Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Kamilla

Törzshirdető

-

Beküldve: 2018-12-19 07:53:52

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia Drágám! Köszönöm szépen a beszit! Azért arra az elröppenésre még rá kell gyúrni, nehéz eset vagyok, ezt már páran mondták :))) de ettől függetlenül én is jól éreztem magam! Várlak vissza minnél hamarabb! Csókollak

Beszámoló Kamilla +36205472804 98733 szexpartner

Tipon a 2018-12 hónapi randiján történteket írta meg Kamilla hirdetővel
igéző szemek
hihetetlenül érzéki
változatos pózok
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Kamilla hirdetésével itt az oldalon találkoztam,majd mivel már volt egy jól sikerült dedütáló randink,személyes üzenetben érdeklődtem nála a folytatást illetőleg.
Örömmel vette a megkeresésemet,majd miután hatalmas rugalmasságról tett tanúbizonyságot,mivel hajlandó volt fogadni a számára még hajnali,rendelési időn kívül eső tartományban is,vtr-n fixáltuk az időpontot.
Telefonon már csak érkezésemkor beszéltem vele.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Kamilla kéjkuckóját a Nyugati pályaudvar közelében találjuk,gps ház elé irányít, parkolás megoldható,bár belvárosra jellemzően fizetős.
BKK csodái közül én a piros gépsárkányt vettem igénybe, mely megállójától minimális sétára már látható is vágyaink tárgyának búvóhelye,egy ódon épületek között elhelyezkedő újszerú társasház,melynek nem túl magas emeletén várja alkalmi kedvesünk a felfokozott vággyal érkező kalandort.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Kami kéjkuckója egy szépen rendben tartott lakás,legalább két szobával,szépen,kellemesen berendezve.
Fürdőben kád+tusoló,zuhanyfüggöny,bőséges!!! tusfürdő választék,szájvíz pohárkákkal,tiszta,száraz kilépő, friss , ropogós, jó nedvszívó törűlköző fogadja a betérőt.
Babaszobában hatalmas méretű franciaágy,bár a matrac lehetne kicsit keményebb,de mivel nem aludni jöttem,így nem ez a legfontosabb tényező,komód,szekrényke az elkövetkező idők kellékeivel,fotel a ruháknak,és természetesen maga a ház szexis úrnője fogadja vendégét.
Kamilla külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mivel Kamilla bőséges portfóliójában arcos képekkel hirdet,nem érheti váratlan meglepetés a látogatót,legfeljebb annyi,hogy közhelyszerűen sokkal csinosabb,mint azt a fotók alapján várjuk.
KB 150 centi, húszas évei legelején járó,szemtelenül csinos,elbűvölő Angyalka áll a nyitott ajtóban,arcán elbűvölő, huncut mosollyal,egyszál vadító vörös,hálóing szerű valamiben,melyet majd átszúrnak kíváncsian hegyesedő mellbimbói.
Olyan, mint egy igazi bújós kiscica,ahogy ártatlan szemekkel vendégéhez simul,és üdvözlésképpen csókocskákkal halmozza el látogatóját,miközben ruhácskája "véletlenül" feljebb csusszan ,és látni engedi karcsú,selymes combjait,melytől az ember gyorsan eszét veszti :)
1. Kamilla +36205472804 beszámoló Budapest 98733 erotikus masszázs
3. Kamilla +36205472804 beszámoló Budapest 98733 erotikus masszázs4. Kamilla +36205472804 beszámoló 2018-12-19 07:53:52 erotikus masszázs 987335. Kamilla +36205472804 beszámoló 2018-12-19 07:53:52 erotikus masszázs 987336. Kamilla +36205472804 beszámoló 2018-12-19 07:53:52 erotikus masszázs 98733
Action
Közös fürdés:
5
Profi masszázs:
4
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, testre:
5
Aktus:
5
Lakásba lépve üdvözlés,majd néhány gyors kérdés,hogy kivel mi történt az elmúlt időben,közben átadtam a neki hozott édességet,egyebeket,illetve szokásomhoz híven gyorsan túlestem a rózsaceremónián, kedvesem lágyan felszólított,hogy vetkőzz már mert van némi bepótolnivalónk az elmúlt randiról. Gyorsan leszórtam a ruhámat, és vendéglátóm elvonszolt a fürdőbe,miközben nem az ujjamba kapaszkodott.

Gyorsan töltöttem egy felest a szájvízből,mjad hirtelen betoppant hozzám bájos házigazdám,egy szál Éva-kosztümben,és hívott a kádba pancsizni.
Ilyen kedves invitálásnak nem lehet ellenállni ,ezért már vágódtam is mellé,és kezdetét vette egy bőséges előjátéknak megfelelő közös tusolás.
Gyengéden kézbe vette az éledező Kispajtit,majd játékosan simogatva fürdetni kezdte ,amit asszisztensem lankadatlan átélésel nyugtázott.
Eközben én sem tétlenkedtem,fürdetésnek álcázott tapizással kedveskedtem Kami kellemes tapintású, hegyes bimbókkal megáldott cickóinak,majd jóleső simogatás,csókolgatás után lejjebb nyúltam,és kedvesem ékességét is üdvözöltem a pillangószárnyacskák intenzív simogatásával.

Ezután megtöröltük egymást, és átvonultunk a foglalkoztató helyiségbe,majd közöltem vendéglátómmal.hogy szerertném én kezdeni a kényeztetést,mert már nagyon be voltam indulva kedvesem bájaira.
Ő szó nélkül hanyatt fordult,és hagyta, hogy végre kiélhessem vágyaimat csodálatos testén.
Lágy,barátnős csókok után elkezdtem lefelé haladni,a fürdőben már megtapasztalt,finom kebleket simogattam,csókolgattam,majd tovább haladva eredeti célom felé, megérkeztem a Csodák völgyébe,ahol az eddigiek hatására a rószaszirmok már nedvesen csillogtak.
Kezdésként végig csókoltam a szárnyacskákat.majd érezve,a kedvező fogadtatást nyelvemmel egyre mélyebbre igyekeztem hatolni a gyönyörök kapuján,amira kedvesem heves combremegése és erőteljes sóhajai voltak a visszajelzés,majd kis tevékenység után kedvesem elröppent.
Miután kipihegte magát,jelezte,hogy most Ő következik,ezért hátamra fordultam,és hagytam kibontakozni a drágámat.
Kedvesen megtudakolta,hogy milyen szintű kényeztetéshez lenne kedvem,én a gyengéd,barátnős opciót választottam,és milyen jól tettem !
Kényelmesen elhelyezkezett a pole pozitioban ,majd kezelésbe vette a virgoncan ficánkoló Kispajtit.

Először ajkaival csak szinte súrolta a hegyét,majd lágy csókokat helyezett el az oladalán,egész le a rúd aljáig,közben nem feledkezve el a csatolt tartománytól sem,időnként huncut pillantásokkal tartva a szemkontaktust,majd hirtelen azt vettem észre,hogy társam szinte teljesen eltűnik kedvesem csöpp kis ajkai között,és ezt folyamatosan váltogatta,engem közben végig a robbanás közelében tartva,nem is tudom,mikor volt részem ilyen szenzációs franciában.
Végül szinte egyszerre mondtuk,hogy ideje lenne VV-t alkalmazni,mert ezt a csodálatos ékszeres dobozkát belülről is érezni kell.
Villámgyorsan megkaptam a védőfelszerelést,és kedvesem máris nyeregbe pattant,szinte nyársra húzta magát felszerszámozott rudamon.
Kellemes,érzéki pacizásba kezdett, először lassan,majd egyre gyorsulva,időnként pihenésképpen rámborult,ilyenkor én igyekeztem alulról diktálni a tempót.
Végül csak elérkezett az igazság pillanata,és szinte ugyanabban a piilanatban értünk mindketten utunk végére.
Miután lenyugodtam benne,óvatosan leszállt rólam,kedvesen letisztogatta a velem egykorút,barátnősen hozzámbújt,és kérdezte,hogy mit szólnék egy levezető masszázshoz ?
Ilyen kedves invitálásnak természetesen nem lehet ellenállni ,ezért hasra fordultam ,és átadtam magam Kamilla ügyes kis kacsóinak.
Olajjal bekente a hátamat,majd olyan szenzációs átgyúrást kaptam, hogy a végén újjászületve keltem fel az ágyról. Ki sem lehetne nézni belőle,hogy egy ilyen pici,törékenynek látszó virágszál kezeiben ily hatalmas erő lakozik.Elmondása szerint , bár nem tanulta,de mégis nagyszerűen masszíroz ezért (is) megérte Őt ismét felkeresnem.

Miután befejezte az "újraélesztésemet", kikisért a fürdőbe,és kedvesen lemosta a hátamról az olajat,majd gyengéden megtörölgetett.
Mivel az órámra pillantva láttam,hogy időmet már rendesen túlléptem , öltözés és érzékeny búcsú,a mielőbbi viszontlátás reményével.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extra szolgáltatást nem vettem igénybe, Kamilla személyes varázsa maga egy extra élmény .
Kedvességéért cserébe nagyon csekély méretű csokrocskát vár,mely a kapott élményhez képest igazán elenyésző.
Csokor méretéről bővebb infóból,vagy telefonon kapunk tájékoztatást,mely mértéke a helyszínen sem változik. Én szokásomhoz híven szeretem ezt érkezéskor letudni .
Rózsacsokor
Tipon nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Összeségében ismét nagyon kellemesen éreztem magam Kamilla kedves társaságában, amit szerettem volna, azt maximálisan megkaptam,sőt,talán picivel még többet is.
Ajánlom Őt mindenkinek,aki szeretné magát jól érezni egy kellemes,mindig mosolygós,vidám Hölgy társaságában,aki nem mellesleg szenzációs szexkultúrával rendelkezik.

Kedves Kamilla !
Mint ahogyan első alkalommal,úgy most is nagyon kellemesen éreztem magam Veled, részemről nem kérdés,hogy jöhet majd a folytatás ,mit is mondhatnék még?Max. csak annyit :
KÖSZÖNÖM a csodát,amiben ismét részesítettél !

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kamilla szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókKamilla legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-08-06) : Puha ajkai közé vette a kőkemény kiskukit, ügyes nyelvecskéjével, kellő mennyiségű nyálával, fergeteges francia tudásàt megcsillogtatva, hatàraimra figyelve repített a kéjek birodalma felé,

(2018-02-06) : Én feküdtem a hátamra, és kezdetét vette a felejthetetlen franciaóra. Annyira finoman, érzékien, látható élvezettel kényezteti a kistesót, hogy nem lehet sokáig bírni.

felejthetetlen: 6db
(2019-12-26) : She started to lick and suck my rod without condom for a few minutes, delightfully caressing and kneading my balls. It was also delightful to see my penis

(2019-10-27) : Kamilla közben keményen dolgozott az én beteljesülésemen. Valamiért az én bőröm hideg volt az övé forró, így minden érintése fokozta az érzékenységemet, simogattam, ölelgettem, csókolgattam a bőrét, ahogy csak bírtam,

(2018-06-30) : majd következet a francia nagyon kellemesen csinálta néha kézzel is rásegít közben simogattam a combját neki,mikor odanéztem belenézett a szemembe

nagyon jó: 14db
(2020-11-05) : Lassan kezdett, érezte a ritmusomat és ezúttal is tökéletes ütemben gyorsultunk annyira, amennyire még nekem jó volt. Mindamellett, hogy nem volt kamu sikongatás, sóhajtozás. Utóbbiból csak annyi, amennyit totál elhittem. Közben a már fentebb említett formás, kellemesen telt melleit markolásztam finoman, ő pedig a fejét az enyém mellé hajtva, az arcát az arcomhoz érintve halkan lihegett.

(2020-02-13) : Megérkezéskor a már megszokott telefonos beléptetés müködik, röpke séta az x emeletre,ahol már Kedvesünk széles mosollyal, mindössze egy vadító, piros miniruhácskában fogadott,mely al...

(2020-02-07) : Lecsúsztam a melléhez és azzal játszottam, nyaltam-szívtam finoman közben a puncijával játszottam. Szeretem hallani mikor sóhajtozik, az nagyon be indít. Kértem a natúr franciát. Lassan-erotikusan csinálta, a nyelvével édesen játszott rajta. Először csak a makkot,később mélyebben csinálta közben nézett a szemembe. A kezeivel a testemet simogatta, az egyikkel a mellem, hasam, kezem, a másikkal a belső combom, fenekem, lábam!

: 26db
(2023-10-03) : Mikor visszamentem, már az ágyon fogadott, kértem hogy térdeljen elém, és játszon a farkammal. Nem kellett 2x mondani neki. Nagyon jól szopott, de éreztem gumit kell húzni, mert közel a vééég.

(2023-07-02) : Megkértem hogy, 69-es pózban folytassuk a dolgot. Szopást lassan szépen építette fel, aztán keményen bevette, kértem is hogy jobb ha gumit húzunk. Kutyusba pattantunk, és már élveztem is a punciját, közben csókolgattam a nyakát,

(2023-03-29) : Ezután 69-be fordultunk, amíg teljesen meg nem merevedtem. Felgumizás , majd lassan behatoltam szűk kis puncijába, missziben kezdtünk, így adtunk az érzésnek kb 10 percig , majd kutyusban folytattuk , jó volt látni a testét előttem, nagyon érzékien mozgott, ütemesen ringtunk együtt ..

egyeztetési probléma: 1db
(2023-06-28) : . Telefonon tisztán emlékszem, hogy a csókolózást kérdeztem, az benne van a fél órában, azt mondta. A helyszínen ismét rákérdeztem, ott már tiltakozott, hogy az nincs benne, idézem " nem velem beszéltél".