Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Karen

Normál hirdető

-

Beküldve: 2018-11-27 19:37:39

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Karen +36303993701 98334 szexpartner

njveoowx a 2018-11 hónapi randiján történteket írta meg Karen hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Amikor eloszor hivtam akkor nem tudta felvenni, de kb 10-20 perc mulva ramcsorrentet, visszahivtam, es mar tudtunk is idopontot egyeztetni. Aznapra meg is beszeltuk az idopontot. A pontos helyszin kapcsan meg kerte hogy elotte azert erositsem meg az idopontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem, BKV-val azert a belvarosbol elegge kiesik. Ennek azonban elonye hogy konnyu parkolni a kornyeken es ingyenes.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Egyutt erkeztunk meg a helyszinre, en picit elobb erkeztem szoval vartam turelmesen. Egy hatalmas haz van erre a celra kialakitva. Par emeletet lepcson meg kell tenni mire megerkezunk a szobahoz. Aznapi elso vendeg voltam, ezt lehetett erezni abbol is hogy eleg huvos volt es fel kellett venni a futest. A szoba rendben van, a furdoszoba negy pontos az otbol, es szajviz sem volt, tictac volt helyette.
Karen külseje
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
A kepeknek megfeleloen nez ki. A tetkok jol allnak neki. Szep hosszu szoke hajat tovabbra is buszken viseli. Nalam extra pont hogy alacsony. Az adatlapon az van hogy nem dohanyzik, es bar nem csokoloztunk, azert ezt nem igy ereztem.
1. Karen +36303993701 beszámoló Budapest 98334 erotikus masszázs
3. Karen +36303993701 beszámoló Budapest 98334 erotikus masszázs4. Karen +36303993701 beszámoló 2018-11-27 19:37:39 erotikus masszázs 983345. Karen +36303993701 beszámoló 2018-11-27 19:37:39 erotikus masszázs 983346. Karen +36303993701 beszámoló 2018-11-27 19:37:39 erotikus masszázs 98334
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
4
A huvos szobara valo tekintettel osszebujos simogatassal es puszilgatassal kezdtunk. Par perc utan o kezdett el kenyeztetni. Meglepoen jo a technikaja. Van a szajjal plusz egykezes illetve a szajjal ketkezes technika, egyik jobb mint a masik. Jo ideig elveztem a kenyeztetest, majd kertem csereljunk. Hihetetlen gyorsan reagalt a kenyeztetesemre - par percen belul eljutottunk oda hogy ha ezt folytatom akkor nagyon gyorsan elelvez ... Ekkor atvaltottunk 69-es pozicioba. Itt egy kicsit benaztam hogy nem ertem el ugy azt amit szerettem volna. Cserebe viszont o nagyon is jol elerte azt amit, par perc mulva el is mentem a szajaba. Furdo, majd cseveges a hobbikrol.

Hamarosan ugy ereztem ideje ujra lenduletbe jonni, es ezzel a lendulettel megkertem hogy akkor lenduljon be o :) az elozo nagyon jo technikat folytatta, en meg csak elveztem. Egy ido utan kertem huzzuk fel a vedoruhat, atment negykezlabra es hatulrol toltam be neki. Az eleje kicsit nehezkesen indult mire megtalaltuk a ritmust, de utana egesz jol belelendultunk. Majd csereltunk hogy o legyen felul - itt meglepetesemre olyan pozt vett fel hogy felul volt de hattal volt nekem. Bar tetszett a helyzet vizualisan, valamiert itt veszitettem a lenduletbol. Szerencsere nagyon gyorsan reagalt, lekapta a gumit rolam es ujra elovette a fantasztikus technikajat. Vegul ugy elveztem egy hatalmasat hogy egyik kezzel izgatta a zaszlot nyelvevel pedig tokeletes ritmusban a tojglikat izgatta.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Utolag, korrekt volt, a megbeszelteknek megfeleloen, az asztalra helyezve.
Rózsacsokor
njveoowx nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Kedves es ugyes lany, de azt ereztem nincs meg az osszhang. Mindent megtett hogy jol erezzem magam, es bar jol ereztem magam, de valahogy hianyzott az az extra plusz.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Karen szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókKaren legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2021-11-09) : Én az ágyon vártam rá, ő mellém feküdt és simogattuk egymást, közben beszélgettünk kivel mi történt mostanában. Majd elindultam Karen testének felfedezésére, így eljutottam kelyhéhez és hosszan kényeztettem. Ez a művelet nekem nagy örömet és élvezetet okozott, remélem Karennek is jólesett. Ezután viszonzásul nagyon jó francia kényeztetésben volt részem,

(2020-05-11) : Ezután Kaken részesített kitűnő franciás kényeztetésben. Finoman kezdte, majd sokszor mélyen eltüntette a barátom. Ügyesen használja a nyelvét is. Kérnem kellett a védőfelszerelést, nagyon felizgatott.

(2017-10-20) : Kértem, hogy feküdjön hanyatt és lekerült a bugyi is. Gyönyörű rózsaszínű a puncija és látványosan izgatott volt már is a csiklója, pedig még nagyon az elején voltunk.

felejthetetlen: 15db
(2024-02-26) : Ezután tényleg fantasztikus francát kaptam, változó intenzítással, figyelve a reakcióimra, próbálva minél mélyebbre eltüntetni a férfasságom a szájában (ami sikerült is neki) a környéket sem elhanyagolva bőnyálasan kényeztetett. A kölcsönös franciát most nem eröltettük,

(2023-11-25) : Ezután ö következett és egy fantasztikusan izgató, erotkus francia leckét adott, szinte teljesen eltüntette meredező férfiasságom a szájában. Kezdett az a veszély fenyegetni hogy nem tudom tovább tartani magam, de még nem akartam hogy vége legyen,

(2023-06-15) : Egy idő után ő térdelt le, és a szájába vette az irányítást. Nagyon finoman franciázik, ezt a technikát eddig csak pár hölgynél tapasztaltam. A nyelvével cikázik közben. Miután kellőképpen felhúzott, és nem akartam ennyivel távozni ma, finoman jeleztem, hogy én is befészkelném magam a lábak közé.

nagyon jó: 37db
(2024-01-16) : Ezután kezelésbe vette a kapitányt, kézzel, szájjal. Nagyon kellemes volt.. Éreztem, hogy nagy a stressz rajtam, ez kihatással volt a potenciámra is sajnos. Azt hiszem, a csók sokat segített volna,

(2022-11-12) : Finoman, érzékien szeretgette a velem egykorút. Némely esetben a határait súrolgatta a full mélytoroknak. Éreztem, hogy igen jó mélyen vagyok már. Így volt tökéletes! Minden cseppjét kiélveztem az ajkának a ténykedését, majd ráérzett, hogy a gumit szeretném! Azaz a punciját😊

(2022-08-02) : Úgy éreztem tetszett neki a franciás kényeztetésem. Keren sem maradt adódom, viszonozta kedvességemet. Csodálatos, változatos, sokszor mély torkos franciába részesített. Kértem a gumit, először lovagló pózban élvezhettem tevékenységét, Majd papás mamás következett.

: 68db
(2024-02-20) : Franciát nagyon finoman kezdte, először kicsit szájba véve, oldalát csókolta, majd eltűnt a szájában az egész. Nyelve sem maradt tétlen, hol gyorsabb, hol lassabb tempóban csinálta, azt nem lehetett sokáig bírni. Kértem, hagy kényeztessem én is Őt.

(2024-01-08) : Majd Ő kényeztetett.Közben kaptam védőfelszerelést és megkezdődhetett a különböző pózok kipróbálása.Istenien lovagol. A végén még egy jót beszélgettünk.Nagyon kedves jó természete van.

(2022-05-12) : Elkezdetem a kényeztetését a nyakától a gyönyörű punciig. Remélem teljesen megfeletem az elvárásainak, szeretem ha a randi nem csak rólam szól hanem mind a kettőnkről. A kényeztetésem után cseréltünk, számomra brutál jó a franciája, közben simogattam a feszes popsiát.