Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Amira

Normál hirdető

-

Beküldve: 2018-12-17 20:49:37

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Amira +36306078824 98706 erotikus masszázs

dangeriousdave a 2018-12 hónapi randiján történteket írta meg Amira hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Könnyen ment. Nem személyesen vele hanem egy telefont kezelő lánnyal beszéltem. Tájékoztatott a tudnivalókról majd időpontot egyeztettünk. Ezután megadta a címet, kapukódot, emeletet.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ez sem volt problémás. 4-es 6-os villamossal mentem. Széna tér megállótól kb.5-10 perc séta. Pofon egyszerű volt odatalálni. Parkolást nem néztem, de közelben van a Mamut.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás rendezett, tiszta, igényes berendezésű. Tiszta, száraz törülközőt kaptam, fürdőben a kilépő is ilyen állapotű volt, tusfürdőválaszték rendben volt, szájvíz is volt eldobható pohárral, mondjuk én használtam el az utolsó poharat. A program végén kaptam ismét egy tiszta törülközőt kérés nélkül. Szobában egy sarokkanapé volt a ruháknak, de volt egy szobainas is erre a célra. Tatamin történt maga a masszázs és a kényeztetés is ami mellett egy tükör volt.
Amira külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Akinek leesik az álla a képeit nézegetve annak a valóságban is így fog lenni. Kis beszélgetés után kiderült, hogy már egyszer szűlt, amin kicsit nagyot néztem, mert nem látszik rajta. Eszméletlenül dögös. Szép, kedves arcú, a smink rajta nem volt túlzott, kiemelte az arcvonásait. Formás, arányos testalak jellemzi, igaz a cicik szilikonosak, de számomra nem volt zavaró, nem rontott az összképen. Bőre finom, puha, ízlésesen szolizott. Személyiségre GF kategória. Kezdetben egy kis megszeppenést láttam rajta ami egy idő után oldódni látszott. Renkívül jó fej, tök jól el lehet vele beszélgetni, humorérzékkel el van látva és abszolút nincs elszállva magától. Ha jól emlékszek egy vörös színű köntösben, harisnyában és fehérneműben fogadott. Cicik természetesen ízlésesen kihangsúlyozva volt.
1. Amira +36306078824 beszámoló Budapest 98706 erotikus masszázs
3. Amira +36306078824 beszámoló Budapest 98706 erotikus masszázs4. Amira +36306078824 beszámoló 2018-12-17 20:49:37 erotikus masszázs 987065. Amira +36306078824 beszámoló 2018-12-17 20:49:37 erotikus masszázs 987066. Amira +36306078824 beszámoló 2018-12-17 20:49:37 erotikus masszázs 98706
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Két levezetés között volt egy teljes testmasszázs. Mondta, hogy már pár éve nem volt jelen a szakmában, így kopott egy kicsit a tudása, de mivel szeret masszírozni nem lesz probléma. Hát nem is volt. Főleg svédmasszázs elemeket tartalmazott, szakszerűnek tűnt, az erősség közepes erőbevitelű, számomra megfelelő volt. Ha továbbképzi vagy felfrissíti a tudását ezen a téren (ahogy mondta, hogy tervezi) akkor még jobb illetve szélesebbkörű szolgáltatást fog nyújtani. Jeleztem neki, hogy nagyon szeretem a talpmasszázst úgyhogy mehet az is majd. Ezután tért rá a combokra, fenékre, derék, hát, vállak, karok masszírozására. Végig tartotta a közepes erősséget. Közben beszélgettük az eddigi életújáról, a lányokhoz járkálásomról és tapasztalataimról. Egy kis beszélgetés hatására azt tapasztaltam, hogy feloldódott. Olyannyira, hogy majdnem kifutottunk az időből.
Levezetés
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Tusolás után leheveredtem a tatamira, ő elnézést kért és elszadt a fürdőbe egy percre, de nem sokára meg is érkezett. Egy-két kérésem volt a kényeztetéssel kapcsolatban pl.: kölcsös francia és hogy az orgazmusom után folytassa még egy kicsit a kényeztetésem. Jelezte, hogy egy lépcsőről való leesésének köszönhetően a kulcscsontja el volt törve és a 69-nél nem fog tudni sokáig támaszkodni emiatt, mert még mindig problémát okoz neki a sérülés. Ezek megbeszélése után haját copfba fogta és elkezdődött az 1.kör felvezetése ami apró csókokkal és cicikkel való izgatással történt. Az NF először lágyan kezdődött majd átment szenvedélyes stílusba, gyakorlatilag körbejárta teljesen a férfiasságom, változatosan, professzionálisan. :) Megkértem, hogy helyezkedjen 69-re. Így lett végem az ajkai között és kérésemnek megfelelően folytatta egy kicsit még a franciát. Az együttlét után mondta, hogy a támaszkodással nem volt nálam problémája és a franciám is kellőképpen finom volt számára. Nem is tűnt úgy hogy megjátszott lett volna, szerintem is élvezte. Tisztogatás után jött a masszázs. A masszázs után jött a 2. kör aminél instrukciókat kért, hogy hogyan csinálja úgyhogy sikerüljön másodjára is elmennem. Nálam általában nem szokott probléma lenni ezen a téren, így megnyugtattam azzal, hogy csak amit eddig csinált az is teljesen megfelel. De ha már lehet kérni akkor annyi mondtam, hogy szembe helyezkedjen el velem mert látni szeretném közben a szép pofiját. Nem sokára ki is végzett az ajkaival az előzőhöz hasonló változatos franciájával.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A megszokott áltlaghoz képest magasabb, de számomra teljesen megérte, mert korrekt, minőségi szolgáltatást kaptam egy eszméletlen jó, fiatalos, érett nőtől. Az együttlét előtt raktam le a kanapéra, gondolom azért rakta el onnan egyből mert tartott tőle, hogy útba lesz a ruháimnak.
Rózsacsokor
dangeriousdave nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Imádtam. A leghatározottabban kijelentem, hogy többször látogatós kategória. Remélem jövőre lesz még szabad időpontja és tud majd fogadni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Amira erotikus masszázs beszámolójáról


2018-12-26 22:19:10
Újabb kedvencel gyarapodott az amúgy sem szűkös listám!
Köszönöm neked ezt s felettébb hasznos és részletes értékelésedet!!

2018-12-20 01:21:56
Reszletes es targyilagos beszamolo. Elvezet volt olvasni a sorokat.

2018-12-19 21:25:20
Jo kis iras, egy jo kis MILF-rol

2018-12-19 16:32:35
Információkban gazdag beszit írtál, amire nagy szükségem van , mert tetszik nagyon, amit írtál Amiráról !
Mutasd mindet

FunkciókAmira legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-04-11) : Mikor a combomnál jár óvatosan gátamhoz ért, látva a pozitív reakciókat ezt egyre többször megtette, ánuszum is bevonva, néha nyelvével is feszítve a húrt. Inkább az izgatásomra került a hangsúly, belenyalt a fülembe és kérte h forduljak

(2021-05-01) : A másik lábamon is végig megy, majd a hátam jön, melyet kellő szakértelemmel kezel, csak kissé bátortalanul, mert nagyon jajgattam közben, s lehet ráijesztettem ezzel, de sajnos a hatammal vannak problémák, ezért mentem masszázsra. Közben összefogott haja lehullva simogatja a hátam, s azt érzem, még! Adj még a hajadból! Sírni akarok, egész testemben bizsergek. Majd mikor végez a vállaimmal, rám fekszik finoman,

(2019-02-15) : Svéd masszázs következik hason fekve. Fekvésben nem akadályoz semmi. Megállapítom, hogy jól masszíroz. Közepes erősséggel izom masszázst csinál, talpmasszázzsal kiegészítve.

felejthetetlen: 6db
(2021-04-28) : Bella leszáll rólam és kezelésbe veszi a kispajtást kezével majd a szájával is megismerkedik vele.Indíványozom,hogy 69-es pozícióban folytassuk kéri, hogy óvatosan bánjak vele mert nagyon érzékeny.Igyekszem úgy bánni vele mintha hímes tojást nyalnék.Rámfekszik elém tàrul tikos barlangja amit csak óvatosan lehet megközelíteni.Így csak a kapuja előtt kalandozok körbe-körbe ajkai szélén a nyelvemmel.

(2021-04-26) : Először mikor érkeztem egy nagy ölelés, és két nagy puszi , közben beszèlgetünk egymással, hogy már régen láttunk egymást, hogy jó újra együtt, és tényleg így volt már nagyon vártam hogy végre lássam, aztán megbeszéltük hogy akkor elsőre egy francia aztán masszázs , és az a francia amit művelt velem még soha nem csinálta azt amit ő velem, hol kézzel és hol szájjal kényeztetett aztán jött a vég.

(2021-04-21) : Legutóbb a masszázzsal kezdtük és a kényeztetés maradt a második felvonásra, most megfordítottuk a sorrendet, mert Bella látványa miatt nem bírtam már magammal. Szóval a második felvonásban történő masszázs rendkívül kellemes volt, középerősen és krémmel zajlott. Aki az olajat preferálja az is elérhető. A krémet szoktam preferálni, mert azt könnyebb magamról lepucolni az élvezetek után.

nagyon jó: 12db
(2023-01-07) : A melle allatt maradt egy vékony fekete pántos mellrögzitő (nem tudom ez e a pontos megnevezése) amit az érzékenysége miatt hord de ettől még szexibb ahogy feszesen állnak a cickók.A kis üdvözlő ölelkezés után hasra fordulok jön egy rövid olajos masszázs lábamnál kezdi majd feljebb folytatódik finom ténykedése .

(2021-05-11) : A lábizmaim tökéletes fellazítását követően az ügyes kezeit már a hátamon éreztem. Ekkor a tenyerét sokszor az alkar használatával váltotta fel, időnként kellemes fájdalmat kiváltva vele a hátamban. Nagyon jól, szinte frissítően hatott mindenemre a finom masszázsa. A vállaim a kezeim és a hátam gyúrásakor Bellától nagyon kedves bókokat is kaptam

(2021-02-27) : Bella mellém helyezkedett, illetve mögém térdelt és elindult a masszázs, pár perc elteltével megkérdezte, hogy szeretnék-e két kényeztetést egy masszázzsal közbe iktatva. Gondoltam jó ötlet, hogy lesz-e második kör az majd kiderül. Így nekikezdtünk a felvezető levezetésnek, nagyon finom technikával keményre varázsolt,

: 6db
(2021-06-05) : A masszázs kellemes volt, olajjal csinálta, azt választottam. A talpaimmal kezdte, nagyon jól esett. Aztán a lábak és egyre feljebb a hátamon egészen a nyakamig végigmaszírozott. Nem professzionális masszázs, de kifejezetten jól esett, kellemesen ellazított és hát ugye, nem is ez a fő atrakció egy ilyen esemény kapcsán. :-)

(2021-06-02) : Erre csak egy válasz tudok "ISTENI" még most is beleborzongok ha rá gondolok. Igaz ehhez hozzájárult az is, hogy régen nem volt alkalmam hasonló helyzethez. Nagyon hamar a csúcsra juttatott, finoman érzékiesen vette kezelésbe a már kissé bepókhálósodott férfiasságom. Írhatok Én bármit ide, egy a lényeg ezt meg kell tapasztalni! Köszönöm Bella édes itt is ezt a csodás órát. 5

(2021-04-30) : Sportmasszázs kezdődött a francia után, amit később írok meg, érezni hogy tanulta a masszázs minden elemét, profi. Semmi sem maradt ki, lábak, fenék, hát és nyak. Nagyon alapos, nem csak mímeli a masszírozást. Elég kemény, ha arról van szó (még Belláról írok). Folyamatosan kérdezte mi, mennyire esik jól.