk egymásnak ,akkor ágyra kenhető leszek.
Van konyhám,valahol csak meg kell csillogtatnom főzési tudományomat .
A pucsis fotó-észrevettem,akinek ez bejövős,annak nem csupán egy Női test vagyok,hanem emberként is kezel . ( évtizedek kérdése és megnő a hajam ;-) ) .
A törékenységem csupán a felszín...csak nem hagytad magad,hogy bebizonyítsam .
Jól esett,hogy a fürdőbe a tisztálkodás területén is alapos voltál-nem hittem azt nyugi,hogy nyáritáborba érzed magad :)
Megprobállak most egy kicsit körbeudvarolni,mert élveztem a veled töltött perceket :
Ha még nem untál rám és legközelebb is tervezel velem,akkor az ágyamtól a fürdőig Tic-tac-cal fogom kirakni az utat...most lassan befejezem,mert jönne a szigorúbb rész és nem akarlak elijeszteni magamtól....de ismersz már-csipkelődni azokkal szoktam,akiket szeretek ;-)
Forró ölelésem Blanche!
Ui.: imádtam a laza stílosod(ez azt hiszem lemaradt,pedig fontos infó ) .

Beszámoló Blanche +36307122691 98792 szexpartner

NO-KECMEC a 2018-12 hónapi randiján történteket írta meg Blanche hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
3
Az adatlapján lévő karakteres bemutatkozásánál én úgy éreztem, csak engem akar távol tartani magától. Jó ideig siker koronázta az erőfeszítését, de ahogy jöttek az újabbnál újabb fotói, teljesen elcsábultam, leküzdöttem félszegségem és felhívtam. Kedves tájékoztatást kaptam a lehetőségekről és a csokor mértékéről. Kettő órás lehetőségben maradtunk, amit VTR-en megerősítettem.
A VTR éppen vacakolt és az időpontnál mindent kinullázott, engem meg vert a víz mert arra gondoltam, hogy most azt hiszi, én csak szórakozok vele. Rögtön üzenetet mellékeltem a bizalomvesztést elkerülendően.
A telefonomról sikerült a VTR elküldése, amit vissza is igazolt.
Innentől nem volt más teendőm, csak elfoglalni magam a hátralévő másfél napig.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Teljesen normálisan megközelíthető.
A város másik végéből indulva, a GPS-re negyven percet ráhagyva, pont egy koppos érkezés lett.
A parkolás ingyenes, és találtam is parkolót a második körnél.
A sok kerítés miatt a bicikli rögzítése nem lehet gond. A BKK lehetőséget én elvetetem mert tőlem csak több átszállással lehet odajutni. Máshonnan biztosan egyszerűbb, az a lényeg, hogy tömegközlekedéssel is megközelíthető.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Érkezésemkor felhívtam telefonon, és Ő kedvesen végig navigált az épületek között, az épületben is folyamatos kapcsolatban voltunk, egészen az ajtóhoz való érkezésemig.
Nagyon ízlésesen berendezett és tisztán tartott környezet.
Fogast kaptam a kabátomnak az előszobában és meg lett mutatva hová tehetem a hátizsákom. Ekkor még nem tudtuk, hogy majd pisilnem is kell és miattam nem lehet nyitni az ajtót.
A nem nyikorgó franciaággyal szemben egy tükrös szekrény, ahol ha jól helyezkedtek minden látható.
A fürdő minden földi jóval felszerelve, a konyhát nem láttam, de feltételezem van az is.
Blanche külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
A fotói teljesen valósak! Van köztük profi fotó és van saját telefonnal rögzített kép.
Nekem a pulcsis fotója tetszett a legjobban, sajna ahhoz mérten lejjebb vágatta a haját.
Egy igazán kecses teremtés, bájos mosolygós arccal, egy igazán törékeny testtel. A törékenységet nem mertem tesztelni, hittem a megérzésemnek!
Ahogy bevezet a tetthelyre, csak arra figyelek, hogy ne lógjon a nyelven, és ne lihegjek a fülébe követés közben. A magassarkú cipellő számomra sokat emel az erotikus látványon és a szexi csipkés fehérnemű a hozzá illő köntössel egy igazán erotikus látványt biztosít.
1. Blanche +36307122691 beszámoló Budapest 98792 erotikus masszázs
3. Blanche +36307122691 beszámoló Budapest 98792 erotikus masszázs4. Blanche +36307122691 beszámoló 2018-12-22 02:31:31 erotikus masszázs 987925. Blanche +36307122691 beszámoló 2018-12-22 02:31:31 erotikus masszázs 987926. Blanche +36307122691 beszámoló 2018-12-22 02:31:31 erotikus masszázs 98792
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
1
Aki a rövid besziket szereti annak gyorsan leírom az elején, volt kölcsönös francia, volt lovaglós pózban történő aktus, gumiban (de még milyen) és volt NFVSZ-ba minőségi kivitelben!
Aki az élményre is kíváncsi csak az olvasson tovább!
A pazarul felszerelt fürdőszobában egy igazi minőségi tusolásban lehetett részem, jó meleg vízben. Egyszerűen tobzódtam az élvezetekben!
A kinti hideg miatt különösen jól esett ahogy a meleg víz átjárja a testemet és a felszabaduló gőz, az meg már csodás élményt nyújtott. Kicsit később ezt vegyítettem a tusfürdő illatával, amit a nagy választék miatt nagyon nehezen tudtam kiválasztani. Mélyen belélegeztem ezt a kellemes meleg gőzzel és finom illattal vegyített levegőt, hogy minden percét kiélvezzem ennek a lehetőségnek. A rengeteg tusfürdő között volt többféle sampon is, itt erősen küzdenem kellett a vágyaimmal mert szívesem mostam volna hajat is, de itt le kellett küzdenem a vágyaim netovábját, mert ezt a vendéglátómnak ki kellett volna magyarázni. :-)
Nagyon kellemes érzés volt, mikor a kapott illatos fehér és vastag törölközőbe megtöröltem az átmelegedett testemet. A száraz kilépőn ácsorogva látom, nincs itt még vége az élvezeteknek. Láttam ticc-tacc cukorkát is, kicsit sajnáltam, hogy ezt nem előbb vettem észre mert szívesen elszopogattam volna egyet tusolás közben.
Négy féle szájvíz, mindbe beleszagolok a tuti választás érdekében. Az egyest és a hármast meg is ízlelem, szigorúan az odakészített üvegpohárkából, amit később alaposan elmosva vissza tettem a helyére. Nekem a négyes jött be és ezzel öblítek alaposan, bőségesen. Indulnék kifelé, mikor látom a deók sokféle lehetőségét. Ezzel nem mertem kockáztatni, mert ha befújva magam úgy érzem, hogy nem tetszik az illata akkor lehet kezdeni ellőről az egész ceremóniát. Fájó búcsút vettem a fürdőtől az ajtóban még vissza akartam pillantani, de ekkor megláttam kedvesünket ahogy ott fekszik az ágyon a szexi csipkés fehérneműben. (ez esetben fekete)

Nagyon meglephette az érkezésem, mert nekem úgy tűnt mintha álmából riadt volna. (szerintem már unta a várakozást és meglepődött mikor végre felbukkantam)
Kedves mosollyal és csábos csalogató tekintettel nézett felém. Úgy tud hívogatni a szemével, hogy még az általam oly becsesnek talált fürdő ajtaját is elfelejtettem becsukni.

Odafekszek ez mellé a törékeny hölgy mellé, kicsi simogatásokkal próbálok közeledni. Az első érintésnél kecmecke hirtelen ébredésével olyan durván oldalba böki leánykánkat, hogy azt hittem kedvesünk kifordul az ágyból is. Tévedtem, kedvesünk nem olyan ágyból kiesős típus és olyan hévvel fordul rám, hogy majdnem én lettem kilökve az ágyból.:-)
Csókolhattam kedvemre ezt a gyönyörűséget, sőt ő is csókolt mikor lankadni látszott az én csókos kedvem.
Nagy élvezettel simogatom ezt a törékeny testet, cici és kisvártatva a belső combok. A puncit nem simogatom, oda nyelvvel érkezek, amit előtte jól meg is csodálok.
Igen ízlésesen fazonírozott, nem nagy nyelvecskével rendelkező, szűk bemenet.
Nyalakodás közben többször a szűk hüvelybe dugom a nyelvem, és már itt tudom, hogy nem mindennapi aktusban lesz részem. Ha hihetek a szememnek és a fülemnek, akkor kétszer sikerült elröptetnem a vörös démonunkat.
Átpuszilgattam a combocskákat, a fenekének az elérhető részeit, és felhúzódtam csókolózni.
Bőséges csókolózás után, Ő lehúzódott engem kényeztetni.
Nem kapott egyből szájba, játszadozott velem. Nyelvel és ajakkal érintett, zacsit simogatva, a szemkontaktust tartva figyelte a reakciómat. A tekintetem fátyolos, a merevedésem intenzív. Bekapáskor majdnem elrobbantam, az izgató látványtól. Könyörögni akartam egy gumizásért, de mire elhangzott a gumi szó, már meg is voltam gumizva. (eszméletlen, hogy lánykáink milyen gyorsan tudnak gumizni, ennyi idő alatt én még csak a használati utasítást keresgélném) Ezt a részt nagyon imádtam! Finom csókok közepette ült bele a merevedésembe, és én nekem már csak élvezni kellett a szűk punci ölelését és rugódzó fenekét simogatni. Többféle technikával lettem elkápráztatva, de nekem az tetszett a legjobban, mikor megfogtam a derekát és én emelgettem magamon azt a pici törékeny testet, egybeolvadt szemkontaktussal. A nézését azt hiszem jó ideig nem felejtem el, nagyon csábosan tud nézni. A tekintete tele erotikus kisugárzással, kihívó és őrjítő érzést biztosít a látvány, tudva, hogy ez mind a tiéd! Nagyon jókor érzi meg, hogy a végét járom mert rám borul és csókol, igazán barátnősen. Orgazmusom után még sokáig élvezhettem a finom csókjait, igazi lágy odaadó barátnős formában.
Rajtam marad és beszélgetünk, én simogatom a ciciket és gyakran meg is csókolgatom.
Szünetben megkérdezte, "jól esne neked egy masszázs"? Derült égből villámcsapás, most itt is magyarázkodhatok! Mikor massz lánykákhoz megyek, ott fel vagyok készülve erre a kérdésre és tapintatosan elmondom, azt én nem szeretem. Kidumálom magam itt is, és
engedélyt kérek a mosdó használatára, ami a hátizsákom miatt kicsit körülményes volt.

Második lehetőségem:
Csók, csók, csók! igazi élvezetes lágy csókok. Kicsi terelgetés után a cerka kényeztetése, igazán lágy és egyedi stílusban, nyelvkörzés, fejforgatás, a lényeg az, hogy nem egy monoton bólogatást kaptam, hanem egy élménydús orális kényeztetés volt ez, ami a kérésemre fölémtérdelős, puncinézős szájba élvezős gyönyört kaptam. Minden rezdülésem (rángatódzásom) ellenére engedte hogy, a szájában maradjak, és csak a köszönöm szó elhangzásakor engedett el, a takarítás kezdetéig.
Végigbeszélgettük a maradék időmet, tusolás után olyan barátnős, csókos búcsúztatást kaptam mintha régi ismerősök lennénk és Ő is sajnálja, hogy már mennem is kell.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Szerintem a pontosan átlagos, kettő óránál van némi kedvezmény.
Mikor az elején kérdeztem hová tegyem a csokrot, az volt a válasz, hogy ez ráér és foglalkozzunk most egymással, így a végén tettem valahová. Én nem emlékszem hová, nektek meg gondolom tök mindegy. :-)
Kicsit megtoldottam a megbeszéltekhez mérten, de ő is megtoldotta a programom a megbeszéltekhez mérten!
Rózsacsokor
NO-KECMEC nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Mikor fogad egy ízlésesen, szexin lengén öltözött hölgy, a hozzáállása olyan, hogy rögtön a barátnődnek érzed, már úgy is érzed megtaláltad a szeretőd! Ha nem tudnám, hogy egy szolgáltatást vettem igénybe, most olyan érzésem lenne, mintha a barátnőmmel szeretkeztem volna egy kellemeset. A végére teljesen belejöttünk a beszélgetésbe is, olyannyira, hogy én kértem meg a kikísérésre, ezt is csak azért mert nem szerettem volna visszaélni a vendégszeretetével.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Blanche szexpartner beszámolójáról


2018-12-28 20:12:50
Jól bizony Zorba !!! Az is igaz ,hogy nem volt nehéz "feladatom " NO-KECMEC Urral,mert ...na jó,szerencsés vagyok,ha olyan Urak látogatnak meg ,mint Te vagy mint NO-KECMEC :)

2018-12-28 20:07:09
Szia NO-KECMEC, jól megírtra értékeltem a beszámolódat, de a hozzászólással megvártam a Blanche reagálását.
Nem is olyan rég írtam egy megjegyzést az egyi fórumban. Miszerint lehet ezt jól csinálni! Amikor a hirdető hölgy nevezetesen a vendéglátó és az mt, azaz a vendég megadja a másiknak a neki kijáró tiszteletet. Az ilyen randikból tapasztalataim szerint jó dolgok szoktak kisülni, a reagálásból és a besziből is átjött, hogy ez a randi igen jól sikerült.

2018-12-28 19:50:11
Lassan nő sajna a hajam,ezért ne is várj ...kérlek szépen :)))

2018-12-26 23:48:34
Ó Phill! Hagyd a csudába azt a fürdőt, hidd el nem fontos. :-) Kedvesünk most töltött fel új fotókat, inkább az csábítson a látogatásra. Én konkrétan a szemüveges képeket csodálattal néztem, nekem nagyon bejövős!
Hiába ijesztget ez a pici Tündér a bemutatkozásával, az új fotók rabságába estem, már csak a megfelelő szabadnapom kell megkeresnem, és az időpontkérésnél bizakodnom kell, hogy kedvesünknél ismét fogadóképesnek találtatok. Ha így lesz én biztos kérni fogom a szemüvegben való fogadtatást, azt nem várom ki, hogy visszanőljön a haja, ettől ő jobb programot ad, mintsem ennyit tudnék várakozni!
Remélem ügyes voltam, és a Phillnek álcázott mondandómban sikerült kedvesünket körbeudvarolni! :-)

2018-12-25 23:58:08
Lehet, hogy majd egyszer megnezem magamnak azt a furdot.
Mutasd mindet

FunkciókBlanche legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2024-02-29) : Simítottam, csókoltam melleit, hasát, punciját, nagyon finoman érintettem újammal a szemérem ajkai, majd az ágyhoz kértem, mert szerettem volna szemérem dombjának folytatását nyelvemmel érinteni.

(2023-10-04) : Blanche-nak van egy olyan babás tisztogatási fogása, ami olyan finom és érzéki, hogy már csecsemős tisztogatási formának gondolnám. Egy biztos Ő mindenben az egyetemes finomság!

(2023-02-17) : Blanche kézbe vette a dolgokat 😊, először simogatott az ajkaival, puszit adott a bőrfelületre, játszott egy kicsit a nyelvével majd visszahúzta a bőrt és előbb nyelvvel simogatott, majd eltűntem a szájában. Blanchenál nincs mélytorok, de nincs is rá szükség, mert a franciája nagyon élvezetes és érzéki. Nyelvvel, szájjal ,ajkakkal, puszikkal kényeztet, hol erősebb, hol lágyabb technikával,

felejthetetlen: 19db
(2024-01-09) : Kezei megint oda tévedtek, majd mellém térdelt és ajkaival, kezecskéivel, melleivel kezdett izgatni. Olyan finoman és aprólékosan csinálta, hogy ha nem néztem oda nem tudtam melyik testrészével visz a csúcs felé.

(2023-12-06) : Miki lovagló leckét kért és kapott, de olyan finomat, hosszantartót és változatosat, hogy emlékeibe ez leleégett. A beteljesedés után Mikulás babás tisztogatásban részesült majd egymás után elmentek fürödni.

(2023-10-24) : Cseréltünk elkezdett franciázni. Az valami fantasztikus volt. Változatosan: mélyen bekapva, nyelvêt makkon pörgetve, végignyalva, golyszikat szopogatva franciázott.

nagyon jó: 16db
(2023-07-24) : Meglehetősen hamar izgalmi állapotba kerültem így. Ennek hatására elkezdte a NF et. Változatos a technikája. Nyalogatja, szopja, rásegít a mellével. A golyókat sem hagyja szárazon. Mélytorok is minden probléma nélkül megy.

(2023-01-03) : Még néhány percig csak feküdt , mosolygott, megjegyzésemre kacagott. Elragadó személyiség. Ahogy szokott a nézésével ágyra parancsolt és összebújtunk. csókolt érintett .

(2022-12-07) : Mikit megtisztogatták, mind egy csecsemőt, majd tartalmasat beszélgettek. Tusoltak a részvevők. Ezután Blanche javasolt egy masszírozást, ami a Mikulás egyik, ha nem az eddigi legjobb közérzet javító test kezelése volt. Még Lapföldön sem kapott ilyet. Újabb tus. És Mikulás és Blanche újra összegabalyodott. Fenomenális ajkakkal történő kényeztetés, újabb lovassági vágta és eddig nem tapasztalt lingam hatásokkal, kölcsönösen kényeztették a másikat és okoztak egymásnak nem kis halált, hanem nagyot. Mikulás oda volt meg vissza.

: 18db
(2022-02-21) : Aztan atvette o franciat, nagyon beleelte magat, igy lett vegem eloszor. Aztan kis duma, es indult a masodik kor, lovagolt, de nagyon bujt kozben. Igy lett vegem.

(2022-02-15) : Újra csókolóztunk, majd Ő kényeztettet orálisan olyan izgatóan amire nincsenek szavak. Közben testét érinthettem mert nem akartam egy másodpercre sem elengedni. Kértem hogy lovagoljon meg de így a 60 előszobájában nem voltam a helyzet magaslatán.

(2021-11-10) : Óh nem bírtam tovább türelemmel, lassan apró, finom puszikkal szortam meg Blanche vállát , puszikkal simogattam a nyakát és az arcát, majd egyszer csak elkapott A HÖLGY és már a szája a számon is volt. Belebonyolódtunk ebbe a csókba , előbb apró szájra puszikat kaptam, majd ahogy belefeledkeztünk kaptam egy olyan bensőséges , fimon, édes , csodálatos , finom csókzuhatagot, hogy-hogy teljesen elvesztettem minden érzékelésemet. Persze arra volt eszem, hogy a bugyiban, a melltartóban