Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2018-11-18 16:24:15

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36203267583 98147 szexpartner

Kraxs a 2018-11 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
3
Elérhető:
3
Az oldalon üzenetben és vtr-ben kissé nehezen ment az egyeztetés, mert egyikünk sem lóg itt egész nap. Sejtettem, hogy nem lesz olyan egyszerű bekerülnöm hozzá, de a türelem prózát terem. Íme:
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Hol volt, hol nem volt, a tündérke fogadója annyira újépítésű tájon található, hogy még a gugli utcaképen is félkész házak vannak. És mivel a dübörgő gazdaságtól gombamód szaporodnak az új épületek, a környék úgy néz ki, mintha a soroksári út közelében járnánk ;) Leginkább gyalog, mert kocsit csak távolabb lehet lerakni, a tömegközlekedés pedig pár perc sétára...
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
... visz el oda minket, ahol egy valódi tündérke fogad az előbb említett újonnan épült, ízléses épületének nem túl magasadik emeletén egy picike lakásban. A kéjodú nem igazán tágas, de nagyon kellemes, a szobácskát majdnem teljesen kitölti az óriási franciaágy, mellette asztalokon hangulatos világítás (most találgatok, hogy gyertyafény varázsolt-e romantikát a helyiségbe, de annyira a szöszi tündérre figyeltem, hogy efelett elsiklottam). A lakás másik szobájában még tartózkodott egy másik vendéglátó, de nem találkoztunk akkor sem, amikor hármat léptem az igényes fürdőszobáig, ahol a kád mellett többféle tusfürdő segített lemosni rólam az út porát, hogy tisztán kerülhessek...
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
... az elképzelésemnél és várakozásaimnál is gyönyörűbb tündérke közelébe, aki fekete köntösben és melltartóban fogadott. A képek nem hazudnak, elképesztően igéző tekintetű hölgy fogadott, annyira tetszett, hogy máris hozzábújtam volna, bár még csak most találkoztunk először. Komolyan káprázatos, az arca még szebb is, mint a képeken, gyönyörű testének vonalait és tetoválásait még csak sejtettem lenge öltözete alatt. Az ágyon ülve kicsit ismerkedtünk, de még csak verbálisan, hogy aztán elvezessen a fürdőbe, majd a gyors zuhany után vissza a kicsi szobába.
1. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 98147 erotikus masszázs
3. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 98147 erotikus masszázs4. Fanni +36203267583 beszámoló 2018-11-18 16:24:15 erotikus masszázs 981475. Fanni +36203267583 beszámoló 2018-11-18 16:24:15 erotikus masszázs 981476. Fanni +36203267583 beszámoló 2018-11-18 16:24:15 erotikus masszázs 98147
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
4
Natúr francia végig, testre:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Arcra élvezés:
4
Csók:
5
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ahol muszáj volt kortyolnom egy kis vizet (amit nagyon kedvesen kínált nekem), mert azt sem tudtam mit mondjak, de jobb is, ha a száj helyett a tettek beszélnek.
Így hamar elé álltam, hogy finom csókokkal ismerkedjünk, miközben tenyerem felfedezte domború tájait, és azt, hogy ezek szerint bugyi nem is volt rajta. Nehéz volt lejönni erről az előjátékról, de puszijaimmal felkerestem a nyakán keresztül hatalmas cickóit is. Eközben lágyan ő próbálta kezébe venni a kényeztetést, de belátta, hogy én szeretném kezdeni, így hanyatt feküdt az ágyon, hogy újra bebarangoljam csodás testét csókjaimmal, hogy aztán eljussak a kívánatos sunijáig. Ahogy olvastam róla már korábban, valóban van annyira érzékeny a kis csiklója, hogy nem fárasztja ki a hozzám hasonló gazemberek nyelvét, hogy eljuttassa a csúcsra. Nyögdécselt és sóhajtozott a nyalogatás közben és az orgazmus közelében szólt rám, hogy lassabban csináljam, így szereztem neki az első gyönyört.
Ezután fordult a kocka és én kerültem az ágyra, hogy ő kényeztethessem szájával: nyalogatva bejárta a hancúrléc környékét, egész messzire hatolva, a golyókat sem mellőzve, majd szájába vette, és rendesen elkényeztetett, nem kevésszer tövig bekapva. Egész nap el tudtam volna viselni, ahogy a nyelvtudását gyakorolja, de az időm véges volt, így pár perc után megkérdeztem, hogy mit szólna a gumihoz.
Szemből szerette volna, ha belé csusszannék, ami már jól benedvesítve könnyű volt. Missziben elég gyorsan repült az idő, át nyakpuszikon és csókokon, váltogatott sebességeken és lábpozíciókon keresztül a következő csúcsáig, ami megnyugtatott, hogy nem csak nyalogatva élvez.
Kissé elfáradtam, így ő kerekedett fölém, és lovaglásba kezdett. Felülve kezeimmel is élvezhettem a látványt, fölém hajolva pedig puszikkal is illethettem, ahol csak értem. Emígy tőlem is kapott hevesebb tempóban, majd felguggolt, és nemsokára ismét megsoroztam, amit saját bevallása szerint nem bírt sokáig. Én meg nem akartam máris legyilkolni :)
Kutyapózban folytattuk, és annyira élveztük egymást, hogy tényleg hamar elszállt az idő. És bár kérte, hogy ne olyan gyorsan csináljam, de harmadszor végül ő is elszállt :) Közben matatgatott néha a golyóimnál, de talán az élvezet miatt nem velük foglalkozott, amit nem is bánok, hiszen közben olyan kellemes volt őt simogatni és markolászni, hogy más nem is kellett. Rendesen leizzadtunk mindketten.
Sajnos tényleg az időm vége felé közeledtünk, pedig szívesen vele töltöttem volna a napomat. Még lettek volna ötleteim vele, csak sajnos már idő nem volt rá. Újabb franciával kezdett kivégzésemhez, felváltva kézzel hegyezett serényen, majd kértem egy kis ciciszexet. Úgyhogy az ágy mellé álltam, ő pedig elém ülve hatalmas cickói közé vett, és boldogan reszelhettem. Azt a megoldást is megengedte számomra, hogy az arcára élvezzek, bár ebből inkább száj és cici lett, de nem is ez a lényeg, hanem hogy...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
... úgy éltem meg, hogy minden egyes perce megérte a vele töltött idő. Simán sokkal többet is el tudnék vele képzelni. A pesti átlag megtalálható a bővebb infói között (mikor a zuhany után, amikor kiment kicsit megtisztálkodni, gyorsan csoki kíséretében, borítékban az asztalkájára tettem), remélem nem csak ennyivel jutalmaztam meg, hogy tudott rám időt szakítani :*
Rózsacsokor
Kraxs nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Mintha egy gyönyörű, szexi, kívánatos barátnővel szeretkeztem volna.
Ilyenkor örülök is, hogy több hölggyel lehetett tapasztalatom - szinte mindig pozitív -, de zavarba is hoz, hogy valakivel lehet, hogy már nem tudok majd többször együtt lenni, vagy az, hogy kit látogassak meg, amikor szabad :'D Na ő ezekbe a kategóriákba mind beletartozik. Gyönyör volt vele minden perc, a bemutatkozástól kezdve, azon át, hogy milyen szexi volt hanyatt dőlve, egész addig, hogy kilihegve magunkat egy kicsit ismerkedtünk egymással. Köszönöm tündérke :*

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


2018-12-02 10:37:29
egyszerűen nagyon jó, nem csak egy órára való. kár, hogy sokkal többre nincs lehetőség :/ :)

2018-11-30 01:06:56
Nagyon nagy rajongás jött át a beszámolódból! Remélem egyszer én is eljutok Fannihoz!

2018-11-27 00:35:02
Érdekes, stílusos írás. Átjön, hogy jól érezted magad.

2018-11-19 16:47:29
Kedvet kaptam a hölgy meglátogatásához. !
Mutasd mindet

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 21db
(2024-02-02) : Az előzmények nyomán simán huppan merev farkamra. Nem totojázik. Egyből direktbe kapcsol. Tekereg, mozog elIőre, hátra. Hangoskodunk mindketten, de Fannim viszi a prímet.

(2023-12-04) : Ezután oldalra "menekült" előlem és onnan kezdett a golyók szopkodásába, nyalogatásába, a rudam kényeztetésébe. Sőt, ezúttal még az ágyékhajlatomat is kényeztette, na az egészen új élmény volt. Én könyörögtem némi 69-ért, de még türelmet kért.

(2023-01-22) : de aztán volt kedvező jelzés, mert Fanni felhúzta a lábait és teljesen kitárulkozott nekem, úgyhogy semmi nem akadályozott meg abban, hogy újra fel-le szánkázzak nyelvemmel a kitárt puncin és ezúttal a hüvelyét is birtokba vegyem.

felejthetetlen: 64db
(2024-02-02) : Olyan finom, szenvedélyes natúr franciában volt részem zacsikényeztetéssel, hogy majdnem eldurrantam. Majd kis kölcsönösség jött, meg kóstoltam a puncikát.

(2023-11-17) : az ő nyelvjátéka következett. Hihetetlen jó, bőnyálas, zacsinyalogatós franciát kaptam, melyet időnként mélytorkos elemekkel fűszerezett meg. Nagyon izgató volt, úgyhogy hamarosan gumiért esedeztem,

(2023-10-31) : Finoman szopta. Nem pornósan, de nagyon érzékien, változatosan minden részét bejárta a nyelve, ajka. Néha leengedett a torkáig is.

nagyon jó: 85db
(2024-03-23) : Ezek után elém térdelt és nagyon érzéken kezdte el farkam kényeztetni. Nyelvében van egy kis ékszer ami fokozta a hatást, imádtam ahogy csinálja. Volt hogy teljesen eltüntetett, és volt hogy csak a hegyével játszott.

(2023-10-30) : inkább a mélytorkos, kényszerfranciát szerettem volna kipróbálni vele, így is történt. Nagyon hamar az ágyra kerültünk, ahol eltüntetett és abszolút abszolválta az általam diktált tempót, mélységet és kényszerítést.

(2023-09-22) : Az egész csajról sugárzik, hogy szereti a kemény faszt, hogy nagy tapasztalata van a férfiak terén, és ezt rajtam kamatoztatta is. Ezért mentem és meg is kaptam.

: 91db
(2024-01-30) : Mivel már a telefonban rákérdeztem a mélytorok-kényszerfrancia-popsinyalakodás hármas kombó kecsegtető lehetőségére, jól tudta, mire vágytam, úgyhogy rövid csókcsata után hamarosan benyelte a farkam koppanásig, majd szexi pillantásait biztatásnak véve rászorítottam kicsit a fejét a műveletre és úgy diktáltam finoman az ütemet,

(2023-12-20) : Hamarosan térdre ereszkedett és megkezdett egy fantasztikus francia leckét. Teljes kényeztető melytorkos bőnyálas kezelésben volt részem ami az ágyon fekve kiegészült ánuszom izgatásával.

(2023-09-15) : Nekem nagyon bejön a franciája! Változatos bőnyálas fekve állva mindenhogy elvarázsol. Kisvártatva szóltam hogy feküdjön hanyatt mert én következem! Végigcsókolgattam testét a ciciket óvatosan mert szólt hogy volt egy kis átalakítás.ezután le délnek.